Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Καλησπερα σε όλα τα κορίτσια, ειμαι κ εγω στο φαν κλαμπ του Χασιάκου κ χαρη σε αυτον αυτην την στιγμή διανύω τον 8ο μηνα της εγκυμοσύνης μου μετα απο πολλούς "δήθεν" γιατρους-γυναικολογους. Αυτο που θέλω να πω είναι οτι ενω σας παρακολουθω καιρό, πρωτη φορα΄νιωθω τόσο ενοχλημενη απο όλη αυτην την κοντρα που εχει ξεσπασει, γι'αυτον τον λόγο κανω κ αυτην την αναρτηση. Πραγματικά θα συμφωνησω απολυτα με την Evi26. Υπάρχουν παρα πολλοι τρόποι κάποιος να καταγγείλει ενα άσχημο περιστατικό, ακομα κ να ακολουθήσει την νομικη οδο, εφόσον εχει τόσο μεγαλο πρόβλημα, απλα θεωρω ότι το να μπαινει σε ενα φορουμ τύπου φαν-κλαμπ και να προκαλει τόση αναταραχη, ειναι τουλάχιστον ασχημο για τις "υποψήφιες" μανούλες...

Ευχομαι καλες γιορτες σε εσας κ τα μωράκια σας, κ σε όλες εμας τις υποψήφιες μανούλες υπομονη, ψυχραιμία κ ηρεμία!:rolleyes:

Ldp5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://ariadni144.wordpress.com/odigies_thilasmou_gia_tis_protes_40meres/

΄Σκέφτηκα ότι μπορεί να βοήθησει τις νέες μανούλες

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

http://ariadni144.wordpress.com/odigies_thilasmou_gia_tis_protes_40meres/

΄Σκέφτηκα ότι μπορεί να βοήθησει τις νέες μανούλες

Ειναι πολυ χρισιμο το κειμενο ,ενωειται για το μελλον στην δοικια μου περιπτωση.Να χαιρεσε το μωρακι σου και ,,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!'' σε ολες της μανουλες και μελλουσες μανουλες!:D:D:D

mama gia prwth fora σου ευχομαι και γω οτι δεν σου εφερε το 2010 να στο δωσει το 2011, τα λογια ειναι τοσο φτωχα μπροστα σε μια τετοια τραγωδια, καμια να μην ζησει τον καημο σου.

Κοριτσια Καλη Χρονια σας ευχομαι, με γερα μωρα, τελειομηνες εγκυμοσυνες, γερες και σηδερενιες και μεις. Μακαρι το 2011 να μην εχουμε κανενα ασχημο νεο να αναρτησουμε, ευχομαι μονο καλα σε ολες μας.

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλη χρονια σε ολες και να χαιρομαστε τα αγγελουδια μας και με το καλο να σφιξουν στην αγκαλιτσα τους και η αλλες κοπελες τα μωρακια τους.και ευχομαι το 2011 οσες κοπελες προσπαθουν να ακουσουμε τα ευχαριστα.Καλε που χαθηκατε ολες?

καλησπέρα κορίτσια μου!!!!

Χρόνια πολλα και καλή χρονιά!!!! Εύχομαι το νέο έτος να φέρει μωράκια, ζεστασιά, υγεία , αγάπη, ευτυχία και πολλά λεφτά στα σπιτια μας!!!

Κορίτσια μου σε 15 μέρες περίπου θα αντικρίσω τον μπέμπη μου και δεν σας κρύβω ότι είμαι πολυ συγκινημένη που σιγά σιγά το ταξίδι αυτο πέρνει το τέλος του με ένα μοναδικό και υπέροχό τερματισμό....

Φοβάμαι ταυτοχρονα για την εγχειρηση (αν όλα θα πάνε καλα). Ετοίμασα την βαλίτσούλα μου εχθές και ήμουν πολύ πολύ συγκινημένη καθόλη την διάρκεια!!! Σκεφτόμουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ εκεινη την στιγμή....ουφ!!!

