Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

αχ κοριτσια ειμαι χαλια..με εχει πεθανει η μκρη στην κουραση..ολο θελει να ειναι στο στηθος κ να τρωει..πηρε ενα κιλο μεσα σε 25 μερες...με ποναει ολη η πλατη κ τα κοκκαλα μουζ κ το πρωι ειχα δεκατα πυρετο...ως ποτε θα υπαρχει αυτο το τρελο ωραριο σχετικα με τον θυλασμο??το βραδυ ξυπνα το πολυ ανα 2 ωρες κ θελει να τρωει...ο παιδιατρος λεει οσο κ οποτε κ οταν θελει η μπεμπα να της δινω αλλα αυτη δεν λεει να μπει σε σειρα....:tongue::tongue::tongue:αα κ κατι αλλο..εσας τα μωρακια σας κανουν χουζουρι στο κρεβατι τους??εμενα εχει πολυ πλακα...νιαουριζει σαν γατακι κ τεντωνεται κ ακουγεται σε ολο το δωματιο...εν το μεταξυ κανα 2 φορες λες κ τρομαξε απο κατι εβγαλε ενα πολυ δυνατο θορυβο απο μεσα της κ με κοιταζε τρομαγμενη..ημουν διπλα της κ τα εχασα,φοβηθηκα...κ οσο για τον γιατρο μας ας λεει ο καθενας οτι θελει,η γνωμες δεν αλλαζουν οσο κ αν προσπαθει καποιος...βρε κοριτσια οταν λετε πειραζει η ναφθαλινη,στο χωριο στο σπιτι ολο κ σε κανα ντουλαπι η μανα μου θα εχει για τον σκωρο..δλδ τι μπορει να παθει το μωρο??:-(:sad:

ααααααχ λαμπμη μου σε καταλαβαινω απολυτα,αλλα μακαρι να ειχα κι εγω τοσο πολυ γαλα και ας θυλαζα και ανα μια ωρα :tongue::tongue::tongue: αλλα δυστυχως εχω πολυ λιγο και του δινω συνεχεια συμπληρωμα.οσο για την ναφθαλινη νομιζω οτι απλα δεν πρεπει να εχει επαφη το παιδι με ρουχο και οχι να υπαρχει σε αλλους χωρους,και απλα να την αποφευγης εσυ γενικα στο σπιτι για οταν μεγαλωσει η μικρη μην τυχων και την βρει και την πιασει η φορεσει καποιο ρουχο δικο σας και εχει πανω.ελπιζω να βοηθησα :P:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ κοριτσια ειμαι χαλια..με εχει πεθανει η μκρη στην κουραση..ολο θελει να ειναι στο στηθος κ να τρωει..πηρε ενα κιλο μεσα σε 25 μερες...με ποναει ολη η πλατη κ τα κοκκαλα μουζ κ το πρωι ειχα δεκατα πυρετο...ως ποτε θα υπαρχει αυτο το τρελο ωραριο σχετικα με τον θυλασμο??το βραδυ ξυπνα το πολυ ανα 2 ωρες κ θελει να τρωει...ο παιδιατρος λεει οσο κ οποτε κ οταν θελει η μπεμπα να της δινω αλλα αυτη δεν λεει να μπει σε σειρα....:tongue::tongue::tongue:αα κ κατι αλλο..εσας τα μωρακια σας κανουν χουζουρι στο κρεβατι τους??εμενα εχει πολυ πλακα...νιαουριζει σαν γατακι κ τεντωνεται κ ακουγεται σε ολο το δωματιο...εν το μεταξυ κανα 2 φορες λες κ τρομαξε απο κατι εβγαλε ενα πολυ δυνατο θορυβο απο μεσα της κ με κοιταζε τρομαγμενη..ημουν διπλα της κ τα εχασα,φοβηθηκα...κ οσο για τον γιατρο μας ας λεει ο καθενας οτι θελει,η γνωμες δεν αλλαζουν οσο κ αν προσπαθει καποιος...βρε κοριτσια οταν λετε πειραζει η ναφθαλινη,στο χωριο στο σπιτι ολο κ σε κανα ντουλαπι η μανα μου θα εχει για τον σκωρο..δλδ τι μπορει να παθει το μωρο??:-(:sad:

Na sou zisei to moroudeli sou! se katalavaino polu kala kai i alitheia einai pos molis xethumanei ligo i aperanti eutuxia pou noiotheis molis ginesai manoula emfanizetai kai ena allo sunesthima, auto tou tromou! ego guro stis 10 meres enoiotha triseutuxismeni alla molis vradiaze etrema apo to fovo mou! den ithela na erthei to vradu kai na xenuxtiso pali! telika me ton kairo estrose o mikros kai arxise na koimatai perissotero...mexri ton 3 dld pou arxise na vazei to daxtulo sto stoma. e! tote ekana to tragiko lathos na tou vgazo to daxtulo k na tou doso vuzi! meta auto ginotan sunexeia opote telika ton peira sto krevvati mas! auta exei kapoies fores o apokleistikos mitrikos thilasmos. Omos auto pou prosferoume sta morakia mas einai ena theio doro! upomoni kai prospathise na koimasai opote mporeis anexarteitou oras.

A! sugxaritiria k ston paidiatro sou (an thes stele mou me pm ta stoixeia tou) ego exo allaxei 2 giati mou legane vlakeies se sxesu me to thulasmo k eimai se anazitisi sovarou anthropou.

uDLqp1.png

Λάμπη μου,όλα αυτά που περιγράφεις είναι απολύτως φυσιολογικά!!!Μια χαρά μεγαλώνει το μπεμπάκι σου να το φτύνεις φτου φτου!!! Για τη ναφθαλίνη καλύτερα να ρωτήσεις τον παιδίατρο, γιατί δεν ξέρω αν κάνει ακόμα και να το μυρίζει, αλλά επειδή εδώ δεν είμαστε γιατροί μη διακινδυνεύσεις τίποτα!!!

Κοριτσάκια, κι εμένα η μικρούλα μου μ'έχει κάνει ένα πτώμα, αλλά είμαι τόσο ευτυχισμένη που τα ξεχνώ όλα!!!

Letagem ξέρουμε όλες πως ο γιατρός είναι πολυάσχολος απλά αυτά που μας είπες όντως ήταν πολύ άσχημα. Εγώ δε θα σου πω ότι σε αμφισβητώ γιατί δε μπορώ να γνωρίζω. Θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω αν όντως όταν σε έραψε ο γιατρός είσουν ξύπνια κανονικά? ή αν είσουν με την επίρροια κάποιας νάρκωσης ή μέθης και θεωρείς πως σε έραψε ο Κος Χασιάκος? Θέλω να πω τον έβλεπες κανονικά ότι ήταν εκείνος που σε έραβε? Απλά σε αυτό το κομμάτι μου κάνει εντύπωση το γεγονός γιατί ένας γιατρός αν έχει μάθει να ράβει καλά και με τόση εμπειρία που έχει από τόσες συρραφές που έχει κάνει είναι πολύ δύσκολο να κάνει κάτι διαφορετικό, και πάλι δεν εννοώ πως σε αμφισβητώ απλά σε ρωτάω αν τον είδες εσύ με τα μάτια σου.

Και κάτι άλλο που πραγματικά που μου κάνει εντύπωση είναι γιατί δεν απευθύνθηκες σε εκείνον για το πρόβλημα που είχες. Αυτός ήταν υπεύθυνος άρα αυτός θα πρεπε να δεχτεί και τις συνέπειες και να σου λύσει το πρόβλημα. Για ποιο λόγο να πας σε άλλο γιατρό ? να πληρώσεις και άλλα χρήματα για κάτι που υπεύθυνος ήταν ο γιατρός που είχες στον τοκετό σου? Δεν πληρώθηκε ο Κος Χασιάκος για τον τοκετό? Έτσι όπως το χειρίστηκες δεν θα κατάλαβε ποτέ αυτό που έγινε. Εσύ από την πλευρά σου δε θέλεις να γνωρίζει? Πάντα νομίζω πρέπει να μιλάμε για οτιδήποτε στο οποίο δε μείναμε ικανοποιημένες και να αποδίσουμε τις ευθύνες στον υπεύθυνο . Δώσε του το περιθώριο να σου εξηγήσει γιατί έγιναν όλα αυτά.

