Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Elerinaa μου, πραγματικά λυπάμαι που έζησες την απώλεια!!Όποια γυναίκα δεν το έχει ζήσει δεν μπορεί να καταλάβει τον πόνο!!!Εγώ το έχω ζήσει δυο φορές και σε καταλαβαίνω, τη μία βιοχημική και την άλλη εξωμήτριο... Δεν κατάλαβα όμως καλά, είναι η δεύτερη παλίνδρομή σου ή η πρώτη??? Φαντάζομαι ότι για να έκανες παλίνδρομη σε αρκετά μεγάλη εβδομάδα θα χρειαστεί να κάνεις έλεγχο για θρομβοφιλία έτσι??Εμένα ο λόγος των αποβολών ήταν άλλος αλλά στην πορεία των εξετάσεων βρήκα και θρομβοφιλία γι αυτό και έκανα αντιπηκτικές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου!!!Δε θα άντεχα άλλη απώλεια με τίποτα!!!Ό,τι χρειαστείς εμείς είμαστε εδώ!!!

***νομίζω ότι είναι φανερό τι συμβαίνει πλέον!δε νομίζω ότι χρειάζεται να ασχοληθούμε πλέον με το θέμα (τη διόρθωση λάθους την έκανα, όχι για να το παίξω έξυπνη, αλλά για να δείξω ότι δεν είναι καθόλου κομψό να κάνει κανείς τέτοιες παρατηρήσεις!!!) Συγγνώμη κιόλας, αλλά ας κάνουμε όσα ορθογραφικά θέλουμε!!!!!

Elerinaa μου, το τελευταίο σου σχόλιο, καθώς και η ίδια ώρα που έχουν μπει αυτά τα "2 μέλη" νομίζω ότι αποδεικνύουν ό,τι λέω τόσο καιρό...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σ ευχαριστω πολυ evi μου για τα καλα σου λογια! εχω θρομβοφιλια το γνωριζω τα τελευταια 6 χρονια εμεινα εγκυος ευκολα τους μρςτους μηνες προσπαθειες και παρα την αντιπηκτικη μου αγωγη και τις ενεσεις απο την 6η εβδομαδα το εχασα... Τι αν κανουμε...Γεροι να μαστε μνα ξαναπροσπαθησουμε... Και κατι ακομα επειδη ναι το παιζω και ντετεκτιβ και κατασκοπευω και καλα κανω η letagem και οχι letatem ηταν online την ωρα που εκανα την δημοσιευση την ειδα βασικα γιατι ηθελα να τα διαβασει, εκανα την δημοσιευση και εμεινε online για κανα μισαωρο ακομα! Φανταζομαι οτι δεν μπηκε στον κοπο να απαντησει επειδη δεν ασχοπειται μαζι μας ειναι πολυ ανωτερος ανθρωπος!!! :P Τεσπα ελπιζω ολες να εχετε πλεον κααταλαβει περι τινος προκειται και δεν ειναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος!

βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι?ειχατε κ της 40 μερες αιμα και πολυ η λιγο?

εγω ειχα 40 μερες αιμα αλλα τις τελευταιες 2 εβδομαδες αιμα με κατι υγρα αραια..στις 40 ακριβως σταματησαν!

ο Κος Χασιάκος μου είπε χωρίς δευτερη κουβέντα επισκληρίδιο και όταν του είπα ότι έχω στένωση σε κάποιους σπονδύλους αλλά δεν ξέρω ακριβώς σε ποιούς, μου είπε θα το δουν οι αναισθησιολόγοι εκεί και θα κρίνουν τι θα κάνω!!!

σε μενα καναν επισκληρηδιο,αλλα δεν ηξερα οτι ειχα στενωση σε καποιους σπονδυλους και με χιλιοτρυπησαν στην σπονδυλικη στηλη γιατι δε με επιανε η επισκληρηδιος με τιποτα..πολυ κλαμα..μια συμβουλη..πες τους να στη κανουν καθιστη,κ οχι ξαπλωμενη..μολις με εβαλαν να καθισω ,την πετυχαν με τη μια την αναισθησια!!!!!

Eleniraa μου,κοριτσάκι μου,έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ!!!Πάντως αν ενδιαφέρεσαι έχω να σου προτείνω μία εξαιρετική αιματολόγο από το Λαϊκό η οποία είναι ειδική στη θρομβοφιλία και με βοήθησε απίστευτα!!!Αν σ ενδιαφέρει πες μου να σου στείλω πμ!!!Η επόμενη θα είναι η τυχερή σου θα το δεις...:)))))))))))))

Διαφημίσεις

ο Κος Χασιάκος μου είπε χωρίς δευτερη κουβέντα επισκληρίδιο και όταν του είπα ότι έχω στένωση σε κάποιους σπονδύλους αλλά δεν ξέρω ακριβώς σε ποιούς, μου είπε θα το δουν οι αναισθησιολόγοι εκεί και θα κρίνουν τι θα κάνω!!!

