Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

ώπα ώπα!!!!!!!!!λίγες μέρες λείπω κι αρχίζουν οι γνωστοί άγνωστοι!!!!!

Demie, δε σου επιτρέπω να αναφερθείς ξανά για το πρόσωπό μου!!!!!Δεν έχει δίκιο σε τίποτα από αυτά που αναφέρεις!!!Εγώ συνεχίζω να αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν ενώ είσαι μανούλα, ενώ έχεις γιατρό τον Χασιάκο, να έχεις τόσα λίγα post στο parents!!!!!!!!!!Επίσης να σου θυμίσω ότι εσύ ήσουν που εμφανίστηκες από το πουθενά και άρχισες να βάζεις στο fan club του Χασιάκου τις αναρτήσεις του Troktiko!!!Σε παρακαλώ, βρες τίποτα άλλο να ασχοληθείς!!!

Αν το επιθυμείς βοήθησε εδώ τις μανούλες στις ανησυχίες σου εφόσον είσαι έμπειρη, απάντησέ τους για τις αγωνίες τους για την εγκυμοσύνη και τον τοκετό και άσε τα υπόλοιπα...

Άντε γιατί πολύ ασχολήθηκα με την πάρτη σας...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Stellinula μου, σου ζητώ συγγνώμη πραγματικά που ενώ έχεις τις αγωνίες σου κάθομαι κι απαντώ $%3#4%6&....Ήρθε η Demie να κάνει το δικηγόρο της Legatem!!!Ενοχλείτε που απαντώ, αλλά κατ' άλλα ο Χασιάκος ο καλύτερος γιατρός!!!!!!!!!!Ρε θα μας τρελάνετε???

Μόνο εγώ τα βλέπω πια?????????

Kikar μου, σε παρακαλώ μη μου στεναχωριέσαι...

ώπα ώπα!!!!!!!!!λίγες μέρες λείπω κι αρχίζουν οι γνωστοί άγνωστοι!!!!!

Demie, δε σου επιτρέπω να αναφερθείς ξανά για το πρόσωπό μου!!!!!Δεν έχει δίκιο σε τίποτα από αυτά που αναφέρεις!!!Εγώ συνεχίζω να αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν ενώ είσαι μανούλα, ενώ έχεις γιατρό τον Χασιάκο, να έχεις τόσα λίγα post στο parents!!!!!!!!!!Επίσης να σου θυμίσω ότι εσύ ήσουν που εμφανίστηκες από το πουθενά και άρχισες να βάζεις στο fan club του Χασιάκου τις αναρτήσεις του Troktiko!!!Σε παρακαλώ, βρες τίποτα άλλο να ασχοληθείς!!!

Αν το επιθυμείς βοήθησε εδώ τις μανούλες στις ανησυχίες σου εφόσον είσαι έμπειρη, απάντησέ τους για τις αγωνίες τους για την εγκυμοσύνη και τον τοκετό και άσε τα υπόλοιπα...

Άντε γιατί πολύ ασχολήθηκα με την πάρτη σας...

Πάλι μιλάς για σενάρια συνομοσίας (γνωστοί άγνωστοι!!!). Ένα σου λέω. Πολλά ψυχολογικά πρέπειι να έχεις κοπέλα μου. Δεν έχει κανείς το δικαίωμε να διαφωνήσει με τις απόψεις σου... Κοίταξε το! Φιλικά...

Stellinula μου, σου ζητώ συγγνώμη πραγματικά που ενώ έχεις τις αγωνίες σου κάθομαι κι απαντώ $%3#4%6&....Ήρθε η Demie να κάνει το δικηγόρο της Legatem!!!Ενοχλείτε που απαντώ, αλλά κατ' άλλα ο Χασιάκος ο καλύτερος γιατρός!!!!!!!!!!Ρε θα μας τρελάνετε???

Μόνο εγώ τα βλέπω πια?????????

Kikar μου, σε παρακαλώ μη μου στεναχωριέσαι...

Μην απαντάς καλό μου και εσύ...ασε την κάθε μια να λεει @#$%^&*...Εμάς δεν μας επηρεάζει!!!!

