Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Koutsoulina, θα σε συμβούλευα να πάρεις τη γνώμη ενός ειδικού και να μην το αφήσεις έτσι...αλλά σε διαβεβαιώ ότι ό,τι συνέβη δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν βγήκες πριν πάρεις ευχή!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα οταν γεννηθηκε η μικρουλα μου την εβαλα να θηλασει μολις την εφεραν..2 μερες την ακουσε ολο το νοσοκομειο απο τα κλαματα,δεν ειχα κ πολυ γαλα,τρελη αναστατωση..μεχρι που την πηραν με το ετσι θελω η μανα μου με μια νοσοκομα να της δωσουν ξενο γαλα..κ εκεινη τους το φτυσε στα μουτρα!γεννηθηκε 3330 κ φυγαμε απο το νοσοκομειο 3070,δε πτοηθηκα..μεχρι τωρα θηλαζει αποκλειστικα...

κορίτσια το γάλα μου κατέβηκε ΤΩΡΑ...κοινώς μετά απο 6 μέρες!!! και όχι 3....Λέτε να ξαναπάρει το παιδάκι μου το στήθος μου??? Θα το προσπαθήσω πάντως!!! θέλω τόσο πολύ να θηλάσω!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

κορίτσια το γάλα μου κατέβηκε ΤΩΡΑ...κοινώς μετά απο 6 μέρες!!! και όχι 3....Λέτε να ξαναπάρει το παιδάκι μου το στήθος μου??? Θα το προσπαθήσω πάντως!!! θέλω τόσο πολύ να θηλάσω!!!

Συγγνώμη μετά απο 4 μέρες εννούσα....απλά δεν έχει edit και δεν μπόρεσα να το διορθωσω!!

uop51syge.png

εμενα οταν γεννηθηκε η μικρουλα μου την εβαλα να θηλασει μολις την εφεραν..2 μερες την ακουσε ολο το νοσοκομειο απο τα κλαματα,δεν ειχα κ πολυ γαλα,τρελη αναστατωση..μεχρι που την πηραν με το ετσι θελω η μανα μου με μια νοσοκομα να της δωσουν ξενο γαλα..κ εκεινη τους το φτυσε στα μουτρα!γεννηθηκε 3330 κ φυγαμε απο το νοσοκομειο 3070,δε πτοηθηκα..μεχρι τωρα θηλαζει αποκλειστικα...

Να της γνωρίσουμε! Και η δική μου γεννήθηκε 3220 και βγήκαμε 2950. Όταν έγινε και σε μένα κάτι παρόμοιο μόνο με τη νοσηλεύτρια γιατί η μάνα μου έφυγε ξημερώματα λέγοντάς μου πόσο άκαρδη είμαι η μπέμπα παραλίγο να κάνει εμετό. Ευτυχώς την έπιασε λόξυγγας και η νοσηλεύτρια μου είπε να τη βάλω στο στήθος:confused::confused::confused:

Συγγνώμη μετά απο 4 μέρες εννούσα....απλά δεν έχει edit και δεν μπόρεσα να το διορθωσω!!

Βάζε το μωρό ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο στήθος. Εμείς τώρα περνάμε ένα ωραιότατο άλμα ανάπτυξης και τη ξαναθυμάμαι αυτήν την εποχή (πράγματι είναι τέλεια)

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

mp1979woman ναι με βοηθησες πολυ, σε ευχαριστω ;), αυτο μου ελεγε και η μητερα μου, να του παρω κατι γραπτως δηθεν την περιγραφη της ζημιας που εχει περοκαλεσει ή το νευρο το οποιο εχει αγγιξει, διοτι τη θελει ο νευρολογος.

stellinula να σου ζησει ο παιδαρος

athina15 ναι με βασανιζε αρκετα η ιδεα οτι μπορει να εφταιγε το οτι βγηκα πριν σαραντισσω, που να ακουγες το κραξιμο που μου εριξε ο παπας! Τη γνωμη ειδικου θα την παρω εντος ημερων. Πάντως ενας οδοντιατρος ηδη εμφανιζεται καθησυχαστικος.

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για την υποστηρηξη σας.

Να σου ζήσει το μωράκι σου!!

Γύρω στις 3-4 μέρες κάνει το γάλα να κατέβει, επειδή γέννησες με καισαρική έκανε 4 ημέρες. Ακόμη και αν δεν κάθεται στο στήθος (το δικό μου μωράκι σταμάτησε να θηλάζει όταν έγινε ενός μήνα) υπάρχουν εκπληκτικά θήλαστρα, οπότε μπορείς να αντλείς και να δίνεις το γαλατάκι σου. Εγώ μέχρι να γίνει 5 μηνών είχα γάλα, το οποίο το έβγαζα με θήλαστρο και το έπινε.

