Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Aυχενική έκανα στο Προγένεσις, αλλά τώρα την Β΄Επιπέδου κανόνισα να την κάνω στο Εμβρυocare. Θα σας πω εντυπώσεις οταν πάω στις 23 Φεβρουαρίου.

Υποτασική γενικώς είμαι κι εγώ. Βεβαια από τότε που έμεινα εγκυος δεν την έχω μετρήσει. Είναι τόσο σημαντική; Αν ναι. Να παω αυριο σε ένα γιατρό να μου την μετρήσει κι αν ειναι χαμηλή μήπως να τον πάρω να του το πω;

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ.Πάρα πολύ.

Kikar μου εσύ πού γέννησες;

Εγώ γέννησα Αρεταίειο με ΦΤ. Ήμουν από τις τυχερές και είχα καλή γέννα:P. Αν με ρωτήσεις τώρα που θα γεννούσα το δεύτερο μπεμπέ (αν αποφασίσει να έρθει) θα το σκεφτόμουν.

Η αλήθεια είναι ότι ο αρχικός λόγος που πήγα στον κ. Χασιάκο πριν από χρόνια ήταν γιατί είναι στο Αρεταίειο. Πλέον θα τον ακολουθήσω στην άκρη της γης.

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως εμένα στην πρώτη γέννα μου μετρούσε την πίεση, (από κάποιους μήνες και μετά όμως), δεν με ζύγιζε, όμως με ρωτούσε πόσα κιλά πήρα!

Παρεπιμπτώντος χθές πήγα να ακούσουμε την καρδούλα του μωρού και γινόταν το έλα να δείς! Με εξέτασε μετά από 3 ώρες αναμονής! Είχα κάνει και τις εξετάσεις και τις είχα στην τσάντα μου στον προθάλαμο. Οπότε ακούω τη φωνή της κοπέλας από μέσα:

-Να ανοίξω την τσάντα σας να πάρω τις εξετάσεις?

Ε, τι να της πώ κι εγώ, της λέω άνοιξε την! Τις πήρε, τις είδε αυτή και όχι ο γιατρός και μετά τις ξαναέβαλε μέσα!

Εξπρές ραντεβού ήταν,

α, και χρήματα δεν μου πήρε!

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου:)

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

Η αλήθεια είναι ότι ο αρχικός λόγος που πήγα στον κ. Χασιάκο πριν από χρόνια ήταν γιατί είναι στο Αρεταίειο. Πλέον θα τον ακολουθήσω στην άκρη της γης.

Αχ σαν να το γράφω εγώ... αφού όταν διάβασα κάποια στιγμή για το Αρεταίειο και ότι μπορεί να μην ήταν πια εκεί ο γιατρός σκέφτηκα ..."πάει το όνειρο να κάνω σε καμμια 5ετία τρίτο παιδί... με τον Χασιάκο κ στην κόλαση :mrgreen:"

Nα ειστε καλα βρε κοριτσια γι'αυτα που μας ειπατε!Εμενα παντως ο Ελευθεριαδης στη β-επιπεδου μου ειχε πει οτι ολες οι εγκυες πρεπει να μετρανε την πιεση τους τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα.Οποτε εγω αγορασα πιεσομετρο(το οποιο ειναι ετσι κι αλλιως χρησιμο σε ολα τα σπιτια)και την μετραω μονη μου.Αν δω κατι ανησυχητικο δηλ.αν ανεβει μου ειπε πανω απο 14 να παρω τον Χασιακο τηλ.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσια να'μαι και εγώ μετα απο καιρο !!!

το ότι δεν γραφω δεν σημαίνει ότι δεν σας διαβάζω κιολας!!!

Διαβασα για το ράψιμο και τις απορίες εγώ γέννησα με φτ και το ράψιμο το έκανε ο ίδιος ο γιατρός ήταν βέβαια και οι ειδικευόμενοι αλλά αυτοί μόνο κοιτούσαν!!!!

Τώρα για το ασβέστιο που ρώτησε μία κοπέλα, όταν τον ρώτησα με ρώτησε αν πίνω γαλα του είπα πως ναι, εφοσον πινεις ένα ποτύρι καθημερινά δεν χρειάζεται να πάρεις μου απάντησε.