Ρε συ demie δεν παιρνεις τα κουβαδάκια σου να πας σε άλλη παραλία???? Εδώ λεει FUN CLUB ΧΑΣΙΑΚΟΥ οκ? Αν θες να δισφημησεις πήγενε αλλού να το κάνεις....ΕΛΕΟΣ

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Το ποιος έχει ψυχολογικά το αφήνω να το κρίνουν αυτοί που διαβάζουν τα γραφόμενά σου και τις εμφανίσεις σου...

"Δεν έχει κανείς το δικαίωμε να διαφωνήσει με τις απόψεις σου..." Θέλω να μου πεις εσύ με ποιον είσαι τελικά, γιατί δε θα έχω μπερδευτεί μόνο εγώ...

Και για να τελειώνει το θέμα: Δεν έχω πει ποτέ ότι διαφωνώ με το να έχει κάποιος αρνητική άποψη για τον κ. Χασιάκο. Είπα ότι διαφωνώ να μπαίνει ο καθένας εδώ μέσα που είναι γεμάτο με ετοιμόγεννες κοπέλες ή κοπέλες που έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στο συγκεκριμένο γιατρό και να τις πανικοβάλει κρυβόμενος πίσω από την ανωνυμία του με τρομακτικές ιστορίες.

Και το ξαναλέω: Δεν είναι σωστό σ ένα δημόσιο φόρουμ να μπαίνει κάποιος να μιλάει για σοβαρά ζητήματα και να λέει "όποιος θέλει εγώ του δίνω τα στοιχεία μου να το τσεκάρει" κι όταν του τα ζητάμε να εξαφανίζεται!!!!!

Και τέλος, βλέπω ότι το κοινό στοιχείο που έχετε με το μέλος Legatem είναι όταν δεν ξέρετε τι να απαντήσετε αρχίζετε να υβρίζετε...

Πραγματικά λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και κοιμούνται ήρεμοι τις νύχτες...

Διαφημίσεις

Μην απαντάς καλό μου και εσύ...ασε την κάθε μια να λεει @#$%^&*...Εμάς δεν μας επηρεάζει!!!!

Ρε συ demie δεν παιρνεις τα κουβαδάκια σου να πας σε άλλη παραλία???? Εδώ λεει FUN CLUB ΧΑΣΙΑΚΟΥ οκ? Αν θες να δισφημησεις πήγενε αλλού να το κάνεις....ΕΛΕΟΣ

Αγαπητή μου, κατάρχας το club δεν είναι prive για να στέλνεις τον κόσμο σε άλλες παραλίες. Αν αισθάνεσαι καταπιεσμένη σπίτι σου και χρησιμοποιείς το forum ως μία διέξοδο, εγώ δεν σου φταίω. Διακρίνω επίσης ότι κάνεις πολλά ορθογραφικά λάθη και ίσως είσαι αλλοδαπή. Να σε παρακαλέσω λοιπόν όταν μάθεις Ελληνικά και κατά προέκταση ανάγνωση να με ενημερώσεις σε πιο σημείο κατηγόρησα τον γιατρό μας...

Ευχαριστώ

Το ποιος έχει ψυχολογικά το αφήνω να το κρίνουν αυτοί που διαβάζουν τα γραφόμενά σου και τις εμφανίσεις σου...

"Δεν έχει κανείς το δικαίωμε να διαφωνήσει με τις απόψεις σου..." Θέλω να μου πεις εσύ με ποιον είσαι τελικά, γιατί δε θα έχω μπερδευτεί μόνο εγώ...

Και για να τελειώνει το θέμα: Δεν έχω πει ποτέ ότι διαφωνώ με το να έχει κάποιος αρνητική άποψη για τον κ. Χασιάκο. Είπα ότι διαφωνώ να μπαίνει ο καθένας εδώ μέσα που είναι γεμάτο με ετοιμόγεννες κοπέλες ή κοπέλες που έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στο συγκεκριμένο γιατρό και να τις πανικοβάλει κρυβόμενος πίσω από την ανωνυμία του με τρομακτικές ιστορίες.

Και το ξαναλέω: Δεν είναι σωστό σ ένα δημόσιο φόρουμ να μπαίνει κάποιος να μιλάει για σοβαρά ζητήματα και να λέει "όποιος θέλει εγώ του δίνω τα στοιχεία μου να το τσεκάρει" κι όταν του τα ζητάμε να εξαφανίζεται!!!!!

