Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Για το αίμα: εμένα μου ερχόταν και μου έφευγε για τις 40 μέρες. Δηλαδή είχα κόκκινο αίμα, μετά γινόταν καφέ, μετά έκανε σαν να τελείωνε και πάλι από την αρχή. Αυτό είναι φυσιολογικό γιατί καθαρίζει σταδιακά η μήτρα.

Friendly μου, εγώ έχω μία σάλπιγγα λόγω εξωμήτριου και είχαμε θέμα μ ένα μικρόβιο που δεν έφευγε από τον άνδρα μου κι έτσι είχαμε 50/50 πιθανότητες να πάνε όλα καλά ή να έχουμε νέα αποβολή. Με τη μικρογονιμοποίηση όμως απομονώσαμε ένα σπερματοζωάριο του ρίξαμε αντιβίωση και γονιμοποίησε το ωάριο που έβγαλα στη μηνιαία ωορρηξία μου.Δεν ξέρω αν ήμασταν απλώς τυχερή, πάντως πέτυχε με την πρώτη και είχα μία άριστη εγκυμοσύνη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kalhspera kai apo emena...

molis ekana egrafh sto site sas :)

Exw rantevou me ton k. Xasiako stis 7/2. Epsaxna arketo kairo gia enan kalo gunaikologo mias k o oikogeniakos gunaikologos mas einai arketa megalos pleon.

Kateli3a ston k. Xasiako meta apo megalh ereuna. O logos pou tha ton episkef8w arxika einai gia mia tupikh e3etash k meta gia na milhsw mazi tou dioti prospathw na meinw eguos edw k 6 mhnes k tpt...exw ligo agxw8ei kai pisteuw mia kouventa mazi tou tha me voh8hsei.

Tha exw k ton suzhgo mazi. Eimai sta 35 ekeinos 42 k pisteuw oti k provlhma na mhn yparxei kalo tha htan ena "psaksimo" apo nwris.

To rantevou to ekleisa sxetika eukola dioti h anhpsia tou einai sunadelfos mou k mesolavise :oops:

Auta gia thn wra...xarhka pou sas vrhka.:-P

Καλημερα κοριτσακια...να μαι παλι! Τι κανετε????? Εχω να κανω μια ερωτηση αν μπορει καποια να με βοηθησει.....αν σκεφτομουν την διαδικασια της εξωσωματικης, επειδη εχω ακουσει παρα πολλα καλα σχολια για τον κ.Μουστακαρία, σκεφτομουνα να κλεισω ενα ραντεβου για να συζητησουμε.....εχει κανει καμια εξωσωματικη στον συγκεκριμενο γιατρο για να μου πει εντυπωσεις?????? Οπως και για τον κ.Χασιακο εχω ακουσει πολυ καλα σχολια αλλα επειδη μια φιλη μου εχει προσωπικη αποψη για τον κ.Μουστακαρια ελεγα να παω πρωτα σ αυτον....τι λετε?????

Διαβασα επισης οτι καποια κοπελα απο το καφε σας εκανε εξωσωματικη με φυσιολογικο κυκλο και πετυχε με την πρωτη....απιστευτο!!!!!! Εχω ακουσει πολλα περιστατικα που κανουν σωρο απο εξωσωματικες και ακομα να τα καταφερουν και εχω παθει λιγο φοβια.....δεν ξερω ποιον να εμπιστευτω για να μην με κοροιδεψει γιατι πολλα εχω ακουσει και πλεον δεν ξερω τι να κανω........βεβαια εχω την αισθηση οτι το τιμ του κ.Χασιακου ειναι απο τα καλυτερα και οτι πρωτα σκεφτονται τον ανθρωπο και τελευταια την τσεπη.....αν μπορειτε να μου απαντησετε θα ηταν μεγαλη χαρα για μενα!!!!!

Καλο μεσημερι!

mp1979woman, εγώ είμαι αυτή!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα Έχω γίνει μια διασημότητα!!!!!χαχαχαχα

Τι να σου πω για τον κ. Μουστακαρία? Τα καλύτερα! Άνθρωπος, επιστήμονας, κορυφαίος στις εξωσωματικές!!!

μπραβο σου ευχομαι ειλικρινα τα καλυτερα!!!

αλλα απ'οτι φαινεται ο γιατρος σου κανει πραγματικα θαυματα...

σε ευχαριστω μου εδωσες κουραγιο...ομως δε ξερω αν με ολιγον απο σπερμα μπορει να κανει την ιδια δουλεια...αληθεια πως επαθε το μικροβιο ο συζυγος σου?