Απαγορεύονται οι προσβλητικές δημοσιεύσεις, η παράθεση χυδαίου ή άσεμνου ή προστατευόμενου απο νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας υλικού και οι προσωπικές επιθέσεις.

Απαγορέυεται,να χρησιμοποιούνται εκφράσεις απαξίωσης, υπονοώντας ομάδες ασθενών ή άλλων κοινωνικών ομάδων εν'ειδει χιούμορ.

Απαγορέυονται οποιασδήποτε μορφής ραστιστικά σχόλια.

Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική

ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης δείτε εδώ πως λειτουργεί

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=717

Ο σχολιασμός της συμπεριφοράς των μελών, και η παρέμβαση για την εξομάλυνση διαφορών είναι αποκλειστικά θέμα της διαχείρισης και των συντονιστών του forum

εκφράσεις όπως αυτές :

απο οτι φαινεται εισαι και ζωο και ουφο!!!!!

δεν είναι αποδεκτές .

Σας υπενθυμίζουμε τα εξής :

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=211&postcount=1 πρόσεχε !!!!

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=208&postcount=1 Ε όχι !

ευχαριστούμε για την κατανόηση

απο την διαχείριση

Διαφημίσεις

Παρασκευη 28 ,απο της καθημερινες τροφες,βοιθαει πολυ στην αυξιση ''παραγωγις γαλακτος'' οταν θυλαζεις,το χυμο απο φρεσκο καροτο(ενα ποτιρη πρωι και ενα βραδη) και σαν διμητριακο η βρωμη(οσο θες).Μακρια απο αγκυναρες,μαιντανο που βοιθανε στο ''κοψιμο του γαλακτος.:D

Όσο για το άφαντος εμένα ήρθε 2 φορές από τις οποίες τη μία δε με βρήκε γιατί γυρνοβολούσα. Ήρθε άλλες 2 φορές η Άννα Μαρία και 2 φορές ο κ. Μουστακαρίας. Είναι λογικό κάποιες μέρες να είναι πιο φορτωμένες από τις άλλες!!! Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα ότι ήθελα να τον έχω όλο πάνω από το κεφάλι μου,εφόσον δεν παρουσίασα πρόβλημα υγείας!!Και ποιος ο λόγος άλλωστε, όταν δει ότι όλα βαίνουν καλώς!!!Στη συνέχεια χρειάζεται τις μαίες να σε μάθουν να θηλάζεις το μωράκι σου!!!

Και για να σας μιλήσω σε προσωπικό επίπεδο: Εμένα ο νους μου ήταν πότε θα μου φέρουν το αγγελούδι μου κι όχι πού είναι ο Χασιάκος...

Εξηγησα σε παλιοτερο ποστ τι σημαινει αφαντος. Ετυχε να μαθω απο ασχετης ειδηκότητας γιατρο οτι Τριτες και Πέμπτες φερνει ο Χασιακος τις εγκυες (για καισαρικη) στο Αρεταιειο και οτι γινεται χαμος (μαλλον αληθευει αυτο). Ετυχε να σπασουν τα νερα μου στις 5.30 Τριτης 14-12-2010 και περιμενα ως τις 11.30 που με πηγαν στην αιθουσα του τοκετου (δεν ποναγα καθολου) και με παρακολουθουσαν συνεργατες του, ηθελα να του μιλαγα αλλα δεν ερχοταν, αργοτερα μου ειπαν οτι ειχε χειρουργειο, το καταλαβαινω απολυτα αυτο, ηρθε λιγο πριν την καισαρικη μου και με ρωτησε τι ηθελα (τον ειχα ζητησει για να μου πει τι ωρα θα χειρουργηθω), του ειπα οτι με ειχαν ενημερωσει πλέον και ολα καλα. Οσο για την τομη της καισαρικης αν και δεν εχω αλλη εμπειρια, μου μοιαζει παρα πολυ καλη δουλεια...ερχοταν τις πρωτες 3 μερες και με ρωταγε πως ειμαι ως που του ειπα ειμαι καλα, ποτε βγαινω? Και μου ειπε "απο μενα φευγεις, απο τους παιδιατρους εξαρταται", πολυ τον χαρηκα εκει.

