Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Καλημερα κουκλες απο τις συσπασεις σημερα δεν μπορεσα να κοιμηθω, δεν με βλεπω να φτανω ως τελος!!!

Καλημερα μαριουλα, να σε ρωτησω πωσ τισ νοιψθεισ τισ συσπασεισ ποναει η κοιλια?? εγω ειμαι στην 39 βδομαδα και δε νιωθω τιποτα περιεργο ακομα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξέχασα να σας πω βρε κοριτσια οτι την Κυριακη που με ειδε ο γιατρος ... δεν ήθελε χρήματα πάλι (2η φορα) ... δεν με χρέωσε επισκεψη εννοω.

koritsi den eisai oute h proth oute h teleutaia sthn opoia to kanei, apo tote pou mphka ston 9 kai me vlepei kathe vdomada den mou exei parei oute mia fora episkepsh kai pleon niotho avola kai na rotao kathe fora. afou prin kan anoikseis to stoma sou sou leei ante "na pate sto kalo, geia sas".ti na po autos o anthropos tha paei ston paradeiso.

Κικαρ ειμαστε κοντοχωριανες, εγω μενω στο Ολυμπιακο χωριο στους Θρακομακεδονες αν εχεις υποψιν σου!!

Πολύ σωστά το είπες κοντοχωριανές :):):)

Κοριτσιαααααααα αυριο μπαινω 10 η ωρα στο Αρεταιειο...αυριο με το καλο θα εχω τον μπεμπη μου αγκαλιτσα,και αυριο ειναι κ η γιορτη της κορουλας μου.

Ολγάκι μου κατ'αρχήν να χαίρεσαι την κοράκλα σου. Όλα καλά θα πάνε θα δεις. Θα της κάνεις το καλύτερο δώρο ομορφιά μου:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

koritsi den eisai oute h proth oute h teleutaia sthn opoia to kanei, apo tote pou mphka ston 9 kai me vlepei kathe vdomada den mou exei parei oute mia fora episkepsh kai pleon niotho avola kai na rotao kathe fora. afou prin kan anoikseis to stoma sou sou leei ante "na pate sto kalo, geia sas".ti na po autos o anthropos tha paei ston paradeiso.

Ναι αλλα εμενα με ανελαβε στον 8ο μηνα και δεν του εχω πληρωσει 2 επισκεψεις! Δεν με ειχε απο την αρχη της εγκυμοσυνης, νιωθω και εγω αβολα, χωρια την αμοιβη του στην καισαρικη θα του παω κανα φυτο ή και ποτο μετα τη γεννα. Ειδα και αλλους την Κυριακη που του ειχαν παει μια ορχιδεα.

Διαφημίσεις

Ναι αλλα εμενα με ανελαβε στον 8ο μηνα και δεν του εχω πληρωσει 2 επισκεψεις! Δεν με ειχε απο την αρχη της εγκυμοσυνης, νιωθω και εγω αβολα, χωρια την αμοιβη του στην καισαρικη θα του παω κανα φυτο ή και ποτο μετα τη γεννα. Ειδα και αλλους την Κυριακη που του ειχαν παει μια ορχιδεα.

Καταλαβαίνεις επομένως πόσο άβολα αισθανόμαστε όλες οι υπόλοιπες που μας βλέπει από την αρχή της εγκυμοσύνης και πάλι δε ζητά λεφτά.:)

Εγώ επειδή είχα ακούσει ότι του αρέσει η σοκολάτα κάθε φορά πήγαινα με ΙΟΝ αμυγδάλου μέχρι που πήρα το θάρρος και τον ρώτησα και μου είπε ότι τρώει γλυκά όταν δεν προλαβαίνει να φάει φαγητό:oops:

Την επόμενη φορά του έταξα τυροπιτάκια:D

Πάντως ότι και αν ζητήσει λίγο είναι.

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Να ρωτήσω κάποια πραγματα τις κοπέλες που έχουν κάνει καισαρική με τον γιατρό μας.....

1) Είναι αλήθεια ότι είναι στο χέρι του γιατρού αν θα κάνει καλή δουλεια στο θέμα του πόνου μετά???? Εσεις πονάγατε πολύ μετά την καισαρική σας

2) Σας άφησε να φάτε μετα την εγχειρηση συντομα και κανονικά ή πέρασαν 2 μέρες με τσάι και φρυγανιές ?? (εντολή γιατρού ή πολίτική Αρεταίειου ήταν?)

