Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Kikar μου, δεν κατάλαβα την ερώτησή σου.Εννοείς κάθε πότε πρέπει να κάνεις άντληση?Αναλόγως κάθε πότε πεινάει το μωράκι σου.Θα ακολουθείς τις ανάγκες του. Αν πεινά πχ κάθε 3 ώρες θα κάνεις άντληση κάθε 3 ώρες. Αν θες να κάνεις αποθήκευση μπορείς να ξυπνάς και μία φορά τη νύχτα,αλλά είναι πολύ κουραστικό!

Το πρωτόγαλα θα το πάρει το μωράκι όταν το βάλουν στο στήθος!!Μην ανησυχείτε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kikar μου, δεν κατάλαβα την ερώτησή σου.Εννοείς κάθε πότε πρέπει να κάνεις άντληση?Αναλόγως κάθε πότε πεινάει το μωράκι σου.Θα ακολουθείς τις ανάγκες του. Αν πεινά πχ κάθε 3 ώρες θα κάνεις άντληση κάθε 3 ώρες. Αν θες να κάνεις αποθήκευση μπορείς να ξυπνάς και μία φορά τη νύχτα,αλλά είναι πολύ κουραστικό!

Το πρωτόγαλα θα το πάρει το μωράκι όταν το βάλουν στο στήθος!!Μην ανησυχείτε!!!

Αχ βρε κορίτσι όχι για μένα, για τη stellinula. Λογικά θα καθυστερήσουν να της πάνε το μωρό λόγω της καισαρικής. Κάθε πότε μπορεί να αντλεί γάλα για να το ανέβάζουν πάνω στο μπεμπε?

Stellinula όταν γέννησα πήγα να δω τη μπέμπα και αντλούσαν το πρωτογάλα πολλές κοπέλες οπότε μπορείς να κάνεις και εσύ το ίδιο:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

ρε κοριτσάκια μου η πεθερά μου αρχισε τις μ@κ@κίες και μου είπε αυτο:

Να μην ΤΟΛΜΗΣΩ μόλις γεννήσω να βάλω το παιδί ΜΟΥ να θηλάσει αν δεν περάσουν 3 μέρες τουλάχιστον γιατι θα πάθω μαστίτιδα!!!:shock::shock::shock:

της λέω " Μα άμα δεν βάλω το παιδί μου στο στήθος τόσες μέρες ΤΟΤΕ ενδέχετε να πάθω μαστίτιδα"

και μου λεει "δεν ξέρεις εσυ"

της λέω "καλά εγώ θα κάνω ότι μου πούν οι γιατροί και ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος"

Ισχύει ρε κορίτσια?? Τι χαζομάρες είναι αυτές?

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Εγω επαθα μαστιτιδα επειδη δεν την εβαλα να θηλασει εγκαιρα! Μην αργησεις με τιποτα, θα στο πουν και οι μαιες! Εχεις απολυτο δικιο, πρεπει να βγαλεις το δικο σου γαλα, αλλα μην περημενεις σονι και ντε να κατεβει την πρωτη μερα ... ασε που μπορει και να πονας, αλλα οσο πιο συντομα, τοσο το καλυτερο ;)

ρε κοριτσάκια μου η πεθερά μου αρχισε τις μ@κ@κίες και μου είπε αυτο:

Να μην ΤΟΛΜΗΣΩ μόλις γεννήσω να βάλω το παιδί ΜΟΥ να θηλάσει αν δεν περάσουν 3 μέρες τουλάχιστον γιατι θα πάθω μαστίτιδα!!!:shock::shock::shock:

της λέω " Μα άμα δεν βάλω το παιδί μου στο στήθος τόσες μέρες ΤΟΤΕ ενδέχετε να πάθω μαστίτιδα"

και μου λεει "δεν ξέρεις εσυ"

της λέω "καλά εγώ θα κάνω ότι μου πούν οι γιατροί και ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος"

Ισχύει ρε κορίτσια?? Τι χαζομάρες είναι αυτές?

