Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Kalh xronia se oles sas, na exoume mia xronia me ugeia kai agaph . Na einai kala ta mpempakia mas. Exo arketo kairo na mpo alla tora me to moraki den euparxei polu xronos. Ax autos o thilasmos ax...polles ores kai meta apo ligo kthelei kai allo olh mera pano sto stithos thelei na einai., skeftomai molis 40nthso na to kopso den mporo allo, tha doume omos.

Koutsoulina mou , ti kaneis??pos ta pas me thn mpempoula sou?Euxomai na exeis mia teleia xronia esu kai h oikogeneia sou.na vrethoume kapoia stigmh na pioume kai kafedaki na do kai thn mpempoula sou. Kapou eida oti theleis thn adeia mou gia na anafereis to onoma mou , ennoeite pos thn exeis , alloste auta pou les einai oi alithies pou zhsame se auto to uperoxo domatio pou mas etuxe!!! xaxaxa. filakia polla k pio polla sto moraki sou.

Kalh xronia se oles sas, na exoume mia xronia me ugeia kai agaph . Na einai kala ta mpempakia mas. Exo arketo kairo na mpo alla tora me to moraki den euparxei polu xronos. Ax autos o thilasmos ax...polles ores kai meta apo ligo kthelei kai allo olh mera pano sto stithos thelei na einai., skeftomai molis 40nthso na to kopso den mporo allo, tha doume omos.

Koutsoulina mou , ti kaneis??pos ta pas me thn mpempoula sou?Euxomai na exeis mia teleia xronia esu kai h oikogeneia sou.na vrethoume kapoia stigmh na pioume kai kafedaki na do kai thn mpempoula sou. Kapou eida oti theleis thn adeia mou gia na anafereis to onoma mou , ennoeite pos thn exeis , alloste auta pou les einai oi alithies pou zhsame se auto to uperoxo domatio pou mas etuxe!!! xaxaxa. filakia polla k pio polla sto moraki sou.

Καλη Χρονια με υγεια ευχομαι, κοριτσαρα με το ομορφο μωρο, ευχαριστω για τις ευχες σου, παρα πολυ θα το ηθελα να παμε για καφεδακι, οποτε θες. Πάντα σε σκεφτομαι και χαιρομαι που σε γνωρισα, ηταν σαν να ειχα εναν δικο μου ανθρωπο μαζι μου. Ευχαριστω για την αδεια που μου δινεις να αναρτησω ο ονομα σου αν χρειαστει. Εγω εχω πολυ λιγο γαλα και θυμασαι που επαθα μαστιτιδα? ε, δεν το εχω κοψει, και καθε 3 ωρες πρεπει να το βγαζω με το μηχανημα και το μαζευω ωστε οταν γινεται γευμα να της το δινω, μολις 20ml τη φορα, μαρτυριο, αφου και αυτη δεν καθεται να θηλασει....εχθες μιλησα με το ιατρειο και μου εδωσαν οδηγιες για το πως θα το κοψω το γαλα, ε δεν αξιζει τον κοπο, και το εξτρα ξενυχτι κτλ, διοτι δεν πρεπει να τρωω και τυροκομικα για να μην επηρεαζεται το παιδι που εχει δυσανεξια. Φοβερο ε? Το τελευταιο μολις χθες το μαθα απο μια θεια μου παιδιατρο.

Οσον αφορα εσενα, μηπως στρωσει η κατασταση αφου σαραντησει το παιδι σου και δεν χρειαστει να το κοψεις το γαλα? Διοτι τωρα τα μωρα στην αρχη δυσκολα εχουν προγραμμα, ειναι οτι ωρες ναναι!!!! Απλα εγω δυσκολευομαι ... ξερεις επειδη ξυπναμε και τρεχουμε στην κουζινα να της φτιαξουμε το γαλα της, οχι πιο κρυο, οχι πιο ζεστο και το μπιμπερο να ειναι αποστειρωμενο και να εχει τη σωστη ροη.... λιγο διαδικασια και αυτη εχει πλανταξει στο κλαμα εως να ετοιμαστει το γαλα της και στο τελος τρωει λαιμαργα. Απλα σου λεω και τα ασχημα της υποθεσης πχ τη νυχτα που εγω τουλαχιστον κοιμαμαι ορθια. Για να τα ζυγισεις δηλαδη. Εγω δεν θηλασα και δεν μπορω να τα ζυγισω, αν και πολυ θα ηθελα να ειχα τη δυνατοτητα να θηλασω, για να δω και πως ειναι. Ευχομαι να παρεις την καλυτερη δυνατη αποφαση για σενα και τον μπεμπακο.