- Ο Κος Χασιάκος μου δίνει την άδεια να φύγω (εξιτήριο)? Το Σκ μπορούμε να παραβούμε λίγο τους κανόνες του επισκεπτηρίου?

- εγώ που δεν θα έχω κανενα συνοδο, είναι δύσκολο να αναιβοκατεβαίνεις μόνη σου το κρεβάτι με την καισαρική τομή?

- όταν σου βγάλουν τον καθετήρα και ουρήσεις κανονικά μετα στην λεκάνη, τσουζει - πονάει?

- αυτο το πάτημα που λένε ότι σου κάνουν στην κοιλιά μετά την εγχειρηση για να κατέβουν τα λόχεια πονάει πολύ?

o xasiaκος με τον παιδιατρο αποφασιζουν ποτε θα φυγεις..το σαβ/κυριακο ολα ειναι πολυ χαλαρα κ στο επισκεπτηριο,γινοταν ο χαμος..εμενα τη ν ωρα της επεμβασεις με πεθαναν στο πατημα σε σημειο να με πονα στο στομαχι κ μου ερχοταν εμετος κ κατι ακουσα που ελεγε ο γιατρος οτι κανανε το περινεο,τωρα τι ειναι αυτο δεν ξερω,ο πονος σε καθα κοπελα διαφερει,η διπλανη μου ηταν η δευτερη εγκυμοσινη της κ σηκωθηκε απο το ιδιο βραδυ κ πονοθσε ελαχιστα αγω υπεφερα στη κυριολεξια κ μου βαλανε μεχριι κ μορφινη μπας κ ηρεμησω λιγο...οσο ποιο γρηγορα καταφερεις να σηκωθεις να περπατησεις τοσο ποιο γρηγορα θα γινεις καλα,εγω την αλλη μερα το μεσημερι καταφερα να σηκωθω κ αυτο με φριχτους πονους,ολα ομως ειναι σχετικα κ μην τρομαζεις,καθα περιπτωση ειναι ξεχωριστη,τον καθετηρα αν κ τον ειχα αγχος ουτε που καταλαβα τιποτα κ μια χαρα ουρησα,με τα κακα ειχαμε ολες λιγο πολυ θεματακι:tongue::tongue::tongue::tongue:φιλακια

κοριτσια την βοηθεια σας...απο χθες η μικρη μου της ερεθιστηκε ο ποπος της...εχει κοκκινησει εκει που κανει τα κακα της κ εχει κατι σας σπιθουρακια..την πλενω,της βαζω κρεμα την συνοντερμ αλλα τιποτα,τι να κανω???:(:(:(

Λάμπη μου, δοκίμασε και της frezyderm την κρεμούλα είναι εξαιρετική!!!Όταν το είχε πάθει κι εμένα δοκίμασα 2-3 και τελικά ηρέμησε με της frezyderm. Επίσης αν μπορείς να την έχεις υπό παρακολούθηση άφησέ την λίγο χωρίς πάνα να αεριστεί η περιοχή. Απέφυγε αυτές τις μέρες να την καθαρίζεις με βαμβάκια ή μωρομάντιλα (αν το κάνεις...) και προτίμησε καθαρό νεράκι και ειδικό μωροσαπουνάκι!!!Μην την αφήνεις πάνω από 3 ώρες με την ίδια πάνα!!!καλή επιτυχία!!!

Λάμπη μου, διάβασε αυτό το άρθρο:

http://www.eutokia.gr/2009-02-09-14-47-59/66-2009-02-09-14-34-57

Κάτω-κάτω λέει πώς να αντιμετωπίσεις τους πόνους από το περινέο μετά τον τοκετό: "Το περινέο στη λοχεία"!

κοριτσια την βοηθεια σας...απο χθες η μικρη μου της ερεθιστηκε ο ποπος της...εχει κοκκινησει εκει που κανει τα κακα της κ εχει κατι σας σπιθουρακια..την πλενω,της βαζω κρεμα την συνοντερμ αλλα τιποτα,τι να κανω???:(:(:(

εμενα η μικρουλα ειχε βγαλει εντονη κοκκινιλα κ ο γιατρος μου ειπε να τη στεγνωνω με το πιστολακι μετα το πλυσιμο κ μετα να της βαζω μελανι(ιωδες της γεντιανης,στο φαρμακειο το παιρνεις).ξανα στεγνωμα κ μετα εβαζα τη κρεμα της weleda που της εβαζα ανεκαθεν..ειναι σουπερ τωρα το κουτακι μας!!!!!!

