Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Ναι φουλ. Εγώ έπαιρνα και 10 τη μέρα πριν την ετ και ένιωθα σα μπαλόνι μετά από ένα σημείο. Στήθος, κοιλιά, όλα 

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Pik ευχομαι μια τελειομεινη και καλη εγκυμοσυνη!!!

Λαμπη να σου ζησει το μπεμπακι σου!!!

Εγω εχω Πεμπτη 16/12 ραντεβου με το γιατρουλη μας θα ειμαι 37 εβδ και 2 ημερων, μεχρι τωρα η μπεμπουλα τα παει καλα ειναι γυρω στα 2500 κιλα φιλακια σε ολες!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια θα ήθελα τη γνωμη σας, ο γιατρός μου ειπε οτι απο 12-12-2010 και μετα μπορω να μπω για καισαρικη, ειπε θα με καλέσουν για να μου πουν τι να κανω, να προετοιμαστω. Εγω δεν θελω να γεννηθει το κοριτσακι μου 13-12-2010, το 13 το θεωρώ γρουσούζικο, τι να κανω? Να παρω να το πω στα κοριτσια στο ιατρειο σκεφτομαι, φοβαμαι μη μου θυμωσει ο γιατρος όμως.

Pik ευχομαι μια τελειομεινη και καλη εγκυμοσυνη!!!

Λαμπη να σου ζησει το μπεμπακι σου!!!

Εγω εχω Πεμπτη 16/12 ραντεβου με το γιατρουλη μας θα ειμαι 37 εβδ και 2 ημερων, μεχρι τωρα η μπεμπουλα τα παει καλα ειναι γυρω στα 2500 κιλα φιλακια σε ολες!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Κι εσύ με το καλό να κρατήσεις το κοριτσάκι σου στην αγκαλίτσα σου!

Κορίτσια θα ήθελα τη γνωμη σας, ο γιατρός μου ειπε οτι απο 12-12-2010 και μετα μπορω να μπω για καισαρικη, ειπε θα με καλέσουν για να μου πουν τι να κανω, να προετοιμαστω. Εγω δεν θελω να γεννηθει το κοριτσακι μου 13-12-2010, το 13 το θεωρώ γρουσούζικο, τι να κανω? Να παρω να το πω στα κοριτσια στο ιατρειο σκεφτομαι, φοβαμαι μη μου θυμωσει ο γιατρος όμως.

Αφού το σκέφτεσαι να πάρεις και αν θυμώσει τι πειράζει. Αλλωστε θα έχει ακούσει τόσα πολλά που και αυτό θα του φανεί φυσιολογικό!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Κορίτσια μου καλημέρα,

Ξέχασα να σας πω....Την 1η του μήνα έκανα doppler και φεύγοντας απο το ιατρείο και γυρνώντας με το ταξί περάσαμε έξω απο το Αρεταίειο....

Είχε λοιπόν ένα τεραστιο πανο απέξω κολλημένο που έγραφε με μεγάλα κοκκινα γράμματα και μετά απο κάτω με μαυρα μικρά....

"ΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΚΛΕΙΝΕΙ

λόγω έλειψης προσωπικου και πληρωμής προμυθευτών

απο το Υπουργείο Υγείας"

και μέχρι να απομακρυνθεί το ταξί εχω μείνει κάπως έτσι :shock::shock::shock:

Τι έγινε πάλι????

Υγ1 Το doppler βγήκε τέλειο...ο μπέμπης είναι 2 κιλά...χαχαχαχ

Υγ2 Δεν βρήκα τον γιατρό εν τέλη εκεινη την μέρα που το έκανα και μου έκλεισαν ραντεβού για 22 Δεκέμβριου οπότε τότε θα συζητήσω περί καισαρικής και βουβονοκηλών (μόλις 1 μήνα πρίν γεννήσω:confused::confused::confused:)...

