Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Ολγακι28 Να σου ζήσει και περαστικούλια.

Λαμπη Να το χαιρεσαι με υγεία.

DATHINA Μόνο μια γυναίκα για συνοδός το βράδυ. Το πρωϊ τους βγάζουν έξω 8 με 11.30 διοτι περνανε οι γιατροι.

Αgapaki Στις τελευταιες 2-3 σελιδες του fun club ειναι οι τιμες για φυσιολογικο και καισαρικη.

Κοριτσάκια μου γέννησα ενα γερό κοριτσακι με καισαρικη αφου σπάσανε τα νερα στις 5.30 τα χαράματα της Τρίτης 14-12-2010. Το παιδί το ειδα την επόμενη μερα. Δεν εχω ξανανιωσει τοσο χαλια, δεν μου το φερανε ουτε για 2 λεπτα! Εχασα το 1ο 24ωρο της ζωης της! Ημουνα καπως και δεν ειπα οτι εχω δυσανεξία στο γαλα, οπου ανακαλύπτω την δευτερη μερα οτι και το παιδι εχει. Πέρασε με εμετους τις πρωτες μερες της ζωης της εξαιτιας μου, μεσα στις τυψεις ειμαι. Τώρα ειμαι με πυρετο και μαστιτιδα, εχθες ειχα 38,8 με 39,3 ολη μερα, ώσπου πηγα στο Αρεταιειο και μου ειπαν επειδη τοσες μερες δεν κατεβαινει το γαλα, γι αυτο. Ειχα την τυχη και την τιμη να γνωρίσω απο κοντα την evagelia28 που με βοήθησε πολύ. Να εισαι καλα κοριτσαρα μου και να χαιρεστε το μωρό σας με υγεία.

Και εγω θα σας πω με τη σειρα μου οτι απο το Αρεταιειο εμεινα δυσαρεστημενη, αθλιες συνθηκες καθαριότητας, δεν εχει υποδομες για νοσοκομιακο κτιριο, οι κοπελες μαιες και νοσοκομες εκτος απο κανα 2 ξυνες ... οι περισσοτερες ειναι αγγελοι, μηδαμινη θερμανση, κοινος συμφωνω μαζί σου evagelia28. Απο τις 5.30 που εσπασαν τα νερα, δεν ειχα πονο, ηξερα οτι παω για καισαρικη, μπηκα στις 13:00 διοτι ο γιατρος ειχε καισαρικες, εν το μεταξυ τον ειδα 2 λεπτα κατα τις 12.00 και 1 λεπτο στο χειρουργειο. Ελάχιστη επαφη ... και εμαθα και το γιατι, την τριτη και την πεμπτη βαζει τα χειρουργια και πνιγεται το νοσοκομειο, μου το πε τυχαια ενας γιατρος. Θα προσπαθησω να κρατησω επαφη, ευχηθειτε να πεσει το γαλα και ο πυρετος μου, προς το παρόν ειμαι καθε 3 ωρες με το μηχανημα (θηλαστρο) για να πεσει ο πυρετος.

evagelia28 πως εισαι? Πως ειναι οι Αντρες της ζωης σου? Βρηκες παιδιατρο?

Ξέρει καμια σας τα στοιχεια του ιατρειου της παιδιατρου Ιακωβιδου απο το Αρεταιειο? Βρηκα καποια στοιχεια μεσω internet, θα δοκιμασω αυριο αλλα αν ξερει καποια κατι ας μου πει, μου φανηκε συμπαθητικη οταν εξεταζε τη μικρη στο νοσοκομειο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια,μπηκα να δω τα νεα σας και να σας πω οτι ειμαι πολυ καλυτερα,εχει πεσει και η πιεση και ειναι στα φυσιολογικα της :D:D:D δοξα τον θεο και τωρα μπορω και χαιρομαι το μωρακι μου καλυτερα. Ηθελα να σας πω και εγω για το νοσοκομειο οτι απο καθριοτητα χαλια απο προσωπικο ετσι κι ετσι,ητανε 2-3 ξινες.αλλα απο θερμανση φουλ,αφου δεν αντεχα ουτε την πυτζαμα...παντως τελος καλα....ολα καλα...

