Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Καλημέρα

Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ. Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη, είμαι στον 5ο μήνα, είμαι 31 χρονών κ όπως καταλαβαίνετε όλα μου φαίνονται βουνό. Τον κ Χασιακο ακόμα δεν τον έχω δει, έχω κλείσει ραντεβού μαζί του μετά την β΄ επιπέδου, δηλαδή τον Γενάρη. Με έχει δει μια φορά ο συνεργάτης του ο κ. Μουστακαριας και μου φάνηκε πολύ καλός, με ηρέμησε, γιατί το μωράκι μου έχει μια μικρή κύστη στην κοιλιακή χώρα και με έκανε να νιώσω γενικά πολύ καλά, κ έμενα κ τον άνδρα μου, ο οποίος είναι πιο αγχωμένος από έμενα.

Έχω λίγο άγχος για το ραντεβού με τον κ Χασιακο, δεν ξέρω τι να περιμένω από έναν γιατρό που θα με δει πρώτη φορά, πως θα μου μιλήσει, τι θα με ρωτήσει, τι μπορώ να τον ρωτήσω, με δεδομένο τον πολύ κόσμο που έχει στην αναμονή και την απειρία μου, αν μπορώ να συζητήσω σχετικά με την αμοιβή του από το πρώτο ραντεβού, καθώς και αν πρέπει να του πω γιατί άλλαξα γιατρό λίγο μετά την αυχενική, βλέπετε ήθελα και θέλω να γεννήσω σε δημόσιο μαιευτήριο με φυσιολογικό τοκετό με ένα πολύ καλό γιατρό τόσο για μένα όσο κ για το μωρό μου.

Ο λόγος που επέλεξα να αλλάξω γιατρό και να δω τον συγκεκριμένο είναι γιατί από ότι μου έχουν πει κάνει καισαρική μόνο όταν χρειάζεται, έχει πολύ μεγάλη εμπειρία σε δύσκολες καταστάσεις και ξεγεννάει στο Αρεταιειο.

Συγνώμη για το μεγάλο ποστ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα

Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ. Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη, είμαι στον 5ο μήνα, είμαι 31 χρονών κ όπως καταλαβαίνετε όλα μου φαίνονται βουνό. Τον κ Χασιακο ακόμα δεν τον έχω δει, έχω κλείσει ραντεβού μαζί του μετά την β΄ επιπέδου, δηλαδή τον Γενάρη. Με έχει δει μια φορά ο συνεργάτης του ο κ. Μουστακαριας και μου φάνηκε πολύ καλός, με ηρέμησε, γιατί το μωράκι μου έχει μια μικρή κύστη στην κοιλιακή χώρα και με έκανε να νιώσω γενικά πολύ καλά, κ έμενα κ τον άνδρα μου, ο οποίος είναι πιο αγχωμένος από έμενα.

Έχω λίγο άγχος για το ραντεβού με τον κ Χασιακο, δεν ξέρω τι να περιμένω από έναν γιατρό που θα με δει πρώτη φορά, πως θα μου μιλήσει, τι θα με ρωτήσει, τι μπορώ να τον ρωτήσω, με δεδομένο τον πολύ κόσμο που έχει στην αναμονή και την απειρία μου, αν μπορώ να συζητήσω σχετικά με την αμοιβή του από το πρώτο ραντεβού, καθώς και αν πρέπει να του πω γιατί άλλαξα γιατρό λίγο μετά την αυχενική, βλέπετε ήθελα και θέλω να γεννήσω σε δημόσιο μαιευτήριο με φυσιολογικό τοκετό με ένα πολύ καλό γιατρό τόσο για μένα όσο κ για το μωρό μου.

Ο λόγος που επέλεξα να αλλάξω γιατρό και να δω τον συγκεκριμένο είναι γιατί από ότι μου έχουν πει κάνει καισαρική μόνο όταν χρειάζεται, έχει πολύ μεγάλη εμπειρία σε δύσκολες καταστάσεις και ξεγεννάει στο Αρεταιειο.

