Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΤΥΠΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΝΤΑΝΤΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!!!!:-(

ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΑΣΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ...ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΤΙΚΑ ΣΤΟ SITE ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ...4 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΒΛΕΠΩ ΕΦΙΑΛΤΕΣ...

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ,ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΝΤΑΝΤΕΥΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ....ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΑΜΑΤΙΚΑ....

Σου ευκομαι να ξεπερασεις συντομα αυτο το εφιαλτη και αφου το οτι πειρες την αποφαση να τον αλλαξεις ,καλα εκανες.Ουδεις αναδικαταστατος!

Θα εχω τα ματια μου ανοιχτα!

Ελπειζω να ενειμερωνεται ο Χασιακος τοσο για τα θετικα του φορουμ οσο και γι τα αρνητικα.Αντρωποι ειμαστε ,και τα λαθη ειναι ενα μαθημα παντα για μας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

LETAGEM πολυ λυπαμαι για οτι εζησες και ευτυχως που το παιδι ειναι καλα και ευχομαι να ξεπερασεις γρηγορα αυτο που εζησες. Να πω την αληθεια μου εκατσε βαρυ αυτο που εγραψες γιατι απο 20 ετων εχω τον Χασιακο γυναικολογο και μεχρι και σημερα ποτε, ποτε, ποτε δεν ενοιωσα οτι ειναι αδιαφορος ή αναισθητος ή ανευθυνος οπως το εζησες εσυ. Με χειρουργησε 26 ετων απο καρκινο στον τραχηλο, εκανα εξωσωματικη και γεννησα με καισαρικη γιατι ο μικρος μου αρχισε να χανει τους παλμους του και φοβηθηκε μηπως μας κανει ανακοπη το παιδακι και το πηρε. Σ'ολα αυτα τα σοβαρα που εζησα μαζι του ηταν εκει. Σε ολα. Να σκεφτεις οτι το χειρουργειο για τον καρκινο δεν το εκανε ο ιδιος και του ειχα ζητησει να ειναι μαζι μου και ηρθε. Γεννησα πριν 22 μερες με καισαρικη στο Λητω. Στην αρχη που πηγαιναμε για φυσιολογικο ηρθε στο ξεκινημα στο δωματιο και εδωσε οδηγιες να μην με αφησουν να πονεσω πολυ και να μου κανουν επισκληριδιο γιατι ειχα πονους και συσπασεις αλλα δεν ειχα μεγαλη διαστολη. Οταν ενημερωθηκε οτι το παιδι εχανε παλμους ηταν στο δωματιο μαζι μου και ηταν ο ιδιος διπλα μου οταν πηγαιναμε στο χειρουργειο. Οσο για την τομη ο ανθρωπος "κεντησε". Τι να πω. Λυπαμαι γι'αυτο που εζησες, καμια δεν αξιζει τετοιο βιωμα. Θα συμφωνησω παντως οτι θα επρεπε να του ζητησεις το λογο γιατι εκτος το ψυχολογικο και το παθολογικο σοκ, χρεωθηκες και οικονομικα.

Λαμπη σχετικα με το χαρτι που σου ηρθε αφορα μαλλον το ενζημο G6PD το οποιο οταν λειπει απο τον οργανισμο εχει αλλεργια το παιδακι σε καποια φαγητα οπως κουκια, φαβα . Μην αγχωνεσαι απλα αν θηλαζεις το παιδακι πρεπει να ενημερωθεις τι να αποφευγεις.