Ο γιατρός μας δεν είναι των εξετάσεων, δεν θελει να επιβαρύνει την εγκυο ετσι οι εξετασεις γίνονται στην αρχή και αν θυμάμαι καλά μετα την αυχενική διαφάνεια.

Εξετάσεις εκανα μετα μόνο για το ρεζους μου ( είμαι 0 αρνητικη και ο συζηγος α θετικος) επίσης εκανα δύο φορες ακομη για τον σίδηρο γιατι είχε πεσει και μολις πηρα τα πανω μου με συμπληρωμα σιδηρου δεν ξαναέκανα!!!

κουτσουλινα μου δεν εχει καμια σχεση αυτο που επαθες με το ότι βγηκες πριν σαραντησεις

αν το παρουμε κατα γραμμα δεν θα επρεπε να βγουμε απο το νοσοκομείο μεχρι να σαραντησουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο παπας γιατι φωναζε? δεν καταλαβαίνω αλλωστε αυτο εγινε απο την εκκλησία για να προστατεύονται οι γυναίκες στα παλια τα χρονια, να ξεκουραζονται και μην πηγαίνουν αμέσως στα χωραφια !!!! Εγώ και στο πρωτο παιδι βγήκα πριν παρω την μιση ευχή και τώρα το ιδιο και μαλιστα πηγα μονη μου στην εκκλησία και πηρα τη μιση ευχή με τον μπεμπη ( νομιζα ότι θα διαβαζε το και το παιδι)!!!!!

Για το θηλασμο θα συμφωνήσω με την κοπελα που είπε στην αρχη βαζουμε στο ένα στήθος το μωρο και το αφήνουμε χωρις χρονο όταν χορτασει βγαζει μονο του το στηθος , στο επομενο γεύμα δίνουμε το αλλα στηθος αυτο γίνεται περιπου μεχρι να σαραντήσουμε εκει βλεπουμε οτι το μωρο εχει περισσοτερη δυναμη και πειναει περισσότερο οπότε θελει και απο τα δύο .Εγω παντως κοριτσια δεν μετραω χρονο αφήνω τον μικρο να φαει όση ωρα θελει και απο τα δύο , πολλες φορες που χρονομέτρησα ετρωγε 5-6 λεπτα απο καθε στήθος και δεν ήθελε αλλο ....

Εγω ρωτησα το γιατρο για το χρηματικο ποσο περιπου στον 3-4 μήνα μου ειπε γελωντας εχουμε χρονο μπροστα ..... γελωντας του απάντησα και εγω ναι αλλα θα πρεπει να ξερω να τα μαζεψω ..... μου είπε λοιπον 1200 ,απο τα οποια τα 1000 ο ίδιος και τα 200 ο αναισθησιολόγος . Αν του εξηγήσετε ότι δεν υπαρχουν και πρεπει να ξέρετε θα σας πει !!!

Αυτά απο μένα φιλακια πολλα !!!!

υ.γ. συγνώμη για τυχον λάθη

καλησπέρα κοριτσια να'μαι και εγώ μετα απο καιρο !!!

το ότι δεν γραφω δεν σημαίνει ότι δεν σας διαβάζω κιολας!!!

Διαβασα για το ράψιμο και τις απορίες εγώ γέννησα με φτ και το ράψιμο το έκανε ο ίδιος ο γιατρός ήταν βέβαια και οι ειδικευόμενοι αλλά αυτοί μόνο κοιτούσαν!!!!

Τώρα για το ασβέστιο που ρώτησε μία κοπέλα, όταν τον ρώτησα με ρώτησε αν πίνω γαλα του είπα πως ναι, εφοσον πινεις ένα ποτύρι καθημερινά δεν χρειάζεται να πάρεις μου απάντησε.

Ο γιατρός μας δεν είναι των εξετάσεων, δεν θελει να επιβαρύνει την εγκυο ετσι οι εξετασεις γίνονται στην αρχή και αν θυμάμαι καλά μετα την αυχενική διαφάνεια.

Εξετάσεις εκανα μετα μόνο για το ρεζους μου ( είμαι 0 αρνητικη και ο συζηγος α θετικος) επίσης εκανα δύο φορες ακομη για τον σίδηρο γιατι είχε πεσει και μολις πηρα τα πανω μου με συμπληρωμα σιδηρου δεν ξαναέκανα!!!

