Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Κορίτσια είναι καμία να με βοηθήσει σε μια ερώτηση ΣΟΣ???

Τον γιατρό μας ξέρω ότι τον πληρώνουμε στις 40 μέρες μετά που πάμε για τον υπερυχο....

Τον αναισθησιολόγο πότε τον πληρώνουμε στο Αρεταίειο???

Αχ είναι καμία μέσα να μου απαντήσει???

Τα δίνεις όλα τα χρήματα στον γιατρό (είτε άμεσα είτε όταν πας για την λοχεία). Εγώ τον είχα ρωτήσει αφού γέννησα και μου είπε μετά στο ιατρείο. Μην αγχώνεσαι :)

vrowp3.png

cwGLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, εγώ πήγα άμεσα...τις επόμενες μέρες από τη γέννα και τον πλήρωσα- ο άνδρας μου δηλαδή. Δε νομίζω πάντως να έχει πρόβλημα!

Καλε evi τωρα ειδα το τικερακι σου....να σου ζησει το αγγελουδι σου....μαλλον δεν ειχα παρατηρησει τιποτα πριν σου στειλω μηνυμα ....τι χαζη που ειμαι?????

Παντως αν θες στειλε μου πμ να μου απαντησεις αυτο που σε ρωτησα!!!!

Πηρα μια πρωτη ενημερωση απο efoulito αλλα η δικη της ειναι αλλη περιπτωση..με ενδιαφερει παρα πολυ η εξωσωματικη με φυσιολογικο κυκλο.....ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!!!!!!

Κοριτσια γεια σας! Πριν 7 μηνες απεκτησα οτι πολυτιμοτερο μπορει να αποκτησει καποια στη ζωη της! Δεν μπορειτε τα συναισθηματα! Ευχομαι ολες να το νοιωσουμε αυτο. Και σε ολες τις υποψηφιες μανουλες με ενα πονο.

Διαβασα σε καποια μηνυματα για την καισαρικη στο Αρεταιειο. Εγω εκει γεννησα με τον κ. Χασιακο. Η αληθεια ειναι οτι μια απο τις βοηθους θαλαμου εμενα προσωπικα με σηκωσε μαζι με τον ανδρα μου το ιδιο βραδυ και αν και πονουσα ολα πηγαν καλα και το μωρο μου το ειχα μαζι μου συνεχεια. Βεβαια το γιατρο δεν τον ειδα καθολου ουτε πριν ουτε μετα τη γεννα (εκτος απο δυο λεπτα που περασε μεσανυχτα οταν κοιμομουν και ρωτησε τη μαμα μου πως ειμαι). Ενας μονο γιατρος και οι μαιες ηταν κοντα μου ΕΥΤΥΧΩΣ. Οσο για τα ράμματα (απο οτι καταλαβα και ακουγα αλλος με εραψε) 7 μηνες μετα και αν με δεις ειναι να με λυπασαι. Πιστευω οτι πρεπει καθε κοπελα να συνεννοειται για πλαστικη μετα.

Διαφημίσεις

Εμενα μου ειπαν οι βοηθοι του γιατρου μια μερα πριν βγω απο το νοσοκομειο οτι ο γιατρος θελει να σας δει οταν σαραντησσετε (προφανως για υπερυχο), πηρα να κλεισω ραντεβου στο ιατρειο του και ρωτησα αν θα του δωσω την αμοιβη του οταν σαραντησσω, και μου ειπε η κοπελα απο το τηλ, ναι. Οποτε stellinula don't worry :wink:

Πληροφοριακα σας λέω οσον αφορα την αμοιβη του ... ειναι λιγα οσα ζηταει (που να δειτε τι ζητανε αλλοι) και οσον αφορα το οτι αργει να αμοιφθει δειχνει ποσο υπερανω χρηματων ειναι, ολοι οι γιατροι οπου πηγα και με παρακολουθουσαν ελεγαν οτι θα περναγαν 3-4 μερα μετα τη γεννα να το κανονησουμε. Φιλουρες.

Τα κορίτσια μέσα στο χειρουργείο βοηθούνε την κατάσταση για να σε αποσυμφορήσουν απο το άγχος???

Σου μιλάνε ή είσαι μοναχούλα και απο κάτω ράβουν και δένουν????