Και τέλος, βλέπω ότι το κοινό στοιχείο που έχετε με το μέλος Legatem είναι όταν δεν ξέρετε τι να απαντήσετε αρχίζετε να υβρίζετε...

Πραγματικά λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και κοιμούνται ήρεμοι τις νύχτες...

letagem, oxi letatem ....:mrgreen:

Evi συνεχίζεις να βγάζεις μόνη σου συμπεράσματα... Ένα πράγμα έχω να σου προτείνω. GET A LIFE! Ξημεροβραδιάζεσαι μερόνυχτα πάνω από ένα forum για μήνες οσάν να μην έχεις με τίποτα άλλο να ασχολήθείς ή να ασχοληθεί μαζί σου...

Περί ανωνυμίας απλά θα ήθελα να σε ρωτήσω ποιος μπαίνει επωνύμως...

To ότι με συνδέεις με την Legatem μόνο τον προβληματισμό για το τί είδους πεθερά θα γίνεις όταν έρθει εκείνη η ώρα. Για όλα θα φταίει η νύφη-γαμπρός έτσι;

Και επαναλαμβάνω πως ποστάρα όσα γραφόντουσαν στο τρωκτικό για να με ηρεμήσετε οι παλιές και αντ'αυτού δέχθηκα την επίθεση σου. Η στάση και η επιμονή σου παραπέμπει σε ιδεοψυχαναγκασμό.

Όσον αφορα τα post της Letagem μίλησα για αποδοπομπιαίο τράγο. Είπα δήλαδή ότι ο γιατρός μας έπαιξε το ρόλο αυτό στην περίπτωση της. Όχι ότι έφταιγε. Απλά Shit Happens. Θεωρώ ότι πρέπει την γυναίκα που πέρασε μία δύσκολη στιγμή να την αφήσουμε να τα πει και να ξεθυμάνει. 1 στις 10000 πελάτισσες του γιατρού μας μπορεί να έμεινε δυσαρεστημένη. Να την σκοτώσουμε;

Εν πάσει περιπτώσει επενέβην δίοτι αφέθηκαν υπονοούμενα για την παρουσία μου εδώ και για ακόμη μία φορά θέλησα να δώσω διευκρινήσεις. Δεν θα δώσω συνέχεια μιας και η ενασχόληση μου με την οικογένεια μου είναι σημαντικότερα και γεμίζουν περισσότερο από ένα forum...

Υ.Γ. Αν δεν ήταν ο Χασιάκος δεν θα είχα ένα υπέροχο αγοράκι τώρα. Όταν διάβασα τα post στο τρωκτικό έπαθα αποκόλλιση. 3 μέρες τον είχα σχεδόν από πάνω μου... Αυτό το σημειώνω για να δεις πόσο κολημένη είσαι!

Καλημέρα! Έκανα την πρώτη μου εξωσωματική με τον κο. Μουστακαρία τον Οκτώβρη-Νοέμβρη και τώρα είμαι στην 12η+ εβδομάδα με δίδυμα μωράκια. Έκανα την αυχενική μου ήδη και όλα ήταν καλά και τον άλλο μήνα έχω ραντεβού με τον κο. Χασιάκο. Τότε θα είμαι στην 18η+ εβδομάδα. Επειδή δεν τον έχω δει ποτέ τον γιατρό από κοντά και δεν έχω το θάρρος διστάζω να τον πάρω στο κινητό για κάποιες διευκρινίσεις. Εσείς τον παίρνετε συχνά για ερωτήσεις; Έχει το χρόνο να σας μιλήσει; Κι αν ναι, τι μέρα και ώρα είναι πιο χαλαρός για να τον παίρνω τηλέφωνό; Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι κάποια κοπέλα με δίδυμα που να έχει κάνει μαζί του φ.τ. και όχι καισαρική. Θα ήθελα αν όλα πήγαιναν καλά ως το τέλος να γεννήσω φυσιολογικά, αλλά αυτό φυσικά θα το κρίνει ο γιατρός.Απλά οι περισσότεροι γιατροί στην Ελλάδα είναι κατηγορηματικοί για καισαρική σε δίδυμα. Περιμένω τις απαντήσεις σας με ανυπομονησία!!!