Όπως το λες χαζομάρες. Ακριβώς το αντίθετο ισχύει

Όσο πιο γρήγορα πιάσει το μωρό το στήθος και ξεκινήσει τις θηλαστικές κινήσεις τόσο πιο μεγάλη πιθανότητα έχεις να εδραιωθεί η γαλουχία. Για αυτό και σου είπα για το θήλαστρο γιατί στο Αρεταίειο έχει νοσοκομειακό που μιμείται όσο γίνεται καλύτερα τις κινήσεις του μωρού.

Θα σκάσω με τη βλακεία του καθενός.

Πες της ότι πεις μητέρα και κάνε τη δουλειά σου.

Για όποια βοήθεια χρειαστείς εδώ ή στο parents στο τμήμα του θηλασμού.

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Ρε stellinula ειπα να μην το πω αλλα ξερω γω ... να σαι προετοιμασμενη, αυτα τα νοσοκομειακα θηλαστρα, ε δεν ειναι ολα καλα, ετυχε στο ισογειο να ειναι ενα χαλασμενο, να εχεις μια μαια απο πανω σου να στο δειξει πως δουλευει, ετσι θα δει αν ειναι και καλο! Μπορει να ετυχε ... αλλα παλι μπορει και να ειναι απο την πολλη χρηση, παντως συμφωνω απολυτα με την kikar, το παιδι θα κανει ολη τη δουλεια!!! Αν εισαι στο ισογειο, να βγαζεις το θηλαστρο απ το δωματιο οταν τελειωνεις, η βραδυνη τσαντιζεται αν το βρισκει μεσα, σου λεει αν το χρειαστει καποια αλλη, θα το ψαχνω? Εχει δικιο βεβαια.

Γεια σας κοριτσακια .....μπηκα εντελως τυχαια και διαβασα τις ερωτησεις της στελινουλας για το γαλα και ειπα να απαντησω αν και δεν εχω γινει μαμα ακομα....πριν ενα χρονο που γεννησε η συνυφαδα μου το μπεμπη της επειδη εκανε καισαρικη με ολικη ναρκωση και επειδη το μωρο γεννηθηκε προωρο μπηκε κατευθειαν θερμοκιτιδα και ετσι κι αλλιως θα του δινανε ξενο γαλα την 1η μερα γιατι επρεπε να περασει και η ναρκωση απο την μανα εντελως....την δευτερη μερα εβγαλε γαλα με το θηλαστρο και του δινανε και ξενο και το γαλα της μαμας του. Δεν νομιζω οτι παιζει περιπτωση μαστιτιδας αν βγαλεις γαλα κατευθειαν και αυτα που λεει στελινουλα μου η πεθερα σου μπορει να ειναι λαθος ή και σωστα δεν ξερω...απλα επειδη νομιζω οτι δεν ειναι ουτε γιατρος ουτε μαια, θα πρεπει να ακουσεις μονο αυτο που θα σου πει ο γιατρος σου και τιποτε και απο κανεναν αλλο.Οχι οτι τα κοριτσια εδω δεν ξερουν να σε βοηθησουν αλιμονο, αλλα γιατι καθε περιπτωση μπορει να ειναι διαφορετικη....σε καποιες γυναικες το γαλα δεν κατεβαινει αμεσως οσο και να θελουν να θηλασουν το μωρακι τους! Μακαρι να εχεις γαλα πολυ γρηγορα μετα την γεννακαι μαλιστα υπερπαραγωγη και να θηλασεις τον μπεμπουλη σου αμεσα!

Τα κορίτσια μέσα στο χειρουργείο βοηθούνε την κατάσταση για να σε αποσυμφορήσουν απο το άγχος???

Σου μιλάνε ή είσαι μοναχούλα και απο κάτω ράβουν και δένουν????

uop51syge.png

mp1979woman, εγώ είμαι αυτή!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα Έχω γίνει μια διασημότητα!!!!!χαχαχαχα

Τι να σου πω για τον κ. Μουστακαρία? Τα καλύτερα! Άνθρωπος, επιστήμονας, κορυφαίος στις εξωσωματικές!!!

