Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα,γεννησα την πεμπτη και εχτες βγηκα απο το νοσοκομειο,απιστευτα ευχαριστημενη με τον γιατρο μας και με ολο το προσωπικο στο Αρεταιειο.Αλλα το μονο που μου εχει χαλασει τελειος την διαθεση,ειναι οτι εχτες το βραδυ ξανα πηγα απο το νοσοκομειο γιατι εχω ανεβαζμενη πιεση.ειναι συνεχεια 15-10 και νιωθω μια βαρυκαρδια,μου ειπαν οτι δεν ειναι κατι,αλλα εγω εχω φοβιθει παρα πολυ και νιωθω αδυναμη :(:(:(:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια καλημερα,γεννησα την πεμπτη και εχτες βγηκα απο το νοσοκομειο,απιστευτα ευχαριστημενη με τον γιατρο μας και με ολο το προσωπικο στο Αρεταιειο.Αλλα το μονο που μου εχει χαλασει τελειος την διαθεση,ειναι οτι εχτες το βραδυ ξανα πηγα απο το νοσοκομειο γιατι εχω ανεβαζμενη πιεση.ειναι συνεχεια 15-10 και νιωθω μια βαρυκαρδια,μου ειπαν οτι δεν ειναι κατι,αλλα εγω εχω φοβιθει παρα πολυ και νιωθω αδυναμη :(:(:(:(

Κουκλίτσα μου να σου ζήσει!

Μη στεναχωρίεσαι. Αν ήταν κάτι σοβαρό θα το καταλάβαινες από το γιατρό μας. Προσπάθησε να πάρεις δυνάμεις γιατί τώρα με δύο μωρά θα χρειαστείς ότι απόθεμα έχεις. Αν θέλεις οποιαδήποτε βοήθεια μη διστάσεις να ζητήσεις.

Να είναι πάντα γερά τα μωρά σου ολγάκι μου αλλά και εσύ επίσης γιατί σε χρειάζονται

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Na σου ζησει Ολγακι!!!!!!!!!!!! Ελπιζω να εχεις επιστρατευσει μαμα πεθερα για βοηθεια Θα περασει το προβληματακι αυτο και θα ηρεμησεις!!

xtZRp3.png

Κοριτσακι μου να σου ζησει το κουκλακι σου να ειναι γερο και καλοτυχο!!

οσο για την πιεση για την πιεση για να σε αφησουν να φυγεις δεν νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις αλλιως θα σε κραταγαν για περαιτερω εξετασεις και παρακολουθηση και εφοσον σου ειπαν οτι δεν ειναι τιποτα, μαλλον δεν πρεπει να μην ανησυχεις, καλη αναρρωση κοιπελαρα μου!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Ολγάκι να σου ζήσει του νινάκι σου κοριτσάκι μου!!!!

Όταν θα έχεις όρεξη και θα μπορείς γιατι ο χρόνος σου σίγουρα είναι πολύ περιορισμένος, θα ήθελες να μας γράψεις για την καισαρική??? Πως την ένιωσες? πΩς το πέρασες? κλπ κλπ να ενημερωθούμε αυτές που ακολουθούμε????

Φιλάκια και περιμένουμε νέα σου!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Κοριτσακια αυριο εχω ραντεβου με τον γιατρουλη μας, ακομα ομως δεν ξερω ουτε την ωρα, ουτε που θα με δει, περιμενω τηλεφωνο απο τα κοριτσια στο ιατρειο να μου πουνε, ειναι καμια να τον συναντησει μηπως βρεθουμε? φιλακια σε ολες Ολγακι28 εισαι καλα κοπελα μου?

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Σας ευχαρισω κοριτσακια μου για της ευχες σας,τελικα εκανα επισκλιριδιο,και ολα πηγαν παρα πολυ καλα,ναι ενταξει φοβομουνα παρα πολυ,αλλα ηταν ολοι τοσο πολυ καλη μαζι μου που με βοηθουσε πολυ ψυχολογικα αυτο.και ειδικα οταν ακουσα το κλαμα του μπεμπη μου μετα περασε πολυ γρηγορα η ωρα μεχρι να με ραψουνε.οσο για την ωρα της καισαρικης,δεν πονας καθολου,απλα νιωθεις τα τραβηγματα που σου κανουνε, και το πιο ανατριχιαστικο να το πω ετσι...ειναι την ωρα που σε πιεζουνε απο πανω για να κατεβει το μωρο και να στο τραβηξουνε,αλλα μετα ολα οκ :P:p:p. το κακο με μενα ειναι αυτο που σας ειπα κ την προηγουμενη φορα ειμαι παρα πολυ πεσμενη ψυχολογικα λογο της πιεσης γιατι συνεχιζει να ειναι 15-10 και η παλμοι μου χαμηλη γυρω στους 55. και κοντευω να σκασω απο την στεναχωρια μου και απο τον φοβο μου.και το πρωι σηκωνομαι κ το προσωπο μου τουμπανο...τα χερια μου ομως οχι ουτε τα ποδια μου.ισως αυτο να ειναι απο τα φαρμακα κ τους ορους.και επισης εχω ακομα αδυναμιες...και αυτο νομιζω λογικα ειναι φυσιολογικο...:?:???::?:???:δεν ξερω...τι να πω...ευχομαι να περασουνε γρηγορα ολα αυτα,γιατι δεν ευχαριστιεμε τον μπεμπη καθολου.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΑ ΛΙΓΠ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ..ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΕΓΙΝΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΝΟΣ ΟΜΟΡΦΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ..ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ Κ ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΖΗΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Κ ΕΔΩΣΑ Κ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ...ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ Κ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ..ΗΜΟΥΝ ΤΥΧΕΡΗ Κ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,,ΗΜΟΥ ΝΣΤΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΩ ΟΡΟΦΟ Κ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΑ Κ ΚΑΘΑΡΑ...ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ..ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Κ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ..ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ...ΕΣΕΙς ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ..ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΩ??ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ...ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΗΛΩΜΕΝΟ??ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ..