Καλώς ήρθες! Σου εύχομαι να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

Θα έχεις καταλάβει ήδη ότι οι περισσότερες κοπέλες που γράφουν σε αυτό forum έχουμε τον κ. Χασιάκο πολύ κοντά στο θεούλη γιατί μας βοήθησε να πραγματοποιήσουμε ένα μοναδικό όνειρο. Όταν επομένως τον συναντήσεις για πρώτη φορά έχε υπόψη σου ότι γενικά είναι πολύ λιγομίλητος κάτι που συχνά παρεξηγείται. Εγώ επειδή τον ήξερα χρόνια για να εκμεταλλευθώ το χρόνο που έχω μαζί του (ο οποίος αρχικά είναι ελάχιστος) ότι απορία είχα την είχα σημειώσει σε ένα χαρτί που του το άφησα στο γραφείο του με το που μπήκα. Μόλις τελειώσαμε την εξέταση και μέχρι να συμμαζευτώ τον βλέπω να μου απαντά γραπτώς:D.

Για να μην παρεξηγηθώ, το γεγονός ότι δε μου αφιέρωνε χρόνο εμένα με ηρεμούσε γιατί μου έδειχνε ότι όλα πήγαιναν καλά και δεν υπήρχε πρόβλημα.

Είναι νωρίς να συζητήσεις για την αμοιβή από το πρώτο ραντεβού. Συνήθως αυτές οι συζητήσεις γίνονται μόλις μπεις στο μήνα σου. Αν ψάξεις λίγο στο forum θα δεις πιο συγκεκρίμένες λεπτομέρεις για την αμοιβή του. Επίσης δε νομίζω να τον ενδιαφέρει για ποιο λόγο άλλαξες γιατρό. Αν σε κάνει όμως εσένα να αισθανθείς καλύτερα πες του το.

Πραγματικά έχεις κάνει μια πάρα πολύ καλή επιλογή. Απλά να ξέρεις ότι είναι από τους ανθρώπους που θα σου κρατήσουν το χέρι στα δύσκολα και μπορεί ποτέ ξανά.

Προετοιμάσου για πολύωρες αναμονές αλλά αξίζει τον κόπο. Για απορίες θα σε βοηθάμε και εμείς από εδώ οπότε μη διστάσεις να μας εκμεταλλευτείς.

Πολλά φιλιά:-P

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Kikar ευχαριστώ κατ’ αρχήν για την άμεση ανταπόκριση,

αυτά που διαβάζω εδώ δεν απέχουν πολύ από εκείνα που μου είπανε οι γνωστές μου, σκέψου ότι μέχρι κ από την Σάμο με πήρε τηλέφωνο μια κοπέλα που παραθερίζαμε το καλοκαίρι να μου τον συστήσει, εκείνη την περίμενε 12 ώρες μέχρι να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό.

Έχεις δίκιο όσο αφορά την αμοιβή κ εγώ το βλέπω κάπως άκομψο, άλλα ο άνδρας μου αγχώνεται λόγο των σημείων των καιρών,

Μπορεί να μου πει κάποια κοπέλα πόσο της πήγε ο τοκετός στο Αρεταιειο? Αν έχει κ ΙΚΑ για ασφάλεια τόσο το καλύτερο. Νομίζω ότι πληρώνεις κ κάποιο πόσο στο νοσοκομείο…..

curls οσο μπορω να βοηθησω ... ;)

ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ με ΙΚΑ στο Αρεταίειο.

Τετράκλινο χωρίς χρέωση - Τρίκλινο 15 ευρώ - Δικλυνο 33 ευρώ - Μονόκλυνο 55 ευρώ...Αυτά μου είπαν απο το λογιστήριο του νοσοκομείου. Βέβαια το θεμα ειναι τι θα ειναι διαθεσιμο εκεινη τη μερα. Ο γιατρός απ οτι μου ειπαν τα κοριτσια εδω, δεν ασχολειτε με το θεμα δωματιου, μαλλον με τα κοριτσια στο ιατρειο πρέπει να συνενοηθεις. Αν και περήμενε διοτι σε λιγες μερες μπαινω για καισαρικη, θα σε ενημερωσω τι θα γινει με το δωματιο.

Η αμοιβη του γιατρου: (απο μενα ζητησε τοσα ύστερα απο ερωτηση μου, δεν ξέρω τι θα ισχύει σε κάποιους μηνες ουτε τι ζητα απο άλλες κοπελες) 1000 ευρω για τον ιδιο και 200 για τον αναισθησιολόγο.

Kikarευχαριστώ κατʼ αρχήν για την άμεση ανταπόκριση,

αυτά που διαβάζω εδώ δεν απέχουν πολύ από εκείνα που μου είπανε οι γνωστές μου, σκέψου ότι μέχρι κ από την Σάμο με πήρε τηλέφωνο μια κοπέλα που παραθερίζαμε το καλοκαίρι να μου τον συστήσει, εκείνη την περίμενε 12 ώρες μέχρι να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό.