Κοριτσια σχετικα με το θηλασμο, ενω στην αρχη εβγαζα και με θηλαστρο τωρα δεν εχω πολυ γαλα, αναγκαστικα του δινω και συμπληρωμα. Δεν ξερω αν φταιει ο οργανισμος μου ή το οτι επεσα σε μια ψιλοκαταθλιψη τις πρωτες μερες και δεν ηθελα να φαω τιποτα με αποτελεσμα να μην βγαζω πολυ γαλα. Τραυματιστηκαν οι θηλες μου πολυ ασχημα γιατι ο μικρος ειναι λαιμαργος και τις δαγκωνε. Μια φιλη λοιπον μου ειπε να πλενω το στηθος μου με νερο μονο το βραδυ οταν κανω μπανιο και να το πλενω με μια πετσετουλα ετσι ωστε να κανει απολεπιση γιατι στην αρχη αλλαζει 2-3 φορες δερμα η θηλη. Επισης στις πληγες μου ειπε και εβαζα λιγο γαλα αφου τελειωνε το θηλασμο ο μικρος. Οταν ζοριζε πολυ ο πονος εβγαζα με το θηλαστρο επιτηδες για να μην τις ερεθιζω περισσοτερο. 4-5 μερες μου πηραν τα γιατροσοφια και μετα ολα καλα. Αν εχετε καμια ιδεα πως να αυξησω την "παραγωγή" μου?

A2enp3.png?jZYdKeP4

LETAGEM πολυ λυπαμαι για οτι εζησες και ευτυχως που το παιδι ειναι καλα και ευχομαι να ξεπερασεις γρηγορα αυτο που εζησες. Να πω την αληθεια μου εκατσε βαρυ αυτο που εγραψες γιατι απο 20 ετων εχω τον Χασιακο γυναικολογο και μεχρι και σημερα ποτε, ποτε, ποτε δεν ενοιωσα οτι ειναι αδιαφορος ή αναισθητος ή ανευθυνος οπως το εζησες εσυ. Με χειρουργησε 26 ετων απο καρκινο στον τραχηλο, εκανα εξωσωματικη και γεννησα με καισαρικη γιατι ο μικρος μου αρχισε να χανει τους παλμους του και φοβηθηκε μηπως μας κανει ανακοπη το παιδακι και το πηρε. Σ'ολα αυτα τα σοβαρα που εζησα μαζι του ηταν εκει. Σε ολα. Να σκεφτεις οτι το χειρουργειο για τον καρκινο δεν το εκανε ο ιδιος και του ειχα ζητησει να ειναι μαζι μου και ηρθε. Γεννησα πριν 22 μερες με καισαρικη στο Λητω. Στην αρχη που πηγαιναμε για φυσιολογικο ηρθε στο ξεκινημα στο δωματιο και εδωσε οδηγιες να μην με αφησουν να πονεσω πολυ και να μου κανουν επισκληριδιο γιατι ειχα πονους και συσπασεις αλλα δεν ειχα μεγαλη διαστολη. Οταν ενημερωθηκε οτι το παιδι εχανε παλμους ηταν στο δωματιο μαζι μου και ηταν ο ιδιος διπλα μου οταν πηγαιναμε στο χειρουργειο. Οσο για την τομη ο ανθρωπος "κεντησε". Τι να πω. Λυπαμαι γι'αυτο που εζησες, καμια δεν αξιζει τετοιο βιωμα. Θα συμφωνησω παντως οτι θα επρεπε να του ζητησεις το λογο γιατι εκτος το ψυχολογικο και το παθολογικο σοκ, χρεωθηκες και οικονομικα.

Λαμπη σχετικα με το χαρτι που σου ηρθε αφορα μαλλον το ενζημο G6PD το οποιο οταν λειπει απο τον οργανισμο εχει αλλεργια το παιδακι σε καποια φαγητα οπως κουκια, φαβα . Μην αγχωνεσαι απλα αν θηλαζεις το παιδακι πρεπει να ενημερωθεις τι να αποφευγεις.