λοιπον εμενα στο χειρουργιο με βοηθησε πολυ μια κοπελα κ με εμψυχωσε παααρα πολυ,νομιζω ηταν βοηθος αναισθησιολογου κ εκανε πρακτικη,αυτη ηρθε κ πηρε κ το ιστορικο μου στο δωματιο πριν την επεμβαση..μια ομορφη κοπελιτσα με ωραια ματια.αυτη μου ειπε να κανω επισκληριδιο κ παντα απο την πρωτη στιγμη μου ελεγε τι γινοταν,ρχοταν με ρωτουσε πως νοιοθω κ οταν γεννηθηκε η μικρη μου ερχεται κ μου λεει οτι ειναι πανεμορφη κ εχει τα ματια μου ,την αισθανομουν πολυ διπλα μου...να ειναι καλα η κοπελα:):):)

κοριτσια εχω θεμα..η μικρη μου μπουμπου κοιμαται την μερα κ το βραδυ εχουμε επανασταση,ολο γκρινια...μας εχει παρει ακομη κ 10 η ωρα το πρωι χωρις να εχει κοιμηθει. ο γιατρος ειπε να ανοιγω την ημερα φωτα ,παραθυρα ραδιο τηλεοραση να κανω θορυβο για να αρχιζει να ξεχωριζει την μερα με τη ννυχτα αλλα ματαιο..τι αλλο α κανω???:roll::roll::roll:

καλησπερα!!!!

καλη χρονια με υγεια!!!!!

εχω πολυ καιρο να μπω στο φορουμ γιατι ο αντρας φωναζει για την ακτινοβολια του υπολογιστη........αλλα μολις γυρισα απο την πρωτη επισκεψη απο τονγιατρο μας κ θα'θελα να μοιραστω μαζι σας τις πρωτες εντυπωσεις μου......

κατα αρχην, αργησα να μπω γιατι ο γιατρος ειχε γεννα κ καθυστερησε να ερθει, τα κοριτσια στην γραμματεια με προειδοποιησν για την αναμονη κ πηγα με τον ανδρα μου για ενα καφε μεχρι να με ειδοποιησουν να επιστρεψω, οποτε δεν την πολυκαταλαβα την αναμονη, ειχε κ ωραια μερα, μια χαρα μου ηρθε.....

ο γιατρος φαινονταν πολυ κουρασμενος, σε σημειο να μην θελω να τον ταλαιπωρησω περισσοτερο, αλλα ηταν πολυ καλος, ευγενικος κ οχι ιδιατερα ομιλιτικος....

εξαλου με ειχατε προειδοποιησει οτι οταν πανε ολα καλα δεν εχει να πει κ πολλα κ στην δικια μου περιπτωση - φτου μου να μην με ματιασω- ολα πανε καλα......

κ τελος το αγχος μου το μεγαλο ηταν πως θα φανει στον ανδρα μου, ο προηγουμενος βλεπετε ηταν πολυ επικοινωνιακος, αλλα τελικα του αρεσε, τι να πω δεν μπορεις να εισαι σιγουρη με τους ανδρες!!!!!!!!!!!

Κοπελιά, αν έχεις οθόνη lcd δεν έχεις πρόβλημα κανένα όσο αφορά το θέμα ακτινοβολίας. Πίστεψε με το νερό που πίνουμε από τη βρύση μας ή ο αέρας που αναπνέουμε είναι πολύ περισσότερο βλαβεροί.

Απλά ...μην νιώθεις άσχημα , δεν είναι απαγορευμένο το να κάθεσαι στον υπολογιστή, μπορείς να ρωτήσεις και το γιατρό σου.

Λάμπη μου, έχει κάνει τη νύχτα μέρα όπως σου είπε και ο γιατρός σου. Η επαναφορά της μπορεί να κρατήσει και μέρες δυστυχώς. Προσπάθησε να κάνεις το εξής: Πες πχ ότι θέλει να κοιμηθεί στις 12 το μεσημέρι. Την κοιμίζεις και την ξυπνάς με χαδάκια και δεν την αφήνεις να κοιμηθεί για το επόμενο 3ωρο. Το απόγευμα προσπάθησε να την κρατήσεις λίγο περισσότερο ξύπνια και μέχρι να βραδιάσει μην την αφήσεις να κοιμηθεί πάνω από 1/2 ώρα. Λογικά θα κουραστεί και θα κοιμηθεί λίγο περισσότερο το βράδυ. Και σιγά σιγά θα φτιάξει τελείως!!!Υπομονή!!!!!

