Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

αν σου πω ότι δε θυμάμαι...πρέπει να ανατρέξω...

Σε μένα αναφέρεται... Όπως και τότε έτσι και σήμερα πέτας κατηγορώ και προσβολές χωρίς λόγο μόνο και μόνο επειδή κάποιες μανούλες μέσα στην αγωνία τους φοβήθηκαν και εγγράφηκαν εδώ για να ηρεμήσουν ή για να βρουν ένα αποδοπομπιαίο τράγο για κάτι άσχημο που τους συνέβει. Είσαι απαράδεκτη πραγματικά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα σε ολες! Εβγαλα τα μάτια μου αυτες τις μερες να διαβασω ολες τις σελιδες για να παρω μια ιδεα..Οχι για το γιατρο,αφου τον επισκεπτομαι εχω προσωπικη αποψη για εκεινον η οποια ειναι παρα πολυ θετικη.. Αλλα γενικα για τις εμπειριες σας οσον αφορα την εγκυμοσυνη κ τον τοκετο. Κ αφου εχουμε κ τον ιδιο γιατρο εχουμε κατι κοινο. Αληθεια, ειναι ο μονος γιατρος εδω που εχει fun club; Τυχαιο;Νομιζω; Οσον αφορα εμενα, ειμαι εγκυος στο πρωτο μου παιδι, στον 9ο μηνα! Ειμαι παρα πολυ χαρουμενη κ ανυπομονω να γεννησω.. Κ διαβαζοντας σας ονειρευομαι τη στιγμη..

Και πολύ καλά κάνεις! Καλώς ήρθες:)

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Καλώς σας βρήκα! Χτες μπήκα στην 38η εβδομαδα κ ο γιατρος την Πέμπτη μου ειπε οτι το μωρο ειναι χαμηλα κ θα γεννησω συντομα. Υπαρχει περιπτωση αυτη τη βδομαδα; Οπως καταλαβαινετε δεν μπορω να περιμενω! Κ αφου ειπε κ ο γιατρος ετσι καθομαι σε αναμμενα καρβουνα..

xhbDp2.png863np2.png

Σε μένα αναφέρεται... Όπως και τότε έτσι και σήμερα πέτας κατηγορώ και προσβολές χωρίς λόγο μόνο και μόνο επειδή κάποιες μανούλες μέσα στην αγωνία τους φοβήθηκαν και εγγράφηκαν εδώ για να ηρεμήσουν ή για να βρουν ένα αποδοπομπιαίο τράγο για κάτι άσχημο που τους συνέβει. Είσαι απαράδεκτη πραγματικά...

Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μου εξηγήσεις για ποιο λόγο γράφεις ότι είναι απαράδεκτη. Με έβαλες στη διαδικασία και ξαναδιάβασα όλα τα posts εκείνης της περιόδου και δε μπορώ να δω τι είναι αυτό που μπορεί να σε ενόχλησε.

Επίσης θα ήθελα να μου εξηγήσεις με ποιο τρόπο οταν σου συμβαίνει κάτι άσχημο (ειδικά όταν αφορά τη γέννηση ενός μωρού ή έστω την ελπίδα για αυτό) εξυπηρετεί το να γραφτείς σε ένα forum και ανώνυμα να κατηγορείς χωρίς να έχεις επικοινωνησει πρώτα με αυτόν τον άνθρωπο που σε προβλημάτισε.

Για να μην παρεξηγηθω την evi δεν την γνωρίζω προσωπικά απλά θεωρώ ότι θα μπορούσε οποιαδήποτε από εμάς να είναι στη θέση της

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μου εξηγήσεις για ποιο λόγο γράφεις ότι είναι απαράδεκτη. Με έβαλες στη διαδικασία και ξαναδιάβασα όλα τα posts εκείνης της περιόδου και δε μπορώ να δω τι είναι αυτό που μπορεί να σε ενόχλησε.

Επίσης θα ήθελα να μου εξηγήσεις με ποιο τρόπο οταν σου συμβαίνει κάτι άσχημο (ειδικά όταν αφορά τη γέννηση ενός μωρού ή έστω την ελπίδα για αυτό) εξυπηρετεί το να γραφτείς σε ένα forum και ανώνυμα να κατηγορείς χωρίς να έχεις επικοινωνησει πρώτα με αυτόν τον άνθρωπο που σε προβλημάτισε.