Ολγακι28 Να σου ζήσει και περαστικούλια.

Λαμπη Να το χαιρεσαι με υγεία.

DATHINA Μόνο μια γυναίκα για συνοδός το βράδυ. Το πρωϊ τους βγάζουν έξω 8 με 11.30 διοτι περνανε οι γιατροι.

Αgapaki Στις τελευταιες 2-3 σελιδες του fun club ειναι οι τιμες για φυσιολογικο και καισαρικη.

Κοριτσάκια μου γέννησα ενα γερό κοριτσακι με καισαρικη αφου σπάσανε τα νερα στις 5.30 τα χαράματα της Τρίτης 14-12-2010. Το παιδί το ειδα την επόμενη μερα. Δεν εχω ξανανιωσει τοσο χαλια, δεν μου το φερανε ουτε για 2 λεπτα! Εχασα το 1ο 24ωρο της ζωης της! Ημουνα καπως και δεν ειπα οτι εχω δυσανεξία στο γαλα, οπου ανακαλύπτω την δευτερη μερα οτι και το παιδι εχει. Πέρασε με εμετους τις πρωτες μερες της ζωης της εξαιτιας μου, μεσα στις τυψεις ειμαι. Τώρα ειμαι με πυρετο και μαστιτιδα, εχθες ειχα 38,8 με 39,3 ολη μερα, ώσπου πηγα στο Αρεταιειο και μου ειπαν επειδη τοσες μερες δεν κατεβαινει το γαλα, γι αυτο. Ειχα την τυχη και την τιμη να γνωρίσω απο κοντα την evagelia28 που με βοήθησε πολύ. Να εισαι καλα κοριτσαρα μου και να χαιρεστε το μωρό σας με υγεία.

Και εγω θα σας πω με τη σειρα μου οτι απο το Αρεταιειο εμεινα δυσαρεστημενη, αθλιες συνθηκες καθαριότητας, δεν εχει υποδομες για νοσοκομιακο κτιριο, οι κοπελες μαιες και νοσοκομες εκτος απο κανα 2 ξυνες ... οι περισσοτερες ειναι αγγελοι, μηδαμινη θερμανση, κοινος συμφωνω μαζί σου evagelia28. Απο τις 5.30 που εσπασαν τα νερα, δεν ειχα πονο, ηξερα οτι παω για καισαρικη, μπηκα στις 13:00 διοτι ο γιατρος ειχε καισαρικες, εν το μεταξυ τον ειδα 2 λεπτα κατα τις 12.00 και 1 λεπτο στο χειρουργειο. Ελάχιστη επαφη ... και εμαθα και το γιατι, την τριτη και την πεμπτη βαζει τα χειρουργια και πνιγεται το νοσοκομειο, μου το πε τυχαια ενας γιατρος. Θα προσπαθησω να κρατησω επαφη, ευχηθειτε να πεσει το γαλα και ο πυρετος μου, προς το παρόν ειμαι καθε 3 ωρες με το μηχανημα (θηλαστρο) για να πεσει ο πυρετος.

evagelia28 πως εισαι? Πως ειναι οι Αντρες της ζωης σου? Βρηκες παιδιατρο?

Ξέρει καμια σας τα στοιχεια του ιατρειου της παιδιατρου Ιακωβιδου απο το Αρεταιειο? Βρηκα καποια στοιχεια μεσω internet, θα δοκιμασω αυριο αλλα αν ξερει καποια κατι ας μου πει, μου φανηκε συμπαθητικη οταν εξεταζε τη μικρη στο νοσοκομειο.

Koritsi mou, ti kaneis, den to pistevo oti to perases kai auto . eyxomai grhgora na pesei o puretos sou gia na mporeis na apolauseis pio polu thn mpempa sou. emeis eimaste kala prosarmozomaste siga siga an kai eixame ena thlivero molis epistrepsame mas eixane klepsei thn mhxanh kai eimaste oligon xalia. o mpemphs mou den xortainei apo faghto kai me talaiporei ligo. Den xreiazetai na me ayxaristeiw gia tipota to ekana epeidh to eniotha. filakia para para polla se sena , sthn mpempa kai ton giannh! N a prosexeis ton eauto sou!!