Διαφημίσεις

σε μενα καναν επισκληρηδιο,αλλα δεν ηξερα οτι ειχα στενωση σε καποιους σπονδυλους και με χιλιοτρυπησαν στην σπονδυλικη στηλη γιατι δε με επιανε η επισκληρηδιος με τιποτα..πολυ κλαμα..μια συμβουλη..πες τους να στη κανουν καθιστη,κ οχι ξαπλωμενη..μολις με εβαλαν να καθισω ,την πετυχαν με τη μια την αναισθησια!!!!!

και εγώ έχω στένωση στην μέση απλά δεν γνωρίζω σε ποιούς σπονδυλους.

Αγαπητή μου, κατάρχας το club δεν είναι prive για να στέλνεις τον κόσμο σε άλλες παραλίες. Αν αισθάνεσαι καταπιεσμένη σπίτι σου και χρησιμοποιείς το forum ως μία διέξοδο, εγώ δεν σου φταίω. Διακρίνω επίσης ότι κάνεις πολλά ορθογραφικά λάθη και ίσως είσαι αλλοδαπή. Να σε παρακαλέσω λοιπόν όταν μάθεις Ελληνικά και κατά προέκταση ανάγνωση να με ενημερώσεις σε πιο σημείο κατηγόρησα τον γιατρό μας...

Ευχαριστώ

Συγνώμη Stellinula. Δεν είχα παρατηρήσει ότι είσαι ετοιμόγεννη :oops:

Συγχωρεμένη....όμως να σου πω και εγώ με την σειρά μου, ότι εδώ μέσα δεν μπαίνω γιατι είμαι καταπιεσμένη σπίτι μου και δεν έχω άλλη διέξοδο αλλά για να πάρω πληροφορίες περισσότερες για το νοσοκομείο και τον γιατρό που επέλεξα (τον Κο Χασιάκο) προκειμένου να βγάλω στην ζωή τον γιόκα μου σε 5 μέρες.....

Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι εγώ που μπαίνω εδώ διαβάζοντας αυτα τα κακά περί γιατρού λίγες μέρες πριν γεννήσω μου δημιουργούνται φόβοι, ανασφάλειες και τρόμος και οτιδήποτε άλλο και μόνο χαρά δεν έχω για την επερχόμενη γέννα μου...

Τέλος, διακρίνεις ότι είμαι αλλοδαπή και ΔΕΝ ξέρω Ελληνικά επειδή κάνω κάποια ορθρογραφικά λάθη? Δεν έχω κανένα λόγο να απολογηθώ σε κανενα για το τι είμαι και ποια είμαι και από που είμαι.....ενημερωτικά είμαι Ελληνίδα (Πατρινιά για την ακρίβεια)...Επίσης για τα πρακτικά είμαι και μορφωμένη Ελληνίδα, αλλά μπορεί να μην με διακρίνει η ορθρογραφία γιατι απλά δεν με απασχόλησε ποτέ.

Αλήθεια εσυ ορθρογραφικά δεν έχεις κάνει ποτέ σου? Εδω πάλι και να ήθελες να τα διορθώσεις δεν έχεις την δυνατότητα!!!

Τέλος πάντων, καλό βράδυ και τελειώνει εδώ!!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Συγνώμη Stellinula. Δεν είχα παρατηρήσει ότι είσαι ετοιμόγεννη :oops:

ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΗΝΑΙ ΤΟ ΣΤΙΛ ΜΟΥ ΝΑ ΑΣΧΩΛΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΝΙΕΣ ΑΛΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΦΩΒΑΙΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ.

ΕΕΕΕ ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΓΕΝΝΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΔΙΚΕΟΛΩΓΟΥΣΕ ΠΟΥ ΜΙΛΥΣΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ.... ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ?????

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΗΝΑΙ ΤΟ ΣΤΙΛ ΜΟΥ ΝΑ ΑΣΧΩΛΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΝΙΕΣ ΑΛΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΦΩΒΑΙΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ.

ΕΕΕΕ ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΓΕΝΝΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΔΙΚΕΟΛΩΓΟΥΣΕ ΠΟΥ ΜΙΛΥΣΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ.... ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ?????

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.

Κοίταξε να δεις κοπελιά, επειδή μια παρέα εδώ μέσα έχει κάνει το μαγαζί prive, δεν θα συνεχίσω το θέμα σεβόμενος την εγκυμοσύνης της Stellinulas. Κατά τα αλλά υπενθυμίζω ότι το θέμα δεν ξεκίνησε από μένα και απάντησα ειρωνικά και επιθετικά στα ειρωνικά και επιθετικά σχόλια που που έγιναν για μένα. Κανείς και ποτέ δεν μου απάντησε σε ποιο σημείο κατηγόρησα το Χασιάκο παρά άφηναν υπονοούμενα.

Αν θέλετε να το συνεχίσουμε εδώ είμαι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...