Για να μην παρεξηγηθω την evi δεν την γνωρίζω προσωπικά απλά θεωρώ ότι θα μπορούσε οποιαδήποτε από εμάς να είναι στη θέση της

Συγνώμη που σε έβαλα σε αυτή την επίπονη διαδικάσια αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να ανατρέξεις στα παλαιότερα post εκτός αν είσαι η δικηγόρος της Evi26.....

Εν πάσει περιπτώσει είχε πει:

Για μένα…

Βρε κορίτσια και κάτι άλλο!!Εδώ μπορεί να κάνω λάθος ή να έχω γίνει καχύποπτη!!Η κοπέλα που μπήκε για να ενημερώσει για τις αναρτήσεις στο troktiko έχει μόνο 2 posts κι έχει εγγραφεί την ημέρα που αναρτήθηκαν και αυτά για τον Χασιάκο.Και τα βάζει στο fan club του και πουθενά αλλού!!Στο παλιό forum δεν υπάρχει αυτό το username Demie.

Για την LETAGEM

Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά πώς γίνεται όταν περνούν κάποια συγκεκριμένα διαστήματα να εμφανίζεται ένα καινούργιο μέλος στο parents το οποίο γράφει μόνο για τον Χασιάκο και θάβει τον Χασιάκο. Η συγκεκριμένη κοπέλα-αν είναι κοπέλα- έχει κάνει μόνο 8 αναρτήσεις. Δεν ήταν από πριν μέλος του φόρουμ και εμφανίστηκε μόνο για να κατηγορήσει.

Δεν είμαστε ζώα και ούφο να μας κοροιδεύετε!!!!!!!

Διαφημίσεις

Και να σημειωθεί ότι ποτέ δεν κατηγόρησα τον γιατρό μας από τον οποίο μόνο τα καλύτερα έχω να πω....

Και να σημειωθεί ότι ποτέ δεν κατηγόρησα τον γιατρό μας από τον οποίο μόνο τα καλύτερα έχω να πω....

Μα ακριβώς επειδή έχω καταλάβει ότι είσαι και εσύ ασθενής του, κάτι που σημαίνει ότι τον έχεις επιλέξει άρα γνωρίζεις τι άνθρωπος είναι και τον έχεις εμπιστευτεί να είναι κοντά σου τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σου, ρωτάω.

Σαφέστατα και δεν είσαι υποχρεωμένη να συμμετέχεις στο forum με τον τρόπο που συμμετέχουμε οι υπόλοιπες όπου μοιραζόμαστε τους προβληματισμούς μας (ποτέ για την ηθική του γιατρού μας) αλλά και τη χαρά μας απλά μου έκανε εντύπωση το "Όπως και τότε έτσι και σήμερα πέτας κατηγορώ και προσβολές χωρίς λόγο μόνο και μόνο επειδή κάποιες μανούλες μέσα στην αγωνία τους φοβήθηκαν και εγγράφηκαν εδώ για να ηρεμήσουν ή για να βρουν ένα αποδοπομπιαίο τράγο για κάτι άσχημο που τους συνέβει).

Το πρώτο κομμάτι το καταλαβαίνω με το δεύτερο έχω πρόβλημα. Ίσως να οφείλεται στον τρόπο που αντιλαμβάνομαι εγώ τα πράγματα και λύνω τις διαφορές μου.

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!

Λοιπόοοον, μπαίνω Τετάρτη πρωί αφου συνενοηθήκαμε με τον Κο Χασιάκο....Θα με πάρουν για καισαρική Πέμπτη πρωί...

Η ερωτησεις μου είναι αρκετούλες θα με βοηθήσετε όσο μπορείτε?

- Γιατί με βάζουν μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ μέρα νωρίτερα??? Τι θα κάνω εκεί μέσα όλη αυτήν την μέρα???

- ώρα δεν μου διευκρίνησε μου είπε απλά Τετάρτη πρωί...Τι ώρα να πάω λετε???

- Θα μου δώσουν τίποτα να φάω την μέρα που θα μπώ ή θα με έχουν νηστική μέχρι Την Παρασκευή το μεσημέρι που θα μου αφαιρέσουν καθετήρες και ορούς?? (δηλαδή 2 μέρες?)

