Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Γενικα οι βραδυνες ειναι ξυνες, αυτη που λες natasa133 δεν την ειδα, και εγω πλανταξα στο κλαμα.

stellinula να θηλασεις οσο πιο συντομα μπορεις .... εγω εκανα βλακεια και εχασα το γαλα μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοίταξε να δεις κοπελιά, επειδή μια παρέα εδώ μέσα έχει κάνει το μαγαζί prive, δεν θα συνεχίσω το θέμα σεβόμενος την εγκυμοσύνης της Stellinulas. Κατά τα αλλά υπενθυμίζω ότι το θέμα δεν ξεκίνησε από μένα και απάντησα ειρωνικά και επιθετικά στα ειρωνικά και επιθετικά σχόλια που που έγιναν για μένα. Κανείς και ποτέ δεν μου απάντησε σε ποιο σημείο κατηγόρησα το Χασιάκο παρά άφηναν υπονοούμενα.

Αν θέλετε να το συνεχίσουμε εδώ είμαι...

Αγαπητέ Demie,

μια και τώρα πια δεν υπάρχει αμφιβολία για το φύλο σου, θα σου θυμίσω το ρητό "γλώσσα λανθάνουσα αλήθειαv λέγει", με άλλα λόγια αυτό που λέει κανεις κατά λάθος ίσως να είναι η αλήθεια...

Ανθρωπέ μου, θα σε συμβούλευα όλα αυτά που έγραψες με παραινετικό ύφος στην φίλη μας την Evi26, να τα εφαρμόσεις στον εαυτό σου, να ψάξεις να βρεις νόημα στη δική σου ζωή σου (get a life, αν δε με απάτα η μνήμη μου της είχες γράψει ), βρες να κάνεις κατι πιο ενδιαφέρον από το να μπαινεις σε φόρουμ με καθαρά γυναικεία θέματα και αν έχεις πράγματι οικογένεια να ασχολείσαι με την οικογένειά σου. Οσο για τον Χασιάκο αφησέ τον να κάνει τη δουλειά του, όπως εκείνος ξέρει...

Δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω με την περιπτωσή σου, ενημερωτικά, πάντως, γράφω σε σένα και την LETAGEM ή όπως αλλιώς λέγεται, και για να σας προστατευσω από μελλοντικά ατοπήματα στα οποία ισως περιπέσετε σε συζητήσεις με τρίτους, εκεί που δεν θα κρύβεστε πίσω από το πέπλο της ανωνυμίας, όπως κάνετε εδώ στο φόρουμ, έχετε υπόψη σας ότι η διάδοση για κάποιο άλλο πρόσωπο γεγονότων, που μπορουν να βλάψουν την τιμή ή την υπόληψη του συνιστά αξιόποινη πράξη. Αν έχετε προσβαση σε κάποιον ΠΟινικό Κώδικα διάβασε τα άρθρα 362 και 363 και θα καταλάβετε. Να έχετε υπόψη σας , ότι όταν ανοιγετε τέτοιου είδους συζήτησεις με τρίτους πρέπει να προσέχετε τι λέτε...Σας τα γράφω όσο πιο απλά και κατανοήτα μπορώ...

Αντε καλό σας απόγευμα και δειξτε λίγο σεβασμό στις γυναικες, που μπαινουν στο φόρουμ αυτό, θέλοντας να καταθέσουν την αγαπη και την ευγνωμοσυνη τους στο γιατρό, που τις βοήθησε σε μια δύσκολή φάση της ζωής τους. Εσεις δεν έχετε θέση στο φόρουμ αυτό. Μπορειτε, ωστόσο, για να ασκήσετε το δικαίωμα σας να εκφράζεστε ελευθερα, όχι όμως με δυσφημιστικό περιεχόμενο, να δημιουργησετε ένα τοπικ με αντιθετο περιεχόμενο και να το ονομάσετε " Οι πολέμιοι του Χασιάκου"....

