Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Αχ κοριτσια κι εγω εχω ραντεβου 6 η ωρα με τον γιατρο μας σημερα να μου πει εαν πηρε ο μικρος γρ. και πια μερα θα γεννησω μεσα στην εβδομαδα.δεν ξερω...αλλα εχω ανχωθει παρα πολυ σημερα:(:(:( Λαμπη μου να σου ζησει το κοριτσακι σου,και να ειναι παντα τυχερο υγειεστατο και ευτυχισμενο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κοριτσια κι εγω εχω ραντεβου 6 η ωρα με τον γιατρο μας σημερα να μου πει εαν πηρε ο μικρος γρ. και πια μερα θα γεννησω μεσα στην εβδομαδα.δεν ξερω...αλλα εχω ανχωθει παρα πολυ σημερα:(:(:( Λαμπη μου να σου ζησει το κοριτσακι σου,και να ειναι παντα τυχερο υγειεστατο και ευτυχισμενο...

olgaki den xreiazetai na anhsuxeis ephreazeis to moraki sou auto na skeftesai akai na eisai xaroumenh. pote se phrane apo to iatreio gia rantevou? kai ego perimeno na me paroun gia na me dei shmera alla den fanhkan akoma..

Κοριτσακια!!! Γεννησε η Λαμπη μας στις 2-12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ η κουκλιτσα σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο γιατρος αυτος ηταν καιο τυχερος μας..ειδες Λαμπρινουλα!!!!!!!

Να σου ζήσει κοριτσάρα μου.

Να είναι πάντα υγιές και καλότυχο το μπεμπάκι σου:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Λαμπη να σου ζησει, να το χαιρεσαι με υγεια :-D:-D:-D

Κοριτσια και γω περημενω να με δει ο γιατρος μεσα στο Σαββατοκύριακο, μου ειχαν ακυρωσει το ραντεβου της Πέμπτης στις 2-12-2010, και δεν με εχουν καλεσει ακομη, εχω ψιλοαγχωθει διοτι εχει να με δει απο 11-11-2010 και εχω μπει στο μηνα μου εδω και 1 μιση εβδομαδα, δεν εχω δει σε υπερηχο το κοριτσακι μου και δεν ξερω αν τρεφεται σωστα, αν παιρνει τα γραμμαρια που πρεπει κτλ.

Διαφημίσεις

olgaki den xreiazetai na anhsuxeis ephreazeis to moraki sou auto na skeftesai akai na eisai xaroumenh. pote se phrane apo to iatreio gia rantevou? kai ego perimeno na me paroun gia na me dei shmera alla den fanhkan akoma..

ειχα παρει εγω τηλ τον γιατρο κ μου ειπε να παω.

Λάμπη μου,να σου ζήσει κοριτσάρα μου!!!!!!!!Περιμένουμε τα νέα σου!!!!!!!!

Ρε Pik σε θαυμάζω πραγματικά!!!!!!Είσαι άξια!!!!!!!Πώς το πήρες απόφαση έτσι γρήγορα αστέρι? Εγώ σκέφτομαι να περάσει τουλάχιστον 1,5 χρόνος γιατί ειδικά με το θηλασμό έχω καταρρεύσει από την κούραση σε συνδυασμό με τη δουλειά!!!!!!!!Σε παραδέχομαι!!!Με το καλό!!!!!!!

φιλάκια σε όλες!!!!!!!

ουουουουουφ πηρε το αντρακι μου,ειναι τωρα 2850 :D:D:D και θα παρω τηλ τεταρτη βραδυ για να μου πουν εαν μπω την πεμπτη το πρωι για καισαρικη....

Είδες που ανησυχούσες?! Μπράβο!!! Με το καλό να γεννήσεις!

Λάμπη μου,να σου ζήσει κοριτσάρα μου!!!!!!!!Περιμένουμε τα νέα σου!!!!!!!!

Ρε Pik σε θαυμάζω πραγματικά!!!!!!Είσαι άξια!!!!!!!Πώς το πήρες απόφαση έτσι γρήγορα αστέρι? Εγώ σκέφτομαι να περάσει τουλάχιστον 1,5 χρόνος γιατί ειδικά με το θηλασμό έχω καταρρεύσει από την κούραση σε συνδυασμό με τη δουλειά!!!!!!!!Σε παραδέχομαι!!!Με το καλό!!!!!!!