- Με την καισαρική μόλις με γυρίσουν στο δωμάτιο θα μου φέρουν το μωράκι μου απευθείας κοντά μου (και ας μην μπορώ να κουνηθώ?) ή θα μου το φέρουν την άλλη μέρα?

- Αν μπω Τετάρτη και γεννήσω Πέμπτη οι 5 μέρες που λένε ότι σε κρατάνε απο ποια μέρα μετράει??? Δηλαδή θα βγώ έξω Δευτέρα ή Τρίτη???

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Λοιπόοοον, μπαίνω Τετάρτη πρωί αφου συνενοηθήκαμε με τον Κο Χασιάκο....Θα με πάρουν για καισαρική Πέμπτη πρωί...

- Γιατί με βάζουν μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ μέρα νωρίτερα??? Τι θα κάνω εκεί μέσα όλη αυτήν την μέρα???

- Θα μου δώσουν τίποτα να φάω την μέρα που θα μπώ ή θα με έχουν νηστική μέχρι Την Παρασκευή το μεσημέρι που θα μου αφαιρέσουν καθετήρες και ορούς?? (δηλαδή 2 μέρες?)

- Με την καισαρική μόλις με γυρίσουν στο δωμάτιο θα μου φέρουν το μωράκι μου απευθείας κοντά μου (και ας μην μπορώ να κουνηθώ?) ή θα μου το φέρουν την άλλη μέρα?

- Αν μπω Τετάρτη και γεννήσω Πέμπτη οι 5 μέρες που λένε ότι σε κρατάνε απο ποια μέρα μετράει??? Δηλαδή θα βγώ έξω Δευτέρα ή Τρίτη???

Γεννάω Αρεταιειο να προσθέσω ε?

uop51syge.png

Άντε με το καλό κοριτσάκι μου. Λοιπόν έχουμε και λέμε

Φαντάζομαι για το κρεββάτι. Δεν είμαι σίγουρη όμως. Αν κρίνω από άλλες κοπέλες θα κάνεις βόλτες. Εγώ πήγα Τετάρτη για καρδιοτοκογράφο και συναντηθήκαμε σε ένα πολύ ωραίο καφέ το πρωί της Τετάρτης μετά την εξέταση με πάρα πολλές κοπέλες που έμειναν για καισαρική. Πες μου αν θες να σου πω ποιο είναι (το καφέ:))

Καλό θα ήταν να μιλήσεις με τις κοπέλες να σου πουν ακριβώς. Σε εμένα μου είχε πει να πάω το πρωί του Σαββάτου (άσχετα αν η μπέμπα βιάστηκε) και όταν ρώτησα οι κοπέλες μου είπαν στις 7.οο να είμαι εκεί. Την Τετάρτη όμως που πήγα τελικά έφτασα στις 9.00, ο κ. Χασιάκος ήρθε στις 9.45 και υπήρχαν κοπέλες που ήδη περίμεναν άρα το αργότερο 8.00 θα σου έλεγα να είσαι εκεί

:(Αυτό δεν το ξέρω καθόλου

Εδώ είναι που θα πρέπει να πάρεις δυνάμεις. Θα σου φέρουν το μωρό σου μόλις δουν ότι μπορείς να εξυπηρετηθείς, δηλαδή βγάλεις ορούς καθετήρες κτλ. Όσο πιο γρήγορα το καταφέρεις τόσο πιο γρήγορα θα το κρατήσεις στην αγκαλιά σου

- Αν μπω Τετάρτη και γεννήσω Πέμπτη οι 5 μέρες που λένε ότι σε κρατάνε απο ποια μέρα μετράει??? Δηλαδή θα βγώ έξω Δευτέρα ή Τρίτη??? Θα βγεις την Τρίτη

Έχεις κουβεντιάσει καθόλου το είδος της αναισθησίας?