Εγω ειμαι σε καλη φαση τις τελευταιες μερες ... εχει παρει αδεια ο συζηγος και ειμαι λιγο πιο χαλαρη...εχει αναλαβει τα παντα... σπιτι, ψωνια και τη μικρη. Ε, αφου εκανα 18 μερες να φαω και να κοιμηθω! Σειρα του τωρα, εγω απλα βοηθαω...χχιχιχι:lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

evagelia28 σου εχω στειλει μυνημα με το τηλεφωνο μου ...

Κοριτσια ανακαλυψα μετα απο καιρο οτι ειχα μυνηματα, οσες μου εχετε στειλει, χιλια συγνωμη, δεν ελεγχα τα μυνηματα μου, τυχαια τα ειδα οταν πηγα να στειλω ενα μυνημα! Φιλουρες :tongue:

koutsoulina μου,είσαι ηρωίδα πραγματικά!!!!!!!!! να το παλέψεις όσο μπορείς!!!μερικά μωράκια πράγματι επηρεάζονται από τα γαλακτοκομικά, άλλα από το μοσχάρι, άλλα από τους ξηρούς καρπούς...όσο μεγαλώνουν τα ξεπερνούν!!!ό,τι χρειαστείτε για το θηλασμό εγώ είμαι εδώ!!!

καλή χρονιά σε όλες!!!!!!!!

koutsoulina μου,είσαι ηρωίδα πραγματικά!!!!!!!!! να το παλέψεις όσο μπορείς!!!μερικά μωράκια πράγματι επηρεάζονται από τα γαλακτοκομικά, άλλα από το μοσχάρι, άλλα από τους ξηρούς καρπούς...όσο μεγαλώνουν τα ξεπερνούν!!!ό,τι χρειαστείτε για το θηλασμό εγώ είμαι εδώ!!!

καλή χρονιά σε όλες!!!!!!!!

Ευχαριστω πολυ, δεν εχω πολυ γαλα ομως, δεν μπορω να ταιζω με μπιμπερο και να βγαζω το γαλα με θηλαστρο, αντε και το κανω για λιγες μερες ακομα που θα ναι ο συζυγος με αδεια στο σπιτι, μετα? Ασε που αν δεν βγαλω το γαλα και περασουν πανω απο 4 ωρες αρχιζω να εχω ριγη και δεκατα! Αν αρωστησω τι θα απογεινει η μικρη μου? Ασε να το κοψω καλυτερα. Μακαρι να χα και να τη θηλαζα.

mp1979woman καλη χρονια και ευχομαι συντομα να ζησεις το θαυμα σου.

Ευχαριστω πολυ koutsoulina μου να εισαι καλα και οτι επιθυμεις!

Και εγω ευχομαι καποια στιγμη να ζησω το θαυμα αυτο,οποτε το θελησει ο Θεος βεβαια γιατι βλεπω οτι οσο και να το προσπαθω δεν ειναι μονο στο χερι μας!

Φιλακια πολλα...:P

Διαφημίσεις

koritsia geia sas!!! afou evgala ta matia mou xtes k shmera na diavasw oles tis selides tou fun club sas (poly endiaferon!!) apofasisa na mpw k egw sthn parea an k den eimai pelatissa tou kou Xasiakou( tha ginw omws pou tha paei)....

Den eimai manoula kai gia auto zhtaw gnwmes sto thema ths ivf pou me endiaferei!!!!

exei kamia sas empeiria?

fovamai poly lene oti oi ormones prokaloun karkino..

exete akousei kati?

koritsia geia sas!!! afou evgala ta matia mou xtes k shmera na diavasw oles tis selides tou fun club sas (poly endiaferon!!) apofasisa na mpw k egw sthn parea an k den eimai pelatissa tou kou Xasiakou( tha ginw omws pou tha paei)....

Den eimai manoula kai gia auto zhtaw gnwmes sto thema ths ivf pou me endiaferei!!!!

exei kamia sas empeiria?

fovamai poly lene oti oi ormones prokaloun karkino..

exete akousei kati?

Η ορμονες προκαλουν τοσο καρκινο οσο το μολυσμενο αερα που αναπνεουμε καθημερηνα!Να μην πω τοιποτα για της τροφες που τρωμε!

