Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!

Είμαι κι εγώ φαν του Χασιάκου!!!

Τον έχω χρόνια σαν γυναικολόγο κι όταν αποφάσισα να κάνω παιδί και βλέποντας πως υπήρχε πρόβλημα με περέπεμψε στον Μουστακαρία.

Λόγω του κλασσικού φόρτου που έχει ο Χασιάκος στην εγκυμοσύνη με παρακολουθούσε ο Μουστακαρίας πάντα με την επίβλεψη του πρώτου!

Γέννησα με τον Χασιάκο και έχω να πω τα καλύτερα!Ένιωσα πολύ όμορφα στο χειρουργείο,με έκανε και το διασκέδασα!Λες και είχαμε βγει για καφέδάκι ήταν και τα λέγαμε!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά πώς γίνεται όταν περνούν κάποια συγκεκριμένα διαστήματα να εμφανίζεται ένα καινούργιο μέλος στο parents το οποίο γράφει μόνο για τον Χασιάκο και θάβει τον Χασιάκο. Η συγκεκριμένη κοπέλα-αν είναι κοπέλα- έχει κάνει μόνο 8 αναρτήσεις. Δεν ήταν από πριν μέλος του φόρουμ και εμφανίστηκε μόνο για να κατηγορήσει.

Τα σενάρια για μένα προσωπικά είναι 2:

1) Ή ψεύδεται απολύτως. Γιατί έτυχε να γεννήσω κι εγώ στο Λητώ και έζησα ακριβώς το ανάποδο από αυτό που περιγράφει. Δεν μπορεί να είναι ΟΛΑ διαφορετικά!!Κάποιο κοινό σημείο θα είχαμε!!! Επίσης δεν μπορεί να μην ξέρει να ράβει στην ευαίσθητη περιοχή και να ξέρει να ράβει την καισαρική με τόσα τοιχώματα κοιλιάς!!!!!Θα μας τρελάνετε; Τι κακία είναι αυτή; Γιατί τόσο μίσος; Γιατί τόση ζήλια; Έχω περάσει εξωμήτριο κύηση σε άλλο γιατρό και δεν μπορούσα να περπατήσω 20 μέρες από τους πόνους, με κρατούσαν 2 άτομα να πάω στην τουαλέτα και μου έβγαλε ολόκληρο παιδί με καισαρική και από την πρώτη μέρα σηκώθηκα λες και δεν είχα χειρουργηθεί!!!Τώρα δε η τομή μοιάζει σαν ρυτίδα και είναι ολόισια!!!Και δεν μπόρεσε να ράψει το αιδοίο σου που το κάνει και ο πιο άσχετος χασάπης;

2) Το δεύτερο σενάριο είναι να ανήκεις στις κλασικές γυναίκες που δεν ξέρω κι εγώ πώς φέρνουν στον κόσμο το παιδί τους. Δεν παρακολουθούν την εγκυμοσύνη τους και ξαφνικά παρουσιάζονται σ' ένα γιατρό για να γεννήσουν και ουσιαστικά δεν ξέρουν ποιος καλά-καλά την αναλαμβάνει και την ξεγεννά όποιος είναι στο νοσοκομείο!!!!!

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Δεν είμαστε ζώα και ούφο να μας κοροιδεύετε!!!!!!!

Ζητώ συγγνώμη από τα υπόλοιπα κορίτσια για τον τόνο μου, αλλά τα θεωρώ πολύ άδικα όλα αυτά!!!!!!

απο οτι φαινεται εισαι και ζωο και ουφο!!!!!αν θεωρεις κοριτσακι μου οτι ψευδομαι η οτι ανηκω οπως ειπες στισ κλασσικες γυναικες που δεν ξερουν πως φερνουν στο κοσμο το παιδι τουσ ενημερωσου απο την διευνθυνση του λητω που ξερει την περιπτωση !!!!!η ακομα καλυτερα μιλα μαζι μου να στα πω με λεπτομερεις και κρινε με αφου τα μαθεις!!! η μηπως θελεις καλυτερα να μιλησεις με τον γυναικολογο που με ανελαβε μετα την γεννα μου για να σε πεισει????αν ναι εδω ειμαι!!!