Κοριτσάκια μου καλημέρα,

Σήμερα είναι η μέρα μου...έχω ραντεβού με τον γιατρό μας να δούμε τον μπέμπη μας και φυσικά να ξεκαθαρισουμε επιτέλους το θέμα του τοκετού....

Δεν σας κρύβω ότι τρέμω την αρνητικότητα του Κου Χασιάκου, γιατι αμα μου την ξαναβγάλει καήκαμε!!!

Είμαι σκεπτική για το πως να του το ξεκινησω ξέρωντας τον τρόπο αντιμετώπισης του και αυτο με στεναχωρεί, να μην μπορώ να πώ ανετα αυτο που θέλω στον γιατρό ΜΟΥ...

Κάτι τελευταίο....Μου έχουν πει ότι τους τελευταίους μήνες το μωράκι λόγω χώρου δεν πολυκινείτε (κινείτε νωθρά, απαλά και νωθρά)....Ρε κορίτσια μεθαυριο μπαίνω στον μήνα μου πλέον και ο μπέμπης κλωτσοκοπανιέτε, αντάρτης, ταρζανάκος λέμε....Είναι φυσιολογικό τόσο πολυ υπερδραστήριο μωρό???

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

stellinoula είναι φυσιολογικότατο και η κόρη μου έτσι κλωτούσε μέχρι τέλους!

Koutsoulina Εύχομαι περαστικά και να σου ζήσει το μωράκι σου!

Υπήρχε και κάποιος άλλος λόγος που έκανες καισαρική ή απλά επειδή από το πρωί που έσπασαν τα νερά μέχρι το μεσημέρι δεν είχες πόνους;Αν είναι μόνο γι' αυτό μάλλον θα του "κακιώσω" του γιατρού! Από τη στιγμή που σπάνε τα νερά μπορεί να περάσουν και 24 ώρες χωρίς πόνους και μάλιστα δεν είναι και αναγκαίο να πάμε αμέσως στο μαιευτήριο.Μόνο όταν περάσουν αρκετές ώρες πηγαίνουμε ώστε να μας δώσουν αντιβίωση.

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια σημερα ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη ειχα την τυχη ο γιατρος μας να μας φερει στον κοσμο μια κουκλα θεα την ανιψια μου γεννησε σημερα 00:20 τα ξυμερωματα η αδεφουλα μου και εκανε ενα υγειες κοριτσακι 3300 ..

εχω να πω ενα μεγαλο μεγαλο ευχαριστω στον γιατρο μας να ειναι παντα καλα να εχει την υγεια του και να κανει αυτο που ξερει πολυ καλα στην ζωη του ... να φερνει στην ζωη μικρες ζωουλες που δινουν ελπιδα και χαρα σε πολυ κοσμο...

THANK.jpg

γιατι εισαι ανθρωπος και μετα γιατρος !!

;);););)

βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι? εχω προβλημα με τον θηλασμο,ολη μερα δεν εχω πολυ γαλα παρα μονο το πρωι που θα ξυπνησω,το εχει παθει καμια σας αυτο?

Κοριτσια καλησπερα,

Εχω πολυ καιρο να γραψω γιατι ειχα προβλημα με το internet και μετα ... γεννησα:tongue:.

Τελικα επελεξα το Λητω να γεννησω και ευτυχως γιατι δεν προεκυψε φυσιολογικος ο τοκετος γιατι ο μικρουλης μου κουραστηκε και αρχισαν να πεφτουν οι σφυγμοι του αργα και σταθερα ενω η διαστολη μου ηταν μονο 5 και ο γιατρος με εβαλε για καισαρικη απο φοβο μηπως υπαρξει προβλημα στο παιδακι και μας κανει καμια ανακοπη. Η αποφαση παρθηκε 19:15 και 19:35 ειχα τον μπεμπη μου στο στηθος μου.