Αχ ρε κορίτσια πείτε μου δεν πιστεύω πλέον να μου αρνηθεί ή να μου το παίξει πάλι κινέζος με απάντηση "Δεν ξέρω θα δούμε" ε? Αν δεν μου απαντήσει τότε ποτε θα μου απαντήσει την μέρα που θα γεννάω???? :confused::confused::confused:

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Ax και γω ειδα το πανο και ξέχασα να το αναφέρω, οταν πηγα με ψευτικο συναγερμο στο Αρεταιειο (νομιζα οτι γενναγα) αλλά με εξυπηρετησαναν κανονικα και την Κυριακη ο γιατρος δεν μου ειπε τιποτα.

Αχ βρε stellinula πες του το και να επιμένεις στην απόφασή σου. Εμένα πάντως με τη μια δέχτηκε την καισαρικη, όλοι οι γιατροι πιέζουν για φυσιολογικο τοκετο και ετσι ειναι το σωστό αλλά εμείς που εχουμε σοβαρά προβλήματα υγείας εξαιρούμαστε. Απλά να του δείξεις οτι εισαι αποφασισμένη. "Εχω βουβουνοκύλες, θελω να κάνω καισαρικη".

Διαφημίσεις

Αχ ρε κορίτσια πείτε μου δεν πιστεύω πλέον να μου αρνηθεί ή να μου το παίξει πάλι κινέζος με απάντηση "Δεν ξέρω θα δούμε" ε? Αν δεν μου απαντήσει τότε ποτε θα μου απαντήσει την μέρα που θα γεννάω???? :confused::confused::confused:

Εξυπακουεται πως δεν α αρνηθεί, αφού ειναι θέμα υγείας! Οπότε μην ανησυχείς :D

vrowp3.png

cwGLp3.png

Koutsoulina εφοσον αυτο ειναι που θελεις δεν εχεις παρα να παρεις τηλεφωνο και να το ζητησεις, τωρα δεν ξερω ποσο ευκολο μπορει να ειναι, παντως και εγω 13/10 εχω γεννηθει και ολα καλα!!!!;)

με το καλο να ερθει το μπεμπακι σου!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Αφού το σκέφτεσαι να πάρεις και αν θυμώσει τι πειράζει. Αλλωστε θα έχει ακούσει τόσα πολλά που και αυτό θα του φανεί φυσιολογικό!

Thanks που απάντησες pik ;)

Koutsoulina εφοσον αυτο ειναι που θελεις δεν εχεις παρα να παρεις τηλεφωνο και να το ζητησεις, τωρα δεν ξερω ποσο ευκολο μπορει να ειναι, παντως και εγω 13/10 εχω γεννηθει και ολα καλα!!!!;)

με το καλο να ερθει το μπεμπακι σου!!

Οχ, αληθεια δεν ηθελα να προσβάλλω κανέναν, απλά ειμαι λιγο προληπτικη...τριτη και 13 κτλ. Σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου και που απάντησες ;)

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ

Πήγαμε σήμερα με τον συζυγό μου στο αναφερόμενο κέντρο για να μου γράψουν την πιθανή ημερομηνία τοκετού(ΠΗΤ) και την καμπύλη ζαχάρου που ο γυναικολόγος μου, μου είπε να κάνω.

Δεν ξέραμε ότι χρειαζόταν ραντεβού αλλά έτσι και αλλιώς δεν υπήρχε κανείς μόνο οι δυο γυναικολόγοι που πίνανε καφέ και καλαμπουρίζανε. Δεν μας δέχτηκαν και επιτόπου πήραμε το 184 και κλείσαμε ραντεβού, αν και απο το 184 μας είπαν οτι έπρεπε να μας εξυπηρετήσουνε αφού δεν είχανε κόσμο.