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

κοριτσια καλησπέρα !!!!

Δεν σας εχω ξεχασει απλα ειχα αρκετα στο κεφαλι μου !!!! Εκτος απο το μικρό μου αγγελουδι ειχα και τον συζηγο με επεμβαση στο σπιτι !!!!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused:

Ευχομαι με το καλό στα κοριτσια που είναι στο μήνα τους και να χαιρονται οι υπολοιπες τα αγγελουδια τους!!!!!

Επισης καλή χρονια ( μια και δεν καταφερα νωριτερα να μπω):mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαβαζω καθημερινα το φορουμ και θα σας πω ότι κατι δεν μου πηγαινε καλα με τα συγκεκριμενα ατομα ( για τα λεγομενα τους )!!!!!

Ευάκι μην αγχωνεσαι δεν αξιζει !!!!

Αγγελα πολύ ωραια τα είπες!!!!!

Κορίτσια μια απορία όταν το μπεμπακη σας εχει λοξιγκα τι κανετε?

Καθε φορα λεω θα ρωτήσω την παιδιατρο και καθε φορα το θυμάμαι οταν εχω επιστρεψει στο σπιτι !!!!!!!!

Επισης θελω μια χαρη μεγάλη αν καποια απο εσας μένει κοντα στην ν.φιλαδελφεια, ν. ιωνια, κοκκινο μύλο να μου συστησει καποιο παιδιατρο για την κουνιαδα μου !!!!

Εχει η μικρουλα 1 εβδομαδα διαρεια και η διαγνωση απο τηλ. " να παει να παρει καποια σκονη " δεν ξερω για εσας αλλα η δικη μου αν δεν δει πρωτα το παιδι δεν κανει διαγνωση απο τηλεφωνω!!!!!!!

Λάμπη ποια παιδιατρο τελικα εχεις? Για την αλλη κοπέλα που μένει Χαλάνδρι αν θελει να μου στειλει μην. και μπορω να της δωσω και τα στοιχεια της δικής μου παιδιάτρου.

Ευχαριστώ και συγνώμη για την κατάχρηση του χώρου!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια Πολλα

Υ.Γ Συγνώμη για τα λάθη ( είμαι Ελληνίδα )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;);););)

Αγαπητέ Demie,

μια και τώρα πια δεν υπάρχει αμφιβολία για το φύλο σου, θα σου θυμίσω το ρητό "γλώσσα λανθάνουσα αλήθειαv λέγει", με άλλα λόγια αυτό που λέει κανεις κατά λάθος ίσως να είναι η αλήθεια...

Ανθρωπέ μου, θα σε συμβούλευα όλα αυτά που έγραψες με παραινετικό ύφος στην φίλη μας την Evi26, να τα εφαρμόσεις στον εαυτό σου, να ψάξεις να βρεις νόημα στη δική σου ζωή σου (get a life, αν δε με απάτα η μνήμη μου της είχες γράψει ), βρες να κάνεις κατι πιο ενδιαφέρον από το να μπαινεις σε φόρουμ με καθαρά γυναικεία θέματα και αν έχεις πράγματι οικογένεια να ασχολείσαι με την οικογένειά σου. Οσο για τον Χασιάκο αφησέ τον να κάνει τη δουλειά του, όπως εκείνος ξέρει...

Δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω με την περιπτωσή σου, ενημερωτικά, πάντως, γράφω σε σένα και την LETAGEM ή όπως αλλιώς λέγεται, και για να σας προστατευσω από μελλοντικά ατοπήματα στα οποία ισως περιπέσετε σε συζητήσεις με τρίτους, εκεί που δεν θα κρύβεστε πίσω από το πέπλο της ανωνυμίας, όπως κάνετε εδώ στο φόρουμ, έχετε υπόψη σας ότι η διάδοση για κάποιο άλλο πρόσωπο γεγονότων, που μπορουν να βλάψουν την τιμή ή την υπόληψη του συνιστά αξιόποινη πράξη. Αν έχετε προσβαση σε κάποιον ΠΟινικό Κώδικα διάβασε τα άρθρα 362 και 363 και θα καταλάβετε. Να έχετε υπόψη σας , ότι όταν ανοιγετε τέτοιου είδους συζήτησεις με τρίτους πρέπει να προσέχετε τι λέτε...Σας τα γράφω όσο πιο απλά και κατανοήτα μπορώ...