Κοριτσια σχετικα με το θηλασμο, ενω στην αρχη εβγαζα και με θηλαστρο τωρα δεν εχω πολυ γαλα, αναγκαστικα του δινω και συμπληρωμα. Δεν ξερω αν φταιει ο οργανισμος μου ή το οτι επεσα σε μια ψιλοκαταθλιψη τις πρωτες μερες και δεν ηθελα να φαω τιποτα με αποτελεσμα να μην βγαζω πολυ γαλα. Τραυματιστηκαν οι θηλες μου πολυ ασχημα γιατι ο μικρος ειναι λαιμαργος και τις δαγκωνε. Μια φιλη λοιπον μου ειπε να πλενω το στηθος μου με νερο μονο το βραδυ οταν κανω μπανιο και να το πλενω με μια πετσετουλα ετσι ωστε να κανει απολεπιση γιατι στην αρχη αλλαζει 2-3 φορες δερμα η θηλη. Επισης στις πληγες μου ειπε και εβαζα λιγο γαλα αφου τελειωνε το θηλασμο ο μικρος. Οταν ζοριζε πολυ ο πονος εβγαζα με το θηλαστρο επιτηδες για να μην τις ερεθιζω περισσοτερο. 4-5 μερες μου πηραν τα γιατροσοφια και μετα ολα καλα. Αν εχετε καμια ιδεα πως να αυξησω την "παραγωγή" μου?

Να σου ζισει ο μπεμπουλη σου.Για την αυξηση ''παραγωγης'' επειτρεπωνται τα χαπια απο μαγια μπυρας (το εχω μαθει απο μαια)και βοιθαει το μαραθο ,ο γλυκανισος!

Να σου ζισει ο μπεμπουλη σου.Για την αυξηση ''παραγωγης'' επειτρεπωνται τα χαπια απο μαγια μπυρας (το εχω μαθει απο μαια)και βοιθαει το μαραθο ,ο γλυκανισος![/QUO

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

A2enp3.png?jZYdKeP4

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ !!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΚΑΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΗΜΟΥΝΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑΤΡΟΥ...ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΟΜΗ ΜΟΥ...ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ "ΣΤΡΑΒΟΚΕΝΤΗΜΑ" .....

Διαφημίσεις

LETAGEM τον Κο Χασιάκο τον είχε απο αρχή της κύησης??? Πήγενες κανονικά στο ιατρείο του επισκέψεις?? (απάντησε μου σε αυτο αρχικά)...

Επειτα είσαι η μόνη πραγματικά κοπέλα που ακούω να λεει ότι σου έκανε προχειροδουλειά στην τομή....Όχι ότι δεν σε πιστεύω προς Θεού....Λένε ότι κεντάει ο άνθρωπος, ότι είναι το καλύτερο νυστέρι της Αθήνας και βάση αυτού δεν νομίζε να διακυνδίνευε την θέση του με τόσες χοντράδες γενικώς που ανέφερες...εγώ θα βιώσω σε 20 μέρες την καισαρική του για πρώτη φορά.....

Παρόλα αυτα καλό είναι να βγεί ο σύζηγός σου μπροστά και να του ζητήσει τον λόγο και εξηγήσεις για όλη την συμπεριφόρά αυτή.....

Έτσι δεν συμπεριφέρονται γιατροί που το κάνουν τσάμπα και συμπεριφέρθηκε ο Κος Χασιάκος ιδίως στο ΛΗΤΩ που σκάσατε έναν σκασμό λεφτά???

Και εγώ ένιωσα την αδιαφορία του σε πολλές συζητήσεις μας, αλλά τον έμαθα τουλάχιστον στο ομιλητό γιατι περί χειρουργείου θα έχω νεότερα τέλος Γενάρη....

Ειλικρινά με αφήνεις άφωνη σε όλα αυτα....

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

LETAGEM τον Κο Χασιάκο τον είχε απο αρχή της κύησης??? Πήγενες κανονικά στο ιατρείο του επισκέψεις?? (απάντησε μου σε αυτο αρχικά)...

Επειτα είσαι η μόνη πραγματικά κοπέλα που ακούω να λεει ότι σου έκανε προχειροδουλειά στην τομή....Όχι ότι δεν σε πιστεύω προς Θεού....Λένε ότι κεντάει ο άνθρωπος, ότι είναι το καλύτερο νυστέρι της Αθήνας και βάση αυτού δεν νομίζε να διακυνδίνευε την θέση του με τόσες χοντράδες γενικώς που ανέφερες...εγώ θα βιώσω σε 20 μέρες την καισαρική του για πρώτη φορά.....