Προφανώς ενοχληθήκανε γιατί τους χαλάσαμε το κουβεντολόι. Αρνήθηκε ο γιατρός να μου γράψει την ΠΗΤ αν και είμαι στον 7ο μήνα κύησης και σε 20 μέρες αρχίζει η αδειά μου και επίσης την καμπύλη ζαχάρου μαζί με μια μέρα άδεια για να την κάνω ,λεγοντάς μου οτι πολλοί γυναικολόγοι την ζητάνε χωρίς να χρειάζεται και αν θελω άδεια να πάρω απο την κανονική μου.Μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει ούτε μια μέρα άδεια λόγω εγκυμοσύνης και επειδή καταλάβαμε με τον συζυγό μου ότι δεν θέλανε να μας εξυπηρετήσουν πήραμε όλα τα χαρτιά που τους είχαμε δώσει και τους είπαμε ΄οτι θα τους κάνουμε καταγγελία.

Έγινε ο γιατρός μαινόμενος ταύρος , μόνο ξύλο δεν έπαιξε με τον συζυγό μου μας κυνήγησε μέχρι το πεζοδρόμιο!!!

Απαράδεκτος γιατρουδάκος και γνωστός σε διάφορα φόρουμ για το ότι δεν κάνει την δουλειά του και μάλιστα ζητάει και εξηγήσεις γιατί δεν προτιμούν οι εγκυμονούσες αυτούς εκεί για γιατρούς τους!

Εχω ηδη ξεκινήσει την διαδικασία για την καταγγελία μεσω του ΙΚΑ.

Ax και γω ειδα το πανο και ξέχασα να το αναφέρω, οταν πηγα με ψευτικο συναγερμο στο Αρεταιειο (νομιζα οτι γενναγα) αλλά με εξυπηρετησαναν κανονικα και την Κυριακη ο γιατρος δεν μου ειπε τιποτα.

Αχ βρεstellinula πες του το και να επιμένεις στην απόφασή σου. Εμένα πάντως με τη μια δέχτηκε την καισαρικη, όλοι οι γιατροι πιέζουν για φυσιολογικο τοκετο και ετσι ειναι το σωστό αλλά εμείς που εχουμε σοβαρά προβλήματα υγείας εξαιρούμαστε. Απλά να του δείξεις οτι εισαι αποφασισμένη. "Εχω βουβουνοκύλες, θελω να κάνω καισαρικη".

Εξυπακουεται πως δεν α αρνηθεί, αφού ειναι θέμα υγείας! Οπότε μην ανησυχείς :D

Μακάρι κορίτσια μου γιατι είμαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ......

Να ρωτήσω κάτι??? εσεις αν συνέβαινε κάτι αναλογο σε σας και είχε αυτην την αντιμετωπιση οπως της δικης μου...πως θα αντιδρουσατε??? τι θα κάνατε???

Θέλω να πάρω απόψεις μωρέ!!!

uop51syge.png

Διαφημίσεις

alexandra1[/b];725239]ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ

Πήγαμε σήμερα με τον συζυγό μου στο αναφερόμενο κέντρο για να μου γράψουν την πιθανή ημερομηνία τοκετού(ΠΗΤ) και την καμπύλη ζαχάρου που ο γυναικολόγος μου, μου είπε να κάνω.

Δεν ξέραμε ότι χρειαζόταν ραντεβού αλλά έτσι και αλλιώς δεν υπήρχε κανείς μόνο οι δυο γυναικολόγοι που πίνανε καφέ και καλαμπουρίζανε. Δεν μας δέχτηκαν και επιτόπου πήραμε το 184 και κλείσαμε ραντεβού, αν και απο το 184 μας είπαν οτι έπρεπε να μας εξυπηρετήσουνε αφού δεν είχανε κόσμο.

