Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

καλησπέρα σας!!!!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....Τέλος με τον γιατρό!!!! ΌΛΑ ΟΚΚΚΚΚ....

θα με πάρει τηλεφωνο 8 με 9 Ιανουαρίου να κλεισουμε ραντεβού για να πάω....Περίπου στις 20 Ιανουαρίου Γεννάω....

Κορίτσια μου ηρεμήσα....είμαι πολυ πολύ πολύ χαρούμενη και θα περάσω σούπερ γιορτές!!!!

Ο μπέμπης είναι τεράστιος και μου είπαν ότι είναι πολύ πολύ καλός (μπέμπαρος) και όλα είναι τέλεια, αμνιακά υγρά, πλακούντας τραχηλος.....

Ουφ ηρεμησαααααααα!!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κουτσουλίνα αν σου μειωθεί το γάλα αισθητώς πρέπει να επικοινωνήσεις με σύμβουλο θηλασμού, γιατί ίσως χρειάζεται βοηθητικά σκευάσματα όπως μαγιά μπύρας!!Δεν τα γνωρίζουν αυτά όλοι οι παιδίατροι...

Όταν είχα πάει να χάσω το γάλα μου από λανθασμένους χειρισμούς με μαγιά μπύρας για 10 μέρες, θηλασμούς και αντλήσεις, επανήλθε πλήρως!!!Θέλει αγώνα όμως!!!

καλησπέρα σας!!!!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....Τέλος με τον γιατρό!!!! ΌΛΑ ΟΚΚΚΚΚ....

θα με πάρει τηλεφωνο 8 με 9 Ιανουαρίου να κλεισουμε ραντεβού για να πάω....Περίπου στις 20 Ιανουαρίου Γεννάω....

Κορίτσια μου ηρεμήσα....είμαι πολυ πολύ πολύ χαρούμενη και θα περάσω σούπερ γιορτές!!!!

Ο μπέμπης είναι τεράστιος και μου είπαν ότι είναι πολύ πολύ καλός (μπέμπαρος) και όλα είναι τέλεια, αμνιακά υγρά, πλακούντας τραχηλος.....

Ουφ ηρεμησαααααααα!!!!

Μπράαααααααααααααααβο. Όλα ok για την καισαρική. Πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Κορίτσια συγχαρητήρια σε όλες είμαι καινουρια στο fun club και έχω μάθει πάρα πολλά. Αυτό που έχω απορία είναι ότι το Αρεταίειο μπορεί να μην έχει πολύ προσωπικό σαν νοσοκομείο αλλά την ώρα της γένας δεν σε αναλαμβάνει η ομάδα του κου Χασιάκου? δηλαδή η Μαία του και ο ίδιος ο γιατρος Πως γινεται ο γιατρός έρχεται μόνο μερικα λεπτά από πάνω σου και όλα να είναι οκ? Οσο για το νοσοκομείο πήγα΄σήμερα από κοντά το είδα μου φάνηκε μέσα καθαρό. Δεν ρώτησα για ανακαίνιση . Κάτι έχω ακούσει. Ξέρει καμιά?? Πήγα στον 1 όροφο. Ολα καλά μου φάνηκαν.

Διαφημίσεις

Κορίτσια συγχαρητήρια σε όλες είμαι καινουρια στο fun club και έχω μάθει πάρα πολλά. Αυτό που έχω απορία είναι ότι το Αρεταίειο μπορεί να μην έχει πολύ προσωπικό σαν νοσοκομείο αλλά την ώρα της γένας δεν σε αναλαμβάνει η ομάδα του κου Χασιάκου? δηλαδή η Μαία του και ο ίδιος ο γιατρος Πως γινεται ο γιατρός έρχεται μόνο μερικα λεπτά από πάνω σου και όλα να είναι οκ? Οσο για το νοσοκομείο πήγα΄σήμερα από κοντά το είδα μου φάνηκε μέσα καθαρό. Δεν ρώτησα για ανακαίνιση . Κάτι έχω ακούσει. Ξέρει καμιά?? Πήγα στον 1 όροφο. Ολα καλά μου φάνηκαν.

Το πρόβλημα είναι ότι ακριβώς επειδή το Αρεταίειο είναι δημόσιο νοσοκομείο βασίζεσαι στους ανθρώπους που έχουν εφημερία. Η αλήθεια είναι ότι ο γιατρός χρειάζεται να είναι μέσα ελάχιστα λεπτά. Σε εμένα που γέννησα με ΦΤ ο κ.Χασιάκος ήρθε 4 ή 5 λεπτά πριν βγει το μωρό. Όλες τις ώρες όμως είχα δίπλα μου τις μαίες που είχαν εφημερία (πραγματικά πάρα πολύ καλές) και τους ειδικευόμενους (αισθάνομαι ότι μου έχει βάλει ΄χερι όλο το νοσοκομείο αλλά τελικά δεν πειράζει:P). Για να καταλάβεις είχα κανονίσει με τη μαία που είναι στο ιατρείο να είναι και αυτή εκεί γιατί ήθελα να θηλάσω αμέσως αλλά τελικά κατάφερε να έρθει όταν΄είπε ο κ.Χασίακος ότι είμαστε φίλες γιατί η προισταμένη παρεξηγήθηκε. Πραγματικά το γιατρό τον χρειάζεσαι μετά για να σε ράψει (ο συγκεκριμένος δε ράβει κεντάει) και στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. Είναι αυτό που λέμε αχρείαστος να ναι. Αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη για τους ειδικεύομενους που ήταν παρόντες γιατί αυτοί με έμαθαν να σπρώχνω και πραγματικά γέννησα χωρίς να το καταλάβω.