Διαβαζοντας τα σχολεια σας για το Αρεταιειο αναρωτιεμαι αν αυτο το προβλημα που προεκυψε σε μενα θα μπορουσαν στο Αρεταιειο να το διαχειριστουν τοσο γρηγορα γιατι σαν προσωπικο δεν αμφισβητω καθολου τις προθεσεις τους και τις προσπαθειες τους αλλα οπως λεγαμε και την τελευταια φορα που επικ/σα μαζι σας οτι στο Αρεταιειο εχουν πολυ κοσμο και λιγο προσωπικο και τι μπορει να γινει υπαρξει κατι πολυ επειγον.

Οπως και να εχει εγω τουλαχιστον ειμαι χαρουμενη γιατι ολα πηγαν καλα, για το νοσοκομειο δεν εχω αρνητικα σχολια γιατι παντα πιστευα οτι απο τα ιδιωτικα ειναι το καλυτερο, αλλα ο γιατρος μας.... αχ ο γιατρος μας, να τον εχει καλα ο Θεος, για αλλη μια φορα εδειξε το μεγαλειο του. Τι να πρωτογραψω κοριτσια μου. Να ειναι παντα καλα, με συγκινει και η σκεψη του τι εγινε στο νοσοκομειο και το πως αντεδρασε ο ιδιος αμεσα, μεθοδικα και ποσο τρυφερα με κοιταζε οταν με χειρουργουσε και ποσο εδειξε το ενδιαφερον του και την αγωνια του και για μενα και το παιδι μου στη διαρκεια του χειρουργειου. Τι να σας πω για την τομη.... εργο τεχνης. Ειμαι σχεδον 15 μερες χειρουργημενη και εκτος απο τα εσωτερικα ραμματα που τα καταλαβαινω λιγο οταν κουραζομαι, εξωτερικα ισα που φαινεται η τομη και η κοιλια μου εχει πεσει εντελως. Ουτε λαστεξ, ουτε ζωνες, ουτε γαζες. Η διπλανη μου στο δωματιο που εκανε και εκεινη καισαρικη οταν μας αλλαζαν γαζες ειδα την τομη της και επαθα ηττα. Ολα τα ειδη ραπτικης ειχε απανω της η κοπελα, με τα ραμματα να φαινονται και γενικα ηταν ασκημο το θεαμα. Τωρα δεν ξερω για να λεω την αληθεια αν ειχε καποιο προβλημα η κοπελα και δεν την "κολησε" ο γιατρος της αλλα φανταζομαι θα το ειχε αναφερει γιατι οταν ειδε την δικη μου τομη το σχολιασε οτι εχει γινει πολυ καλη δουλεια σε μενα ενω σε εκεινη ο γιατρος της εκανε αλμπανιες.

Τελος παντων κοριτσια σας πηρα μονοτερμα αλλα ας καταχωρηθει ως αλλη μια μαρτυρια για το ποσο τελειος ειναι ο γιατρος μας, ως ανθρωπος πρωτα και ως γιατρος.

Κουκλες να μας ζησουν τα παιδακια μας οσες εχουμε γεννησει, με το καλο να ερθουν τα μωρακια σε οσες τα περιμενετε. Ελπιζω να καταφερω να επικ/σω μαζι σας συντομα. Σας ευχομαι καλες γιορτες με υγεια για ολους μας και ιδιαιτερα για τον γιατρο μας.

A2enp3.png?jZYdKeP4

evagelia28 ανατριχιασα διαβαζοντας το μυνημα σου, ελπιζω να βρεθει. Εγω παλι ειμαι "λιγο" καλυτερα σημερα, δεν εχω πυρετο, εχω υποθερμια, αυριο θα ερθει η παιδιατρος, να μου πει τι να κανω, μια σταγονα γαλα βγαζω με το θηλαστρο ανα λεπτο, πολυ φοβαμαι οτι καθυστερησα πολύ και θα μου κοπει το γαλα. Θα δουμε...

stellinula τι εκανες τελικα? Τι σου ειπε ο γιατρος?

athina15 εχω κήλη στη μέση μου, επιλογη μου ηταν εξ αρχης

JENIA να σας ζησει η ανηψουλα ;)

PARASKEVI28 να σου ζήσει ο μπεμπης σου ;)

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι? εχω προβλημα με τον θηλασμο,ολη μερα δεν εχω πολυ γαλα παρα μονο το πρωι που θα ξυπνησω,το εχει παθει καμια σας αυτο?