Προφανώς ενοχληθήκανε γιατί τους χαλάσαμε το κουβεντολόι. Αρνήθηκε ο γιατρός να μου γράψει την ΠΗΤ αν και είμαι στον 7ο μήνα κύησης και σε 20 μέρες αρχίζει η αδειά μου και επίσης την καμπύλη ζαχάρου μαζί με μια μέρα άδεια για να την κάνω ,λεγοντάς μου οτι πολλοί γυναικολόγοι την ζητάνε χωρίς να χρειάζεται και αν θελω άδεια να πάρω απο την κανονική μου.Μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει ούτε μια μέρα άδεια λόγω εγκυμοσύνης και επειδή καταλάβαμε με τον συζυγό μου ότι δεν θέλανε να μας εξυπηρετήσουν πήραμε όλα τα χαρτιά που τους είχαμε δώσει και τους είπαμε ΄οτι θα τους κάνουμε καταγγελία.

Έγινε ο γιατρός μαινόμενος ταύρος , μόνο ξύλο δεν έπαιξε με τον συζυγό μου μας κυνήγησε μέχρι το πεζοδρόμιο!!!

Απαράδεκτος γιατρουδάκος και γνωστός σε διάφορα φόρουμ για το ότι δεν κάνει την δουλειά του και μάλιστα ζητάει και εξηγήσεις γιατί δεν προτιμούν οι εγκυμονούσες αυτούς εκεί για γιατρούς τους!

Που να δεις εδω στο Παγκράτι, στο κεντρο μανας & παιδιου...αν σου λείπει χαρτι ή σφραγίδα δεν σε εξυπηρετει ο καφρος, χωρις ραντεβου δεν δεχετε και ο αντικαταστάτης (Γυναικολογος Καισαριανης) του ειναι ασχετος και πιο καφρος! Οποτε σε καταλαβαινω, μπραβω που ξεκινησες καταγγελία, εγω δεν ειχα ορεξη και δεν ηθελα να συγχιστω! Μου εχουν φερθει και μενα άσχημα. Γιατι δεν πας σε αλλο κεντρο μανας και παιδιου ή σε εναν αλλο γυναικολόγο?

stellinula[/b];725261]Μακάρι κορίτσια μου γιατι είμαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ......

Να ρωτήσω κάτι??? εσεις αν συνέβαινε κάτι αναλογο σε σας και είχε αυτην την αντιμετωπιση οπως της δικης μου...πως θα αντιδρουσατε??? τι θα κάνατε???

Θέλω να πάρω απόψεις μωρέ!!!

Εμενα προσωπικα οποιοι με ρωτανε γιατι δεν παω για φυσιολογικο τοκετο τους λέω το εξής επι λέξη:

"Αμα παω για φυσιολογικο, μια που θα βγω απο την αιθουσα τοκετου και μια που θα μπω στο χειρουργειο για την κοίλη, άσε που εχω μιλήσει με γιατρο για την κοιλη και μου εχει συστήσει καισαρικη, οποτε δεν γινεται αλλιώς, παμε για καισαρικη".

Σε ποιον ανθρωπο θα πεις την παραπανω φραση και δεν θα συμφωνησει? Απο την θεια σου ως τον γιατρο ... όλοι θα κανουν πίσω, διοτι ακουγεσαι αποφασισμενη και σιγουρη. Εγω αυτο κανω φιλη μου ;) και να σαι σιγουρη οτι δεν θα σου φερει αντιρρηση. Παρεμπιπτόντως δεν εχω μιλησει με τον ορθοπεδικο μου. Τον κ. Χασιάκο τον ειδα πρωτη φορά στον 8ο, ισως γι αυτο συμφωνησε, αν τον εβλεπα νωρίτερα ισως να ειχε την ιδια σταση που εχει απεναντι σου, και επειδη ολοι οι γιατροι που συναντησα ως τωρα μου λεγανε να παω για φυσιολογικο τοκετο ... με ενοχλουσε πολύ που δεν με καταλαβαιναν αλλα στην ουσια η καισαρικη ειναι πιο επικινδυνη και πιο επώδυνη, άρα καλα κανουν που προσπαθουν να εξαντλησουν ολα τα περιθώρια. Στο τέλος ομως ξερουν τι πρεπει να γινει, γιατροι ειναι, αυτη ειναι η δουλεια τους. Θα δεις, ολα θα πανε καλα.:wink:

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ

Αν ψάξεις στο site του parents θα δεις΄οτι αυτή είναι συνηθισμένη ιστορία για τους γιατρούς στο συγκεκριμένο ΙΚΑ. Αν θυμάμαι καλά μια κοπέλα πήγε στον Πειραιά και εξυπηρετήθηκε αλλά καταλαβαίνεις ότι και εκεί είναι φορτωμένα τα ραντεβού κυρίως εξαιτίας της ανεπάρκειας των γιατρών στο ΙΚΑ στις Τζιτζιφιές.

Το δικό μου ΙΚΑ δυστυχώς σου πέφτει λίγο μακρυά (Ν. Ερυθραία). Αν θες όμως πες μου να σου πω σε ποιο γιατρό θα πας

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Εμενα προσωπικα οποιοι με ρωτανε γιατι δεν παω για φυσιολογικο τοκετο τους λέω το εξής επι λέξη:

"Αμα παω για φυσιολογικο, μια που θα βγω απο την αιθουσα τοκετου και μια που θα μπω στο χειρουργειο για την κοίλη, άσε που εχω μιλήσει με γιατρο για την κοιλη και μου εχει συστήσει καισαρικη, οποτε δεν γινεται αλλιώς, παμε για καισαρικη".

Σε ποιον ανθρωπο θα πεις την παραπανω φραση και δεν θα συμφωνησει? Απο την θεια σου ως τον γιατρο ... όλοι θα κανουν πίσω, διοτι ακουγεσαι αποφασισμενη και σιγουρη. Εγω αυτο κανω φιλη μου ;) και να σαι σιγουρη οτι δεν θα σου φερει αντιρρηση. Παρεμπιπτόντως δεν εχω μιλησει με τον ορθοπεδικο μου. Τον κ. Χασιάκο τον ειδα πρωτη φορά στον 8ο, ισως γι αυτο συμφωνησε, αν τον εβλεπα νωρίτερα ισως να ειχε την ιδια σταση που εχει απεναντι σου, και επειδη ολοι οι γιατροι που συναντησα ως τωρα μου λεγανε να παω για φυσιολογικο τοκετο ... με ενοχλουσε πολύ που δεν με καταλαβαιναν αλλα στην ουσια η καισαρικη ειναι πιο επικινδυνη και πιο επώδυνη, άρα καλα κανουν που προσπαθουν να εξαντλησουν ολα τα περιθώρια. Στο τέλος ομως ξερουν τι πρεπει να γινει, γιατροι ειναι, αυτη ειναι η δουλεια τους. Θα δεις, ολα θα πανε καλα.:wink:

Δηλαδή λες έτσι να του το αναφέρω του γιατρού????

uop51syge.png

Δηλαδή λες έτσι να του το αναφέρω του γιατρού????

Ναι ρε συ, αλλα δεν ειναι ανθρωπος αρνητικος, δεν πιστευω οτι θα σου πει οχι.

1ο σχεδιο: πες οτι συμβουλευτηκες γιατρο (την ειδηκοτητα που αντιστοιχει στις βουβουνοκοιλες πχ παθολογο) και σου συνεστησε καισαρικη και οτι και συ νιωθεις σιγουρη οτι θες καισαρικη. Υστερα απο αυτα δεν θα σου πει οχι. Αν σου πει παλι "θα δουμε" (που δεν το πιστευω) ...

το 2ο σχεδιο (σε περιπτωση που δεν πετυχει το πρωτο) περιλαμβανει το εξης: πες του οτι νιωθεις αγχωμενη και δεν μπορεις να ηρεμησεις αν δεν ξεκαθαρισει το θεμα, να δεις που αμεσως θα σου πει "καισαρικη" ;) επειδη σιγουρα τον ενδιαφερει η ψυχικη σου ηρεμια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...