Πείτε μου κάτι και απευθυνομαι στα κοπελούδια που γέννησαν στο ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ (συγκεκριμένα) εντός των τελευταίων ημερών αν είμαι ενταξει με αυτά που έβαλα στην βαλίτσα ή χρειάζομαι και άλλα ΚΥΡΙΩΣ για το νινάκι μου όχι τόσο πολύ για μένα...

Δικά μου

Νυχτυκάκια μακρυμάνικα με κουμπάκια μπροστά x 4

Ρόμπα x 1

παντόφλες (ζεστές x1 και για ντούς x1)

καλτσούλες x 3 ζευγάρια

βρακάκια (μιας χρήσεως x 8 και βαμβακερά μεγάλα x 3)

Σερβιέτες TENA LADY x 1 πακέτο

Επιθέματα στήθους x 1 πακέτο

Σουτιέν θηλασμού x 2

Νεσεσέρ (οδοντόβουρτσα, οδοντοκρεμα, χτένα, σαμπουάν, αφρόλουτρο)

Πετσέτα μπανιου x 1

Μπεμπάκι

Μωρομάντιλα x 1 πακέτο

Φορμάκι εξόδου βελουτέ x 1

Φανελάκι εξόδου x 1

Καλτσάκια x 2

Γαντάκια x 1

Σκουφάκι x 1

Πετσετούλα Μπανιου x 1

- Χρειάζετε να πάρω και ρούχα να το ντύνω εκεί εξτρά ή έχουν δικά τους και αμα λερώνετε το νινάκι του τα αλλάζουν?

- Πάνες δίνουν εκεί ή πρέπει να πάρω δικές μου από εδώ?

- Σεντονάκια χρειάζομαι μαζί μου για το πυρεξάκι ή του αλλάζουν εκεί αμα λερωθεί?

- Κουβερτάκι του έχουν ή θα μου κρυώνει το κακομοιρούλι μου άρα να φέρω δικό μου?

Υ.Γ - Σεντονάκια και κουβερτάκια εξόδου θα μου τα φέρουν την μέρα που θα βγαίνω για να μην τα κουβαλάω μαζί μου από την αρχή...

Αχ! πάλι συγκοινήθηκα που τα έγραψα....

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

καλησπέρα κορίτσια μου!!!!

Χρόνια πολλα και καλή χρονιά!!!! Εύχομαι το νέο έτος να φέρει μωράκια, ζεστασιά, υγεία , αγάπη, ευτυχία και πολλά λεφτά στα σπιτια μας!!!

Κορίτσια μου σε 15 μέρες περίπου θα αντικρίσω τον μπέμπη μου και δεν σας κρύβω ότι είμαι πολυ συγκινημένη που σιγά σιγά το ταξίδι αυτο πέρνει το τέλος του με ένα μοναδικό και υπέροχό τερματισμό....

Φοβάμαι ταυτοχρονα για την εγχειρηση (αν όλα θα πάνε καλα). Ετοίμασα την βαλίτσούλα μου εχθές και ήμουν πολύ πολύ συγκινημένη καθόλη την διάρκεια!!! Σκεφτόμουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ εκεινη την στιγμή....ουφ!!!

Πείτε μου κάτι και απευθυνομαι στα κοπελούδια που γέννησαν στο ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ (συγκεκριμένα) εντός των τελευταίων ημερών αν είμαι ενταξει με αυτά που έβαλα στην βαλίτσα ή χρειάζομαι και άλλα ΚΥΡΙΩΣ για το νινάκι μου όχι τόσο πολύ για μένα...

Δικά μου

Νυχτυκάκια μακρυμάνικα με κουμπάκια μπροστά x 4

Ρόμπα x 1

παντόφλες (ζεστές x1 και για ντούς x1)

καλτσούλες x 3 ζευγάρια

βρακάκια (μιας χρήσεως x 8 και βαμβακερά μεγάλα x 3)

Σερβιέτες TENA LADY x 1 πακέτο

Επιθέματα στήθους x 1 πακέτο

Σουτιέν θηλασμού x 2

Νεσεσέρ (οδοντόβουρτσα, οδοντοκρεμα, χτένα, σαμπουάν, αφρόλουτρο)

Πετσέτα μπανιου x 1

Μπεμπάκι

Μωρομάντιλα x 1 πακέτο

Φορμάκι εξόδου βελουτέ x 1

Φανελάκι εξόδου x 1

Καλτσάκια x 2

Γαντάκια x 1

Σκουφάκι x 1

Πετσετούλα Μπανιου x 1

- Χρειάζετε να πάρω και ρούχα να το ντύνω εκεί εξτρά ή έχουν δικά τους και αμα λερώνετε το νινάκι του τα αλλάζουν?

