Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Είμαι στα μέσα του κύκλου χωρίς ίχνος συμπτωμάτων κύκλου. Φαίνεται σαν να μην έχω οιστρογόνα, δεν έχω καν υγρά τα κλασικά. Ναι ξεκίνησα ενώ ήμουν αδιάθετη. Έκανα τον Οκτώβριο. Αλλά ναι αν δεν μου ερεθει σε 2 εβδομάδες ή δεν ξεκινήσουν κάποια συμπτώματα γόνιμων ημερών θα πάω σίγουρα. Έχω και περίεργα συμπτώματα και σκέφτηκα μην έχω κύστη. Και ναι έχω να γυμναστώ 6 μήνες. 

Ίσως να οφείλεται σε αυτό, ότι άλλαξε ρυθμούς άρα προσαρμοζεται. Αν πας τελικά στον γιατρό ρώτα τον, δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

to elaxisto einai 3 24ora pou meneis sto nosokomeio kai an esu k to moro einai kala mporeis na vgeis.

o Xasiakos einai IATROS den uparxei periptosei na afisei tin ugeia tis mamas (k tou morou) na kundineusoun, epomenos efoson i kaisariki einai epivevlimeni tha tin kanei.

ego eimai 13 Iouniou , Panathinaikos kai to tuxero mou noumero to 13:p:p;);) makari na mporousa na genniso 13 tou mina;)! ase pou an telika ginei etsi mia kata ta alla grousouziki mera tha einai i ntuxeri sou:D:D:D

pantos se katalavaino giati kai ego ithela 1 Maiou k Savvato alla telika o mpempikos argise merikes meres... pantos tora den me peirazei KATHOLOU an kai ekeines tis meres eixa pathei ena kolima me auti tin imerominia:confused:

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

natasa133 μου και εγω εχω φαει κολλημα, αν και παναθηναϊκος, απλα σκεφτομαι αρκετο μαλακομαγνητη εχω, και τωρα τελευταια και λιγη γρουσουζια, έτσι τους το ειπα χθες στο ιατρειο. Τωρα θα δουμε τι θα κανουν. Φαντασου οτι παντρευτηκα 6-6 στις 6 η ωρα. Ουτε σατανιστρια δεν το κανει....ετσι ειπα απο δω και περα θα προσεχω τις ημερομηνιες που ειναι στο χερι μου ... αφου παω για καισαρικη. Μου κάθετε ασχημα η ιδεα να εχει γεννεθλεια καποια χρονιά Τρίτη & 13 κτλ. ξερω οτι μπορει να την κοροιδεψουν τα αλλα παιδια ή μπορει να νιωθει η ιδια αβολα. Σε ευχαριστω για την απαντηση σου.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ

Πήγαμε σήμερα με τον συζυγό μου στο αναφερόμενο κέντρο για να μου γράψουν την πιθανή ημερομηνία τοκετού(ΠΗΤ) και την καμπύλη ζαχάρου που ο γυναικολόγος μου, μου είπε να κάνω.

Δεν ξέραμε ότι χρειαζόταν ραντεβού αλλά έτσι και αλλιώς δεν υπήρχε κανείς μόνο οι δυο γυναικολόγοι που πίνανε καφέ και καλαμπουρίζανε. Δεν μας δέχτηκαν και επιτόπου πήραμε το 184 και κλείσαμε ραντεβού, αν και απο το 184 μας είπαν οτι έπρεπε να μας εξυπηρετήσουνε αφού δεν είχανε κόσμο.

Προφανώς ενοχληθήκανε γιατί τους χαλάσαμε το κουβεντολόι. Αρνήθηκε ο γιατρός να μου γράψει την ΠΗΤ αν και είμαι στον 7ο μήνα κύησης και σε 20 μέρες αρχίζει η αδειά μου και επίσης την καμπύλη ζαχάρου μαζί με μια μέρα άδεια για να την κάνω ,λεγοντάς μου οτι πολλοί γυναικολόγοι την ζητάνε χωρίς να χρειάζεται και αν θελω άδεια να πάρω απο την κανονική μου.Μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει ούτε μια μέρα άδεια λόγω εγκυμοσύνης και επειδή καταλάβαμε με τον συζυγό μου ότι δεν θέλανε να μας εξυπηρετήσουν πήραμε όλα τα χαρτιά που τους είχαμε δώσει και τους είπαμε ΄οτι θα τους κάνουμε καταγγελία.