κουτσουλινα μου δεν εχει καμια σχεση αυτο που επαθες με το ότι βγηκες πριν σαραντησεις

αν το παρουμε κατα γραμμα δεν θα επρεπε να βγουμε απο το νοσοκομείο μεχρι να σαραντησουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο παπας γιατι φωναζε? δεν καταλαβαίνω αλλωστε αυτο εγινε απο την εκκλησία για να προστατεύονται οι γυναίκες στα παλια τα χρονια, να ξεκουραζονται και μην πηγαίνουν αμέσως στα χωραφια !!!! Εγώ και στο πρωτο παιδι βγήκα πριν παρω την μιση ευχή και τώρα το ιδιο και μαλιστα πηγα μονη μου στην εκκλησία και πηρα τη μιση ευχή με τον μπεμπη ( νομιζα ότι θα διαβαζε το και το παιδι)!!!!!

Για το θηλασμο θα συμφωνήσω με την κοπελα που είπε στην αρχη βαζουμε στο ένα στήθος το μωρο και το αφήνουμε χωρις χρονο όταν χορτασει βγαζει μονο του το στηθος , στο επομενο γεύμα δίνουμε το αλλα στηθος αυτο γίνεται περιπου μεχρι να σαραντήσουμε εκει βλεπουμε οτι το μωρο εχει περισσοτερη δυναμη και πειναει περισσότερο οπότε θελει και απο τα δύο .Εγω παντως κοριτσια δεν μετραω χρονο αφήνω τον μικρο να φαει όση ωρα θελει και απο τα δύο , πολλες φορες που χρονομέτρησα ετρωγε 5-6 λεπτα απο καθε στήθος και δεν ήθελε αλλο ....

Εγω ρωτησα το γιατρο για το χρηματικο ποσο περιπου στον 3-4 μήνα μου ειπε γελωντας εχουμε χρονο μπροστα ..... γελωντας του απάντησα και εγω ναι αλλα θα πρεπει να ξερω να τα μαζεψω ..... μου είπε λοιπον 1200 ,απο τα οποια τα 1000 ο ίδιος και τα 200 ο αναισθησιολόγος . Αν του εξηγήσετε ότι δεν υπαρχουν και πρεπει να ξέρετε θα σας πει !!!

Αυτά απο μένα φιλακια πολλα !!!!

υ.γ. συγνώμη για τυχον λάθη

πόσο χαίρομαι που είσαστε καλά. Πως είναι με 2 μωρά στο σπίτι?

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Για να ξεαγχωθείς μπορείς να πας κ στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Σωστή, αντί να αγοράζεις καινούργιο!!!Εκτός αν υπάρχει σοβαρό θέμα και πρέπει να το έχεις μέσα στο σπίτι!!!

Αυχενική, β επιπέδου και doppler (triplex???)

χιχιχι:)

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα. Θα μπορουσατε μηπως να με ενημερωσετε ποια ειναι η υπευθυνη για τα ραντεβου στο ιατρειο του κ. Χασιακου; Επικοινωνησα με μια κυρια ονοματι Τεμπελη η οποια με παρεπεμψε σε μια αλλη κυρια ονοματι Ολγα, σε τηλεφωνο το οποιο ποτε δεν απανταει... Αν γνωριζει καποια τις εν λογω κυριες ας μου πει με ποια απο τις δυο συνεννοειται και με ποια πρεπει να μιλησω..

kikar μου ευτυχως για μένα η κόρη μου είναι 11 χρονών , στη φωτογραφια την βλεπεις να κρατα τον μπεμπη μας. Εχω μέγαλη βοήθεια απο την κορακλα μου σε σημείο μαλιστα να μαλωνουμε ποιοσ θα παρει τον μικρο να τον αλλαξει ή να παιξει μαζι του, ευτυχως δηλαδη που θηλαζω και τον εχω αποκλειστικα για μένα αυτες τις ώρες, αν μπορουσε θα τον ταιζε κιολας χιχιχιχιχιχι!!!!!!!!

ginastav ονοματα δεν ξερω για τα ραντεβου το τηλεφωνο ειναι 2106440686 θα παιρνεις μετα της 15:30 ή αργα μετα της 20:00 και χρειάζεσαι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υπομονηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...