να δω με τα τι θα εχεις να πεις....

και ναι δεν ημουνα μελος, εγινα επειδη κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης εμπαινα καθημερινα στο site αυτο...οπως ειπα εγινα μελος αποκλειστικα και μονο για να ακουστουν αυτα που περασα , αυτα που βιωσα και μονο ψεματα δεν ειναι......

για αυτο προσεχε καλυτερα μην προσβαλεις χωρις να ξερεις.....

αλλα απο φαινεται εδω θελετε να ακουτε μονο υμνους για τον γιατρο σασ....κλεινεται τα αυτια σας στα αρνητικα...σαν στρουθοκάμηλοι......αραγε σε ποια κατηγορια γυναικας ανηκεις εσυ?????????

και δεν μπορω να καταλαβω γιατι προσβάλλεσαι τοσο??? γιατρός ειναι , μην τον θεοποιείς τοσο...χαλααααρωωωσεεεε ......

Όσο για το άφαντος εμένα ήρθε 2 φορές από τις οποίες τη μία δε με βρήκε γιατί γυρνοβολούσα. Ήρθε άλλες 2 φορές η Άννα Μαρία και 2 φορές ο κ. Μουστακαρίας. Είναι λογικό κάποιες μέρες να είναι πιο φορτωμένες από τις άλλες!!! Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα ότι ήθελα να τον έχω όλο πάνω από το κεφάλι μου,εφόσον δεν παρουσίασα πρόβλημα υγείας!!Και ποιος ο λόγος άλλωστε, όταν δει ότι όλα βαίνουν καλώς!!!Στη συνέχεια χρειάζεται τις μαίες να σε μάθουν να θηλάζεις το μωράκι σου!!!

Και για να σας μιλήσω σε προσωπικό επίπεδο: Εμένα ο νους μου ήταν πότε θα μου φέρουν το αγγελούδι μου κι όχι πού είναι ο Χασιάκος...

αν παρουσιαζεσ προβλημα στην γεννα σου θα τον ηθελες πανω απο το κεφαλι σου (εκτος αν εισαι αναισθητη)....και για να ερθει το αγγελουδι σου λογικα πρεπει να στο βγαλει ο γιατρος...οποτε εννοειται οτι ειχα στο νου μου που ειναι ο γιατρος!!!!!

Επειδη και εμενα ο ΚΥΡΙΟΣ Χασιακος ειναι γιατρος μου εχω να πω οτι δεν εχω γνωρισει πιο καλο γιατρο, με τρομερες ευαισθησιες!!!! Επειδη μου συνεβησαν πολλα δυσαρεστα εχω να πω οτι ηταν οποτε τον χρειαστηκα διπλα μου ακομα και στις 2 τα ξημερωματα του τηλ και με δεχτηκε!!!!και ολα αυτα χωρις ουδεμιας χρηματικης απολαβης!! εχω να πω οτι δεν πιστευω λεξη απο οτι εχει υποθει απο την συγκεκριμενη κοπελα!!! εαν κανω λαθος ζηταω συγγνωμη αλλα το να ειναι αληθεια μου φαινεται αδιανοητο!!!

Επειδη και εμενα ο ΚΥΡΙΟΣ Χασιακος ειναι γιατρος μου εχω να πω οτι δεν εχω γνωρισει πιο καλο γιατρο, με τρομερες ευαισθησιες!!!! Επειδη μου συνεβησαν πολλα δυσαρεστα εχω να πω οτι ηταν οποτε τον χρειαστηκα διπλα μου ακομα και στις 2 τα ξημερωματα του τηλ και με δεχτηκε!!!!και ολα αυτα χωρις ουδεμιας χρηματικης απολαβης!! εχω να πω οτι δεν πιστευω λεξη απο οτι εχει υποθει απο την συγκεκριμενη κοπελα!!! εαν κανω λαθος ζηταω συγγνωμη αλλα το να ειναι αληθεια μου φαινεται αδιανοητο!!!

ειπωθεί ηθελα να πω....

Διαφημίσεις

και μενα μου φαινεται αδιανοητο να εχω γιατρο ¨φαντασμα" .......μην πιστευεις...δεν εχω κανενα λογο να ψευδομαι....