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

- Αν μπω Τετάρτη και γεννήσω Πέμπτη οι 5 μέρες που λένε ότι σε κρατάνε απο ποια μέρα μετράει??? Δηλαδή θα βγώ έξω Δευτέρα ή Τρίτη???[/QU

λοιπον..κ εγω καπως ωετσι πριν απο εναμιση μηνα γεννησα την κορουλα μου...μου ειπε κ ημουν στο αρεταιειο 7 το πρωι ημερα τεταρτη για να χειρουργηθω πεμπτη...οσο ποιο πρωι πας τοσο ποιο τυχερη εισαι για το δωματιο..εμενα ηταν μια κοπελα μπροστα απο εμενα κ ευτυχως πιασαμε κ οι δυο τα δυο τελευταια δυκλινα που υπαρχουν...θα σου προτεινα αν εχεις επιλογη να πας στον επανω οροφο που ειναι πολυ ησυχα μονο 11 κλινες κ εχει αιθουσα θυλασμου κ ειναο κ οι παιδιατροι κ το μερος που εχουν πλα τα μωρακια...μακρια απο το τρικλινο ομως του επανω οροφου... δεν εχει ουτε τζουζ απλα στην ακρη του μπανιου μονο ενα σιφωνιο για τα νερα..οσο για τα μονοκλιανα απο οτι μου ειπαν ατομα που δουλευουν στο αρεταιοιο ειναι πριβε του κρεατζα κ βαζει τους γνωστους δικους του...τωρα πρεπει να εχεις αρκετη υπομονη..εμενα μου ειχε πει για πεμπτη καποια στιγμη θα γινει η επεμβαση..τεταρτη απογευμα μου λενε να μην φαω τιποτα ουτε νερο γιατι παιζει το ενδεχομενο η επεμβαση να γινει καποια στιγμη εως αργα το βραδυ...μαζεψα εκει τους δικους μου κ περιμεναμε ως της μια το βραδυ κ τελικα μου λενε οχι κ αυριο καποια στιγμη...μου λενε ο χασιακος δεν εχει προγραμμα κ μπορει ανα πασα στιγμη να με φωναξουν την πεμτη κ οτι δεν περιμενουν να ερθουν οι δικοι σου..το τρωι τηλ στους δικους μου να ερθουν παλι κ περιμεναμε χωρις καμια ενημερωση..κατα της 1 το μεσημερι βλεπω ενα φορειο να ερχετεαι λ λεω κατσε να παω να δω μηπως κ μαθω τιποτα για εμενα..κ βλεπω πανω στο φορειο το φακελο μου...πηγαινε για εμενα...μου λεει ο μεταφορεας φυγαμε..του λεω περιμενε τουλαχιστον να κατουρισω:oops::oops::oops::oops::oops:γδυθηκα αρων αρων κ φυγαμε...η βλακεια που εκανα ηταν μονο οταν με ρωτησανε στο χειρουργειο αν θελω να παρω μερος σε καποια ερευνα ειπα ναι κ με χιλιο τρυπησανε για να μου περνουν αιμα..μονο στα αυτια δεν με τρυπησαν:evil::evil::evil::evil:τελος παντων...μετα το μωρο στο φερνουν στο δωματιο για να το βλεπεις κ οταν εισαι σε θεση να το φριντισεις μονη σου το εχεις μερα νυχτα εσυ...λογικα θα σου πουν εφοσον ολα ειναι καλα να φυγεις κυριακη κ να παει καποιος απο εβδομαδα να παει το εξητηριο..εγω εκατσα να φυγω δευτερα να τελειωνω με ολα κ τελικα ουτε τοτε ειχαν εξητιριο κ πηγε ο αντρας μου αλλη μερα..ο χασιακος περνουσε καθε μερα για ενα λεπτο κ ρωτουσε πως ημαστε...ο σεκιουριτη ειναι πολυ σπασικλας κ ολοι τρεμουν τους καθηγητες κ καθε μερα τους εβγαζαν ολους εξω απο της 8 το πρωι ως της 11 περιπου που περνουσαν αυτοι..δεν αφηναν ουτε ενα συνοδο ουτε κ οσες ηταναπο καισαρικη ...το σαβ/κυριακο ολα ειναι χαλαρα γιατι αυτοι λοιπουν οι καθηγητες....οσο για το φαγητο αρχιζεις απο φρυγανια με τσαι,μετα φιδε,μετα κοτοπουλο με πουρε κ αντε κ γιουβετζι..φιλακια κ με το καλο..παω γιατι ξυπνησε η μικρη μου..φιλακια

Έχεις κουβεντιάσει καθόλου το είδος της αναισθησίας?