Αντε καλό σας απόγευμα και δειξτε λίγο σεβασμό στις γυναικες, που μπαινουν στο φόρουμ αυτό, θέλοντας να καταθέσουν την αγαπη και την ευγνωμοσυνη τους στο γιατρό, που τις βοήθησε σε μια δύσκολή φάση της ζωής τους. Εσεις δεν έχετε θέση στο φόρουμ αυτό. Μπορειτε, ωστόσο, για να ασκήσετε το δικαίωμα σας να εκφράζεστε ελευθερα, όχι όμως με δυσφημιστικό περιεχόμενο, να δημιουργησετε ένα τοπικ με αντιθετο περιεχόμενο και να το ονομάσετε " Οι πολέμιοι του Χασιάκου"....

ΟΚ. Έκανε ένα ορθογραφικό λάθος ο σύζηγος μου την ώρα που του έλεγα τί να γράψει και πέσατε να με φάτε.

Εν πάσει περιπτώση θα ήθελα εσύ αγαπητή μου Άγκελα να μου πεις (ή οποιαδήποτε εδω μέσα σας παρακαλώ) σε ποιο σημείο κατηγόρησα το γιατρό! Σας το έχω ζητήσει τόσες φορές και δεν μου το έχετε υποδείξει! Θα με τρελάνετε! Πείτε μου σε ποιο σημείο και σας υπόσχομαι να σας δώσω το password του account μου να δείτε ακριβώς την αλληλογραφία που έχω ανταλλάξει με την Letagem. Απλά για να καταλάβετε ΠΟΟΟΟΟΟΟΣΟ λάθος είστε!

Elenil μου, ο γιατρός μου μου έχει προτείνει λίγο γαλατάκι ή λίγο χαμομηλάκι!Περνάει δοκίμασέ το!!!!

Αγγέλα μου, σου βγάζω το καπέλο.Το μήνυμά σου τα λέει όλα......

Παρακαλώ πολύ το μέλος letagem να μη μ' ενοχλεί με προσωπικά μηνύματα. Αν θέλει να αποκαλύψει την "αλήθεια" να την αποκαλύψει δημόσια ή να στείλει ομαδικό μήνυμα σε όλες μας με τα στοιχεία του!!!Τέλος πια αυτό το παιχνίδι!!!!!

Διαφημίσεις

Νατασάκι, τώρα είδα το δικό σου ποστ!!!!Όταν τα λέω εγώ τόσο καιρό δε μ' ακούει καμία όμως!!!!!!!!!!!!!!Από την πρώτη στιγμή είχα καταλάβει τον κ. Demie και τον άλλο το φίλο του τον πώς το λένε που μπορεί να είναι και το ίδιο πρόσωπο...

Πωπω. Τσακάλι είσαι!

κορίτσια μου εχω κιάλλες ερωτήσεις για τις κοπέλες που γέννησαν με καισαρική στο Αρεταίειο....

Αφου το 1ο περίπου 24ωρο είμαι με ορούς και καθετήρες το μωράκι μου ξέρω ότι μέχρι να περπατήσω και να εξυπηρετούμε δεν θα το έχω κοντά μου....

Θα μου το φέρνουν να το βλέπω τουλάχιστον???

Αν ναι κάθε πότε Αν όχι μπορώ εγώ να πάω να το δώ???

Θέλω να θηλάσω...τι θα του δίνουν μέχρι να το βάλουν στο στήθος μου???