Έχεις δίκιο όσο αφορά την αμοιβή κ εγώ το βλέπω κάπως άκομψο, άλλα ο άνδρας μου αγχώνεται λόγο των σημείων των καιρών,

Μπορεί να μου πει κάποια κοπέλα πόσο της πήγε ο τοκετός στο Αρεταιειο? Αν έχει κ ΙΚΑ για ασφάλεια τόσο το καλύτερο. Νομίζω ότι πληρώνεις κ κάποιο πόσο στο νοσοκομείο…..

Curls Καλως όρισες γειτόνισα (καθότι Κορυδαλλιώτισα και εγώ και γιατρός μου ο Κος Χασιάκος)

Με το καλό το νινάκι σου.....

Λοιπόν θα σου πω πάνω κάτω τις τιμές να τις γνωρίζεις έτσι όπως τις έμαθα και εγώ γιατι γεννάω σε λίγο και ήθελα να ξέρω πόσο πάει το μανικι....

Πρωτα από όλα πρέπει να ξέρεις ότι ο Κος Χασιάκος ΔΕΝ ειναι φιλοχρήματος...Μπορεί να σε χρεώνει επισκεψη παρα επίσκεψη και ΟΧΙ όλες....

Επειτα δεν ζητάει χρηματα σε πολλές περιπτωσεις αλλά επειδή η κάθε περιπτωση είναι ειδεική και την κρίνει αυτος δεν ξέρω αν θα είσαι και εσύ ή εγώ μέσα σε αυτές....

Περί νοσοκομείου

Η αμοιβή του γιατρού μας είναι 1000 ευρώ (τα οποία τα δίνεις αφου γεννήσεις και περάσει το 40ημερο και πας να σου κάνει τον υπέρυχο στο ιατρείο του....)

Αν κάνεις αναισθησία (επισκληρίδιος) κοστίζει περίπου 200 ευρώ ο αναισθησιολόγος...

Για τα δωματια είχε βάλει μια κοπέλα τις τιμούλες σε προηγούμενες σελίδες!!!

Αλλά μπορείς να πάρει στο λογιστηριο του Αρεταιειου και να σου πουν αναλυτικά πόσο κοστίζει για ΦΤ και πόσο για ΚΤ

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

curls οσο μπορω να βοηθησω ... ;)

ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ με ΙΚΑ στο Αρεταίειο.

Τετράκλινο χωρίς χρέωση - Τρίκλινο 15 ευρώ - Δικλυνο 33 ευρώ - Μονόκλυνο 55 ευρώ...Αυτά μου είπαν απο το λογιστήριο του νοσοκομείου. Βέβαια το θεμα ειναι τι θα ειναι διαθεσιμο εκεινη τη μερα. Ο γιατρός απ οτι μου ειπαν τα κοριτσια εδω, δεν ασχολειτε με το θεμα δωματιου, μαλλον με τα κοριτσια στο ιατρειο πρέπει να συνενοηθεις. Αν και περήμενε διοτι σε λιγες μερες μπαινω για καισαρικη, θα σε ενημερωσω τι θα γινει με το δωματιο.

Η αμοιβη του γιατρου: (απο μενα ζητησε τοσα ύστερα απο ερωτηση μου, δεν ξέρω τι θα ισχύει σε κάποιους μηνες ουτε τι ζητα απο άλλες κοπελες) 1000 ευρω για τον ιδιο και 200 για τον αναισθησιολόγο.

με πρόλαβες χιχιχιχιχιιχιχι

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Καλημέρα

curls με το καλο το μωρακι σου!! σου εχουν ηδη απαντησει τα κοριτσια για την αμοιβη του γιατρου και για τα δωματια!! λοιπον εγω θα σου πω οτι οταν πηγα στον Χασιακο ημουν ηδη 7 μηνων και εχω ενα προβλημα, μου τον συστησαν ως τον καλυτερο γιατρο!!! δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα,τωρα για την κυστη στην κοιλιτσα του μωρου σου να σου πω, οτι και εμεις ειχαμε μια κυστη στην αρ κοιλια της καρδουλας μας, αλλα παει εξαφανιστηκε στο ντοπλερ δεν εμφανιστηκε, απορροφηθηκε απο οσο μου ειπαν οι γιατροι!!! ολα θα σας πανε καλα, με το καλο με μια τελειωμηνη εγκυμοσυνη!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

curls δεν ξέρω καθόλου τιμες δωματιων για φυσιολογικο τοκετό...τις τιμες για καισαρικη μου τις ειπαν τηλεφωνικά απο το λογιστηριο του Αρεταιειου...οτι θες ρωτα μας ;)

