Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

koritsia kalhspera!!!

to xerw oti mporei na einai ligo akompso pou rwtaw esas alla mhpws tha mporouse kapoia na mou pei xwris polles leptomereies gia ekeinh thn istoria pou eixe dhmosieuthei sto troktiko kai aforouse to giatro sas? Nomizw exw sxhmatisei gnwmh gia ekeinon omws prin parw telikes apofaseis tha hthela na gnwrizw kai auto...

mporeite an thelete na mou apanthsete k me p.m.

euxaristw poly

de nomizo pos katalave kamia mas an itan alitheia i psemata, upervoles i pragmatika gegonota pou omos o giatros den euthunotan.

opote oti kai na diavaseis nomizo tha einai prosopikes apopseis tis kathemias mas.

An theleis ti diki mou apopsi pistevo pos otan kapoios den gnorizei iatriki demonopoiei/theopoiei katastaseis. Oso euthunetai o giatros gia mia fusiologiki sulipsi k genna allo toso kai giauto pou sinevei.

uDLqp1.png

Συμφωνώ απολύτως με τη Νατάσα. Ποτέ κανείς δεν κατάλαβε τι ήταν τελικά αυτές οι αναρτήσεις στο τρωκτικό. Η αλήθεια είναι ότι ένας δημοσιογράφος που το είχε διαβάσει είχε πει ότι θα επικοινωνούσε με το γιατρό για να διασταυρώσει την αλήθεια της δημοσίευσης πράγμα που δεν έγινε ποτέ!!Τώρα ή δεν έδωσαν συνέχεια ή ήταν ψευδές...

Θα ακούσουμε θετικά και αρνητικά για τους γιατρούς, το θέμα είναι να έχει όσο το δυνατόν λιγότερα αρνητικά. Κι από εκεί και πέρα η κάθε γυναίκα να εμπιστευτεί το ένστικτό της!!!

de nomizo pos katalave kamia mas an itan alitheia i psemata, upervoles i pragmatika gegonota pou omos o giatros den euthunotan.

opote oti kai na diavaseis nomizo tha einai prosopikes apopseis tis kathemias mas.

An theleis ti diki mou apopsi pistevo pos otan kapoios den gnorizei iatriki demonopoiei/theopoiei katastaseis. Oso euthunetai o giatros gia mia fusiologiki sulipsi k genna allo toso kai giauto pou sinevei.

ναι συμφωνω με οσα λες ομως εγω ρωτησα να μαθω το γεγονος σαν γεγονος. Γιατι το λινκ γαι το troktiko υπαρχει αλλα δε βγαζει κατι γιατι σαν βλογ εχει κλεισει....;)

Διαφημίσεις

άστα να πάνε...θυμάμαι τότε είχα φρικάρει προς στιγμή γιατί ετοιμαζόμουν να γεννήσω...καταλαβαίνεις πόσο επηρεάστηκε η ψυχολογία μου!ώσπου κάθισα και μελέτησα τις αναρτήσεις με προσοχή και είδα ότι περιείχαν πολλά περίεργα στοιχεία...αργότερα διαπίστωσα η ίδια στον τοκετό μου ότι ο κ. Χασιάκος είναι εξαιρετικός!!!

άστα να πάνε...θυμάμαι τότε είχα φρικάρει προς στιγμή γιατί ετοιμαζόμουν να γεννήσω...καταλαβαίνεις πόσο επηρεάστηκε η ψυχολογία μου!ώσπου κάθισα και μελέτησα τις αναρτήσεις με προσοχή και είδα ότι περιείχαν πολλά περίεργα στοιχεία...αργότερα διαπίστωσα η ίδια στον τοκετό μου ότι ο κ. Χασιάκος είναι εξαιρετικός!!!

ναι ναι διαβασα ολες τις σελιδες απο την αρχη ειχατε και εντονες διαφωνιες με μια αλλη κοπελα θυμασαι?

ναι ναι διαβασα ολες τις σελιδες απο την αρχη ειχατε και εντονες διαφωνιες με μια αλλη κοπελα θυμασαι?

Καθε φορα ετσι συμβαινει! εμφανιζεται καποια στο φορουμ, νεοφερμενη, χαμηλων τονων, που ενδιαφερεται να εχει γιατρο τον κο Χασιακο, ρωταει διάφορα τις κοπελλες που γράφουν !είναι γενικά φιλική... Αυτες απαντουν καλοπροαίρετα και ύστερα, εντελώς "απροσχεδιαστα", αρχίζει να αναφέρεται σε δημοσιεύματα που διαβασε, ιστορίες που ακουσε και απορίες που έχει σχετικά με την αλήθεια ή όχι αυτών ... Βέβαια όλα αυτά έχουν σαν στόχο τον κο Καθηγητή , το κύρος του και την ανθρωπιά του.Τυχαίο? Μην τσιμπάτε!