Έγινε ο γιατρός μαινόμενος ταύρος , μόνο ξύλο δεν έπαιξε με τον συζυγό μου μας κυνήγησε μέχρι το πεζοδρόμιο!!!

Απαράδεκτος γιατρουδάκος και γνωστός σε διάφορα φόρουμ για το ότι δεν κάνει την δουλειά του και μάλιστα ζητάει και εξηγήσεις γιατί δεν προτιμούν οι εγκυμονούσες αυτούς εκεί για γιατρούς τους!

Εχω ηδη ξεκινήσει την διαδικασία για την καταγγελία μεσω του ΙΚΑ.

Αλεξανδρα και πολυ καλα Θα κανεις απαραδεχτοι!!!

Το δικό μου ΙΚΑ δυστυχώς σου πέφτει λίγο μακρυά (Ν. Ερυθραία). Αν θες όμως πες μου να σου πω σε ποιο γιατρό θα πας

Κικαρ ειμαστε κοντοχωριανες, εγω μενω στο Ολυμπιακο χωριο στους Θρακομακεδονες αν εχεις υποψιν σου!!

to elaxisto einai 3 24ora pou meneis sto nosokomeio kai an esu k to moro einai kala mporeis na vgeis.

o Xasiakos einai IATROS den uparxei periptosei na afisei tin ugeia tis mamas (k tou morou) na kundineusoun, epomenos efoson i kaisariki einai epivevlimeni tha tin kanei.

ego eimai 13 Iouniou , Panathinaikos kai to tuxero mou noumero to 13:p:p;);) makari na mporousa na genniso 13 tou mina;)! ase pou an telika ginei etsi mia kata ta alla grousouziki mera tha einai i ntuxeri sou:D:D:D

pantos se katalavaino giati kai ego ithela 1 Maiou k Savvato alla telika o mpempikos argise merikes meres... pantos tora den me peirazei KATHOLOU an kai ekeines tis meres eixa pathei ena kolima me auti tin imerominia:confused:

Νατασουλα συμφωνουμε σε πολλα!!! φιλακια

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσιαααααααα αυριο μπαινω 10 η ωρα στο Αρεταιειο...αυριο με το καλο θα εχω τον μπεμπη μου αγκαλιτσα,και αυριο ειναι κ η γιορτη της κορουλας μου.

me to kalo!

tha tous kaneis koino party!!!!:)

uDLqp1.png

Κοριτσιαααααααα αυριο μπαινω 10 η ωρα στο Αρεταιειο...αυριο με το καλο θα εχω τον μπεμπη μου αγκαλιτσα,και αυριο ειναι κ η γιορτη της κορουλας μου.

ολγακι28 με το καλό :D και να χαιρεσαι την κορουλα σου με υγεια

Διαφημίσεις

Κοριτσιαααααααα αυριο μπαινω 10 η ωρα στο Αρεταιειο...αυριο με το καλο θα εχω τον μπεμπη μου αγκαλιτσα,και αυριο ειναι κ η γιορτη της κορουλας μου.[/quote

με το καλο, να εισαι παντα ευτυχισμενη με την οικογενεια σου και να γιορταζετε παντα ολοι μαζι.Να χαιρεσαι την κορη σου και αυριο θα της κανεις το καλυτερο δωρο

Με το καλο κοριτσακι μου να παρεις τον μπεμπακο σου αγκαλια και να χαιρεσαι και την κορουλα σου!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

σε ευχαριστω παρα πολυ,και εσενα σου ευχομαι οτι καλυτερο και να χαιρεσαι οτι αγαπας :P:p:p

Ολγακι με το καλο να παρεισ το μωρακι σου αγκαλια , τι ωραια που θα γιορταζετε ολοι μαζι. ανυπομονουμε για νεα σου ... φιλιααα !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...