Στις 12 του μήνα, στις 23:53 (όπως μου είπε ο αναισθησιολόγος!) γεννήθηκε η μικρή μου, στο Αρεταίειο, με καισαρική. Γιατρός μου ο γνωστός. Την άλλη μέρα, όταν ήρθε στο θάλαμο, ο σύζυγος μιας άλλης κοπέλας τον ρώτησε "Πώς μπορείτε και είστε ακόμα όρθιος?" και ο Χασιάκος του απάντησε (με το γνωστό γελάκι), "με το όρθιος δεν έχω πρόβλημα, με το ξαπλωτός έχω ένα θέμα τελευταία!!". Ο τύπος δεν παίζεται! Αισθάνομαι ότι δεν τον έχω ευχαριστήσει αρκετά για όλα όσα έχει κάνει για μένα. Και είναι πολλά! Χίλια ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου!

Διαφημίσεις

Οι τιμες στο Αρεταιειο για φυσιολογικο τοκετο ειναι οι εξης:

75 ευρω το 4κλινο/μερα

88 ευρω το 3κλινο/μερα

106 ευρω το 2κλινο/μερα

127 ευρω το 1κλινο/μερα

+15 ευρω αυτο το ποσο το πληρωνεις μονο μια φορα, αυταααα!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Στις 12 του μήνα, στις 23:53 (όπως μου είπε ο αναισθησιολόγος!) γεννήθηκε η μικρή μου, στο Αρεταίειο, με καισαρική. Γιατρός μου ο γνωστός. Την άλλη μέρα, όταν ήρθε στο θάλαμο, ο σύζυγος μιας άλλης κοπέλας τον ρώτησε "Πώς μπορείτε και είστε ακόμα όρθιος?" και ο Χασιάκος του απάντησε (με το γνωστό γελάκι), "με το όρθιος δεν έχω πρόβλημα, με το ξαπλωτός έχω ένα θέμα τελευταία!!". Ο τύπος δεν παίζεται! Αισθάνομαι ότι δεν τον έχω ευχαριστήσει αρκετά για όλα όσα έχει κάνει για μένα. Και είναι πολλά! Χίλια ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου!

Μενεξενια να σου ζησει η μπεμπουλα σου, να ειναι γερη και παντα καλοτυχη!!!!!

:lol:Οσο για τον γιατρο μας ειναι φοβερος τυπος, με χιουμορ και τρελος ατακαδορος!!! εγω την προηγουμενη φορα πηγα στο Αρεταιειο ημουν πεισμενη απο κοπελες που εχουνε την ιδια ηλικια κυησης με εμενα οτι εχει ερθει η ωρα να μου κανει nst, αλλα ο γιατρος μας μου εκανε τον υπερηχο ειδε οτι η μπεμπουλα ειναι καλα με αρκετα αμινιακα υγρα και μου λεει ξαναερχεσαι σε 2 εβδομαδες, τοτε τον ρωταω εγω μεσα στην αγωνια τελειωσαμε? και μου απανταει με το γνωστο γελακι (Εμ τι θελεις να σε κρατησω να γεννησεις)? περιττο ειναι να σου πω οτι δεν μπορουσα να σταματησω να γελαω!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημερα και απο εμενα σε ολα τα κορητσια !Απο την παρασκευη μεσρη δευτερα (εχτες)ειμουν στο Αρεταιειο λογο μιας περειδεσις που επρεπε να γεινει!Ο γιατρος μας ειταναι πολυ κουρασμενος αλλα τελειος στην δουλεια του.Στο σαλονι που ειμου ειμασταν συνολικα 4 κορητσια και ολες ειχαμε τον Χασιακο κορονα πανω απο το κεφαλη μας .Την ιδια μερα που εκανα την περειδεση(το σαββατο) μεχρη το βραδη ειμουν λες και δεν μπεικα χειρουργειο.Την δευτερα που περασε απο το σαλονι μας ειταναι ετοιμος για καταρευση! Πως τα καταφερνει και τα θυμαται ολα και κανει καλαμπουρι απορω!

Ο Θεος να τον εχει καλα !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...