φιλάκια σε όλες!!!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ Εύη μου! Ξέρω πως θα είναι δύσκολα στην αρχή (ο Κωνσταντίνος όταν γεννηθεί το μωράκι θα είναι μόλις 15 μηνών) αλλά θα τα καταφέρω :D Βέβαια θα είμαι μες το κατακαλόκαιρο με την κοιλιά και μετά με το νεογέννητο, κάτι που δεν θα είναι καθόλου ευχάριστο αλλά σκέφτομαστε όταν με το καλό γεννήσω τις μέρες του καύσωνα να είμαι στη μαμά μου με τα μωρά (μένει έξω από τον Αγιο Στέφανο), γιατί άλλο το αιρ-κοντίσιον και άλλο φυσικη (όσο γίνεται) δροσιά :D

Εγώ θήλασα μέχρι τον 5ο μήνα οπότε και σταμάτησε (είχε αρχίσει να περιορίζεται μετά από κάθε περίοδο) και στη δουλειά γύρισα μια εβδομάδα πριν γίνει ο Κωνσταντίνος 2 μηνών. Το θετικό είναι πως η δουλειά μου είναι πολύ κοντά στο σπίτι οπότε και γλυτώνω χρόνο. Αυτά. Σε ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές!!

Λάμπη μου να σου ζήσει το κουκλάκι σου! Γερό και δυνατό!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Λαμπη να σου ζησει, να ειναι γερο και καλοτυχο....ειμαι σιγουρη πως ολα πηγαν καλα. περιμενουμε την εμπειρια σου...

καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα,που χαθηκατε καλε ολες?????evagelia28 τι κανεις?πηγες στον γιατρο μας,σε ειδε?

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα,που χαθηκατε καλε ολες?????evagelia28 τι κανεις?πηγες στον γιατρο μας,σε ειδε?[

geia sou olgaki, nai phga to sabbato telika stis 6.30. mou eipe oti den eimai akoma etoimh kai na kano thn paraskeuh sto aretaieio thn NST kai savvato na ksanapao na me dei. ante na doume den thelei na vgei o mpemphs kai o amtras mou me exei zalisei viazetai na gennhsoume na dei to moro..:D

καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα,που χαθηκατε καλε ολες?????evagelia28 τι κανεις?πηγες στον γιατρο μας,σε ειδε?[

geia sou olgaki, nai phga to sabbato telika stis 6.30. mou eipe oti den eimai akoma etoimh kai na kano thn paraskeuh sto aretaieio thn NST kai savvato na ksanapao na me dei. ante na doume den thelei na vgei o mpemphs kai o amtras mou me exei zalisei viazetai na gennhsoume na dei to moro..:D

αχου μωρε,δεν θελει να βγει απο την κοιλιτσα της μαμας του η καρδουλα μου:D:D:D:Dαντε παντως ευχομαι με το καλο και με εναν πονο.ααααχ κι εγω η πεμπτη η παρασκευη η σαββατο γενναω.θα μου πουν την τεταρτη το βραδυ κι με εχει πιασει ενα ανχος αστα να πανε :(:(:(:( στο πρωτο μου παιδι δεν ενιωθα ετσι,τωρα φοβαμαι πολυ...

αχου μωρε,δεν θελει να βγει απο την κοιλιτσα της μαμας του η καρδουλα μου:D:D:D:Dαντε παντως ευχομαι με το καλο και με εναν πονο.ααααχ κι εγω η πεμπτη η παρασκευη η σαββατο γενναω.θα μου πουν την τεταρτη το βραδυ κι με εχει πιασει ενα ανχος αστα να πανε :(:(:(:( στο πρωτο μου παιδι δεν ενιωθα ετσι,τωρα φοβαμαι πολυ...

e no mizo oti sto proto pame teleios apeires den kseroume ti mas perimenei gi auto kai den exoume toso agxos. ola kala tha pane mhn anhsuxeis , elpizo na me piasoun oi ponoi kai emena mexri tote kai na vrethoume sto maieuthrio.ante esu toulaxiston ksereis oti sigoura mexri to savvato tha exeis to moraki sou agalia..:mrgreen:

e no mizo oti sto proto pame teleios apeires den kseroume ti mas perimenei gi auto kai den exoume toso agxos. ola kala tha pane mhn anhsuxeis , elpizo na me piasoun oi ponoi kai emena mexri tote kai na vrethoume sto maieuthrio.ante esu toulaxiston ksereis oti sigoura mexri to savvato tha exeis to moraki sou agalia..:mrgreen:

μακαρι να ημασταν μαζι....ευχομαι να μας πανε ολα οπως τα θελουμε...με γερα μωρακια:P:p:p

Με πηραν απο το ιατρειο χθες κυριακη και πηγα, χαμος απο κοσμο, το κοριτσακι μου εχει παει 3 κιλα, και πρωτα ο Θεός μπορει να με βαλει για καισαρικη απο 12-12-2010 ... Ανυπομονω να την κρατησω στην αγκαλια μου!:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...