Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Λαμπη να σου ζησει η μπεμπουλα σου!!! μαλλον δεν υπαρχει προβλημα σχετικα με τις 2 διαφορετικες μεριδες και δεν παιζει κανενα ρολο που θα παει σχολειο να την χαιρεστε!!

Ολγακι πως εισαι κοριτσακι μου? αληθεια ο γιατρος μας σε εχει δει απο τοτε?

Εμενα τελικα χθες μου ανεβαλαν το ραντεβου για την Κυριακη μαλλον!!! αλλα, εχω πολυ αγωνια εχω να δω το μπεμπακι μου 2 εβδομαδες και κατι μερες, φιλακια σε ολες..

γενικα νιωθω λιγο καλυτερα,αν και η πιεση συνεχιζει να ειναι μεγαλη 15-10 τωρα δεν ξερω τι θα κανω...οχι ο γιατρος θα με δει οταν με το καλο σαραντησω.εσυ ολα καλα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γενικα νιωθω λιγο καλυτερα,αν και η πιεση συνεχιζει να ειναι μεγαλη 15-10 τωρα δεν ξερω τι θα κανω...οχι ο γιατρος θα με δει οταν με το καλο σαραντησω.εσυ ολα καλα?

Για να ηρεμήσεις και μόνο γιαυτό δε ρωτάς και κάνα καρδιολόγο?

Η μικρή πως υποδέχτηκε το μπέμπη?

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Χαιρομαι που εισαι καλυτερα, καθε μερα που περναει θα νιωθεις πιο δυνατη!!

Εγω καλα! απλα περιμενω και αυτη η αναμονη ειναι καπως... τελος παντων θα περασουν οι μερες και θα δουμε την μπεμπουλα την κυριακη :-D να μου φιλησεις τον μπεμπακο σου!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ?ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ,ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ.

[sIGPIC][sIGPIC]

Για να ηρεμήσεις και μόνο γιαυτό δε ρωτάς και κάνα καρδιολόγο?

Η μικρή πως υποδέχτηκε το μπέμπη?

αυτο λεω να κανω,θα κλεισω ραντεβου απο δευτερα κ θα παω,τουλαχιστων να μου πει οτι δεν ειναι κατι κακο.μια χαρα με την μικρη :P:p:p τον λατρεψε και τον προσεχει παρα πολυ,εσενα τι κανει το μωρακι σου?

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ?ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ,ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ.

σου ευχομαι με το καλο να δεχτεις κι αυτο το μωρακι σου,οταν ημουνα εγω εκει επιτρεπουν μονο γυναικα να μεινει μαζι σου.

Να μας ζήσουν τα νέα μωράκια!!!!Γερά και ευτυχισμένα!!!Ολγάκι μου, περαστικά!!!Θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά!!!Βρε κορίτσια στο κάτω- κάτω ολόκληρη γέννα, τόσο αίμα, τόση ταλαιπωρία, λογικά είναι όλα αυτά, ο οργανισμός μας παθαίνει σοκ!!!

Κορίτσια, που θηλάζετε ό,τι χρειαστείτε εγώ είμαι εδώ!!!Επίσης όποια ενδιαφέρεται στο blog μου έχω κάνει μία λίστα με τα αγελαδινά βρεφικά γάλατα αναλυτικά με τα στοιχεία τους!!

πολλά φιλιά!!!

Να μας ζήσουν τα νέα μωράκια!!!!Γερά και ευτυχισμένα!!!Ολγάκι μου, περαστικά!!!Θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά!!!Βρε κορίτσια στο κάτω- κάτω ολόκληρη γέννα, τόσο αίμα, τόση ταλαιπωρία, λογικά είναι όλα αυτά, ο οργανισμός μας παθαίνει σοκ!!!

Κορίτσια, που θηλάζετε ό,τι χρειαστείτε εγώ είμαι εδώ!!!Επίσης όποια ενδιαφέρεται στο blog μου έχω κάνει μία λίστα με τα αγελαδινά βρεφικά γάλατα αναλυτικά με τα στοιχεία τους!!

πολλά φιλιά!!!

συμφωνω απολυτα μαζι σου evi μου,οργανισμος ειναι αυτος...ποσα να αντεξει???ασε η ορμονες κολοτουμπες κανουνε,παντως παρατηρησα οτι ανεβοκατεβαινει συνεχεια η πιεση μου και ειμαι σιγουρη οτι σε λιγο καιρο θα επανελθει οπως παλια.τουλαχιστων μεχρι να σαραντησω ;););)

Χαιρομαι που εισαι καλυτερα, καθε μερα που περναει θα νιωθεις πιο δυνατη!!

Εγω καλα! απλα περιμενω και αυτη η αναμονη ειναι καπως... τελος παντων θα περασουν οι μερες και θα δουμε την μπεμπουλα την κυριακη :-D να μου φιλησεις τον μπεμπακο σου!!

που εισαι κοριτσακι εσυ? ειδες την μπεμπα σου σημερα?

Διαφημίσεις

που εισαι κοριτσακι εσυ? ειδες την μπεμπα σου σημερα?