...μην πιστευεις...δεν εχω κανενα λογο να ψευδομαι....

Γι αυτο ακριβως δεν ειμαι και απολυτως σιγουρη να σου πω την αληθεια...Ξερεις κατα οπως ειπαν και τα υπολοιπα κοριτσια μπανουν μεσα διαφοροι χωρις προηγουμενα ποστ απο το πουθενα ριχνουν λασπη και εξαφανιζονται.... Πιθανως ''αντιζηλοι'' γιατροι χωρις πελατεια κτλ κτλ... εχει αρκετους τετοιους ''εχθρους'' ο κυριος χασιακος.... Γι αυτο ακριβως και ειμαστε επιφυλακτικοι.... και κατι αλλο... αν κατι τετοιο συνεβαινε σε εμενα προσωπικα μιλαω παντα ο αντρας μου θα τον ειχε λιντζαρει αν οχι πλακωσει στο ξυλο τον γιατρο που θα μου φεροταν κατ αυτο τον τροπο...και δεν θα περιοριζομουν στο να μπω ανωνυμα σε ενα φορουμ και να κραξω.... Αυτα ειναι οπως ειπα απολυτα προσωπικη μου αποψη και παλι αν κανω λαθος ζητω συγγνωμη....

Δεν μπορει να μην εχει κανει λαθη και παραληψεις. Ανθρωπος ειναι κι αυτος Και εγω στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μου την ειχα "παθει" απο κορυφαιο γιατρο..κι εχασα το μωρο μου..κανενας δεν πιστευε Ειναι να μην σου τυχει Προσωπικα ασφαλεια δεν νιωθω με κανενα γιατρο οσο και αν συμπαθω τον γιατρο μας

xtZRp3.png

Για τις βρισιές σου έχω απευθυνθεί στον admin-καθώς εγώ τις χρησιμοποίησα για τον εαυτό μου τρόπος του λέγειν, ενώ εσύ έχεις ξεκινήσει υβρεολόγιο.έχω μια σειρά από κοσμητικά επίθετα να σε λούσω,αλλά δε θα το κάνω γιατί σέβομαι το φόρουμ το οποίο με φιλοξενεί!!!

Σε καμία περίπτωση μαλίνα μου δεν έχουμε θεοποιήσει τον χασιάκο και βέβαια δεν υπάρχει γιατρός που να μην έχει κάνει λάθη!!Αλλά πλέον αυτά τα εξωπραγματικά πράγματα δεν τα αντέχω από την καθεμία!!!\

Σε προκαλώ λοιπόν να κάνεις επώνυμη καταγγελία για το πρόσωπο του Χασιάκου για να μπορέσουν όλα τα κορίτσια που μπαίνουν εδώ να διαπιστώσουν αν είναι αληθινή η ιστορία σου κι αν είναι ν ακούσουν και την πλευρά του χασιάκου!!!Αυτό που κάνεις είναι πρόστυχο να μπαίνεις και να τον θάβεις με αυτό τον τρόπο!!!Θέλω να μας πεις γιατί πήγες από τον 5ο μήνα στον Χασιάκο??Σε ποιον ήσουν πριν και γιατί άλλαξες γιατρό???

Και επειδή δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις:είπα ότι όταν γέννησα ήθελα να βλέπω το παιδάκι μου, εφόσον η εγκυμοσύνη μου έληξε κι όχι τον γυναικολόγο μου!!!Άλλωστε εμένα όχι απλώς με έβλεπε αλλά βαρέθηκα τις επισκέψεις από εκείνον και τους συνεργάτες του.Εμένα φαίνεται μ αγάπαγε πιο πολύ από άλλες κοπέλες??

Είναι ντροπή όλο αυτό που κάνεις!!!Γιατί όταν συμβαίνει κάτι τόσο σοβαρό δεν κρυβόμαστε πίσω από ένα ψευδώνυμο!!!!!!!!Και όταν είμαστε εγκυμονούσες και έχουμε αγωνία γινόμαστε μέλη στο φόρουμ για να μοιραζόμαστε τις αγωνίες μας και όχι για να μπούμε να ρίξουμε λάσπη σ έναν άνθρωπο που έχει βοηθήσει τόσες γυναίκες να γίνουν μανούλες!!!!ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!