Αληθεια evi μου????? Τελεια...μπραβο κοριτσαρα μου...επειδη δεν εχω διαβασει λεπτομερειες ποσο εισαι????? Δεν νομιζω να εμαθα για την εξωσωματικη αργα και να εχεις ηδη γεννησει?????? Αν θες μπορεις να μου στειλεις πμ να μου πεις ποσο σας στοιχισε η συγκεκριμενη εξωσωματικη γιατι μπηκα σε ενος αλλου το κεντρο πολυ ξακουστου που εγω τον εχω για τον χειροτερο και ελεγε και τιμες και ειδα οτι την εξωσωματικη με φυσιολογικο κυκλο την ειχε 800 ευρω! Θα χαρω πολυ να μου απαντησεις!!!!!!

Γεια σου κορίτσι μου, εμένα είναι γιατρός μου ο Κος Μουστακαρίας αλλά δεν έχω προχωρήσει σε εξωσωματική, είμαστε σε στάδιο σπερματεγχύσεων, η γνώμη μου είναι πως είναι πάνω απ όλα άνθρωπος, θεωρώ πως είναι επίσης υπεύθυνος γιατρός και τεκμηριωμένα θα σου πει το οτιδήποτε. Δε πιστεύω πως θα σε κοροιδέψει και αν δε χρειάζεσαι εξωσωματική ακόμα θα σου το πει, δε σε βάζει σ αυτό το στάδιο αν δε τη χρειάζεσαι απλά και μόνο για να σου πάρει τα χρήματα. Και γενικότερα όλη η νοοτροπία , επίσης και του Κου Χασιάκου δεν είναι να σε γδάρουν. Πιστεύω κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλή η επιλογή σου.

Μελετινα μου αυτο πιστευω και γω χωρις να το εχω ψαξει ιδιαιτερα βεβαια μονη μου! Απλα μια φιλη μου πηγε εκει μετα απο ταλαιπωρια 6 ετων χωρις παιδι και επειδη εχει παει σε πολλους χωρις να εχει κανει ποτε εξωσωματικη απλα και μονο που τον ειδε καταλαβε αμεσως οτι ειναι πολυ διαφορετικος απο τους αλλους και μαλιστα και απο τους πιο ξακουστους! Πολυ συζητησιμος πολυ αναλυτικος και ανθρωπος του Θεου...αυτα ηταν τα λογια της φιλης μου με μονο 2 επισκεψεις!

Γειά σου mp1979woman. Θα πω και εγώ ότι όλο το team του Embryoart πρέπει να είναι εξαίρετοι γιατροί και άνθρωποι. Εμεις με τον αντρα μου προσπαθούσαμε ενα χρόνο και αφού οι εξετάσεις του άντρα μου και η σαλπιγγογραφία μου μας εδειξαν ολιγοασθενοσπερμια και μία κλειστή σάλπιγγα και η άλλη με 10 % λειτουργία, ο κος Χασιάκος μας είπε ότι η μόνη λύση ήταν εξωσωματική. Φυσικά και ούτε έκανε εκείνος νήξη για το Embryoart, εγώ του είπα ότι θέλω να πάω στο "δικό του" κέντρο και εκεινος μου έδωσε την καρτα του κου Μακράκη να απευθυνθώ. Οπότε ευνόητο είναι ότι επρεπε να πάω σε εκείνον. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωριζα τα πολύ καλά σχόλια για τον κο Μουστακαριά τότε. Αλλα εφοσον και οι 3 γιατροί που κάνουν τις εξωσωματικες είναι φίλοι και συνεργάτες του Χασιάκου εμπιστεύομαι όποιον μου σύστησε.