Εσείς πότε περίπου σηκωθήκατε να περπατήσετε αφού σας έφεραν στο δωμάτιο???

Αν πονάω στην τομή μου χορηγούν παυσιπονα?

Τέλος, με στεναχώρια μου σας λέω ότι εγώ δεν έχω κανέναν να μείνει μαζί μου κανένα βράδυ και καμία μέρα, μόνο τις ώρες επισκεπτηρίου....ο άνδρούλης μου που είναι ο μοναδικός που θέλει να με βοηθήσει δεν τον αφήνουν να μείνει στο νοσοκομείο απο ότι έχω μάθει....Οπότε πείτε μου με το χερι στην καρδιά, θα δυσκολευτώ πολύ μονάχη μου, να σηκώνομαι, να κατεβαίνω απο το κρεβάτι, να πηγαίνω τουαλέτα, να περπατήσω λίγο στην αρχή, να φροντίζω το μπεμπάκι μου??

Σας ευχαριστώ που με βοηθάτε.......2 μέρες έμειναν και εχω τρελαθεί απο τον φόβο!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Αφου το 1ο περίπου 24ωρο είμαι με ορούς και καθετήρες το μωράκι μου ξέρω ότι μέχρι να περπατήσω και να εξυπηρετούμε δεν θα το έχω κοντά μου....

stellinula Απ οτι εζησα εγω ... Οχι δεν θα τον εχεις

Θα μου το φέρνουν να το βλέπω τουλάχιστον???

Στο ισογειο δεν το φερνουν και ειχα πλανταξει στο κλαμα, για τον 1ο οροφο δεν ξερω

Αν ναι κάθε πότε Αν όχι μπορώ εγώ να πάω να το δώ???

Μονο αν πας εσυ, εγω πηγα τη 2η μερα με καροτσακι

Θέλω να θηλάσω...τι θα του δίνουν μέχρι να το βάλουν στο στήθος μου???

Εμενα της δινανε ξενο γαλα (σκονη)

Εσείς πότε περίπου σηκωθήκατε να περπατήσετε αφού σας έφεραν στο δωμάτιο???

2η μερα ... αλλα ειχα σκοπο, να παω να δω την κορη μου! Ποναγα λιγο αλλα ηθελα να δω την κορη μου

Αν πονάω στην τομή μου χορηγούν παυσιπονα?

Ναι

Τέλος, με στεναχώρια μου σας λέω ότι εγώ δεν έχω κανέναν να μείνει μαζί μου κανένα βράδυ και καμία μέρα, μόνο τις ώρες επισκεπτηρίου....ο άνδρούλης μου που είναι ο μοναδικός που θέλει να με βοηθήσει δεν τον αφήνουν να μείνει στο νοσοκομείο απο ότι έχω μάθει....Οπότε πείτε μου με το χερι στην καρδιά, θα δυσκολευτώ πολύ μονάχη μου, να σηκώνομαι, να κατεβαίνω απο το κρεβάτι, να πηγαίνω τουαλέτα, να περπατήσω λίγο στην αρχή, να φροντίζω το μπεμπάκι μου??

Αλλαζει ο πονος απο ανθρωπο σε ανθρωπο, εγω δυσκολευτηκα πολυ, ευτυχως ετυχε να γνωρισω εκει την evagelia28 που με βοηθησε πολυ.

Το πρωτο βραδυ ουτε εγω ειχα κανεναν μαζι μου, εχεις ορους, κουδουνι για τη νοσοκομα και ουροσυλλέκτη, ουσιαστικα δεν χρειαζεσαι κανεναν μαζι σου, απλα θα δυσκολευτεις στο να αλλάζεις πλευρο στο κρεβατι (για να μην πιανεσαι), τη δευτερη μερα πια πρεπει να προσπαθησεις να σηκωθεις, αλλά δυσκολα περασα τις ωρες που ημουνα μονη μου και πιστεψε με ηταν αρκετες, ολο και καποια ψυχη θα βρισκεται εκει (καποια αλλη συνοδος) για να σε βοηθησει. Ετσι και γω σαν και σενα, δεν ειχα επιλογη! Απλα το πιο δυσκολο ειναι στο να πας τουαλετα μονη σου. Δυσκολο!

