Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

koριτσια χρονια πολλα σε ολες μας κ να χαιρομαστε τις οικογενειες μας..να ρωτησω κατι...2-3 μερες αφοτου εφυγα απο το μαιευτηριο μου ηρθε ενα χαρτι απο το νοσοκομειο παιδων αγια σοφια κ μου λεει οτι η μικρη μου ισως της λειπει καποιο ενζυμο κ να απο φευγω την ναφθαλινη κ τακουκια..ειναι ανησυχιτικο αυτο??

Εγώ θα έλεγα μπράβο τους που το εξετάζουν και ειδοποιούν. Μια πρώτη σκέψη που έκανα είναι να έπαιρνα ένα τηλέφωνο τον κ. Ελευθεριάδη και να τον ρωτούσα.

Σίγουρα πάντως δεν αξίζει να ανησυχείς για κάτι που γνωρίζεις.

Πράγματι εντυπωσιάστηκα:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

koριτσια χρονια πολλα σε ολες μας κ να χαιρομαστε τις οικογενειες μας..να ρωτησω κατι...2-3 μερες αφοτου εφυγα απο το μαιευτηριο μου ηρθε ενα χαρτι απο το νοσοκομειο παιδων αγια σοφια κ μου λεει οτι η μικρη μου ισως της λειπει καποιο ενζυμο κ να απο φευγω την ναφθαλινη κ τακουκια..ειναι ανησυχιτικο αυτο??

einai mia apo tis 4 upoxreotikes exetaseis pou kanoun se ola ta neogna stin Ellada. i alli einai TSh kai ta alla den ta thymamai. tha prepei na mathei na zei me auto den einai katgi tragiko.

na eidopiisete ton paidiatro

uDLqp1.png

δεν σε ειχαν ενημερωσει γι αυτο?εμενα μου το ειχαν πει,οτι εαν ειναι κατι που θα εχει αλεργια το παιδι θα μου στειλουν χαρτι σπιτι μεσα σε ενα μηνα,διαφορετικα εαν δεν υπαρχει κατι δεν θα μου στειλουν τιποτα.παντως δεν ειναι κατι,μην σε ανησυχει.καλυτερα που το εμαθες για να το ξερεις.

Κοριτσάκια μου έχω πολλους μήνες να μπώ στο φόρουμ αλλα χαίρομαι που σας βρίσκω όλες καλα. Χρόνια πολλα να χαίρεστε τις οικογένειές σας και στις εγκυούλες εύχομαι να έχουν μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και εύκολο τοκετό. Πολλα φιλια!!!!!!!!

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

δεν σε ειχαν ενημερωσει γι αυτο?εμενα μου το ειχαν πει,οτι εαν ειναι κατι που θα εχει αλεργια το παιδι θα μου στειλουν χαρτι σπιτι μεσα σε ενα μηνα,διαφορετικα εαν δεν υπαρχει κατι δεν θα μου στειλουν τιποτα.παντως δεν ειναι κατι,μην σε ανησυχει.καλυτερα που το εμαθες για να το ξερεις.

ναι μου ειχαν πει να προσεχω απο κοθκια κ ναφθαλινη κ αν δειξουν κατι οι εξετασεις θα με ειδοποιησουν..αλλα μεσα το χαρτι γραφει οτι πιθανον να εχει ελειψει αυτου του ενζυμου κ να κανουμε εξαταση οταν παει 6 μηνων κ γιαυτο σκευτηκα μηπως αυτο το χαρτι το στελνουν σε ολες προληπτικα

Διαφημίσεις

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΧΑΣΙΑΚΟ....!!!!ΑΠΟΡΩ ΤΟΣΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FUN CLUB ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ??ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΖΗΣΑ.......

Τι εζησες εσυ ακριβως?Δεκτα και αρνιτικα σχολια αρκει να στεκουν!

1)ΕΚΑΝΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΨΙΜΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ...ΠΗΓΑ ΣΕ 2 ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΑΦΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΑΝ.ΕΚΑΝΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΑΩ..ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΡΑΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΥΛΗ.

2)ΕΚΑΝΑ 30 ΩΡΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΓΙΑΤΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΚΑΙ Ο ΧΑΣΙΑΚΟΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ(ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ) ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΒΕΝΤΟΥΖΑ...ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΩ ΑΠΟ ΠΟΝΟΥΣ....