evi26 οταν σε αναλαμβανει ενας γιατρος σε οποιο μηνα και να εισαι ... ειναι υπευθυνος για σενα, αρα δεν συμεριζομαι την επιθεση σου: Αγιες μερες προσβαλεις οποιαδηποτε απο μας, μας ανελαβε ο γιατρος σε προχωρημενη εγκυμοσυνη και τολμαμε να πουμε την γνωμη μας. Αναφερω αυτα που αναρτησες.

] {2) Το δεύτερο σενάριο είναι να ανήκεις στις κλασικές γυναίκες που δεν ξέρω κι εγώ πώς φέρνουν στον κόσμο το παιδί τους. Δεν παρακολουθούν την εγκυμοσύνη τους και ξαφνικά παρουσιάζονται σ' ένα γιατρό για να γεννήσουν και ουσιαστικά δεν ξέρουν ποιος καλά-καλά την αναλαμβάνει και την ξεγεννά όποιος είναι στο νοσοκομείο!!!!!}

Το μονο παραπονο μου ειναι οτι την δευτερη μερα της παραμονης μου στο νοσοκομειο, με αφησαν χωρις παυσιπονο 7-8 ωρες και εκει που ημουνα καλυτερα ξαναχειροτερεψα, σπαρταραγα απο τους πονους, και ενα μελος του φορουμ που ειχα την τυχη να γνωρισω διοτι και εκεινη γεννησε εκεινες τις μερες φωναζε τις νοσοκομες να μου κανουν ενεση και τιποτα...(αν μου δωσει την αδεια θα αναφερω το nick name της). Δεν ηταν κανεις συγγενης μου εκεινες τις ωρες εκει...δεν ειπα τιποτα στον γιατρο μας διοτι δεν θεωρησα σωστω να ζαλισω τον ανθρωπο με το οτι το νοσοκομειο ειναι ελειπες σε πρωσοπικο. Αργοτερα οποτε ζηταγα παυσιπονο ... μου ελεγαν οτι η γραμμη απο τον γιατρο σου ειναι πχ depon, και θελω να τον ρωτησω, τοτε ηταν λογω νοσοκομας που με αφησαν χωρις παυσιπονο τοσες ωρες ή ηταν εντολη δικη του ή των βοηθων του? Αυτο ειναι το μονο μου παραπονο...που μπορει να μην αφορα καν τον γιατρο μας τελικα.

Ακομα κατι, θυμαστε που σας ειπα οτι οποια γυναικα κανει καισαρικη δεν της φερνουν το μωρο της παρα μονο οταν σηκωθει απο το κρεβατι και βγαλει τους ορους? Ε λοιπον εγω εκλεγα που δεν μου την φερνανε, την επομενη μερα το ειπα στο γιατρο μας οτι ειναι απαραδεκτη η πολιτικη του νοσοκομειου ... μου ειπε ... "ε δεν σου τη δειξανε σε φωτογραφια?" Μου ακουστηκε σκληρό ρε κοριτσια, εχασα το πρωτο 24ωρο της ζωης του παιδιου μου ... και εκλεγα με λιγμους .... η μικρη μου εναν οροφο πιο πανω και να μην τη δω! Αυτη του η φραση δεν κατευνασε το θυμο μου απεναντι στο νοσοκομειο, ισα ισα στεναχωρηθηκα πολυ με τη φραση του αυτη!