Να το χαίρεσαι και πάλι κ μη σε στεναχωρεί τίποτε!!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Stellinula μου,να σου ζήσει ο μπέμπαρός σου!!!!!!!!!!!Έτσι όπως περιέγραψες την καισαρική σου μου θύμισες τη δική μου γέννα!!!Με συγκίνησες πολύ!!

Κοριτσάκι μου,φυσιολογικότατα σου κατέβηκε το γάλα!!!Απλώς ρώτα τον γιατρό πρώτα για την αντιβίωση αν κάνει να το θηλάσεις. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το βγάζεις με "νοσοκομειακό" θήλαστρο μέχρι να τελειώσεις την αντιβίωση και μετά να το θηλάσεις κανονικά!!!!!Θα τα καταφέρεις!!!!!

Για να καταλάβω μπας και μπορέσω να σώσω ότι σώζετε και κυρίως τον μητρικό θηλασμό....

Τον έβαλα στο στήθος να κάνω δοκιμή αν θα το πάρει και το πήρε....Αν το βάζω συνέχεια στο στήθος μου θα κόψω εντελώς ΤΕΛΕΙΩΣ και ξαφνικά το ξένο γάλα που του έδινα ή σταδιακά?

Επίσης πως γίνετε? Πόσα λεπτά στο κάθε στήθος?

uop51syge.png

Για να καταλάβω μπας και μπορέσω να σώσω ότι σώζετε και κυρίως τον μητρικό θηλασμό....

Τον έβαλα στο στήθος να κάνω δοκιμή αν θα το πάρει και το πήρε....Αν το βάζω συνέχεια στο στήθος μου θα κόψω εντελώς ΤΕΛΕΙΩΣ και ξαφνικά το ξένο γάλα που του έδινα ή σταδιακά?

Επίσης πως γίνετε? Πόσα λεπτά στο κάθε στήθος?

Ψάχνω να βρω το πρωτόκολλο επαναγαλακτισμού και στο στέλνω. Πόσα ml ξένο πίνει.

Το αφήνεις στο στήθος μέχρι να χάσει το ενδιαφέρον και προσφέρεις ΠΑΝΤΑ και το άλλο στήθος. Στη φάση που είσαι είναι πάρα πολύ σημαντικό να υπάρχει το ερέθισμα γι'αυτό και πρέπει το μωρό να είναι συνέχεια πάνω σου. Ξαναμπαίνω σε λίγο

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Το αφήνεις στο στήθος μέχρι να χάσει το ενδιαφέρον και προσφέρεις ΠΑΝΤΑ και το άλλο στήθος. Στη φάση που είσαι είναι πάρα πολύ σημαντικό να υπάρχει το ερέθισμα γι'αυτό και πρέπει το μωρό να είναι συνέχεια πάνω σου. Ξαναμπαίνω σε λίγο

Λοιπόν μπες αν θες εδώ http://www.mitrikosthilasmos.com/2010/11/blog-post_1536.html και διάβασε την απάντηση του κ. Παπαβέντση, κάνε κλικ στο ΕΔΩ που έχει στην απάντηση και θα δεις το πρωτόκολλο.

Μια άλλη λύση είναι να μπεις στο parents στο τμήμα του θηλασμού και να ζητήσεις από εκεί βοήθεια αφού συμπληρώσεις πρώτα ένα ερωτηματολόγιο δηλαδή αυτό http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=40795.

Από ότι έχω διαβάσει μειώνεις σταδιακά το ξένο για να μην πάθει σοκ το μωράκι. Το πόσο σταδιακά δεν το ξέρω όμως.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό για να εδραιωθεί η γαλουχία τις πρώτες έξι εβδομάδες το μωρό να είναι συνέχεια πάνω σου χωρίς ωράριο και ρολόγια. Πέταξε το ρολόι και άφησε το μωρό να σε καθοδηγήσει. Ξέρει εκείνο τι χρειάζεται για να αυξηθεί η παραγωγή σου.