Ολγάκι μου τα πρωινά η ροή του γάλατος είναι καλύτερη λόγω των ορμονών. Τα απογεύματα τα πράγματα φαίνονται πιο δύσκολα αλλά στην ουσία το μυστικο είναι να έχεις το μωρό κολλημένο στο στήθος σου για να ρυθμίσει την παραγωγή. Θα σου στείλω πμ

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

evagelia28 ανατριχιασα διαβαζοντας το μυνημα σου, ελπιζω να βρεθει. Εγω παλι ειμαι "λιγο" καλυτερα σημερα, δεν εχω πυρετο, εχω υποθερμια, αυριο θα ερθει η παιδιατρος, να μου πει τι να κανω, μια σταγονα γαλα βγαζω με το θηλαστρο ανα λεπτο, πολυ φοβαμαι οτι καθυστερησα πολύ και θα μου κοπει το γαλα. Θα δουμε...

Κοριτσάκι μου να σου ζήσει το μωρό σου. Θα ήθελα να ρίξεις μια ματία στο parents στο θέμα του θηλασμού. Εκεί σίγουρα θα βρεις βοήθεις. Μη ΄φοβάσαι για το γάλα σου ειλικρινά σου μιλάω. Μη νομίζεις ότι είμαι ειδική. Θηλάζω τη μπεμπούλα μου 2 1/2 μήνες τώρα αλλά το έψαξα αρκετά. Θα σας πει και η evi ότι το γάλα δεν κόβεται έτσι απλά

Πολλά φιλιά

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

Κοριτσια καλησπερα,

Εχω πολυ καιρο να γραψω γιατι ειχα προβλημα με το internet και μετα ... γεννησα:tongue:.

Τελικα επελεξα το Λητω να γεννησω και ευτυχως γιατι δεν προεκυψε φυσιολογικος ο τοκετος γιατι ο μικρουλης μου κουραστηκε και αρχισαν να πεφτουν οι σφυγμοι του αργα και σταθερα ενω η διαστολη μου ηταν μονο 5 και ο γιατρος με εβαλε για καισαρικη απο φοβο μηπως υπαρξει προβλημα στο παιδακι και μας κανει καμια ανακοπη. Η αποφαση παρθηκε 19:15 και 19:35 ειχα τον μπεμπη μου στο στηθος μου.

Διαβαζοντας τα σχολεια σας για το Αρεταιειο αναρωτιεμαι αν αυτο το προβλημα που προεκυψε σε μενα θα μπορουσαν στο Αρεταιειο να το διαχειριστουν τοσο γρηγορα γιατι σαν προσωπικο δεν αμφισβητω καθολου τις προθεσεις τους και τις προσπαθειες τους αλλα οπως λεγαμε και την τελευταια φορα που επικ/σα μαζι σας οτι στο Αρεταιειο εχουν πολυ κοσμο και λιγο προσωπικο και τι μπορει να γινει υπαρξει κατι πολυ επειγον.

Οπως και να εχει εγω τουλαχιστον ειμαι χαρουμενη γιατι ολα πηγαν καλα, για το νοσοκομειο δεν εχω αρνητικα σχολια γιατι παντα πιστευα οτι απο τα ιδιωτικα ειναι το καλυτερο, αλλα ο γιατρος μας.... αχ ο γιατρος μας, να τον εχει καλα ο Θεος, για αλλη μια φορα εδειξε το μεγαλειο του. Τι να πρωτογραψω κοριτσια μου. Να ειναι παντα καλα, με συγκινει και η σκεψη του τι εγινε στο νοσοκομειο και το πως αντεδρασε ο ιδιος αμεσα, μεθοδικα και ποσο τρυφερα με κοιταζε οταν με χειρουργουσε και ποσο εδειξε το ενδιαφερον του και την αγωνια του και για μενα και το παιδι μου στη διαρκεια του χειρουργειου. Τι να σας πω για την τομη.... εργο τεχνης. Ειμαι σχεδον 15 μερες χειρουργημενη και εκτος απο τα εσωτερικα ραμματα που τα καταλαβαινω λιγο οταν κουραζομαι, εξωτερικα ισα που φαινεται η τομη και η κοιλια μου εχει πεσει εντελως. Ουτε λαστεξ, ουτε ζωνες, ουτε γαζες. Η διπλανη μου στο δωματιο που εκανε και εκεινη καισαρικη οταν μας αλλαζαν γαζες ειδα την τομη της και επαθα ηττα. Ολα τα ειδη ραπτικης ειχε απανω της η κοπελα, με τα ραμματα να φαινονται και γενικα ηταν ασκημο το θεαμα. Τωρα δεν ξερω για να λεω την αληθεια αν ειχε καποιο προβλημα η κοπελα και δεν την "κολησε" ο γιατρος της αλλα φανταζομαι θα το ειχε αναφερει γιατι οταν ειδε την δικη μου τομη το σχολιασε οτι εχει γινει πολυ καλη δουλεια σε μενα ενω σε εκεινη ο γιατρος της εκανε αλμπανιες.