Και κάτι ακόμα: αν ήσουν τόσο καιρό ασθενής του γιατρού γιατί δεν ήρθες να γράψεις νωρίτερα??????????????????????????????????μέχρι τότε όλα ήταν ρόδινα και ξαφνικά έγινε ο χειρότερος γιατρός????????????????????????????

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑ κουλ,μην καθεστε και ακουτε την καθε μια που μπαινει εδω μεσα κ γραφει οτι της κατεβει...ολες ξερουμε τι γιατρος ειναι ο Κ Χασιακος και δεν χρειαζετε να μπαινουν και να μας τον κρινουν οπως τους ερθει κ τους συμφερει.εγω γεννησα πριν 19 μερες με καισαρικη,με μια τελεια τομη και χωρις κανενα προβλημα και κανενα παραπονο απο τον γιατρουλη μας.ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ.....ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΤΕΤΩΝ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙ ΠΟ ΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :D:D:D:D:D:D

Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά πώς γίνεται όταν περνούν κάποια συγκεκριμένα διαστήματα να εμφανίζεται ένα καινούργιο μέλος στο parents το οποίο γράφει μόνο για τον Χασιάκο και θάβει τον Χασιάκο. Η συγκεκριμένη κοπέλα-αν είναι κοπέλα- έχει κάνει μόνο 8 αναρτήσεις. Δεν ήταν από πριν μέλος του φόρουμ και εμφανίστηκε μόνο για να κατηγορήσει.

Τα σενάρια για μένα προσωπικά είναι 2:

1) Ή ψεύδεται απολύτως. Γιατί έτυχε να γεννήσω κι εγώ στο Λητώ και έζησα ακριβώς το ανάποδο από αυτό που περιγράφει. Δεν μπορεί να είναι ΟΛΑ διαφορετικά!!Κάποιο κοινό σημείο θα είχαμε!!! Επίσης δεν μπορεί να μην ξέρει να ράβει στην ευαίσθητη περιοχή και να ξέρει να ράβει την καισαρική με τόσα τοιχώματα κοιλιάς!!!!!Θα μας τρελάνετε; Τι κακία είναι αυτή; Γιατί τόσο μίσος; Γιατί τόση ζήλια; Έχω περάσει εξωμήτριο κύηση σε άλλο γιατρό και δεν μπορούσα να περπατήσω 20 μέρες από τους πόνους, με κρατούσαν 2 άτομα να πάω στην τουαλέτα και μου έβγαλε ολόκληρο παιδί με καισαρική και από την πρώτη μέρα σηκώθηκα λες και δεν είχα χειρουργηθεί!!!Τώρα δε η τομή μοιάζει σαν ρυτίδα και είναι ολόισια!!!Και δεν μπόρεσε να ράψει το αιδοίο σου που το κάνει και ο πιο άσχετος χασάπης;

2) Το δεύτερο σενάριο είναι να ανήκεις στις κλασικές γυναίκες που δεν ξέρω κι εγώ πώς φέρνουν στον κόσμο το παιδί τους. Δεν παρακολουθούν την εγκυμοσύνη τους και ξαφνικά παρουσιάζονται σ' ένα γιατρό για να γεννήσουν και ουσιαστικά δεν ξέρουν ποιος καλά-καλά την αναλαμβάνει και την ξεγεννά όποιος είναι στο νοσοκομείο!!!!!

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Δεν είμαστε ζώα και ούφο να μας κοροιδεύετε!!!!!!!

Ζητώ συγγνώμη από τα υπόλοιπα κορίτσια για τον τόνο μου, αλλά τα θεωρώ πολύ άδικα όλα αυτά!!!!!!