Φιλιά

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

na diukrinistei monaxa pos auto to panta afora tis protes 2-3 evdomades. meta tha prepei na thilazei kathe fora apo ton ena masto mexri na stamatisei na troei. meta to mina peripou tha mporeis na katalaveis pote troei kai pote apla pipilizei.

oso gia ton epanagalaktismo (xoris na eimai sigouri) nomizo pos den tha duskoleuteis na kopseis to xeno afou to moro einai akoma poli mikro.

min akous autous pou sou lene pos to paidi pinaei kia eisai akardi pou to taleporeis. oso pio suxna toso kalutera. min agxotheis me to an troei i oxi. ta mora den einai xaza. otan pinane trone! A! kai kati akoma. Min akouseis kanena pou tha sou pei oti me tin aggalia kai sunexeia sto stithos tha to kakomatheis.

Na sou zisei kai sou euxomai na exeis ena kalo kai apolaustiko taxidi sti mitrotita!!

uDLqp1.png

na diukrinistei monaxa pos auto to panta afora tis protes 2-3 evdomades. meta tha prepei na thilazei kathe fora apo ton ena masto mexri na stamatisei na troei. meta to mina peripou tha mporeis na katalaveis pote troei kai pote apla pipilizei.

oso gia ton epanagalaktismo (xoris na eimai sigouri) nomizo pos den tha duskoleuteis na kopseis to xeno afou to moro einai akoma poli mikro.

min akous autous pou sou lene pos to paidi pinaei kia eisai akardi pou to taleporeis. oso pio suxna toso kalutera. min agxotheis me to an troei i oxi. ta mora den einai xaza. otan pinane trone! A! kai kati akoma. Min akouseis kanena pou tha sou pei oti me tin aggalia kai sunexeia sto stithos tha to kakomatheis.

Na sou zisei kai sou euxomai na exeis ena kalo kai apolaustiko taxidi sti mitrotita!!

πόσο πολυ θα συμφωνήσω μαζί σου

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Aπό τη Δευτέρα το βράδυ που γύρισα από το γιατρό μας έχω πεθάνει από τη στενοχώρια. Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τα όσα έχουν γραφεί σε αυτό το thread μπας και βγάλω άκρη. Εστειλα μνμ σε 2 κοπέλες, το οποίο θα παραθέσω και παρακάτω, μπας και μου πούνε την άποψή τους, αλλά επειδή δεν έχουν απαντήσει κι εγώ πάω να τρελαθώ από το άγχος, δημοσιεύω κι εδώ το σχετικό μνμ με τις απορίες-άγχη μου μήπως και με βοηθήσει κάποια.

"Να σε ρωτησω κάτι μιας και έχουμε τον ίδιο γιατρό; Εγώ δεν τον ξέρω καιρό. Απο τον Αυγουστο άρχισα να πηγαίνω γιατί ήθελα γιατρο να ξεγεννάει σε δημόσιο νοσοκομείο. Να δω αν κλείσει το Αρετέειο, όπως λένε, τι θα κάνω...

Απο τον Χασιάκο έμεινες ευχαριστημένη; Εγω αρχίζω και ανησυχω με αυτα που ακούω. Π.χ. δεν θέλω να με ράψουν ειδικευόμενοι σε περίπτωση καισαρικής. Επιπλέον, έχω την αίσθηση οτι δεν με πολυπροσέχει. Αιματολογικές εξετάσεις έκανα τον 2ο μήνα και εκ τοτε δεν έχω ξανακάνει. Για ασβέστιο δε δεν έκανα ποτε. Πίεση δεν μου μέτρησε. Βαρος δεν μου μέτρησε. Τώρα αυτό είναι καλό; Ασε που χθες μου ειπε να κάνω τη β' επιπέδου 20 Φεβρουαρίου και μετά θα με δει ο ίδιος 20-25 Μαρτίου. Αυτό όλο κι όλο; Κι εγώ οτι απορίες έχω ποιος θα μου τις λύσει;

Τον ρώτησα δε, ή μάλλον πήγα να ανοίξω συζήτηση για το που θα γεννήσω, και μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα.Ναι, αλλά εγώ θέλω να κάνω τον προγραμματισμό μου. Να δω πόσα λεφτά θα χρειαστώ, αν μη τι άλλο...

Τί λες εσύ;Ε;"

Βασικά είμαι πολύ στενοχωρημένη γιατί δεν νιώθω απίστευτη ανασφάλεια. Ως τώρα, είμαι στην 18η εβδομάδα, πορεύομαι μόνη μου. Ο,τι διαβάζω από το ίνερνετ. Αδίκως ανησυχώ; Κάνω τις εξετάσεις που πρέπει; Με παρακολουθεί όπως όλες τις εγκυμονούσες; Να νιώθω ασφαλής στα χερια του αν γεννήσω στο Αρετέειο;Θα υπάρχει Αρετέειο τον Ιούνη που θα γεννήσω εγώ;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...