- Πάνες δίνουν εκεί ή πρέπει να πάρω δικές μου από εδώ?

- Σεντονάκια χρειάζομαι μαζί μου για το πυρεξάκι ή του αλλάζουν εκεί αμα λερωθεί?

- Κουβερτάκι του έχουν ή θα μου κρυώνει το κακομοιρούλι μου άρα να φέρω δικό μου?

Υ.Γ - Σεντονάκια και κουβερτάκια εξόδου θα μου τα φέρουν την μέρα που θα βγαίνω για να μην τα κουβαλάω μαζί μου από την αρχή...

Αχ! πάλι συγκοινήθηκα που τα έγραψα....

καταρχας σου ευχομαι με το καλο,και σιγοθρα θα πανε ολα καλα,για μενα καλυτερα να παρεις φορμακια να τον αλαζεις εσυ με δικα σου,πανες εχει εκει,αλλα σου φερνει κ κατι δωρακια η λιμπερο κ εχει κ ενα πακετο πανεσ μεσα,παρε χαρτι,βαρκια μιας χρησεως δεν υπαρχει λογος να παρεις,παρε κ σεντονακια του μωρου γιατι εκει δεν ειναι κ τα καλυτερα κ παρτου κ κουβερτακι,επισης καλτακια του μικρου δεν χρειαζονται αφου θα φοραει φορμακια.ελπιζω να βοηθησα λιγακι,α και παρε και κανενα σεντονι δικο σου και μαξιλαροθηκη...:D:D:D

Καλημερα κοριτσια.....χρονια πολλα και καλη χρονια για εσας και τα μωρακια σας!!!!!!! Υγεια ευτυχια και αγαπη να ειναι τα 3 αγαθα που σας ευχομαι να εχετε εφ'ορου ζωης!!!!!!!!

Εγω ειμαι μελος του καφε "αραγε ειμαι εγκυος?" εδω και 2,5 μηνες....ειμαι παντρεμενη εδω και 3,5 μηνες και προσπαθουμε για μπεμπακι αρκετο καιρο πριν τον γαμο αλλα ακομα δεν ετυχε να ερθει! Δεν απογοητευομαι βεβαια αλλα το λαχταραω πολυ να συμβει και σε μενα αυτο το θαυματακι!!!!!!!

Μπηκα στο καφε σας γιατι εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τον κ.Μουστακαρια που ειναι στο τιμ του κ.Χασιακου οπως και για τον κ.Χασιακο βεβαια....τον πρωτο τον εχει γιατρο μια φιλη μου και μου εκανε τρομερη εντυπωση που μου τον χαρακτηρισε "του Κυριου δεηθομεν" οτι δηλαδη ειναι ανθρωπος του Θεου....οι περισσοτεροι γιατροι νομιζουν οτι ειναι Θεοι αλλα δεν ειναι ετσι.....αλλο να εισαι σωστος γιατρος και ταυτοχρονα ανθρωπος με πιστη στον Θεο και αλλο να εισαι ανθρωπος και να κανεις τον Θεο....δεν λεω το εργο τους ειναι πολυ σοβαρο αλλα οτιδηποτε και να συμβει ο Θεος βοηθαει περισσοτερο....

Εχω να πω και κατι αλλο....ολες οι γυναικες να κανουν τον σταυρο τους και να ευχαριστουν τον Θεο που τους χαρισε το πολυτιμοτερο δωρο που υπαρχει στην γη και εμεις που περιμενουμε με αγωνια να μας το χαρισει να κανουμε τον σταυρο μας και να πιστεψουμε στον Θεο περισσοτερο!