κ εγω οταν γενναγα δε τον εβλεπα συνεχεια,αλλα περναγε αρκετες φορες (ποτε με μπισκοτακια,κουλουρακια-τοσες ωρες αυπνια κ κουραση,πεινασε ο ανθρωπος..κ να σημειωσω οτι ειχα 12,5 ωρες γεννα -απο τις 7κ45 το απογευμα γεννησα 8κ 15 το αλλο πρωι-ολο το βραδυ ερχοταν)να δει πως ειμαι,αν θελω κατι..μεχρι κ την ωρα της επισκληρηδιου (Θεε μου,ουτε να το θυμαναι,ακομα εχω σημαδια) ηταν εκει κ με ενθαρρυνε λεγοντας μου να πιστευω στο Θεο κ ολα καλα θα πανε..κ μετα στο ραψιμο..ναι,ποναγα αρκετα,δε με επιανε τιποτα αλλα...αν μπορουσες να δεις τι δουλεια εκανε.......ουτε φαινεται πως γεννησα!!

απο οτι φαινεται εισαι και ζωο και ουφο!!!!!α.

Αυτα δεν ειναι ωραια να λεγονται σε μια δημοσια συζητηση Οσο και αν σε ποναει αυτο που σου συνεβη καλο ειναι να φερεσαι κοσμια και να δεχεσαι και τον αντιλογο (οταν και αυτος εκφραζεται κοσμια)

Προσωπικα πιστευω οτι σε αυτη τη συζητηση δεν ειναι κακο να λεγονται και δυσαρεστες εμπειριες απο τον γιατρο Στην τελικη στο διαδυκτιο ειμαστε ο καθενας εχει δικαιωμα λογου στο θεμα Αλλα οχι υβρεις ..ειναι κριμα

xtZRp3.png

αχ κοριτσια ειμαι χαλια..με εχει πεθανει η μκρη στην κουραση..ολο θελει να ειναι στο στηθος κ να τρωει..πηρε ενα κιλο μεσα σε 25 μερες...με ποναει ολη η πλατη κ τα κοκκαλα μουζ κ το πρωι ειχα δεκατα πυρετο...ως ποτε θα υπαρχει αυτο το τρελο ωραριο σχετικα με τον θυλασμο??το βραδυ ξυπνα το πολυ ανα 2 ωρες κ θελει να τρωει...ο παιδιατρος λεει οσο κ οποτε κ οταν θελει η μπεμπα να της δινω αλλα αυτη δεν λεει να μπει σε σειρα....:tongue::tongue::tongue:αα κ κατι αλλο..εσας τα μωρακια σας κανουν χουζουρι στο κρεβατι τους??εμενα εχει πολυ πλακα...νιαουριζει σαν γατακι κ τεντωνεται κ ακουγεται σε ολο το δωματιο...εν το μεταξυ κανα 2 φορες λες κ τρομαξε απο κατι εβγαλε ενα πολυ δυνατο θορυβο απο μεσα της κ με κοιταζε τρομαγμενη..ημουν διπλα της κ τα εχασα,φοβηθηκα...κ οσο για τον γιατρο μας ας λεει ο καθενας οτι θελει,η γνωμες δεν αλλαζουν οσο κ αν προσπαθει καποιος...βρε κοριτσια οταν λετε πειραζει η ναφθαλινη,στο χωριο στο σπιτι ολο κ σε κανα ντουλαπι η μανα μου θα εχει για τον σκωρο..δλδ τι μπορει να παθει το μωρο??:-(:sad:

Αυτα δεν ειναι ωραια να λεγονται σε μια δημοσια συζητηση Οσο και αν σε ποναει αυτο που σου συνεβη καλο ειναι να φερεσαι κοσμια και να δεχεσαι και τον αντιλογο (οταν και αυτος εκφραζεται κοσμια)

Προσωπικα πιστευω οτι σε αυτη τη συζητηση δεν ειναι κακο να λεγονται και δυσαρεστες εμπειριες απο τον γιατρο Στην τελικη στο διαδυκτιο ειμαστε ο καθενας εχει δικαιωμα λογου στο θεμα Αλλα οχι υβρεις ..ειναι κριμα

συμφωνω οτι δεν ειναι σωστο να βριζομαι αλλα η συγκεκριμενη κοπελα με πρόσβαλε λεγοντας με ψευτρα και οτι ειμαι απο τις μαναδες που δεν ξερουν πως φερνουν στο κοσμο τα παιδια τους...δεν ειναι πρέπων να μειωνεις ετσι τον αλλο απλα επειδη δεν δεχεσαι αληθειες........συγνωμη ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...