Διαφημίσεις

Αγαπητη friendly O κ Χασιακος ειναι απο τους καλυτερους γιατρους Μην αγχωνεσαι Αν ειναι παλι να συμβει κατι κακο ειναι πια θεμα πιθανοτητων Οσο για το αν οι καταγγελοντες λενε αληθεια ή ψεμματα μονο οι ιδιοι και ο γιατρος μπορουν να το γνωριζουν

xtZRp3.png

Αγαπητη friendly O κ Χασιακος ειναι απο τους καλυτερους γιατρους Μην αγχωνεσαι Αν ειναι παλι να συμβει κατι κακο ειναι πια θεμα πιθανοτητων Οσο για το αν οι καταγγελοντες λενε αληθεια ή ψεμματα μονο οι ιδιοι και ο γιατρος μπορουν να το γνωριζουν

καλημερα κι εγω απο ασα εχω διαβασει εχω καταληξει κ για τον Χασιακο και για το Μουστακαρια οτι πρεπει να ειναι καλοι. Ελπιζω να μην απογοητευτω οπως επαθα με το γιατρο μου....

Καλή λευτεριά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Efulito,καλή αρχή να έχεις και καλά αποτελέσματα!!!!!Γρήγορα εγκυούλα!!!

Σ' ευχαριστώ Evoula, και εσύ να χαίρεσαι το ζουζούνι σου και την οικογένειά σου, και ότι άλλο επιθυμήσεις να σου το δώσει ο Θεός. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ χαλαρή και έχω αρκετή θετική σκέψη. Αμα σου πω πως χαίρομαι ιδιαίτερα και περιμένω σαν τρελή τις 3 μέρες στο κρεββάτι μετά την εμβρυομεταφορά(χι-χι). Θα αποβλακωθώ στις ταινίες που λατρεύω, δεν θα με ενοχλεί κανείς, ααχ θα ξεκουραστώ. Και μετά θα έχω μια αναισθησία για όλα που δεν θα με αναγνωρίζουν. Το μόνο που σκέφτομαι λίγο και με ανησυχεί είναι το αν θα εχουμε αρκετα ωάρια. Πιστεύω πως όλα όμως θα πάνε καλά!

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

efulito mou prwta apola kalh tyxh!!!

na se rwthsw mias ki ekanes ti einai h ysteroskopish giati prwth fora thn akouw....?

kai an o adras sou me to provlhma ths oligospermias ekane kapoia therapeia?

euxaristw

eimai konta na kanw oti ki esy!!!

Ευχαριστώ κοπέλα μου. Στην εξέταση της σαλπιγγογραφίας φάνηκε καποια σκιά στη μήτρα. Για να δει ο γιατρός τι είναι, μπαίνει με μία κάμερα στη μήτρα και αν δει κάτι το διορθώνει επιτόπου. Αυτό είναι η υστεροσκόπηση, σε κοιμίζουν λίγο ή σου κάνουν μέθη.

Εγω ήμουν 34 μισό όταν μαθαμε τα κακα μαντατα και ο αντρας μου 35 μισο. Σε αυτές τις ηλικίες ειναι κρίμα να χάσεις και άλλο χρόνο διότι μια θεραπεία παίρνει σίγουρα το λιγότερο 6 μήνες με χάπια, αντιβιώσεις κλπ, χώρια οι εξετάσεις που θα έπρεπε να κάνει ο άντρας μου και χωρίς να ξέρεις αν θα έχεις αποτέλεσμα. Βεβαια στη δική μας περίπτωση δεν ήταν μονο αυτό το πρόβλημα. Ειναι και το δικό μου με τις σάλπιγγες. Οπότε δεν υπήρχε λόγος να καθυστερήσουμε και άλλο. Αυτό βέβαια είναι στην επιλογή του καθενός.

Εσύ τι ηλικία έχεις, και πόσο καιρό προσπαθείς;

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Καλησπερα σε ολες! Εβγαλα τα μάτια μου αυτες τις μερες να διαβασω ολες τις σελιδες για να παρω μια ιδεα..Οχι για το γιατρο,αφου τον επισκεπτομαι εχω προσωπικη αποψη για εκεινον η οποια ειναι παρα πολυ θετικη.. Αλλα γενικα για τις εμπειριες σας οσον αφορα την εγκυμοσυνη κ τον τοκετο. Κ αφου εχουμε κ τον ιδιο γιατρο εχουμε κατι κοινο. Αληθεια, ειναι ο μονος γιατρος εδω που εχει fun club; Τυχαιο;Νομιζω; Οσον αφορα εμενα, ειμαι εγκυος στο πρωτο μου παιδι, στον 9ο μηνα! Ειμαι παρα πολυ χαρουμενη κ ανυπομονω να γεννησω.. Κ διαβαζοντας σας ονειρευομαι τη στιγμη..

xhbDp2.png863np2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...