ο Κος Χασιάκος μου είπε χωρίς δευτερη κουβέντα επισκληρίδιο και όταν του είπα ότι έχω στένωση σε κάποιους σπονδύλους αλλά δεν ξέρω ακριβώς σε ποιούς, μου είπε θα το δουν οι αναισθησιολόγοι εκεί και θα κρίνουν τι θα κάνω!!!

λοιπον..κ εγω καπως ωετσι πριν απο εναμιση μηνα γεννησα την κορουλα μου...μου ειπε κ ημουν στο αρεταιειο 7 το πρωι ημερα τεταρτη για να χειρουργηθω πεμπτη...οσο ποιο πρωι πας τοσο ποιο τυχερη εισαι για το δωματιο..εμενα ηταν μια κοπελα μπροστα απο εμενα κ ευτυχως πιασαμε κ οι δυο τα δυο τελευταια δυκλινα που υπαρχουν...θα σου προτεινα αν εχεις επιλογη να πας στον επανω οροφο που ειναι πολυ ησυχα μονο 11 κλινες κ εχει αιθουσα θυλασμου κ ειναο κ οι παιδιατροι κ το μερος που εχουν πλα τα μωρακια...μακρια απο το τρικλινο ομως του επανω οροφου... δεν εχει ουτε τζουζ απλα στην ακρη του μπανιου μονο ενα σιφωνιο για τα νερα..οσο για τα μονοκλιανα απο οτι μου ειπαν ατομα που δουλευουν στο αρεταιοιο ειναι πριβε του κρεατζα κ βαζει τους γνωστους δικους του...τωρα πρεπει να εχεις αρκετη υπομονη..εμενα μου ειχε πει για πεμπτη καποια στιγμη θα γινει η επεμβαση..τεταρτη απογευμα μου λενε να μην φαω τιποτα ουτε νερο γιατι παιζει το ενδεχομενο η επεμβαση να γινει καποια στιγμη εως αργα το βραδυ...μαζεψα εκει τους δικους μου κ περιμεναμε ως της μια το βραδυ κ τελικα μου λενε οχι κ αυριο καποια στιγμη...μου λενε ο χασιακος δεν εχει προγραμμα κ μπορει ανα πασα στιγμη να με φωναξουν την πεμτη κ οτι δεν περιμενουν να ερθουν οι δικοι σου..το τρωι τηλ στους δικους μου να ερθουν παλι κ περιμεναμε χωρις καμια ενημερωση..κατα της 1 το μεσημερι βλεπω ενα φορειο να ερχετεαι λ λεω κατσε να παω να δω μηπως κ μαθω τιποτα για εμενα..κ βλεπω πανω στο φορειο το φακελο μου...πηγαινε για εμενα...μου λεει ο μεταφορεας φυγαμε..του λεω περιμενε τουλαχιστον να κατουρισω:oops::oops::oops::oops::oops:γδυθηκα αρων αρων κ φυγαμε...η βλακεια που εκανα ηταν μονο οταν με ρωτησανε στο χειρουργειο αν θελω να παρω μερος σε καποια ερευνα ειπα ναι κ με χιλιο τρυπησανε για να μου περνουν αιμα..μονο στα αυτια δεν με τρυπησαν:evil::evil::evil::evil:τελος παντων...μετα το μωρο στο φερνουν στο δωματιο για να το βλεπεις κ οταν εισαι σε θεση να το φριντισεις μονη σου το εχεις μερα νυχτα εσυ...λογικα θα σου πουν εφοσον ολα ειναι καλα να φυγεις κυριακη κ να παει καποιος απο εβδομαδα να παει το εξητηριο..εγω εκατσα να φυγω δευτερα να τελειωνω με ολα κ τελικα ουτε τοτε ειχαν εξητιριο κ πηγε ο αντρας μου αλλη μερα..ο χασιακος περνουσε καθε μερα για ενα λεπτο κ ρωτουσε πως ημαστε...ο σεκιουριτη ειναι πολυ σπασικλας κ ολοι τρεμουν τους καθηγητες κ καθε μερα τους εβγαζαν ολους εξω απο της 8 το πρωι ως της 11 περιπου που περνουσαν αυτοι..δεν αφηναν ουτε ενα συνοδο ουτε κ οσες ηταναπο καισαρικη ...το σαβ/κυριακο ολα ειναι χαλαρα γιατι αυτοι λοιπουν οι καθηγητες....οσο για το φαγητο αρχιζεις απο φρυγανια με τσαι,μετα φιδε,μετα κοτοπουλο με πουρε κ αντε κ γιουβετζι..φιλακια κ με το καλο..παω γιατι ξυπνησε η μικρη μου..φιλακια

- Ο Κος Χασιάκος μου δίνει την άδεια να φύγω (εξιτήριο)? Το Σκ μπορούμε να παραβούμε λίγο τους κανόνες του επισκεπτηρίου?