2 ή 3 μερες μετα το εξητηριο μου ξαναπηγα στο νοσοκομειο με μαστιτηδα, βεβαια ειχα πυρετο απο τις 13.30 το μεσημερι 38,8 εως τις 10 το βραδυ 39,3 και η βοηθος του στο ιατρειο ελεγε depon στα οσα τηλεφωνηματα τους εκανα. Τελικα μου ειπε ο κ. Χασιακος μετα απο 3 ή 4 τηλεφωνηματα που μιλαγα με τη βοηθο του, να παω στο νοσοκομειο (διοτι ειχα φοβηθει πια, δεν κατεβαινε ο πυρετος), με ανελαβαν ειδικευομενοι βοηθοι του γιατρου μας, δεν μου εχουν ξαναφερθει τοσο καλα, κριμα να μην ξερω να πω τα ονοματα τους. Μειναμε αναυδοι με τον συζηγό μου, πολυ καλα παιδια!!!

Οσο για την μπεμπα, εμαθε το ετοιμο γαλα και βαριεται να κατσει στο στηθος μου, επιμενω ομως, δεν εχω πολυ γαλα, εχω 15 μερες να κοιμηθω, να φαω και γενικα ειμαι πολύ ψοφια. Το αξιζει ομως. Αυτα κοριτσαρες μου και καλη πρωτοχρονια να εχουμε εμεις τα μωρακια μας και οσες ειστε εγκυες καλη λευτερια με γερα μωρα.

Koutsoulina,δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω ακριβώς... ίσως να φταίει κι ότι μιλάμε και σε γραπτό λόγο στο φόρουμ. Αν και δε θέλω να το συνεχίσω, θα σου εξηγήσω ότι γνωρίζω δυστυχώς μερικές περιπτώσεις όχι απαραίτητα με τον κ Χασιάκο που δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με την εγκυμοσύνη τους και ξαφνικά στον 5ο μήνα θυμούνται να βρουν ένα γιατρό να τις αναλάβει, δεν είναι συνεπείς στα ραντεβού τους, δεν είναι σωστές στη συμπεριφορά τους ή δεν εμφανίζονται όταν πρέπει και ο οποιοσδήποτε γιατρός ούτε καν τις θυμάται!!!Δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις όσο και να φαίνεται απίστευτο!!!

Δε θέλω μαθήματα για τις άγιες μέρες σε καμία περίπτωση!!!Αυτές τις άγιες μέρες σεβάστηκα και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και έγραψα αυτά που έγραψα!!! Αυτές τις άγιες μέρες λοιπόν δεν κατηγορούμε έναν άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του σε αυτό το λειτούργημα και ποτέ δεν πάμε να "λυπηθούμε" ή να υπερασπίσουμε ένα ποστ που δε γνωρίζουμε ούτε ποιος το γράφει ούτε γιατί το γράφει!!!Σε καμία περίπτωση δε λέω ότι κανένας άνθρωπος είναι τέλειος, αλλά ήθελα να πιστεύω ότι θα αντιλαμβανόσασταν γιατί εμφανίζονται κατά καιρούς αυτές οι αναρτήσεις!!! Όπως είπε πολύ ωραία μια κοπέλα παραπάνω όταν έχει συμβεί κάτι τόσο σοβαρό δεν μπαίνεις σ ένα φόρουμ και μιλάς έτσι αόριστα και γενικά, αλλά κάνεις μήνυση στο συγκεκριμένο γιατρό, δε φοβάσαι την αλήθεια!!!Απ ό,τι είδες ζήτησα να μου πει τα στοιχεία της -έστω και σε πμ- και το συγκεκριμένο άτομο εξαφανίστηκε!!!

Καλό θα ήταν την επόμενη φορά Koutsoulina πριν με κρίνεις να καταλαβαίνεις σε βάθος τι θέλω να πω και να μη μ'αναγκάζεις να γράψω ολόκληρη έκθεση για να αντιληφθείς τι εννοώ εμφανίζεται μία γυναίκα σε έναν γιατρό τους τελευταίους μήνες (εννοείται πώς δεν εννοούσα ότι μπορεί να δυσαρεστήθηκε από τον προηγούμενο και πήγε στον επόμενο)

Ήδη κουράστηκα πολύ να γράψω όλο αυτό το κατεβατό... Και νομίζω ότι δεν αξίζει τον κόπο να το συνεχίζουμε. Ο λόγος που σου απάντησα είναι γιατί δε δέχομαι μαθήματα για τις άγιες μέρες, όταν δε γνωρίζεις πραγματικά τι σημαίνουν αυτές οι άγιες μέρες για μένα...