UAQCp2.png

Nani μου, συγχαρητήρια!!!!!Όλα να πάνε κατ' ευχήν μέχρι τέλους!!! Την 18η εβδομάδα θα δείτε και το φύλο των μωρών!!! Έχω ακούσει ότι έχει ξεγεννήσει δίδυμα με φυσιολογικό αρκετές φορές!!! Τώρα όσο για το τηλέφωνο εννοείται ότι μπορείς να τον πάρεις. Απλώς αν είναι ζητήματα που σχετίζονται και με την εξωσωματική ή την πορεία της εγκυμοσύνης μπορείς να μιλάς και με τον κ. Μουστακαρία. Επίσης αν είναι καθημερινά ζητήματα όπως δυσκοιλιότητα εγκυμοσύνης μπορείς να απευθύνεσαι στα κορίτσια κι εκείνες να σε καθοδηγούν!!!

Καλή συνέχεια!!!

Διαφημίσεις

1. Η Demie και η Letagem είχαν χθες βράδυ ραντεβουδάκι την ίδια ώρα. Τυχαίο; Δε νομίζω...

2. Η Demie είναι και ρατσίστρια- δε θέλει αλλοδαπές στο φόρουμ...

3. Η Demie δε γνωρίζει ότι ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει ορθογραφικά, γιατί μπορεί να είναι δυσλεκτικός ή απλώς να μην έμαθε καλή ορθογραφία στη ζωή του.

4. Όλες ψάχνουμε διέξοδο μέσα στο φόρουμ και δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε, ενώ εκείνη που είναι πολυάσχολη ήταν 2 παρά τα ξημερώματα στο φόρουμ.

5. Δεν έχει το χρόνο να μας παρακολουθήσει,αλλά εντελώς τυχαία παρουσιάζεται, όταν υπονοήθηκε το πρόσωπό της (προσωπικά δεν την θυμόμουν καν) και όταν είχε "υλικό" για τον γιατρό.

6. Έμεινε έγκυος, γέννησε, έχει γιατρό το Χασιάκο και ο μόνος λόγος που γράφει είναι να μας επιπλήξει, γιατί δεν αφήνουμε ελεύθερα να κάνουν μωρέ και μια κατηγόρια στο γιατρό- απάντηση στις αγωνίες των γυναικών για την εγκυμοσύνη και τον τοκετό δε βλέπω πουθενά. Ωραία, να δεχτώ ότι δεν είναι του χαρακτήρα της να μοιράζεται τα προσωπικά της. Είναι όμως του χαρακτήρα της να μαλώνει, γιατί δεν αφήνουμε χώρο για κατηγορίες του γιατρού; Αυτή είναι η μόνη της ασχολία;

7. Και για τελευταία φορά να πω (μήπως μιλάω κινέζικα?) δεν εμπόδισα ποτέ κανέναν να πει τη γνώμη του για το γιατρό, απλώς το τόπικ το συγκεκριμένο δεν υπάρχει, για να εξυμνείται το όνομα του γιατρού, αλλά να γράφουν οι ασθενείς του τις αγωνίες τους για τον τοκετό και την εγκυμοσύνη και ταυτόχρονα να εκφράζεται η αγάπη μας γι' αυτόν. Από εκεί και πέρα "ιστορίες για αγρίους" διαβάζονται στα φόρουμ δυστυχώς και δύσκολα ελέγχονται. Μία ιστορία η οποία είναι αληθινή είτε ευχάριστη είτε δυσάρεστη είναι εμφανής, φαίνεται από τον τρόπο που περιγράφεται...

8. Συγκεκριμένα μέλη (Demie-Letagem) έχουν πέσει σε σφάλματα τα οποία είναι πλέον εμφανή...