- εγώ που δεν θα έχω κανενα συνοδο, είναι δύσκολο να αναιβοκατεβαίνεις μόνη σου το κρεβάτι με την καισαρική τομή?

- όταν σου βγάλουν τον καθετήρα και ουρήσεις κανονικά μετα στην λεκάνη, τσουζει - πονάει?

- αυτο το πάτημα που λένε ότι σου κάνουν στην κοιλιά μετά την εγχειρηση για να κατέβουν τα λόχεια πονάει πολύ?

uop51syge.png

- Ο Κος Χασιάκος μου δίνει την άδεια να φύγω (εξιτήριο)? Το Σκ μπορούμε να παραβούμε λίγο τους κανόνες του επισκεπτηρίου?

- εγώ που δεν θα έχω κανενα συνοδο, είναι δύσκολο να αναιβοκατεβαίνεις μόνη σου το κρεβάτι με την καισαρική τομή?

- όταν σου βγάλουν τον καθετήρα και ουρήσεις κανονικά μετα στην λεκάνη, τσουζει - πονάει?

- αυτο το πάτημα που λένε ότι σου κάνουν στην κοιλιά μετά την εγχειρηση για να κατέβουν τα λόχεια πονάει πολύ?

Το εξιτήριο βγαίνει με σύμφωνη γνώμη γυναικολόγων και παιδιάτρων. Δηλαδή εσύ μπορεί να είσαι έτοιμη να βγεις αλλά να μην έχουν συμφωνήσει οι παιδίατροι λόγω πχ. ικτερου του μωρού.

Οσο για το επισκεπτήριο εγώ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με την ασφάλεια, μάλιστα μια μέρα είχε αφήσει τον καλό που και έμεινε μία ώρα μετά το τέλος του επισκεπτηρίου. Επίσης, αφήνουν μια γυναίκα (οποιαδήποτε, όχι απαραίτητα την μαμά σου) να μείνει μαζί σου και όλο το βράδυ αλλά και όλη την ημέρα (ένα μεσημέρι είχε έρθει η αδερφή μου και έμεινε για 5 ώρες μαζί μου).

Γέννησα με φ.τ. οπότε σε αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω.

Εγώ δεν πόνεσα καθόλου με την αφαίρεση του καθετήρα, αλλά τον είχα μόνο κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Δεν ένοιωσά κανένα πάτημα με πόνο στην κοιλιά. Μήπως εννοείς τον έλεγχο που κάνουν γιατροί και μαίες για να δουν πόσο καλά επανέρχεται η μήτρα στις διαστάσεις της. Δεν πόνεσα πάντως.

Οσο για το θέμα του κρύου που έχει αναφερθεί από μερικές κοπέλες, εγώ γέννησα το πάσχα και επειδή ήταν νωρίς είχε έξω κρύο. Εντούτοις, μέσα στο Αρεταίειο κυκλοφορούσα με αμάνικο φανελάκι, ούτε που τόλμησα να φορέσω όχι ρόμπα, αλλά ούτε το πάνω μέρος τη πιζάμας. Και από κάτω σαγιονάρες, ούτε κάλτσες, ούτε κλειστές παντόφες.

Με το καλό!!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Kalhspera koritsia.exw kai egw giatro ton xasiako edw kai xronia kai den hksera oti exei fun club!xairomai pou borw na apeuthinthw se esas gia na me diafwtisete me thn empeiria sas se merika zhthmata pou exw aporeies sxetika me thn egumosunh.an kai kaluftika se megalo bathmo diavazontas tis teleutaies hmeres tis selides autou tou forum.egw tha gennisw peripou telos febrouriou sto aretaieio.kalh epituxia se oles oses prokeitai na gennhsoun kai stis manoules na sas zhsoun ta paidakia sas!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...