Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε κοριτσια σταματηστε τις γκρινιες εδω εχουμε θεματα σοβαρα για συζητηση..να ρωτησω κατι,τα μωρα σε τι σταση τα βαζετε για υπνο??εγω συνηθως δλδ παντα στο πλαι..αυτη της αρεσει πολυ ανασκελα αλλα φοβαμαι μην πνιγει..ο γιατρος μου ειπε να την βαζω κ ανασκελα αλλα εγω το βιολι μου...χαχαχα:tongue::tongue::tongue:

βρε κοριτσια σταματηστε τις γκρινιες εδω εχουμε θεματα σοβαρα για συζητηση..να ρωτησω κατι,τα μωρα σε τι σταση τα βαζετε για υπνο??εγω συνηθως δλδ παντα στο πλαι..αυτη της αρεσει πολυ ανασκελα αλλα φοβαμαι μην πνιγει..ο γιατρος μου ειπε να την βαζω κ ανασκελα αλλα εγω το βιολι μου...χαχαχα:tongue::tongue::tongue:

Όταν τη θηλάζω και μου κοιμάται χωρίς να ρευτεί τότε τη βάζω στο πλάι. Ανάσκελα τη βάζω όταν έχει ρευτεί. Τότε να δεις κάτι τεντώματα που κάνει:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Κοίταξε να δεις κοπελιά, επειδή μια παρέα εδώ μέσα έχει κάνει το μαγαζί prive, δεν θα συνεχίσω το θέμα σεβόμενος την εγκυμοσύνης της Stellinulas. Κατά τα αλλά υπενθυμίζω ότι το θέμα δεν ξεκίνησε από μένα και απάντησα ειρωνικά και επιθετικά στα ειρωνικά και επιθετικά σχόλια που που έγιναν για μένα. Κανείς και ποτέ δεν μου απάντησε σε ποιο σημείο κατηγόρησα το Χασιάκο παρά άφηναν υπονοούμενα.

Αν θέλετε να το συνεχίσουμε εδώ είμαι...

:rolleyes::rolleyes::confused::confused::confused::rolleyes::rolleyes:

uDLqp1.png

Κοίταξε να δεις κοπελιά, επειδή μια παρέα εδώ μέσα έχει κάνει το μαγαζί prive, δεν θα συνεχίσω το θέμα """"""σεβόμενος"""""" την εγκυμοσύνης της Stellinulas. Κατά τα αλλά υπενθυμίζω ότι το θέμα δεν ξεκίνησε από μένα και απάντησα ειρωνικά και επιθετικά στα ειρωνικά και επιθετικά σχόλια που που έγιναν για μένα. Κανείς και ποτέ δεν μου απάντησε σε ποιο σημείο κατηγόρησα το Χασιάκο παρά άφηναν υπονοούμενα.

Αν θέλετε να το συνεχίσουμε εδώ είμαι...

Να σε ρωτήσω κάτι???Είσαι άντρας??? Δεν ντρέπεσαι λέω εγώ να μπαίνεις τόσο καιρό και να δημιουργείς πρόβλημα??? Ήσουν ατυχής να σου ξεφύγει η λέξη από τα νεύρα σου!!!!!!!!!!!

Κορίτσια, δείτε στο ποστ του κύριου Demie τη λέξη "σεβόμενος"!!!!!!!

Διαφημίσεις

Νατασάκι, τώρα είδα το δικό σου ποστ!!!!Όταν τα λέω εγώ τόσο καιρό δε μ' ακούει καμία όμως!!!!!!!!!!!!!!Από την πρώτη στιγμή είχα καταλάβει τον κ. Demie και τον άλλο το φίλο του τον πώς το λένε που μπορεί να είναι και το ίδιο πρόσωπο...

chrifili με το καλο κοριτσι μου

Demie 19/10 σε ξεγεννησε ο γιατρος ειπες σε παλιοτερο post και σημερα λες "σεβόμενος" ? Αντρας εισα ή γυναικα?

stellinula με το καλο, με προλαβαν τα κοριτσια και σου εχουν απαντησει σε ολα απ οτι βλεπω, θα σου πω και γω με βαση τη δικη μου εμπειρια στις 14-12-2010.

Εμενα δεν μου την φερανε τη μικρη την πρωτη μερα στο ισογειο, ισχυριζόμενοι οτι το ασανσερ με το οποιο θα την κατεβαζαν ειχε πολλα μικροβια!!! Οποτε την ειδα την δευτερη μερα της ζωης της ... αφου πηγα με καροτσακι στον 1ο οροφο!!! Μου την φερανε την 3η μερα λογω δυσανεξιας, αλλα γενικα το φερνουν το παιδι οταν βγαζεις ορους και καθετηρα.

Εμενα εσπασαν τα νερα και δεν ειχα τη δυνατοτητα να διαλεξω δωματιο και οροφο και ετσι ειχα καταληξει στο χειροτερο τρικλινο του ισογειου!!!

Το πάτημα που σου κανουν στην κοιλια με πεθαναν οι ειδικευομενοι αλλα ο Χας οπως τον αποκαλουν τον γιατρο στο νοσοκομειο, δεν με πονεσε. Αφηστε που του λεω ... Με πονατε! και μου λεει " Οχι εγω !" Εκει πραγματικα δεν με ειχε πονεσει ουτε στο 1/10 απ οσο με πονεσαν οι ειδικευομενοι. Ημουνα αδικη μαζι του!