3) Σου μιλάει την ώρα τις καισαρικής ή σου μιλάνε οι μαιες και οι άλλοι που έχει μέσα εκεί μαζί του??

4) ο αναισθησιολόγος είναι μαζί όλη την ώρα ή με το που σου κάνει την αναισθησία φεύγει??

5) Απο την πείρα σας ώς ήδη νοσηλευμένες στο Αρεταιειο τους ουροκαθετήρες σας τους βαζανε σωστά ή σας έτσουζαν(σας ενοχλούσαν) μέχρι να βγούν???

6) Ο γιατρός μας μετά σας επισκεφτόταν συχνά στο δωμάτιο???

Αν θυμηθώ κιάλλα θα ρωτήσω ε?

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Stellinula μου, επειδή εγώ έκανα καισαρική με τον γιατρό μας θα σου απαντήσω με τη μόνη διαφορά ότι την έκανα στο Λητώ.

1. Ο γιατρός έχει φοβερό χέρι!!!Γέννησα τα ξημερώματα και το πρωί της ίδιας μέρας ήμουν όρθια!!!Το παιδί το έπαιρνα αγκαλιά χωρίς βοήθεια!!Είναι σίγουρα θέμα γιατρού ο πόνος και στο λέω από εμπειρία καθώς έχω κάνει ανοικτή τομή λόγω εξωμητρίου με άλλο γιατρό και πονούσα φρικτά 15 μέρες και με κρατούσαν 2 άνθρωποι για να πάω τουαλέτα. Και μετά με τον Χασιάκο έβγαλα ολόκληρο παιδί και δεν κατάλαβα τίποτα!!! Τώρα δε που έχουν περάσει 5 μήνες η τομή είναι σαν ρυτίδα και δεν έχω καν τράβηγμα.

2.Αν θυμάμαι καλά το πρώτο γεύμα είναι ελαφρύ, αλλά μέσα σε 12 ώρες σου φέρνουν το κοτοπουλάκι σου κ.τ.λ.Την επόμενη μέρα έφαγα κανονικά!!!

3. Κατά τη διάρκεια του τοκετού είχα την τύχη να έχω στο πλευρό μου τον Χασιάκο, τον Μουστακαρία και την Άννα Μαρία. Ο γιατρός μας δε μιλούσε (χειρουργεί ο άνθρωπος στο κάτω κάτω), αλλά μου μιλούσε συνέχεια σε όλη τη διάρκεια ο αγαπημένος μας Μουστακαρίας. Μετά το χειρουργείο βέβαια ήρθε ο γιατρούλης μας κι έβγαλε μια τρυφερή πλευρά του που σου την αφήνω να την δεις μόνη σου...για έκπληξη...

4. Στο μαιευτήριο ήρθε 2 φορές ο γιατρός (τη μία δε με βρήκε-γυρνοβολούσα), 1 ο Μουστακαρίας και 1 η Άννα Μαρία. Ένιωσα την ΑΠΟΛΥΤΗ ασφάλεια!!!

5. Ο αναισθησιολόγος δεν έφυγε ούτε στιγμή από το προσκέφαλό μου. Μάλιστα με ρωτούσε διαρκώς αν αισθάνομαι καλά!!! Εξαιρετικός!!!!

Stellinula μου, επειδή εγώ έκανα καισαρική με τον γιατρό μας θα σου απαντήσω με τη μόνη διαφορά ότι την έκανα στο Λητώ.

1. Ο γιατρός έχει φοβερό χέρι!!!Γέννησα τα ξημερώματα και το πρωί της ίδιας μέρας ήμουν όρθια!!!Το παιδί το έπαιρνα αγκαλιά χωρίς βοήθεια!!Είναι σίγουρα θέμα γιατρού ο πόνος και στο λέω από εμπειρία καθώς έχω κάνει ανοικτή τομή λόγω εξωμητρίου με άλλο γιατρό και πονούσα φρικτά 15 μέρες και με κρατούσαν 2 άνθρωποι για να πάω τουαλέτα. Και μετά με τον Χασιάκο έβγαλα ολόκληρο παιδί και δεν κατάλαβα τίποτα!!! Τώρα δε που έχουν περάσει 5 μήνες η τομή είναι σαν ρυτίδα και δεν έχω καν τράβηγμα.