Ευχομαι σε οσες εχουν γινει μανουλες να σας ζησουν τα αγγελουδια σας και σε οσες περιμενουν να γεννησουν ευχομαι με το καλο να αγκαλιασετε κι εσεις τα μωρακια σας......

Καλη χρονια και παλι με οτι καλυτερο για την καθεμια σας!

stellinula θα σου πω με βαση τη δικη μου εμπειρια στο Αρεταιειο, εκανα καισαρικη.

1ον Καλη χρονιά και με το καλο κοριτσαρα μου, ολα θα πανε καλα.

2ον Εγω πηρα μαζι μου πολλά και χρειαστηκα αλλα τοσα. Συνεχεια εφερνε ο συζυγος μου πραγματα, τα επερνε, τα επλενε και τα ξαναφερνε ή εφερνε άλλα. συμφωνω με τις λιστες σου και σου συμπληρωνω. Τις πρωτες 2 μερες χρειαζεσαι βρακακια μιας χρησης. Πετσετες μπανιου: διοτι μπορει να σου λερωθει καποια.

Μπεμπάκι

Μωρομάντιλα θυμαμαι οτι ειχαν εκει, pampers και σαμπουαν ειχαν σιγουρα.

Φορμάκι βελουτέ εξώρουχα x 8 διοτι θα το αλλαζεις εσυ αν σου λερωθει και καθε μερα που θα του κανουν μπανιο θα του φορας καθαρα ρουχα.

Εσώρουχα x 8 εξισου συμαντικα με τα εξώρουχα.

Γαντάκια x 2

Πετσετούλα Μπανιου x 2

δεν χρειαζονται καλτσακια, ναι στη μαξιλαροθηκες γιατι τρεχουν σαλακια

και το πιο σημαντικο, πανες αγκαλιας!!! Ωστε αν καποιος θελει να το κρατησει το παιδι να βαζουν πρωτα το υφασμα το ειδικο για να μην ερχεται σε επαφη το μωρο με τα ρουχα κανεανος. Μην αφησεις να το αγγιξουν πολλοι το παιδι, ειδικα στα χερια, αυτο μετα τα βαζει στο στομα. Παρε απολυμαντικο χεριων μαζι σου και βαζε τους ολους να καθαριζονται ή να πλενουν τα χερια τους. Υπ οψην το μπανιο ειναι αρκετα βρωμικο, παρε υγρα χαρτομαντηλα καθαρισμου και καλυματα λεκανης μιας χρησης.

Εγω χρειαστηκα τα διπλα απ οσα σου γραφω. Αλλά εγω ειμαι και περιπτωση.

Θα παρεις κανονικα ρουχα να το αλλαζεις. Δικα σου κουβερτακια και σεντονια. Εχουν κατι χαλια εκει. Γενικα μια μινι μετακομηση για να νιωθεις ανετα εσυ και το παιδακι σου. Οτι θυμηθω θα συμπληρωσω.:wink:

Διαφημίσεις

stellinula θα σου πω με βαση τη δικη μου εμπειρια στο Αρεταιειο, εκανα καισαρικη.

1ον Καλη χρονιά και με το καλο κοριτσαρα μου, ολα θα πανε καλα.

2ον Εγω πηρα μαζι μου πολλά και χρειαστηκα αλλα τοσα. Συνεχεια εφερνε ο συζυγος μου πραγματα, τα επερνε, τα επλενε και τα ξαναφερνε ή εφερνε άλλα. συμφωνω με τις λιστες σου και σου συμπληρωνω. Τις πρωτες 2 μερες χρειαζεσαι βρακακια μιας χρησης. Πετσετες μπανιου: διοτι μπορει να σου λερωθει καποια.

Μπεμπάκι

Μωρομάντιλα θυμαμαι οτι ειχαν εκει, pampers και σαμπουαν ειχαν σιγουρα.

Φορμάκι βελουτέ εξώρουχα x 8 διοτι θα το αλλαζεις εσυ αν σου λερωθει και καθε μερα που θα του κανουν μπανιο θα του φορας καθαρα ρουχα.

Εσώρουχα x 8 εξισου συμαντικα με τα εξώρουχα.