Ναι κανει λιγο κρυο στα δωματια. Στοιχιωδης θερμανση.

Τους συνοδους τους βγαζουν εξω κανα 3 ωρο καθε μερα το πρωι ... πιο λασκα το Σαββατοκυριακο, και ναι ειναι πολυ δυσκολο για τις κοπελες με καισαρικη, διοτι δεν υπαρχει επαρκες προσωπικο για να σε βοηθησει. Εγω ημουνα πολυ τυχερη, ετυχε να γνωρισω εκει την evagelia28 η οποια με βοηθησε παρα πολυ!

Δεν με πονεσε ο καθετηρας

Αλλα καιρος να σας πω εκεινη τη δυσαρεστη εμπειρια που σας ελεγα, οπως με ανεβασαν στην αιθουσα τοκετου, υπηρχε μια κοπελα (μαλλον ειδικευομενη νοσοκομα ονοματι Βαια, αρκετα καλη) τη φωναζα οποτε τη χρειαζομουνα, κανα 2 φορες δηλαδη, ετσι λοιπον, τη 2η φορα δεν ερχοταν η Βαια και ερχεται με επιθετικο και ειρωνικο υφος η προισταμενη νοσοκομα και μου λεει "τι φωναζεις?" Τις λεω "θελω να ουρησω", λεει ..."τωρα? με ΝΣΤ?" (ΝΣΤ: καρδιογραφημα μωρου, κοινως καλοδια)? Της λέω ... "αφου δεν γινεται αλλιως, εχω μια ωρα εδω," λεει, "τι να σου κανω τωρα?"Παντα επιθετικη, με τα πολλα μου φερνει ενα παμπερς ανοιχτο, και μου λεει καντα, ουτε κλεινει την πορτα...τιποτα! Περναγανε απ εξω οι γιατροι!!! Ζηταω λιγο χαρτι να σκουπιστω και το αρνηθηκε !!! Δεν μου εδινε ... μου λεει αφου στην καισαρικη παλι χαλια θα γινεις!!! ...αρχισα να φωναζω, μαζευτηκαν κανα 2 γιατροι και κανω μια ετσι και βλεπω δεξια μου χαρτι, πηρα μονη μου τελικα!!! Παντα εριστικη η κυρια.

stellinula μια κοντη καπως ευσωμη ειναι με κοντα μαυρα μαλλια, να την προσεχεις. Για να μην χαλαστεις το λεω, να εισαι προετοιμασμενη. Εχει φερθει ασχημα και σε μια αλλη κοπελα.

Γραφω με το ενα χερι, με το αλλο εχω τη μικρη!

Τωρα στα νεα μου, η μικρη εχει βγαλει σπιθουρακια στο πρόσωπο και κατω απο τα μαλλια κοκκινιλες με σπυρια σαν εκζεμα! Της δινω γαλα αντιαλλεργικο και χωρις λακτοζη και μαλλον εβγαλε αλλεργια σε αυτο. Βαζουμε Bepanthol και ειμαι πολυ στεναχωρημενη.

Εμενα δεν με ρωτησε κανεις αν θελω να φυλαξω τα βλαστοκυτταρα του παιδιου!!! Αυτο θα πει Δημοσιο νοσοκομειο!!! Να θυμηθεις να το ζητησεις αν το θες stellinula. Εμενα επειδη μου σπασανε τα νερα ... μας ηρθε ξαφνικο και αποσυντονιστηκαμε...ειχα σκοπο να ζητησω φυλαξη.

Υπάρχει και κατι ακομα, οποια εχει ασφαλεια ΙΚΑ αυτη ή ο συζυγος της, εχει λαμβανειν απο το ΙΚΑ ... Δηλαδη εμενα που με ασφαλιζει ο συζηγος, πηραμε 991 ευρώ, αν ειχα ενσημα και ενα χαρτι απο τον γυναικολογο του ΙΚΑ με πιθανη ημερομηνια τοκετου ... θα επαιρνα και αλλα χρηματα.

Εχω και αλλα να πω, αρκετα σας ζαλισα προς το παρον. Φιλια.

Νομίζω ότι αυτό που λέει η Kikar είναι το πιο σωστό!!!!!!! Για να μην αγχώνεσαι με το ανάσκελα προσπάθησε με ηρεμία να γυρίζεις στο μπεμπάκι σου το κεφαλάκι του προς το πλάι!!!

Διαφημίσεις

Koutsoulina μου, έχουν ξαναγράψει για τη συγκεκριμένη μαία κι άλλα κορίτσια ότι είναι απαράδεκτος άνθρωπος!!!Καλά έκανες και δε μάσησες!!!!!!!!!

Κριμα, δεν ημουνα ενημερη, δεν ειχα διαβασει κατι για την συγκεκριμενη. Τουλαχιστον θα ημουνα πιο προετοιμασμενη! Παρολα αυτα ... τα ακουσε αλλα και εγω χαλαστηκα!

ego sto isogeio eixa thema me ti nuxterini (xontri xanthia me sgoura mallia).

aparadekti! den me afise na do to moro mou to proto vradu kai plantaxa sto klama!!!!

Απαράδεκτο!!!!!!!!!!Θα τα είχα κάνει γυαλιά καρφιά εκεί μέσα!!!!!!!!Να μη σ αφήσει να δεις το παιδάκι σου, να το θηλάσεις...Πάμε καλά??????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...