2.Αν θυμάμαι καλά το πρώτο γεύμα είναι ελαφρύ, αλλά μέσα σε 12 ώρες σου φέρνουν το κοτοπουλάκι σου κ.τ.λ.Την επόμενη μέρα έφαγα κανονικά!!!

3. Κατά τη διάρκεια του τοκετού είχα την τύχη να έχω στο πλευρό μου τον Χασιάκο, τον Μουστακαρία και την Άννα Μαρία. Ο γιατρός μας δε μιλούσε (χειρουργεί ο άνθρωπος στο κάτω κάτω), αλλά μου μιλούσε συνέχεια σε όλη τη διάρκεια ο αγαπημένος μας Μουστακαρίας. Μετά το χειρουργείο βέβαια ήρθε ο γιατρούλης μας κι έβγαλε μια τρυφερή πλευρά του που σου την αφήνω να την δεις μόνη σου...για έκπληξη...

4. Στο μαιευτήριο ήρθε 2 φορές ο γιατρός (τη μία δε με βρήκε-γυρνοβολούσα), 1 ο Μουστακαρίας και 1 η Άννα Μαρία. Ένιωσα την ΑΠΟΛΥΤΗ ασφάλεια!!!

5. Ο αναισθησιολόγος δεν έφυγε ούτε στιγμή από το προσκέφαλό μου. Μάλιστα με ρωτούσε διαρκώς αν αισθάνομαι καλά!!! Εξαιρετικός!!!!

Σε ευχαριστώ Εύη μου, η αλήθεια έιναι ότι έχω χεστεί πάνω μου ολιγον τι!!!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Καλημερα μαριουλα, να σε ρωτησω πωσ τισ νοιψθεισ τισ συσπασεισ ποναει η κοιλια?? εγω ειμαι στην 39 βδομαδα και δε νιωθω τιποτα περιεργο ακομα.

Ευαγγελια μου ναι εχω πονους περιοδου και νιωθω ενα σφιξιμο σε ολη την κοιλια, παντως ειναι πολυ πιθανο να ερθει η ωρα των ωδινων και να μην εχεις νιωσει καθολου συσπασεις ή μπορει σε εσενα να ειναι τελειος ανωδυνες και να μην γινονται αντιληπτες, εχεις κανει καρδιοτοκογραφημα? εκει φαινεται αν εχεις συσπασεις.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Ξέχασα να σας πω βρε κοριτσια οτι την Κυριακη που με ειδε ο γιατρος ... δεν ήθελε χρήματα πάλι (2η φορα) ... δεν με χρέωσε επισκεψη εννοω.

Κοριτσια ουτε απο εμενα παιρνει χρηματα!! οντως θα αγιασει!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Ευαγγελια μου ναι εχω πονους περιοδου και νιωθω ενα σφιξιμο σε ολη την κοιλια, παντως ειναι πολυ πιθανο να ερθει η ωρα των ωδινων και να μην εχεις νιωσει καθολου συσπασεις ή μπορει σε εσενα να ειναι τελειος ανωδυνες και να μην γινονται αντιληπτες, εχεις κανει καρδιοτοκογραφημα? εκει φαινεται αν εχεις συσπασεις.

avrio mou eipe na pap aretaieio na kano to kardiotokografhma, gia na doume loipon.. se euxaristo pol;u gia thn apanrhsh sou , toulaxiston na ksero an nioso kati apo auta oti einai suspash. thanksssss

koutsoulina κι εγώ στεναχωριέμαι πολύ για τον γιατρό μας...

stellinoula δεν είναι τίποτα!!!!!θα είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σου...ζήσ' την γιατί μετά θα την αναπολείς!!!Με την καισαρική με επισκληρίδιο τα ζεις όλα χωρίς να πονάς!!!!Είναι υπέροχα, να ακούς το κλαματάκι του μωρού σου όταν βγαίνει από την κοιλιά!!!Όλα τ άλλα σου υπόσχομαι ότι δε θα θυμάσαι τίποτα!!!!!!Θα ανυπομονείς κάθε φορά πότε θα φέρουν το μωράκι να το βλέπεις, τι καθετήρες και ορούς...τίποτα σου λέω!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...