Τελος παντων κοριτσια σας πηρα μονοτερμα αλλα ας καταχωρηθει ως αλλη μια μαρτυρια για το ποσο τελειος ειναι ο γιατρος μας, ως ανθρωπος πρωτα και ως γιατρος.

Κουκλες να μας ζησουν τα παιδακια μας οσες εχουμε γεννησει, με το καλο να ερθουν τα μωρακια σε οσες τα περιμενετε. Ελπιζω να καταφερω να επικ/σω μαζι σας συντομα. Σας ευχομαι καλες γιορτες με υγεια για ολους μας και ιδιαιτερα για τον γιατρο μας.

Να σου ζήσειιιιιιιιιιιιιιιιιι:D.

γεια σας κοριτσια σημερα ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη ειχα την τυχη ο γιατρος μας να μας φερει στον κοσμο μια κουκλα θεα την ανιψια μου γεννησε σημερα 00:20 τα ξυμερωματα η αδεφουλα μου και εκανε ενα υγειες κοριτσακι 3300 ..

εχω να πω ενα μεγαλο μεγαλο ευχαριστω στον γιατρο μας να ειναι παντα καλα να εχει την υγεια του και να κανει αυτο που ξερει πολυ καλα στην ζωη του ... να φερνει στην ζωη μικρες ζωουλες που δινουν ελπιδα και χαρα σε πολυ κοσμο...

THANK.jpg

γιατι εισαι ανθρωπος και μετα γιατρος !!

;);););)

Να ευχηθώ κάποια στιγμή και στα δικά σου?

ευχαριστω μελινακη μου...γενικα κοιμαται το πολυ ενα δυορω κ μετα ξυπνα για φαγητο,το παλευω με τον θυλασμο κ αυτη το θελει πολυ...μια μερα ειπα να της δωσω απο μπιμπερο γιατι νομιζω οτι δεν τησ φτανει κ γκρινιαζε κ τελικα δεν το δοκιμασε καθολου...εχει τρελα ωραρια,αλλα το παλευουμε,ελπιζω να στρωσει καποια στιγμη το ολο θεμα κ να εχιυμε μια σειρα

Κουκλίτσα χαίρομαι απίστευτα για σένα.

Ελπίζω όλα τα μωράκια να είναι γερά και καλότυχα:D:D:D

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Όπως το είπε η Kikar μας η προλακτίνη είναι στα ύψη τα πρωινά γι αυτό και το περισσότερο γάλα!!!Όταν πεινάει το μωράκι σου θα το βάζεις στο στήθος. Αν δεν το βάζεις θα σου μειωθεί. Αν νιώσεις κάποια στιγμή ότι δεν αντέχεις από τον πόνο είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσεις θήλαστρο μέχρι να συνέλθει το στήθος σου, γιατί αν αποφεύγεις να βγάζεις το γάλα θα σου μειωθεί και θα τρέχεις μετά (σου μιλάει η παθούσα). Μετά θα ισορροπήσει η ροή και όλα θα πάνε καλά!!!Πολύ νερό θα βοηθήσει!!!

xairomai pou eisai kalutera koritsi mou!! mhn anhsuxeis gia to thilasmo kai ego akoma paidevomai ola tha strosoun siga siga. Tha sou pei kai h paidiatros leptomereies!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...