Θες να κανεις η εκανες εξωσωματικη?

αχ δυσκολευομαι να μαθω τουτο το πραμα!! κοριτσια συγχωρεστε με για τυχον λαθη:!::-(:!:

δεν εχω κανει γιατι ειμαστε σε φαση μιας θεραπειας του σπερματος μας αλλα αυτο που εγραψα μου το εχει πει οικογενειακος γιατρος παθολογος δεν το εχω απλα ακουσει απο καπου...

φυσικα και δεν ειναι κατι που λεγεται ευκολα ειδικα απο γιατρουσ που κανουν ivf

Εντάξει λογικό είναι κάθε τι που επεμβαίνει στη φύση να μην είναι πάντοτε αθώο... Έχουν κάνει πλέον τόσες γυναίκες εξωσωματική που αν όλες πάθαιναν καρκίνο θα είχε βουήξει ο τόπος...

Εγώ έκανα εξωσωματική σε φυσικό κύκλο χωρίς φάρμακα!Γιατί δεν το ψάχνεις το θέμα?

Να απευθυνθείς στο συνεργάτη του κ. Χασιάκου, κ. Μουστακαρία!!!Καλή επιτυχία!!!

Κουτσουλίνα μου, σ ακούω πολύ ταλαιπωρημένη!!Καλύτερα να τον διακόψεις το θηλασμό γιατί επηρεάζει την ψυχολογία σου και θα το καταλαβαίνει και το μωράκι σου!!!Μέχρι όλα τα κατάφερες μια χαρά!!!Είπαμε ο θηλασμός είναι σπουδαίο πράγμα, αλλά δε θα αρρωστήσουμε κιόλας!!! Κι εγώ με αγελαδινό μεγάλωσε, δεν έπαθα τίποτα...

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι?ειχατε κ της 40 μερες αιμα και πολυ η λιγο?

Καλημέρα ομορφιά μου,

κανονικό αίμα για 35 ημέρες και μετά καφετιά. Έχεις πολύ αίμα?

Φιλιά στα βλαστάρια σου

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Εντάξει λογικό είναι κάθε τι που επεμβαίνει στη φύση να μην είναι πάντοτε αθώο... Έχουν κάνει πλέον τόσες γυναίκες εξωσωματική που αν όλες πάθαιναν καρκίνο θα είχε βουήξει ο τόπος...

Εγώ έκανα εξωσωματική σε φυσικό κύκλο χωρίς φάρμακα!Γιατί δεν το ψάχνεις το θέμα?

Να απευθυνθείς στο συνεργάτη του κ. Χασιάκου, κ. Μουστακαρία!!!Καλή επιτυχία!!!

καλημερα!

εχεις απολυτο δικιο κι εγω ετσι σκεφτομαι. Το εχω ψαξει αρκετα και εχω καταληξει οτι ετσι θα ηθελα να κινηθω τουλαχιστον αρχικα φυσικα κατοπιν συζητησεως με το γιατρο μου. Να σου πω μονο οτι εμενα ο γιατρος μου με το που ειδε το σπερμογραφημμα του συζυγου με προετρεψε για εξωσωματικη αμεσως χωρις να μου αφησει περιθωρια. Ενας παρα πολυ καλος γιατρος στον οποιο ειχα εμπιστοσυνη! Για να μη φλυαρω αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι με τι προβλημα πηγες εσυ να κανεις ivf (ολιγοσπερμια? ή κατι αλλο?) και αν μπηκες σε διαδικασια να κανεις πρωτα σπερματεγχυση. Κατα τα αλλα με εχετε νομιζω καλυψει για τους συγκεκριμενους γιατρους.

Ευχαριστω :)

ολγακι28 δεν εχω σαραντησει για να σου πω και να συγκρινεις αποψεις, διοτι ο καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα.

evi26 το εκοψα το γαλα με 2 χαπια, πολυ στεναχωρηθηκα αλλα δεν ειχα αλλη επιλογη.

Καλημέρα ομορφιά μου,

κανονικό αίμα για 35 ημέρες και μετά καφετιά. Έχεις πολύ αίμα?

Φιλιά στα βλαστάρια σου

γεια σου κοριτσακι μου,οχι δεν εχω πολυ,μια ομως βγαζω και μια οχι,αλλα 3 μερεσ ειχα σαν περιοδο και σημερα τιποτα παλι.εσενα τι κανει το μωρακι σου κοριτσακι μου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...