Την ειδα κοριτσακι ειναι καλα!! και εγω εχω διαστολη ενα, αλλα δεν σημαινει τιποτα και δεν μας βιαζει κανενας, οποτε ερθει ο τοκετος απλα θα τρεξω!! φιλακια πολλα, η λοχεια ειναι τρελη περιοδο οσον αφορα τις ορμονες λιγη υπομονη θα περασει!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Geia sas kai apo mena, na maw zhsoun ta nea morakia mas, na einai gera kai dunata. Ego gennhsa ksimeromata kuriakhs 12/12 ola phgan kala kai o mpempis ektos apo ligo iktero pou exei einai mia xara. Koutsoulina, vghkes apo to nosokomeio????perimeno nea sou... Gia na po thn alithia den emeina euxaristhmenh apo to aretaieio an eksaireso tis kopeles pou htan oles oxi apla kales alla teleies, eksuphretikes etrexan gia ola kai den prolavainan. To domatio xalia kai to mpanio polu vromiko. ta 2 prota vrasia ksepagiasame den anoigane kalorifer.kai tora prepei na plhrosoume 88 gia auto domatio, an einai dunaton.arkei pou ohgan ola kala. Oso gia ton giatro mas irthe 15 lepta prin gennhso giati eixe kaisarikes ekeinh thn ora kai 2 fores pou mphke sto domatio me rothse an eimai kala kai auto olo. 5 meres meta me phran apo to grafeio tou na rothsoun an gennhsa..auta ta nea mou....An kamia kopela kserei pou prepei na pame na paroume to xarti ths liksiarxikhs praksis ( kapou sthn aleksandras eipan ston antra mou alla den katalave)an gnorizei kapoios thn diadikasia as mou pei sas parakalo. filia se oles tis manoules kai na perasoume omorfes giortes me ta mpempakia mas!!!

Ευαγγελία 28, να σου ζήσει το μωράκι σου! Ειχα και ΄γω ακριβώς την ίδια άποψη για το δωμάτιο, την καθαριότητα και η αλήθεια είναι ότι παραξενεύομαι όταν ακούω άλλες κοπέλες ότι τα βρήκαν όλα άψογα...Πάντως το προσωπικό πράγματι είναι πολύ εξυπηρετικό! Όσο για το γιατρό και σ΄εμένα στο τέλος ήρθε παρ'οτι δεν είχε καισαρικές αλλά δεν περίμενα κάτι διαφορετικό... γιατί ο λόγος που τον επέλεξα ήταν να έχω τη σιγουριά του καλύτερου γιατρού αν κάτι δεν πήγαινε καλά...Ευτυχώς δε χρειάστηκε!!! Για τη ληξιαρχική πράξη γέννησης θα πρέπει να πάτε στη Μητροπόλεως στο ληξιαρχείο Αθηνών (περίπου απέναντι από τη μητρόπολη) μετά από καμιά εβδομάδα...

Ευαγγελία 28, να σου ζήσει το μωράκι σου! Ειχα και ΄γω ακριβώς την ίδια άποψη για το δωμάτιο, την καθαριότητα και η αλήθεια είναι ότι παραξενεύομαι όταν ακούω άλλες κοπέλες ότι τα βρήκαν όλα άψογα...Πάντως το προσωπικό πράγματι είναι πολύ εξυπηρετικό! Όσο για το γιατρό και σ΄εμένα στο τέλος ήρθε παρ'οτι δεν είχε καισαρικές αλλά δεν περίμενα κάτι διαφορετικό... γιατί ο λόγος που τον επέλεξα ήταν να έχω τη σιγουριά του καλύτερου γιατρού αν κάτι δεν πήγαινε καλά...Ευτυχώς δε χρειάστηκε!!! Για τη ληξιαρχική πράξη γέννησης θα πρέπει να πάτε στη Μητροπόλεως στο ληξιαρχείο Αθηνών (περίπου απέναντι από τη μητρόπολη) μετά από καμιά εβδομάδα...

Σευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!! Ισως καποια δωματια ειναι πολυ καλυτερα γιαυτο διαβαζαμε τοσο καλα λογια δεν εξηγηται διαφορετικα.απ'οτι καταλαβα κανοθν αναικαισεισ ενα ενα δωματιο , απλα δεν ειχαν φτασει ακομα σε αυτο που ημουν εγω. Ευτυχως βγηκαμε νωρις και ηρθαμε σπιτακι μας!!

Σευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!! Ισως καποια δωματια ειναι πολυ καλυτερα γιαυτο διαβαζαμε τοσο καλα λογια δεν εξηγηται διαφορετικα.απ'οτι καταλαβα κανοθν αναικαισεισ ενα ενα δωματιο , απλα δεν ειχαν φτασει ακομα σε αυτο που ημουν εγω. Ευτυχως βγηκαμε νωρις και ηρθαμε σπιτακι μας!!

Για σας κορίτσια μόλις ανακάλυψα το κλάμπ του Χασιάκου και έχω μάθει αρκετά χάρη σε εσάς! Να σας ζήσουν τα μωράκια σας και πάντα να έχουν υγεία! Εγώ είμαι έγκυος 10 εβδομάδων. Μικρή ακόμα. Ο χασιάκος θα με δει μετά την αυχενική διαφάνεια. Ακόμα έχω μερικές βδομαδούλες. Έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτόν και είμαι διατεθημένη να κάνω πολύ υπομονή ... όπως γράφετε. Ακουσα ότι στο Αρεταίειο γίνεται ανακαίνιση μακάρι να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιουλιο πρώτα ο θεός που θα γενήσω.

Ξέρει καμία κάτι που γένησε πρόσφατα για την ανακαίνιση του νοσοκομείου?? Στον πρώτο όροφο βρίσκονται μόνο τα μονόκλινα και τα δίκλινα?? Οι τιμές στο περίπου? Τα τρίκλινα είναι έξίσου καλά? Και που βρίσκονται.

Επισης με τις πρώτες εξετάσεις ο γιατρός (Μουστακαρίας) μου είπε ότι είμαι στα όρια φυσιολογικου για ζάκχαρο. Είχε καμία να μου πει την εμπειρία της??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...