Διαφημίσεις

Διαβασα σε καποια μηνυματα για την καισαρικη στο Αρεταιειο. Εγω εκει γεννησα με τον κ. Χασιακο. Η αληθεια ειναι οτι μια απο τις βοηθους θαλαμου εμενα προσωπικα με σηκωσε μαζι με τον ανδρα μου το ιδιο βραδυ και αν και πονουσα ολα πηγαν καλα και το μωρο μου το ειχα μαζι μου συνεχεια. Βεβαια το γιατρο δεν τον ειδα καθολου ουτε πριν ουτε μετα τη γεννα (εκτος απο δυο λεπτα που περασε μεσανυχτα οταν κοιμομουν και ρωτησε τη μαμα μου πως ειμαι). Ενας μονο γιατρος και οι μαιες ηταν κοντα μου ΕΥΤΥΧΩΣ. Οσο για τα ράμματα (απο οτι καταλαβα και ακουγα αλλος με εραψε) 7 μηνες μετα και αν με δεις ειναι να με λυπασαι. Πιστευω οτι πρεπει καθε κοπελα να συνεννοειται για πλαστικη μετα.

ego gennisa me ft kai den xero giauto rotao:

den ginetai panta plastiki meta? prepei na ti zitisei kapoia apo to Xasiako?

uDLqp1.png

Γειά σας κορίτσια, εγώ γέννησα στο Λητώ τον Αύγουστο του 2008 γιατί το Αρεταίειο είχε κλείσει λόγω λοίμωξης!

Γέννησα με καισαρική, δεν είχα μιλήσει για πλαστικές και τέτοια θέματα με τον Χας, όμως η τομή που έχω 2,5 χρόνια τώρα είναι σαν να μην υπάρχει, δεν φαίνεται σχεδόν τίποτα!

Όσον αφορά τους πόνους της καισαρικής μετά τη γέννα, πονούσα πολύ! Πίστεύω ο πόνος είναι καθαρά θέμα οργανισμού και όχι γιατρού.

Δεν θέλω να πιστέψω ότι αν γεννούσα στο Αρεταίειο δεν θα με έραβε ο Χασιάκος, όπως προανέφερε παραπάνω κάποια κοπέλα!

Τώρα στη δεύτερη εγκυμοσύνη σκέφτομαι Αρεταίειο αλλά με αυτά που διαβάζω αρχίζω να αλλάζω πάλι γνώμη!

Φιλιά, Ε.

y6FAp2.png

bg1132613.jpg

Καλημερα και απο εμενα κορητσια!

Ακουσα στην τηλεοραση σημερα το πρωι οτι απο 1 απριλιου η πανεπιστιμιακη γιατροι θα πρεπει να αποφασεισουν και να διαλεξουν μεταξι ιδιοτικου γιατριου και νοσοκομειο κρατικο.Οποτε απο εκει και μπρος ειναι καθαρα αποφαση του Χσιακου!Μου φενεται οτι την ψυλοεκατσα την βαρκα αφου τον γιατρο δεν τον αλλαζω οποτε θα ξυλωθουμε στο Λιτο!

Θα σου πω εγω τι σου εχει συμβει Δεν φταιει το ραψιμο αλλα η αντιδραση του δερματος μας Κανουμε επιχειλωμα Καποια δερματα το κανουν ετσι απλα Εγω και σε ελια που ειχα αφαιρεσει εκανα αυτην την αντιδραση και στις 2 καισαρικες μου(με αλλον γιατρο και με Χασιακο που με εραψε ο ιδιος) Πηγα σε δερματολογο και μου ειπε οτι ετσι ειναι το δερμα μου και πολλων αλλων Στα 3 χρονια μετα την τομη θα δεις οτι θα ειναι πολυ καλυτερα Η πλαστικη τα τελευταια χρονια γινεται μαζι με το ραψιμο Σε ολα τα νοσοκομεια της Ελλαδας απ ολους τους γυναικολογους ανεξαιρετως

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...