3)ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΟΝΤΕΥΑΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ , ΖΗΤΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ!ΕΔΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ.......

4)ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΑΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΜΕΙΟ ,ΕΝΩ Ι ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΟΝΑΓΑ ΚΑΘΟΥΛΟΥ....ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ(Ε ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ).

5)ΑΝΕΒΑΣΑ ΠΥΡΕΤΟ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΚΕΤΩΝ, ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΝΕΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕΙ, ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΗΤΩ....

6)ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΚΑΤΣΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΝ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ.ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΕΞΗΤΙΡΙΟ Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΠΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ.....

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ......

ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΗΡΘΕ ΝΕ ΜΕ ΔΕΙ....ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο "ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗΣ"....ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΩ........

Διαφημίσεις

1)ΕΚΑΝΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΨΙΜΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ...ΠΗΓΑ ΣΕ 2 ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΑΦΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΑΝ.ΕΚΑΝΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΑΩ..ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΡΑΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΥΛΗ.

2)ΕΚΑΝΑ 30 ΩΡΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΓΙΑΤΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΚΑΙ Ο ΧΑΣΙΑΚΟΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ(ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ) ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΒΕΝΤΟΥΖΑ...ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΩ ΑΠΟ ΠΟΝΟΥΣ....

3)ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΟΝΤΕΥΑΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ , ΖΗΤΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ!ΕΔΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ.......

4)ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΑΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΜΕΙΟ ,ΕΝΩ Ι ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΟΝΑΓΑ ΚΑΘΟΥΛΟΥ....ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ(Ε ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ).

5)ΑΝΕΒΑΣΑ ΠΥΡΕΤΟ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΚΕΤΩΝ, ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΝΕΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕΙ, ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΗΤΩ....

6)ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΚΑΤΣΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΝ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ.ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΕΞΗΤΙΡΙΟ Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΠΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ.....

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ......

Για αρχη,λυπαμε για'υτα που τραβιξες!Το μωρακη σου σου ευκομαι να ειναι γερο και'συ επισης!

Σχετικα με το ραψιμο,εισαι σιγουρη οτι ο ιδιος σε εραψε?

Τον ειχες απο την αρχη της εγυμοσινης?

ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΜΕ ΕΡΑΨΕ ΑΥΤΟΣ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...

Με το που σαραντισες επρεπε να πας με τον αντρα σου και να του ζητησεις τον λογο!

Εμενα δεν μου εχει συμβει κατι τετοιο μαζι του,εκανα προφατα μια μικορεπεμβαση στο Αρεταιειο,αλλα ποτε δεν θα δεχομουν τετοια συμπεριφορα!Δεν ειναι ο τυπος γιατρου που νταντεβει(ειχα γιατρο που νταντευε και εχασα ενα κορητσακη) και χωρτασα.Θελω να δω εργα οχι λογια πια!Στο Αρεταιειο ειναι ο Χασιακος τον πιο πολυ καιρο και ξεγγεναει συχνα και στο Λιτω.

Γινεται να ξεχασε οτι εχει ασθενη λεχωνα ?:confused:Αν αυτο εγειναι ,απαραδεκτο!

Με το που σαραντισες επρεπε να πας με τον αντρα σου και να του ζητησεις τον λογο!

Εμενα δεν μου εχει συμβει κατι τετοιο μαζι του,εκανα προφατα μια μικορεπεμβαση στο Αρεταιειο,αλλα ποτε δεν θα δεχομουν τετοια συμπεριφορα!Δεν ειναι ο τυπος γιατρου που νταντεβει(ειχα γιατρο που νταντευε και εχασα ενα κορητσακη) και χωρτασα.Θελω να δω εργα οχι λογια πια!Στο Αρεταιειο ειναι ο Χασιακος τον πιο πολυ καιρο και ξεγγεναει συχνα και στο Λιτω.

Γινεται να ξεχασε οτι εχει ασθενη λεχωνα ?:confused:Αν αυτο εγειναι ,απαραδεκτο!

ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΤΥΠΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΝΤΑΝΤΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!!!!:-(

ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΑΣΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ...ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΤΙΚΑ ΣΤΟ SITE ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ...4 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΒΛΕΠΩ ΕΦΙΑΛΤΕΣ...

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ,ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΝΤΑΝΤΕΥΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ....ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΑΜΑΤΙΚΑ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...