καλησπερα!ελεγα να μην ξαναασχοληθω με αυτο το θεμα αλλα βλεπω οτι εχει παρει παλι διαστασεις και θα ηθελα να απαντησω! Πραγματικα πηγα πισω να διαβασω τα παλαιοτερα ποστ και δεν βλεπω καπου demie, η evi να σε θιγει η το οτιδηποτε αλλα αντι αυτου βλεπω οτι και 2 συμφωνειτε απολυτα σε αυτα που λετε οποτε δεν μπορω να καταλαβω απο που ξεκινησε αυτη η κοντρα...:confused:

Στη συνεχεια demie μου θα ηθελα να σου οτι εχεις δικιο να υποστηριζεις οτι ο γιατρος ναι μεν προς εσενα να ηταν απολυτα σωστος αλλα να μην ηταν σε μια αλλη κοπελα απο την στιγμη που εχει χιλιαδες πελατισσες εγκυους και μη...σε αυτη την περιπτωση εχουμε την letagem...εγω θα μπορουσα να την πιστεψω αν και για εμενα ο κος Χασιακος ειναι ο πιο σωστος γυναικολογος που εχω επισκεφτει και πανω απο ολα ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Μου συμπεριφερθηκε λες και ημουν χρονια πελατισσα του αν και με ηξερε μολις ενα χρονο...Αλλα η συγκεκριμενη κοπελα μπηκε αρχισε να ριχνει λασπη στο προσωπο του λεγοντας αερολογιες και οταν εμεις ζητησαμε λεπτομερειες εξαφανιστηκε? Μιλησε για εναν γιατρο που της συμπεριφερθηκε με τετοιον τροπο που αν ειχε συμβει σε εμενα αυτο θα ειχα καταφυγει στην δικαιοσυνη... Ειπε οτι ειναι στην διαθεση μας για τα στοιχεια της η evi26 της τα ζητησε και παλι εξαφανιστηκε! θα μπορουσε να εχει πεσει θυμα του συγκεκριμενου γιατρου αλλα προφανως ειναι αλλος ενας αντιζηλος του γιατρου σαν και αυτους που εχουν εμφανιστει κατα καιρους και πλεον ειμαι απολυτα σιγουρη οποτε καθε ποστ της μου ειναι αδιαφορο ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΦΥΓΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΕΡΩΤΗΣΗ!! Ζητηθηκαν εξηγησεις εξαφανιστηκε και εμφανιστηκε τωρα παλι που βρεθηκε μια μανουλα να παρει την θεση της! Και demie μπορει καποιες οντως να ξημεροβραδιαζονται εδω μεσα για διαφορους λογους!! η evi ως μανουλα για να δωσει τα φωτα της εδω μεσα στις νεες και μελλουσες μανουλες η εγω εχοντας μια παλινδρομη στις 10 εβδομαδες για να βρω παρηγορια για να μαθω και τωρα που εχω ξεκινησει παλι προσπαθειες να εχω διπλα μου ατομα που με καταλαβαινουν! και σε αυτην την παλινδρομη ο κος Χασιακος ηταν διπλα μου επαναλαμβανω χωρις να με ξερει ουτε χρονο οπως αλλες κοπελες!και demie μου μπορει να εχεις δικιο σε αυτα που λες αλλα με το να εισαι τοσο αποτομη και εριστικη ειδικα σε μια ετοιμογεννη κοπελα το χανεις ..Μπορει να μιλησε και εκεινη ασχημα δεν αντιλεγω αλλα δεν απαντας ετσι σε μια κοπελα 38 εβδομαδων οποιας εθνικοτητας και αν ειναι!!!Ειστε ολες μανουλες και δεν επιτρεπεται τοση κακια!!! φιλικα!

ααα και συγγνωμη για τα ορθογραφικα μου αν και ειμαι βερα ελληνιδα αλλα

1ον Μας εχουνε βγαλει το edit και δεν μπορουμε να τα διορθωσουμε μετα την δημοσιευση

2ον δεν εχω την διαθεση να διαβαζω καθε φορα τον ποστ μου 100 φορες για να δω αν εχω κανει καποιο λαθος και μπορει να περεξηγηθω απο καποια

3ον Ποτε δεν ημουν καλη στην εκθεση καθοτι πρωτη δεσμη και αποφοιτος μηχανολογων πολυτεχνειου

letagem, oxi letatem ....:mrgreen:

και κατι τελευταιο που τωρα το προσεξα...

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΟΣΤ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ''ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΘΗΚΕ'' ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΤΗΣ!!!!!!!!!!

ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ NICKNAME ΤΗΣ!!!!!

πΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ!!!!!!

ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ!!! ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...