χχχ

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια...να μαι παλι! Τι κανετε????? Εχω να κανω μια ερωτηση αν μπορει καποια να με βοηθησει.....αν σκεφτομουν την διαδικασια της εξωσωματικης, επειδη εχω ακουσει παρα πολλα καλα σχολια για τον κ.Μουστακαρία, σκεφτομουνα να κλεισω ενα ραντεβου για να συζητησουμε.....εχει κανει καμια εξωσωματικη στον συγκεκριμενο γιατρο για να μου πει εντυπωσεις?????? Οπως και για τον κ.Χασιακο εχω ακουσει πολυ καλα σχολια αλλα επειδη μια φιλη μου εχει προσωπικη αποψη για τον κ.Μουστακαρια ελεγα να παω πρωτα σ αυτον....τι λετε?????

Διαβασα επισης οτι καποια κοπελα απο το καφε σας εκανε εξωσωματικη με φυσιολογικο κυκλο και πετυχε με την πρωτη....απιστευτο!!!!!! Εχω ακουσει πολλα περιστατικα που κανουν σωρο απο εξωσωματικες και ακομα να τα καταφερουν και εχω παθει λιγο φοβια.....δεν ξερω ποιον να εμπιστευτω για να μην με κοροιδεψει γιατι πολλα εχω ακουσει και πλεον δεν ξερω τι να κανω........βεβαια εχω την αισθηση οτι το τιμ του κ.Χασιακου ειναι απο τα καλυτερα και οτι πρωτα σκεφτονται τον ανθρωπο και τελευταια την τσεπη.....αν μπορειτε να μου απαντησετε θα ηταν μεγαλη χαρα για μενα!!!!!

Καλο μεσημερι!

Γεια σου κορίτσι μου, εμένα είναι γιατρός μου ο Κος Μουστακαρίας αλλά δεν έχω προχωρήσει σε εξωσωματική, είμαστε σε στάδιο σπερματεγχύσεων, η γνώμη μου είναι πως είναι πάνω απ όλα άνθρωπος, θεωρώ πως είναι επίσης υπεύθυνος γιατρός και τεκμηριωμένα θα σου πει το οτιδήποτε. Δε πιστεύω πως θα σε κοροιδέψει και αν δε χρειάζεσαι εξωσωματική ακόμα θα σου το πει, δε σε βάζει σ αυτό το στάδιο αν δε τη χρειάζεσαι απλά και μόνο για να σου πάρει τα χρήματα. Και γενικότερα όλη η νοοτροπία , επίσης και του Κου Χασιάκου δεν είναι να σε γδάρουν. Πιστεύω κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλή η επιλογή σου.

Friendly μου, βεβαίως και αν παίρνεις δύναμη!!!Όλα γίνονται!!!Και λίγα σπερματοζωαριάκια αρκούν για να γίνει το θαυματάκι!!!Μην ανησυχείς!!!

Για το μικρόβιο... άστα να πάνε... πώς να το κόλλησε...δεν καταλαβαίνεις... παλιές επαφές χωρίς προφύλαξη... οι απρόσεκτοι άνδρες... ευτυχώς που το βρήκαμε γιατί ακόμα θα χάναμε τα παιδάκια μας... 2 απώλειες ήταν πολλές για μένα, δε θα άντεχα άλλη...

Καλο μεσημερι!

Γειά σου mp1979woman. Θα πω και εγώ ότι όλο το team του Embryoart πρέπει να είναι εξαίρετοι γιατροί και άνθρωποι. Εμεις με τον αντρα μου προσπαθούσαμε ενα χρόνο και αφού οι εξετάσεις του άντρα μου και η σαλπιγγογραφία μου μας εδειξαν ολιγοασθενοσπερμια και μία κλειστή σάλπιγγα και η άλλη με 10 % λειτουργία, ο κος Χασιάκος μας είπε ότι η μόνη λύση ήταν εξωσωματική. Φυσικά και ούτε έκανε εκείνος νήξη για το Embryoart, εγώ του είπα ότι θέλω να πάω στο "δικό του" κέντρο και εκεινος μου έδωσε την καρτα του κου Μακράκη να απευθυνθώ. Οπότε ευνόητο είναι ότι επρεπε να πάω σε εκείνον. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωριζα τα πολύ καλά σχόλια για τον κο Μουστακαριά τότε. Αλλα εφοσον και οι 3 γιατροί που κάνουν τις εξωσωματικες είναι φίλοι και συνεργάτες του Χασιάκου εμπιστεύομαι όποιον μου σύστησε.