Κι εγω την μικρη την εβαλα στη μεριδα μου Εμεις ειχαμε αλλα τρεξιματα γιατι ειμαστε εκτος γαμου.. Κι εμενα η μεριδα μου δεν ειναι στον τοπο κατοικιας μου και θα κανω μεταφορα καποια στιγμη Δε νομιζω οτι εχει να κανει με το σχολειο του παιδιου ..αλλα δεν ειμαι και σιγουρη Απλα θα τα μεταφερω για να ψηφιζω εδω που μενω Το παιδι κατα τα αλλα ειναι στι ΙΚΑ του μπαμπα(ο οποιος επεισης εχει αλλου τη δικη του μεριδα) της και εξεταζεται εδω που μενουμε χωρις κανενα προβλημα

Γενικα μην σε απασχολει τωρα αυτο Βαλτο σε μια μεριδα οπου σας ειναι πιο ευκολο να πατε (παρε τηλεφωνο στο κεπ της γειτονιας σου μηπως γινεται και μεσω κεπ)

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

Αχχ Ολγακι μου μην σε παιρνει απο κατω κουκλιτσα μου.. Κανςε υπομονη και θα περασει Να ζητας βοηθεια απο τους δικους σου τωρα Μην εισαι μονη με δυο παιδακια και σε αυτην την κατασταση Να δεις θα περασει και χαιρεσαι τον μικρουλη σου!!!

xtZRp3.png

Λαμπη να σου ζησει η μπεμπουλα σου!!! μαλλον δεν υπαρχει προβλημα σχετικα με τις 2 διαφορετικες μεριδες και δεν παιζει κανενα ρολο που θα παει σχολειο να την χαιρεστε!!

Ολγακι πως εισαι κοριτσακι μου? αληθεια ο γιατρος μας σε εχει δει απο τοτε?

Εμενα τελικα χθες μου ανεβαλαν το ραντεβου για την Κυριακη μαλλον!!! αλλα, εχω πολυ αγωνια εχω να δω το μπεμπακι μου 2 εβδομαδες και κατι μερες, φιλακια σε ολες..

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

καλημερα κοριτσια

προχθες εκανα την β' επιπεδου στον κ. Ελευθεριαδη, ολα πηγανε καλα, εκτος οτι η μικρη μου ειχε βολευτει μπρουμητα κ δεν μας αφηνε να δουμε το προσωπο της, τρεις φορες προσπαθησαμε, αλλα τελικα την ειδαμε...........

οσο αφορα την κυστη ο κ. Ελευθεριαδης μου ειπε οτι ειναι στο ηπαρ δεν εχει αιμα κ οτι πιθανοτατα να εχει φυγει στο ντοπλερ, οποτε ολα καλα :)

Να σου ζησει Λαμπη μου!!!! Κοιμαται καθολου τα βραδυα; Με το θηλασμο πώς τα πας;

Γι αυτο που ρωτας δεν ξερω να σου απαντησω

ευχαριστω μελινακη μου...γενικα κοιμαται το πολυ ενα δυορω κ μετα ξυπνα για φαγητο,το παλευω με τον θυλασμο κ αυτη το θελει πολυ...μια μερα ειπα να της δωσω απο μπιμπερο γιατι νομιζω οτι δεν τησ φτανει κ γκρινιαζε κ τελικα δεν το δοκιμασε καθολου...εχει τρελα ωραρια,αλλα το παλευουμε,ελπιζω να στρωσει καποια στιγμη το ολο θεμα κ να εχιυμε μια σειρα

ευχαριστω μελινακη μου...γενικα κοιμαται το πολυ ενα δυορω κ μετα ξυπνα για φαγητο,το παλευω με τον θυλασμο κ αυτη το θελει πολυ...μια μερα ειπα να της δωσω απο μπιμπερο γιατι νομιζω οτι δεν τησ φτανει κ γκρινιαζε κ τελικα δεν το δοκιμασε καθολου...εχει τρελα ωραρια,αλλα το παλευουμε,ελπιζω να στρωσει καποια στιγμη το ολο θεμα κ να εχιυμε μια σειρα

Λάμπη μου να σας ζήσει. Είσαι πολύ τυχερή που η μικρή θέλει να θηλάσει. Λίγο επιμονή χρειάζεται από εσένα και τον πρώτο καιρό να μη σκέφτεσαι τα ωράρια. Θα δεις ότι κάθε μέρα θα είναι και καλύτερα.

πολλά πολλά φιλιά στα μπουτάκια της:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...