Επίσης μην μπερδεύετε την κατάσταση στο Αρεταίειο με την κατάσταση που επικρατεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο είναι δυο διαφορετικά πράγματα!!Το συγκεκριμένο μέλος μίλησε για το Λητώ όχι για το Αρεταίειο...

Anyway όποια έχει αμφιβολία ας πάρει στο ιατρείο του γιατρού να ρωτήσει αν πράγματι συνέβη κάτι τέτοιο και επιτέλους μην είστε κάποιες τόσο ευκολόπιστες-ευτυχώς διαπίστωσα ότι το συντριπτικό ποσοστό κατάλαβε τι συνέβη γι αυτό και τηρεί σιωπή...

καλό βράδυ

Όσο για το γάλα πιστεύω ότι ήδη είσαι μια ηρωίδα και προσπάθησες πολύ πολύ!!! Στη θέση σου αυτό που θα έκανα ήταν να δίνω με αντλήσεις γαλατάκι στο μωράκι όσο αντέχεις και το υπόλοιπο με συμπλήρωμα από αγελαδινό. Σε περίπτωση όμως που νιώθεις ένα πτώμα μην πιέσεις τον εαυτό σου, μην εξουθενωθείς, γιατί θα πάθεις τίποτα και σε χρειάζεται το μωράκι σου!!!

Με το καλό να έρθει ο νέος χρόνος με υγεία πάνω απ όλα και εύχομαι πάντα να λάμπει η αλήθεια!!!

Σας φιλώ όλες!!!

Εγω κοριτσια πριν 40 ημερες εχασα το παιδι μου στις 38 εβδομαδες και 5 ημερες και λιγες ωρες πριν μπω να γεννησω. Η Ολγα ξερει την ιστορια μου και δεν θα επαινα να σας γραψω εαν δεν θεωρουσα πραγματικα αδικα τα αρνητικα σχολια για τον γιατρο. Ειχα μπει στο αρεταιειο για παρακολουθηση και επανω σε ενα nst μαλλον ειδαν οτι το μωρο ειχε πεθανει και μου ειπαν οτι θα καλεσουν τον γιατρο για να με δει και εκεινος ηρθε απο το ιατρειο του μεσα σε 10 λεπτα. Αφου καταλαβαμε οτι το μωρο ηταν νεκρο μου προτεινε να το παρει το επομενο πρωι και του ειπα οχι, οτι ηθελα να γινει αμεσα. Ο ανθρωπος τελειωσε τα ραντεβου του στο ιατρειο του και στης 12.30 τα μεσανυχτα ηρθε να μου παρει το παιδι με καισαρικη.

Με ειδε 2 φορες τις επομενες ημερες. Λιγες ημερες μετα οταν ο αντρας μου πηγε στο νοσοκομειο να κανονισει κατι χαρτια μου ο γιατρος εκατσε μαζι του 10 λεπτα να του λυσει καθε απορια στεναχωρημενος πολυ και εκεινος.

Εχουν περασει 40 ημερες και ειναι σαν να μην ειχα γεννησει, μεχρι που μου ηρθε κανονικα και περιοδος μετα απο 4 εβδομαδες. Δεν εχω παρα μονο μια μικρη γραμμουλα πολυ χαμηλα.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι η καθε περιπτωση και εμπειρια ειναι διαφορετικη οπως και ο καθε οργανισμος. Ο αντρας μου και εγω δεν σκεφτηκαμε ουτε για μια στιγμη να αλλαξουμε γιατρο. Και δεν τον κατηγορησα ποτε για την εξελιξη που ειχε η εγκυμοσυνη μου.

Οποτε κοριτσι μου, οσο και να σε εβλαψε οπως λες ο γιατρος τουλαχιστον εσυ δεν εφυγες απο το μαιευτηριο με αδια χερια οπως εγω.