Και όντως ο Κος Μακράκης είναι και αυτός καταπληκτικός άνθρωπος, γιατρός άνθρωπος, με χαμόγελο, να σου εξηγήσει τα πάντα, δεν έχω λόγια. Μου εκανε μια υστεροσκόπηση και σε 1,5 εβδομάδα ξεκινώ τις ενέσεις για την εξωσωματική. Οπότε το ταξίδι αυτό ξεκινάει τώρα και για μένα έτσι πιστεύω θα σας πω την εμπειρία μου αργότερα.

Οσο για το οικονομικό, το κέντρο όντως είναι πολύ οικονομικό. Η υστεροσκόπηση πολύ φτηνή σε σχεση με τα μαιευτήρια, Θα σας πω επίσης ότι τις αιματολογικές εξετάσεις που έπρεπε να κάνουμε με τον αντρα μου για πριν την ωοληψία τις κάναμε εκεί και πληρώσαμε 110 ευρώ αντί για 240 που μου είπαν σε διαγνωστικό κέντρο (στο ποιο οικονομικό κιόλας στην περιοχή μου). Τους το είπα κιόλας ότι ευτυχώς που ρώτησα και δεν πήγα κατευθείαν έξω.

Αυτά κορίτσια για την ώρα. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!!! έχω ξαναμπει παλιοτερα στο φόρουμ σας!!!!! να ευχηθώ να έχουμε όλες μια καλή χρονιάαααα!!!!!!!!

έχω μια απορία!!!!!!!!!

μου ειπαν οτι το Αρεταίειο έκλεισε για άγνωστο χρονικό διαστημα. το θέμα εινια οτι εγώ θα συνεχίσω απο αυτό το μήνα με τον Χασιάκο και ως εκ τουτου έχω θορυβηθεί γιατί ήθελα να γεννήσω εκεί!!!! γνωρίζετε κάτι σχετικάαααα;;; σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!!!!!:P

kmMQp2.png

c4yvp2.png

κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!!! έχω ξαναμπει παλιοτερα στο φόρουμ σας!!!!! να ευχηθώ να έχουμε όλες μια καλή χρονιάαααα!!!!!!!!

έχω μια απορία!!!!!!!!!

μου ειπαν οτι το Αρεταίειο έκλεισε για άγνωστο χρονικό διαστημα. το θέμα εινια οτι εγώ θα συνεχίσω απο αυτό το μήνα με τον Χασιάκο και ως εκ τουτου έχω θορυβηθεί γιατί ήθελα να γεννήσω εκεί!!!! γνωρίζετε κάτι σχετικάαααα;;; σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!!!!!:P

όλα ηρέμησαν dream μου...είχε γίνει ένας ψιλοπανικός πριν κάτι εβδομάδες αλλά όλα έλλειξαν αισίως....

Χωρίς να θέλω να κάνω κάποια παραπληροφόρηση νομίζω εν τέλη ότι έκλεισε μόνο μια πτέρυγα!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟΥ????

ΜΠΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΑΙΣΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ......ΤΡΕΜΩΩΩΩΩ

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

όλα ηρέμησαν dream μου...είχε γίνει ένας ψιλοπανικός πριν κάτι εβδομάδες αλλά όλα έλλειξαν αισίως....

Χωρίς να θέλω να κάνω κάποια παραπληροφόρηση νομίζω εν τέλη ότι έκλεισε μόνο μια πτέρυγα!!!!

ΑΝΤΕ με το καλο κουκλα μου χιχιχι!! οι ωρες ειναι οι εξης το πρωι ειναι 12-2

και το απογευμα 5-8 χιχιχιχιχιχι!! αντε να παρεις στα χερια σου το νινι σου μακια μακια !!!:D

ΑΝΤΕ με το καλο κουκλα μου χιχιχι!! οι ωρες ειναι οι εξης το πρωι ειναι 12-2

και το απογευμα 5-8 χιχιχιχιχιχι!! αντε να παρεις στα χερια σου το νινι σου μακια μακια !!!:D

Αχχχχ το περιμένω πως και πως...Βεβαια Ξένια μου δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό, έχω ψιλοχεστει λίγο πάνω μου.....

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

αχ σε ευχαριστώ πολύυυ!!!! να σαι καλάααα!!!!!

kmMQp2.png

c4yvp2.png

koritsia kalhspera!!!

to xerw oti mporei na einai ligo akompso pou rwtaw esas alla mhpws tha mporouse kapoia na mou pei xwris polles leptomereies gia ekeinh thn istoria pou eixe dhmosieuthei sto troktiko kai aforouse to giatro sas? Nomizw exw sxhmatisei gnwmh gia ekeinon omws prin parw telikes apofaseis tha hthela na gnwrizw kai auto...

mporeite an thelete na mou apanthsete k me p.m.

euxaristw poly

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...