Ότι άλλο χρειαστείς ρώτα

Πολλά φιλιά

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

koritsia min agxonestai.

i genna (fusiologikos toketos) xreiazetai to giatro mono sto telos. Ousiastika i genna einai diki mas douleia!;)

emena pantos itan 4 giatoi konta mou kai o xasiakos prepei na itan arketa, epeidi gennisa vradu kai itan mono allo mia pou gennage me kaissariki.

kata ta alla i anakainisi pou egine mallon den itan arketi! to nosokomeio einai palio, exei ligo prosopiko (1 katharistria gia ooooolo to nosokomeio) klp. ego maia den eixa kai malista den itan ekei kai kamia opote eixa mono tous eidikeuomenous.

uDLqp1.png

kikar & evagelia28 ευχαριστω πολλυ πολλυ

stellinula χαιρομαι για σενα

evi26 θα το ψαξω, ευχαριστω πολυ ... κοντευω να σκασω με το θεμα του θηλασμου διοτι η μικρη δεν καθετε καν στο στηθος μου πια.

Νομιζω με επιασε και η πετρα στα νεφρα μαζι με σπαστικη κολιτιδα, παρτυ κανονικο.

Αφηστε που οταν βγηκαμε απο το νοσοκομειο εστειλα τον συζυγο να βρει υποαλεργικο γαλα και χωρις λακτοζι και του δωσανε ενα χωρις λακτοζι (το δεχτηκα διοτι λεμε θα εχει αλλαξει η συσκευασια), το εψαξα λιγο τωρα που συνηλθα και ειδα οτι δεν εχει καταργηθει αυτο που ζητησαμε, αλλα ο φαρμακοποιος ο συγκεκριμενος πλασαρε αλλο προϊον της ιδιας εταιρειας ... τον πηρα σημερα (τον φαρμακοποιο και τον πηρε και τον σηκωσε, το παραδεχττηκε οτι δεν γνωριζει ολα τα προιοντα της εταιρειας) το παιδι εκανε εμμετο και δεν χωνευει μερες τωρα και αλλα, τρεχαμε σημερα να βρουμε το σωστο γαλα...το βρηκαμε, να μην σας πω για τον αποστειρωτη που δεν εκλεινε και μουφα αποστειρωση τις πρωτες μερες...τον αλλαξαμε...αντε να δουμε τι αλλο!!! Εκτος απο μαλακομαγνητη κολλησα και γκατεμιαση! Το γαμωτο ειναι οτι ολα τυχαινουν στο παιδι. Ειμαστε τοσο ασχετοι με πολλα και αβοηθητοι ωρες ωρες και την πληρωνει η μικρη!!! Η παιδιατρος την βρηκε καλα τουλαχιστον ... σας μαυρισα την ψυχη χρονιαρα μερα...:|

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ :P

Χρόνια πολλά σε όλες!!!Υγεία και ευτυχία!!!

Κουτσουλίνα μου,γιατί δεν κάθεται στο στήθος σου?Μήπως το βάζεις όταν δεν πεινάει??Αν πάλι το βάζεις όταν πεινάει πολύ πάλι δε θα κάτσει εύκολα. Το κόλπο σ' αυτή την περίπτωση είναι να του δώσεις λίγο γαλατάκι με το μπιμπερό και μετά να το βάλεις στο στήθος σου.

Προσοχή στα γάλατα τα αγελαδινά, γιατί και η δική μου είχε πάει να πάθει ζημιά μ ένα συγκεκριμένο και το είχε κάνει 2 φορές εμετό ολόκληρο...

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα και καλα...παντα με υγεια ευτυχια και χαρα :P:p:p Οσες εχουν γεννηση να τους ζησουν τα μπεμπακια τους,και οσες περιμενουν, να ειναι με το καλο και με εναν πονο.φιλακια πολλα σε ολες κοριτσακια...

Ευτυχισμένα Χριστούγεννα σε όλους!!!

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

koριτσια χρονια πολλα σε ολες μας κ να χαιρομαστε τις οικογενειες μας..να ρωτησω κατι...2-3 μερες αφοτου εφυγα απο το μαιευτηριο μου ηρθε ενα χαρτι απο το νοσοκομειο παιδων αγια σοφια κ μου λεει οτι η μικρη μου ισως της λειπει καποιο ενζυμο κ να απο φευγω την ναφθαλινη κ τακουκια..ειναι ανησυχιτικο αυτο??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...