Παρόλα αυτα καλό είναι να βγεί ο σύζηγός σου μπροστά και να του ζητήσει τον λόγο και εξηγήσεις για όλη την συμπεριφόρά αυτή.....

Έτσι δεν συμπεριφέρονται γιατροί που το κάνουν τσάμπα και συμπεριφέρθηκε ο Κος Χασιάκος ιδίως στο ΛΗΤΩ που σκάσατε έναν σκασμό λεφτά???

Και εγώ ένιωσα την αδιαφορία του σε πολλές συζητήσεις μας, αλλά τον έμαθα τουλάχιστον στο ομιλητό γιατι περί χειρουργείου θα έχω νεότερα τέλος Γενάρη....

Ειλικρινά με αφήνεις άφωνη σε όλα αυτα....

ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΥΣΤΕΡΙ" ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ..... ΓΕΝΝΗΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΥΣΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ..

ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΙΟΤΟΜΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΑΣΑΠΗ...

ΕΒΑΖΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΙΝΗ...ΑΣΕ....

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΤΥΧΕ ΑΠΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ....ΤΙ ΝΑ ΠΩ....

:confused:

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ!

Να σου ζισει ο μπεμπουλη σου.Για την αυξηση ''παραγωγης'' επειτρεπωνται τα χαπια απο μαγια μπυρας (το εχω μαθει απο μαια)και βοιθαει το μαραθο ,ο γλυκανισος![/QUO

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Paraskevi μου εκτός από μαγία μπύρας επειδή αλλοιώνει τη γεύση του γάλακτος και μπορεί το μωρό να αντιδράσει μπορείς να πάρεις τα fenugreek της solgar. Τρία χάπια την ημέρα τρεις φορές την εβδομάδα. Η φίλη σου καλά σου είπε για το νερό στις θηλές.

Σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει στο parents (εκεί έμαθα και για τα fenugreek) αλλά και από όσα έζησα και με τη μπουμπού μου ο πόνος σημαίνει ότι το μωρό δεν έχει σωστή στάση. Στο link θα βρεις βίντεο για το σωστό πιάσιμο της θηλής

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=40512

Αυτό που πρέπει πάντως σίγουρα να κάνεις είναι να έχεις το μωρό στο στήθος όσο γίνεται περισσότερο για να μπορέσει να ρυθμίσει την παραγωγή σου. Για ότι θες μη διστάσεις να ρωτήσεις:D

LETAGEM ειλικρινά λυπάμαι και εγώ πάρα πολύ για αυτό που πέρασες. Εύχομαι το μωράκι σου αλλά και εσείς να είσαστε πάντα καλά. Πραγματικά πιστεύω πάντως και εγώ ότι θα έπρεπε να του μιλήσετε.

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΥΣΤΕΡΙ" ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ..... ΓΕΝΝΗΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΥΣΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ..

ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΙΟΤΟΜΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΑΣΑΠΗ...

ΕΒΑΖΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΙΝΗ...ΑΣΕ....

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΤΥΧΕ ΑΠΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ....ΤΙ ΝΑ ΠΩ....

:confused:

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ!

LETAGEM λυπάμαι για όσα σου συνέβησαν. Είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι έτσι. Κατα τη γνώμη μου καλό θα ήταν να του έλεγες τα παραπονά σου για να αισθανθείς κι εσύ καλύτερα αλλα κυρίως για να πάρεις καποια απάντηση για το πρόβλημα που σου δημιούργησε..ζήτησε του εξηγήσεις. Δεν είναι κακό όταν είμαστε πληγωμένοι από τη συμπεριφορά κάποιου να του το λέμε...Πίστευω ότι θα σε ακούσει. Αφησε λίγο χρόνο να περάσει και μετα πηγαινεις...