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσια πριν 40 ημερες εχασα το παιδι μου στις 38 εβδομαδες και 5 ημερες και λιγες ωρες πριν μπω να γεννησω. Η Ολγα ξερει την ιστορια μου και δεν θα επαινα να σας γραψω εαν δεν θεωρουσα πραγματικα αδικα τα αρνητικα σχολια για τον γιατρο. Ειχα μπει στο αρεταιειο για παρακολουθηση και επανω σε ενα nst μαλλον ειδαν οτι το μωρο ειχε πεθανει και μου ειπαν οτι θα καλεσουν τον γιατρο για να με δει και εκεινος ηρθε απο το ιατρειο του μεσα σε 10 λεπτα. Αφου καταλαβαμε οτι το μωρο ηταν νεκρο μου προτεινε να το παρει το επομενο πρωι και του ειπα οχι, οτι ηθελα να γινει αμεσα. Ο ανθρωπος τελειωσε τα ραντεβου του στο ιατρειο του και στης 12.30 τα μεσανυχτα ηρθε να μου παρει το παιδι με καισαρικη.

Με ειδε 2 φορες τις επομενες ημερες. Λιγες ημερες μετα οταν ο αντρας μου πηγε στο νοσοκομειο να κανονισει κατι χαρτια μου ο γιατρος εκατσε μαζι του 10 λεπτα να του λυσει καθε απορια στεναχωρημενος πολυ και εκεινος.

Εχουν περασει 40 ημερες και ειναι σαν να μην ειχα γεννησει, μεχρι που μου ηρθε κανονικα και περιοδος μετα απο 4 εβδομαδες. Δεν εχω παρα μονο μια μικρη γραμμουλα πολυ χαμηλα.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι η καθε περιπτωση και εμπειρια ειναι διαφορετικη οπως και ο καθε οργανισμος. Ο αντρας μου και εγω δεν σκεφτηκαμε ουτε για μια στιγμη να αλλαξουμε γιατρο. Και δεν τον κατηγορησα ποτε για την εξελιξη που ειχε η εγκυμοσυνη μου.

Οποτε κοριτσι μου, οσο και να σε εβλαψε οπως λες ο γιατρος τουλαχιστον εσυ δεν εφυγες απο το μαιευτηριο με αδια χερια οπως εγω.

κοριτσακι μου τι κανεις?γιατι χαθηκες?θα σου στειλω το τηλ μου να με παρεις οποτε θελεις,θα χαρω πολυ να τα πουμε.

Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που πέρασες. Διάβαζα αυτά που έγραφες και ένιωσα την καρδία μου να χάνει ένα χτύπο. Έχεις απόλυτο δίκιο που μας επαναφέρεις στο να αξιολογήσουμε το τι είναι σημαντικό.

Σου εύχομαι ολόψυχα η νέα χρονιά να σου φέρει ότι δε μπόρεσε να σου φέρει αυτή

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Έχω μείνει άφωνη γι αυτό που σου έτυχε, κοπέλα μου!!! Ο Θεός να σου δίνει δύναμη!!!

Εύχομαι ο νέος χρόνος να σου στείλει γρήγορα ένα παιδάκι και να το σφίξεις στην αγκαλιά σου όλο χαρά...

Κι όπως είπε πολύ σοφά η Kikar μας:"Έχεις απόλυτο δίκιο που μας επαναφέρεις στο να αξιολογήσουμε το τι είναι σημαντικό".

Koutsoulina,δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω ακριβώς... ίσως να φταίει κι ότι μιλάμε και σε γραπτό λόγο στο φόρουμ. Αν και δε θέλω να το συνεχίσω, θα σου εξηγήσω ότι γνωρίζω δυστυχώς μερικές περιπτώσεις όχι απαραίτητα με τον κ Χασιάκο που δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με την εγκυμοσύνη τους και ξαφνικά στον 5ο μήνα θυμούνται να βρουν ένα γιατρό να τις αναλάβει, δεν είναι συνεπείς στα ραντεβού τους, δεν είναι σωστές στη συμπεριφορά τους ή δεν εμφανίζονται όταν πρέπει και ο οποιοσδήποτε γιατρός ούτε καν τις θυμάται!!!Δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις όσο και να φαίνεται απίστευτο!!!