Γαντάκια x 2

Πετσετούλα Μπανιου x 2

δεν χρειαζονται καλτσακια, ναι στη μαξιλαροθηκες γιατι τρεχουν σαλακια

και το πιο σημαντικο, πανες αγκαλιας!!! Ωστε αν καποιος θελει να το κρατησει το παιδι να βαζουν πρωτα το υφασμα το ειδικο για να μην ερχεται σε επαφη το μωρο με τα ρουχα κανεανος. Μην αφησεις να το αγγιξουν πολλοι το παιδι, ειδικα στα χερια, αυτο μετα τα βαζει στο στομα. Παρε απολυμαντικο χεριων μαζι σου και βαζε τους ολους να καθαριζονται ή να πλενουν τα χερια τους. Υπ οψην το μπανιο ειναι αρκετα βρωμικο, παρε υγρα χαρτομαντηλα καθαρισμου και καλυματα λεκανης μιας χρησης.

Εγω χρειαστηκα τα διπλα απ οσα σου γραφω. Αλλά εγω ειμαι και περιπτωση.

Θα παρεις κανονικα ρουχα να το αλλαζεις. Δικα σου κουβερτακια και σεντονια. Εχουν κατι χαλια εκει. Γενικα μια μινι μετακομηση για να νιωθεις ανετα εσυ και το παιδακι σου. Οτι θυμηθω θα συμπληρωσω.:wink:

εγώ θα έλεγα περισσότερεσ πετσέτες μπάνιου για το μωρό και μικρα πανάκια για τοπικο πλύσιμο και σκούπισμα γιατι δεν προλαβαίνουν να στεγνώσουν (δεν έχει που να τα απλώσεις). Επιπλέον θα σε συμβούλευα να μην πολυχρησιμοποιείς τα μωρομάντηλα μιας και δεν είναι ότι καλύτερο. Αν έχεις κοριτσί ιδίως καθαριζέτην πρώτα με αποστειρωμάνη γάζα και μετα πλύσημο. Επιπλέον αν θα χρησιμοποι΄΄ησεις κρέμμα συγκάματος (εγω έβαλα μονο 1 φορα) καλύτερα να πάριες δική σου αν και εχει εκει γιατι δεν ξέρεις πόσο καθαρή είναι αφού τα χέρια που μπενουν μέσα είναι πολλά. Ακόμα πάρε και ένα σελτεδάκι για να το βάζεις πανω στο στρωματακι που έχει στο μπάνιο για να το αλλάζεις. Πάρε χτενούλα για να χρησιμοποιείς τη δική σου (αν είσαι κάτω η προισταμένη νεογνών που τα λούζει ειναι πολύ καλά και τα χτενίζει όλα οπότε αν έχετε μαλιά καλύτερα να έχεισ δικί σου).

Και για σενα πάρε σαπούνι και αρκετεσ πετσέτες, DETTOL πανάκια λη ότι άλλο σε βολεύει για να καθαρίζεις την τουαλέτα πριν πας.

αν σκεφτώ κατι άλλο θα σου πω

uDLqp1.png

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου ΟΛΕΣ και περιμένω κιάλλες διευκρινήσεις!!!!

Αγοράκι περίμενω!!!! χεχε

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Kalh xronia se oles sas, na exoume mia xronia me ugeia kai agaph . Na einai kala ta mpempakia mas. Exo arketo kairo na mpo alla tora me to moraki den euparxei polu xronos. Ax autos o thilasmos ax...polles ores kai meta apo ligo kthelei kai allo olh mera pano sto stithos thelei na einai., skeftomai molis 40nthso na to kopso den mporo allo, tha doume omos.

Koutsoulina mou , ti kaneis??pos ta pas me thn mpempoula sou?Euxomai na exeis mia teleia xronia esu kai h oikogeneia sou.na vrethoume kapoia stigmh na pioume kai kafedaki na do kai thn mpempoula sou. Kapou eida oti theleis thn adeia mou gia na anafereis to onoma mou , ennoeite pos thn exeis , alloste auta pou les einai oi alithies pou zhsame se auto to uperoxo domatio pou mas etuxe!!! xaxaxa. filakia polla k pio polla sto moraki sou.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...