Και όντως ο Κος Μακράκης είναι και αυτός καταπληκτικός άνθρωπος, γιατρός άνθρωπος, με χαμόγελο, να σου εξηγήσει τα πάντα, δεν έχω λόγια. Μου εκανε μια υστεροσκόπηση και σε 1,5 εβδομάδα ξεκινώ τις ενέσεις για την εξωσωματική. Οπότε το ταξίδι αυτό ξεκινάει τώρα και για μένα έτσι πιστεύω θα σας πω την εμπειρία μου αργότερα.

Οσο για το οικονομικό, το κέντρο όντως είναι πολύ οικονομικό. Η υστεροσκόπηση πολύ φτηνή σε σχεση με τα μαιευτήρια, Θα σας πω επίσης ότι τις αιματολογικές εξετάσεις που έπρεπε να κάνουμε με τον αντρα μου για πριν την ωοληψία τις κάναμε εκεί και πληρώσαμε 110 ευρώ αντί για 240 που μου είπαν σε διαγνωστικό κέντρο (στο ποιο οικονομικό κιόλας στην περιοχή μου). Τους το είπα κιόλας ότι ευτυχώς που ρώτησα και δεν πήγα κατευθείαν έξω.

Αυτά κορίτσια για την ώρα. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Efoulito μου καλη χρονια και σε σενα και ευχομαι να αποκτησεις γρηγορα το μωρακι που τοσο λαχταρας! Να σας πανε ολα καλα και να πιασεις το σπορακι σου αμεσως!

Οι τιμες που γραφεις ειναι καταπληκτικες και ευχομαι να τις κρατησουν ετσι γιατι με τετοια κριση θα ειναι αδικο να θελει καποιος να γινει γονιος και να μην του το επιτρεπει το οικονομικο! Ξερεις καθολου ποσο παιζει η εξωσωματικη εκει? Εσυ κανεις τον μεγαλο κυκλο ενεσιμης θεραπειας? Εχετε συζητησει το οικονομικο?????? Στειλε πμ κι εσυ αν μπορεις να μου απαντησεις.......

Και παλι ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!!

καλη χρονια με υγεια!!!!!

εχω πολυ καιρο να μπω στο φορουμ γιατι ο αντρας φωναζει για την ακτινοβολια του υπολογιστη........αλλα μολις γυρισα απο την πρωτη επισκεψη απο τονγιατρο μας κ θα'θελα να μοιραστω μαζι σας τις πρωτες εντυπωσεις μου......

κατα αρχην, αργησα να μπω γιατι ο γιατρος ειχε γεννα κ καθυστερησε να ερθει, τα κοριτσια στην γραμματεια με προειδοποιησν για την αναμονη κ πηγα με τον ανδρα μου για ενα καφε μεχρι να με ειδοποιησουν να επιστρεψω, οποτε δεν την πολυκαταλαβα την αναμονη, ειχε κ ωραια μερα, μια χαρα μου ηρθε.....

ο γιατρος φαινονταν πολυ κουρασμενος, σε σημειο να μην θελω να τον ταλαιπωρησω περισσοτερο, αλλα ηταν πολυ καλος, ευγενικος κ οχι ιδιατερα ομιλιτικος....

εξαλου με ειχατε προειδοποιησει οτι οταν πανε ολα καλα δεν εχει να πει κ πολλα κ στην δικια μου περιπτωση - φτου μου να μην με ματιασω- ολα πανε καλα......

κ τελος το αγχος μου το μεγαλο ηταν πως θα φανει στον ανδρα μου, ο προηγουμενος βλεπετε ηταν πολυ επικοινωνιακος, αλλα τελικα του αρεσε, τι να πω δεν μπορεις να εισαι σιγουρη με τους ανδρες!!!!!!!!!!!

Κορίτσια είναι καμία να με βοηθήσει σε μια ερώτηση ΣΟΣ???

Τον γιατρό μας ξέρω ότι τον πληρώνουμε στις 40 μέρες μετά που πάμε για τον υπερυχο....

Τον αναισθησιολόγο πότε τον πληρώνουμε στο Αρεταίειο???

Αχ είναι καμία μέσα να μου απαντήσει???

uop51syge.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...