Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Θα σου πω εγω τι σου εχει συμβει Δεν φταιει το ραψιμο αλλα η αντιδραση του δερματος μας Κανουμε επιχειλωμα Καποια δερματα το κανουν ετσι απλα Εγω και σε ελια που ειχα αφαιρεσει εκανα αυτην την αντιδραση και στις 2 καισαρικες μου(με αλλον γιατρο και με Χασιακο που με εραψε ο ιδιος) Πηγα σε δερματολογο και μου ειπε οτι ετσι ειναι το δερμα μου και πολλων αλλων Στα 3 χρονια μετα την τομη θα δεις οτι θα ειναι πολυ καλυτερα Η πλαστικη τα τελευταια χρονια γινεται μαζι με το ραψιμο Σε ολα τα νοσοκομεια της Ελλαδας απ ολους τους γυναικολογους ανεξαιρετως

se euxaristo gia ti dieukrinisi.

I aderfi mou ekane kt me t Xasiak kai den ixere an ekane plastiki. I antidrasi kathe antropou einai diaforetiki. i aderfi mou aisthanetai pos exei mai terasteia ouli, pos einai sakatemeni san na exei mia terasteia maxairia. ithele na gennisei me ft alla epathe proeklampsia, to moro itan koutsiko kai o giatros mas tis ekane kaissariki. se 2 allous gunaikologous pou pige tis eipan oti i tomi kai to rapsimo itan katapliktika omos i idia theorei pos einai san maxairomeni. etsi alloi to potiri to vlepoun miso-adeio k alloi miso-gemato

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

se euxaristo gia ti dieukrinisi.

I aderfi mou ekane kt me t Xasiak kai den ixere an ekane plastiki. I antidrasi kathe antropou einai diaforetiki. i aderfi mou aisthanetai pos exei mai terasteia ouli, pos einai sakatemeni san na exei mia terasteia maxairia. ithele na gennisei me ft alla epathe proeklampsia, to moro itan koutsiko kai o giatros mas tis ekane kaissariki. se 2 allous gunaikologous pou pige tis eipan oti i tomi kai to rapsimo itan katapliktika omos i idia theorei pos einai san maxairomeni. etsi alloi to potiri to vlepoun miso-adeio k alloi miso-gemato

Με αυτο το επιχειλωμα ετσι ακριβως αισθανεσαι για καιρο ..μαχαιρωμενη Τσουζει πολυ και φενεται φρεσκια η τομη για πολυ καιρο Κι εγω νομιζα οτι ειχα παθει ζημια Παντως μετα απο 3 χρονια ειδα πολυ μεγαλη βελτιωση

xtZRp3.png

Μου φενεται οτι την ψυλοεκατσα την βαρκα αφου τον γιατρο δεν τον αλλαζω οποτε θα ξυλωθουμε στο Λιτο!

Πάντως ο Φ.Τ. στο Λητώ κοστίζει πλέον 1500ευρώ ενώ η Κ.Τ. 1700ευρώ (τρίκλινο δωμάτιο)

Έχουν πέσει πολύ οι τιμές!

Νομίζω ότι αξίζει!

y6FAp2.png

bg1132613.jpg

Πάντως ο Φ.Τ. στο Λητώ κοστίζει πλέον 1500ευρώ ενώ η Κ.Τ. 1700ευρώ (τρίκλινο δωμάτιο)

Έχουν πέσει πολύ οι τιμές!

Νομίζω ότι αξίζει!

Εχω παει στο παρελθον (τελευταια φορα πριν 5 χρονια)και δεν μπωρω να πω τοιποτα κακο σχετικα με την συμπεριφορα προς ασθενης και την καθαριοτητα.Δεν παυει να πλειρωνεις ενα αξιωσεβαστο ποσο(για μενα) που δυσκολα μαζευεται .Στο Αρεταιειο τα γλειτωνεις.

Malinaki μου, επειδή δεν είμαι καθόλου παρατηρητική...Το πιστεύεις ότι τώρα πρόσεξα το τικεράκι σου?Έχεις χάσει μωράκι, κοριτσάκι μου?Λυπάμαι πολύ... Μου σχίστηκε η καρδιά μου...

Εγώ, κορίτσια, στο Λητώ γέννησα, αλλά αν κάνω δεύτερο παιδάκι, λέω να πάω στο Ρέα που έχει τις ίδιες τιμές!

Διαφημίσεις

Malinaki μου, επειδή δεν είμαι καθόλου παρατηρητική...Το πιστεύεις ότι τώρα πρόσεξα το τικεράκι σου?Έχεις χάσει μωράκι, κοριτσάκι μου?Λυπάμαι πολύ... Μου σχίστηκε η καρδιά μου...

Εγώ, κορίτσια, στο Λητώ γέννησα, αλλά αν κάνω δεύτερο παιδάκι, λέω να πάω στο Ρέα που έχει τις ίδιες τιμές!

Εχθες εβαλα στο τικερακι και το μωρακι που ειχαμε χασει το 2007

xtZRp3.png

Λυπάμαι πολύ για το αγγελουδάκι σου, κοριτσάκι μου!!!Θα προστατεύει το μικρό του αδελφάκι...ό,τι και να πω είναι λίγο...Ξέρω ότι η μάνα δεν ξεχνά όσα παιδιά και να κάνει...

Λυπάμαι πολύ για το αγγελουδάκι σου, κοριτσάκι μου!!!Θα προστατεύει το μικρό του αδελφάκι...ό,τι και να πω είναι λίγο...Ξέρω ότι η μάνα δεν ξεχνά όσα παιδιά και να κάνει...

Eυη σε ευχαριστω Τι να κανεις.. Αυτα δυστυχως συμβαινουν και θα συμβαινουν Τωρα με τη μικρη μου μεσα στην τοση χαρα που μου δινει εχω καταλαβει τι εχασα τοτε

xtZRp3.png

Πειγενει στο Ρεα και ο Χασιακος?

κοριτσαρες καλησπερα.ευχομαι σε ολες τις εγκυουλες μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη καθως και στα κοριτσια που θελουν και ακομα δεν εχουν δει το πολυποθητο + στο test,να το αντικρυσουν το συντομοτερο!θα ηθελα τα φωτα σας:μπορει καποια κοπελα που γεννησε προσφατα με τον καλο μας γιατρουλη να μου πει ποσα χρηματα παιρνει για την αμοιβη του?επιπλεον,ξερετε αν πληρωνεται τα ιδια λεφτα αν ξεγεννησει στο αρεταιειο η σε καποιο απο τα 2 ιδιωτικα που ειναι;

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Να 'στε καλα βρε κοριτσια,με διαφωτισατε λιγο.Σε λιγες μερες θα παω να με δει και πρεπει να του κανω συζητηση για τα χρηματα.Φοβομουν μην ακουσω κανενα αστρονομικο ποσο και μεινω τεζα.Μια φιλη μου που πηγε πριν λιγες μερες της ειπε τα καλυτερα για το ΡΕΑ παντως.Εγω βεβαια σκεφτομουν το Αρεταιειο λογω οικονομικων αλλα αν κι αυτος συστηνει το καινουριο θα πρεπει να τα βαλω κατω να τα ξανασκεφτω.Οχι βεβαια οτι εχω απλετο χρονο,ειμαι στον εβδομο.

NXbrp3.png

Ιολάκι μου,τι κάνεις???Μου έλειψες πάααααααααρα πολύ!!!!!

Νομίζω ότι φυσιολογικό και καισαρική παίρνει τα ίδια!!!Αν κάνω όμως λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα που είναι σίγουρη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...