Δε θέλω μαθήματα για τις άγιες μέρες σε καμία περίπτωση!!!Αυτές τις άγιες μέρες σεβάστηκα και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και έγραψα αυτά που έγραψα!!! Αυτές τις άγιες μέρες λοιπόν δεν κατηγορούμε έναν άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του σε αυτό το λειτούργημα και ποτέ δεν πάμε να "λυπηθούμε" ή να υπερασπίσουμε ένα ποστ που δε γνωρίζουμε ούτε ποιος το γράφει ούτε γιατί το γράφει!!!Σε καμία περίπτωση δε λέω ότι κανένας άνθρωπος είναι τέλειος, αλλά ήθελα να πιστεύω ότι θα αντιλαμβανόσασταν γιατί εμφανίζονται κατά καιρούς αυτές οι αναρτήσεις!!! Όπως είπε πολύ ωραία μια κοπέλα παραπάνω όταν έχει συμβεί κάτι τόσο σοβαρό δεν μπαίνεις σ ένα φόρουμ και μιλάς έτσι αόριστα και γενικά, αλλά κάνεις μήνυση στο συγκεκριμένο γιατρό, δε φοβάσαι την αλήθεια!!!Απ ό,τι είδες ζήτησα να μου πει τα στοιχεία της -έστω και σε πμ- και το συγκεκριμένο άτομο εξαφανίστηκε!!!

Καλό θα ήταν την επόμενη φορά Koutsoulina πριν με κρίνεις να καταλαβαίνεις σε βάθος τι θέλω να πω και να μη μ'αναγκάζεις να γράψω ολόκληρη έκθεση για να αντιληφθείς τι εννοώ εμφανίζεται μία γυναίκα σε έναν γιατρό τους τελευταίους μήνες (εννοείται πώς δεν εννοούσα ότι μπορεί να δυσαρεστήθηκε από τον προηγούμενο και πήγε στον επόμενο)

Ήδη κουράστηκα πολύ να γράψω όλο αυτό το κατεβατό... Και νομίζω ότι δεν αξίζει τον κόπο να το συνεχίζουμε. Ο λόγος που σου απάντησα είναι γιατί δε δέχομαι μαθήματα για τις άγιες μέρες, όταν δε γνωρίζεις πραγματικά τι σημαίνουν αυτές οι άγιες μέρες για μένα...

Επίσης μην μπερδεύετε την κατάσταση στο Αρεταίειο με την κατάσταση που επικρατεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο είναι δυο διαφορετικά πράγματα!!Το συγκεκριμένο μέλος μίλησε για το Λητώ όχι για το Αρεταίειο...

Anyway όποια έχει αμφιβολία ας πάρει στο ιατρείο του γιατρού να ρωτήσει αν πράγματι συνέβη κάτι τέτοιο και επιτέλους μην είστε κάποιες τόσο ευκολόπιστες-ευτυχώς διαπίστωσα ότι το συντριπτικό ποσοστό κατάλαβε τι συνέβη γι αυτό και τηρεί σιωπή...

καλό βράδυ

δεν εξαφανιστηκα, εδω ειμαι....θα ηθελα πολυ να μιλησουμε τηλεφωνικα....οποιοσ λεει την αληθεια δεν φοβαται τιποτα....

αλλα οταν διαπιστωσεις οτι εχω δικιο σε αυτα που εγραψα περιμενω μια συγνωμη για τις προσβολες σου.....

στειλε μου προσ. μηνυνα οταν εισαι ετοιμη ....

Μετά από αυτά που έγραψες είσαι υποχρεωμένη να στείλεις σε όλες τις κοπέλες του τόπικ που διάβασαν τις αναρτήσεις σου, για να πάρουν μία-μία να ρωτήσουν στο ιατρείο του Χασιάκου!!!

Κι εγώ δηλώνω δημόσια ότι αν είναι αλήθεια όλα αυτά που λες θα σου ζητήσω συγγνώμη!!

Δεν έχεις απαντήσεις όμως σε πολλά ερωτήματα όχι μόνο δικά μου αλλά και άλλων κοριτσιών...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...