Ο συζυγος μου, καθοταν ολη μερα στο δωματιο, αν ηθελε καποια αλλη κοπελα να θηλασει εβγαινε, τη νυχτα ξερω πως δεν επιτρεπεται.

Σας ευχαριστώ που με βοηθάτε.......2 μέρες έμειναν και εχω τρελαθεί απο τον φόβο!!!

Μη φοβασαι, εισαι σε καλα χερια. Εκ πειρας στο λεω. ;)

Διαφημίσεις

Stellinula μου, σ είχα στο νου μου...Λέω γέννησε αυτή η κοπέλα...

Για το Αρεταίειο δεν ξέρω να σου απαντήσω. Μπορώ όμως να σου απαντήσω για την καισαρική. Προσωπικά γέννησα ξημερώματα 1 και κάτι. Το άλλο πρωί δεν πονούσα, απλώς ένιωθα το φυσιολογικό τράβηγμα που νιώθεις από τα ράμματα. Αλλά δε χρειαζόμουν βοήθεια. Μία άλλη κοπέλα δίπλα μου που είχε γεννήσει με καισαρική- όχι με το γιατρό μας- πονούσε πολύ η κακομοίρα και με ρωτούσε πώς ήταν δυνατόν να μην πονάω. Πιστεύω τελικά είναι θέμα οργανισμού και γιατρού βέβαια!!!!Αν δεις δε την τομή μετά από 6 μήνες είναι σαν ρυτίδα!!!Κέντησε ο Mr Χας!!!

Με το καλόοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!

Αχ κοριτσια μου ευχαριστώ για όλα.....

Ενω ξέρω ότι όλα θα πάνε καλά και θα έχω το μπεμπακι μου μετά φοβάμαι ρε γμτ!!!

uop51syge.png

Φυσιολογικοτατο, να σκεφτεσαι το μωρο σου, που θα το κρατησεις αγκαλια σε λιγες ωρες πλεον. Εγω εκανα ολικη ναρκωση, μια κοπελα στο διπλανο κρεβατι ποναγε περισσοτερο απο μενα και ειχε αλλο γιατρο, μια αλλη κοπελα με τον δικο μας γιατρο, που γεννησε μια μερα πριν φυγω, ηταν λες και ειχε ερθει για βολτα, τη ρωταγες και σου ελεγε οτι δεν ποναει! Και οι δυο με καισαρικη και επισκληριδιο. Απ οτι αντιλαμβανεσαι διαφερει ο πονος απο οργανισμο σε οργανισμο.

Μπορείς να ζητήσεις να σου φέρουν το θήλαστρο στο δωμάτιο για να βγάλεις το πρωτογάλα και να δωσουν αυτο στο μωράκι σου. Θα σου πρότεινα να το κάνεις όσο πιο συχνά μπορείς.

Evi μήπως θυμάσαι το χρονικό διάστημα για τις αντλήσεις?

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Μπορείς να ζητήσεις να σου φέρουν το θήλαστρο στο δωμάτιο για να βγάλεις το πρωτογάλα και να δωσουν αυτο στο μωράκι σου. Θα σου πρότεινα να το κάνεις όσο πιο συχνά μπορείς.

Evi μήπως θυμάσαι το χρονικό διάστημα για τις αντλήσεις?

μπορεί να βγεί και το πρωτογαλα με θηλαστρο? Εϊχα ακούσει ότι επειδή είναι πιο παχυρευστο απο το κανονικό γάλα μόνο το μωράκι μπορεί να το τραβήξει...

Μακάρι αν γίνετε διότι θέλω να πιει και το πρωτογαλα που είναι τρελά θρεπτικό!!!

uop51syge.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...