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

evi26 Σημερα θηλασε για πρωτη φορα, αντε να δουμε. Την πεθανα στην πεινα και με θηλη σηλικονης καναμε δουλεια, δεν εχω χρονο ουτε να φαω, θελω και γω να ψαξω για το θεμα του θηλασμου, δεν εχω πολυ γαλα.

LETAGEM Κριμα που το περασεις αυτο!!! Ακουγεται σαν εφιαλτης! :-(

Εμένα μου φέρθηκε ασχημα η προισταμενη νοσοκομα στην αιθουσα τοκετου (απ οτι εμαθα αργοτερα και σε αλλη κοπελα φερθηκε ασχημα) και ακομα να το ξεπερασω ... φαντασου να μου φεροταν ασχημα ο γιατρος, απλα ηταν καπως αφαντος ... λογω πολλών χειρουργειων την ημερα της γενας.

Διαφημίσεις

Παρασκευή να κοιτάξεις τη διατροφή σου, να τρως θρεπτικές τροφές, δε μιλάω για υπερβολή θερμίδων αλλά θρεπτικά στοιχεία και απαραίτητα τροφές με ασβέστιο, γάλα, γιαούρτι, τυρί . Να μοιράζεις τη διάρκεια χρόνου που θηλάζεις και στις δύο θηλες, γενικά μην αφήνεις το μπέμπη σου να κοιμάται κατά το θηλασμό γιατί τραυματίζονται οι θηλές. Όντως πρέπει να πλένεις τις θηλές μόνο με νερό και τπτ άλλο. Πιστεύω θα αυξηθεί η παραγωγή με σωστή διατροφή που θα περιλαμβάνει ασβέστιο και με το να δίνεις στο μπέμπη αυτό το γάλα το οποίο έχεις ώστε να αναπαραγάγεται και άλλο.

Μην αγχώνεσαι και μη τα παρατήσεις σε καμμία περίπτωση, είναι πολύ σημαντικό να τρέφεται ο μπεμπούλης με το δικό σου γάλα.

Φιλιά πολλά σε σένα και στο μπέμπάκο σου!!!

Α Παρασκευούλα και για την κατάθλιψη που είπες είναι φυσιολογικό, είναι μια κατάσταση που λέγεται κατάθλιψη της λοχείας και πολλές λεχώνες την περνάνε. Ο οργανισμός σου είχε συνηθίσει να δουλεύει με full ορμόνες και μετά τον τοκετό ήρθε η απότομη πτώση τους η οποία σε πολλές γυναίκες δημιουργεί κατάθλιψη. Αυτό όμως είναι περαστικό μην σε ανησυχεί , εσύ κοίταξε να τρέφεσαι καλά ε? :D

Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά πώς γίνεται όταν περνούν κάποια συγκεκριμένα διαστήματα να εμφανίζεται ένα καινούργιο μέλος στο parents το οποίο γράφει μόνο για τον Χασιάκο και θάβει τον Χασιάκο. Η συγκεκριμένη κοπέλα-αν είναι κοπέλα- έχει κάνει μόνο 8 αναρτήσεις. Δεν ήταν από πριν μέλος του φόρουμ και εμφανίστηκε μόνο για να κατηγορήσει.

Τα σενάρια για μένα προσωπικά είναι 2:

1) Ή ψεύδεται απολύτως. Γιατί έτυχε να γεννήσω κι εγώ στο Λητώ και έζησα ακριβώς το ανάποδο από αυτό που περιγράφει. Δεν μπορεί να είναι ΟΛΑ διαφορετικά!!Κάποιο κοινό σημείο θα είχαμε!!! Επίσης δεν μπορεί να μην ξέρει να ράβει στην ευαίσθητη περιοχή και να ξέρει να ράβει την καισαρική με τόσα τοιχώματα κοιλιάς!!!!!Θα μας τρελάνετε; Τι κακία είναι αυτή; Γιατί τόσο μίσος; Γιατί τόση ζήλια; Έχω περάσει εξωμήτριο κύηση σε άλλο γιατρό και δεν μπορούσα να περπατήσω 20 μέρες από τους πόνους, με κρατούσαν 2 άτομα να πάω στην τουαλέτα και μου έβγαλε ολόκληρο παιδί με καισαρική και από την πρώτη μέρα σηκώθηκα λες και δεν είχα χειρουργηθεί!!!Τώρα δε η τομή μοιάζει σαν ρυτίδα και είναι ολόισια!!!Και δεν μπόρεσε να ράψει το αιδοίο σου που το κάνει και ο πιο άσχετος χασάπης;

2) Το δεύτερο σενάριο είναι να ανήκεις στις κλασικές γυναίκες που δεν ξέρω κι εγώ πώς φέρνουν στον κόσμο το παιδί τους. Δεν παρακολουθούν την εγκυμοσύνη τους και ξαφνικά παρουσιάζονται σ' ένα γιατρό για να γεννήσουν και ουσιαστικά δεν ξέρουν ποιος καλά-καλά την αναλαμβάνει και την ξεγεννά όποιος είναι στο νοσοκομείο!!!!!

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Δεν είμαστε ζώα και ούφο να μας κοροιδεύετε!!!!!!!

Ζητώ συγγνώμη από τα υπόλοιπα κορίτσια για τον τόνο μου, αλλά τα θεωρώ πολύ άδικα όλα αυτά!!!!!!

Και τώρα που πήρα βαθιές ανάσες και ηρέμησα να απαντήσω και σε δυο σοβαρές ερωτήσεις- υπαρκτές...

1. Λάμπη μου, κι εμένα το ίδιο που έστειλαν για το παιδάκι μου, ότι είναι πιθανό να το έχει και μου πρότειναν να κάνουμε επανέλεγχο στους 6 μήνες. Σε τόσο μικρή ηλικία μπορεί να βγουν και ψευδώς θετικά τα αποτελέσματα. Αυτό δεν είναι αρρώστια. Πρέπει να προσέχουμε τη ναφθαλίνη, τα κουκιά και κάποιες αντιβιώσεις. Φαντάζομαι έχεις ενημερώσει τον παιδίατρό σου για το εύρημα ώστε να ξέρει ποια αντιβίωση να δώσει αν χρειαστεί- αχρείαστη να ναι!!!

2. Τα σκευάσματα για την αύξηση του μητρικού γάλακτος θέλουν προσοχή. Εγώ το μόνο που αντιμετώπισα με τη μαγιά μπύρα δεν ήταν η γεύση, γιατί δεν είδα να μην της αρέσει, αλλά έπαθα υπερπαραγωγή και για 20 μέρες περίπου το γάλα μου ήταν αραιό, η μικρή έκανε για λίγες μέρες πρασινωπά κακάκια-λόγω λίγου λίπους- και πήρε λίγα γραμμάρια. Μετά όμως πήγαν όλα στη θέση τους!!!!!!Και το γάλα μου έπηξε και η μικρούλα έπαιρνε τα γραμμαριάκια της κανονικά και τα κακάκια της έγιναν μουσταρδίτσα πάλι!!!

Όσο για το άφαντος εμένα ήρθε 2 φορές από τις οποίες τη μία δε με βρήκε γιατί γυρνοβολούσα. Ήρθε άλλες 2 φορές η Άννα Μαρία και 2 φορές ο κ. Μουστακαρίας. Είναι λογικό κάποιες μέρες να είναι πιο φορτωμένες από τις άλλες!!! Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα ότι ήθελα να τον έχω όλο πάνω από το κεφάλι μου,εφόσον δεν παρουσίασα πρόβλημα υγείας!!Και ποιος ο λόγος άλλωστε, όταν δει ότι όλα βαίνουν καλώς!!!Στη συνέχεια χρειάζεται τις μαίες να σε μάθουν να θηλάζεις το μωράκι σου!!!

Και για να σας μιλήσω σε προσωπικό επίπεδο: Εμένα ο νους μου ήταν πότε θα μου φέρουν το αγγελούδι μου κι όχι πού είναι ο Χασιάκος...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...