Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Ολγακι μου να δεις που ολα θα πανε τελεια!!!!! Το μωρακι σου θα ειναι υγιεστατο!!!! Ποτε εεις ραντεβου;; Απολαυσε τις τελευταιες στιγμες που τον εχεις στην κοιλιτσα σου Αν δεν μπορεις να κοψεις το τσιγαρο καθολου κανε μερικες τζουρες οταν τελειωνεις το θηλασμο και μεινε ακαπνη μεχρι τον επο,μενο Φιλιαααα!!!!

σε ευχαριστω πολυ malina μου,αυριο εχω ραντεβου με τον γιατρο και θα μου πει πια μερα θα με βαλει.αλλα μου ετυχε αλλο τωρα και ειμαι πολυ χαλια.εσκυψα το πρωι να ντυσω την μικρη μου και με αφησε η μεση μου,και υποφερω τωρα απο τους πονους και δεν μπορω να κουνηθω.κοιτα να δεις τι επαθα λιγες μερες πριν την γεννα....δεν ξερω τι να κανω....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε ευχαριστω πολυ malina μου,αυριο εχω ραντεβου με τον γιατρο και θα μου πει πια μερα θα με βαλει.αλλα μου ετυχε αλλο τωρα και ειμαι πολυ χαλια.εσκυψα το πρωι να ντυσω την μικρη μου και με αφησε η μεση μου,και υποφερω τωρα απο τους πονους και δεν μπορω να κουνηθω.κοιτα να δεις τι επαθα λιγες μερες πριν την γεννα....δεν ξερω τι να κανω....

εμένα πάλι έχει πιαστεί η μέση απο χαμήλα μέχρι πανω τον σβέρκο μου:(:(:(

επίσης κορίτσια σήμερα πάω για το doppler (στον Κο Ελευθεριαδή) και μου είπαν τα κοριτσια μας μετά το doppler Να κατέβω κάτω στον Κο Χασιάκο με τα αποτελέσματα.....

Θα με δεχτεί ως επισκεψη ξέρετε??? Η θα μου κλέισουν ραντεβού να πάω άλλη μέρα???

Είναι που καιγομαι να του μιλήσω για το θέμα του τοκετού γιαυτο σας ρωτάω.....

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

επίσης κορίτσια σήμερα πάω για το doppler (στον Κο Ελευθεριαδή) και μου είπαν τα κοριτσια μας μετά το doppler Να κατέβω κάτω στον Κο Χασιάκο με τα αποτελέσματα.....

Θα με δεχτεί ως επισκεψη ξέρετε??? Η θα μου κλέισουν ραντεβού να πάω άλλη μέρα???

επισκεψη δεν θα σου παρει σιγουρα,και θα σου κλεισουν κ το επομενο ραντεβου,και μπορεις να του μιλησεις σημερα

Θα δουν το doppler και θα σου κλείσουν το επόμενο ραντεβού. Εγώ εκείνη την ημέρα είχα μιλήσε με τον Αννα-Μαρία για ότι απορίες είχα για τον τοκετό. Και εννοείται μου τις έλυσε όλες.

vrowp3.png

cwGLp3.png

Διαφημίσεις

Και ας σας πω και τα δικά μου νέα: είμαι έγκυος! :D

Οσο για συμπτώματα έχω κάποιες μέρες απίστευτη υπνηλία και επίσης με ενοχλεί η μυρωδιά του φαγητού του μωρού μου :( Στο τελευταίο μόνο υπομονή μπορώ να κάνω.... Κατά τα άλλα τίποτε εντελώς. Ε, κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.

Την προηγούμενη Πέμπτη έκανα το πρώτο ραντεβού με τον Μουστακαρία εννοείται (όπως και την προηγούμενη φορά) και ακούσαμε και την καρδούλα του :D Μάλιστα σχολίασε: Απρίλη γέννησες?! Μπράβο, καλύτερα κοντά - κοντά! Στις 17 Δεκέμβρη μου είχαν κλείσε τα κορίτσια ραντεβού για τεστ - παπ αλλά τελικά θα είναι ραντεβού για εγκυμοσύνη. Αν και μου είπε ο Μουστακαρίας πως δεν είναι απαραίτητο να πάω στο συγκεκριμένο αλλά να πάω κατευθείαν για αυχενική αρχές ιανουαρίου, αλλά λέω να πάω για να δω τον γιατρό μας γιατί μεχρι τον Φεβρουάριο που θα είναι το ραντεβού μας είναι μακριά!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Οσο για συμπτώματα έχω κάποιες μέρες απίστευτη υπνηλία και επίσης με ενοχλεί η μυρωδιά του φαγητού του μωρού μου :( Στο τελευταίο μόνο υπομονή μπορώ να κάνω.... Κατά τα άλλα τίποτε εντελώς. Ε, κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.

Την προηγούμενη Πέμπτη έκανα το πρώτο ραντεβού με τον Μουστακαρία εννοείται (όπως και την προηγούμενη φορά) και ακούσαμε και την καρδούλα του :D Μάλιστα σχολίασε: Απρίλη γέννησες?! Μπράβο, καλύτερα κοντά - κοντά! Στις 17 Δεκέμβρη μου είχαν κλείσε τα κορίτσια ραντεβού για τεστ - παπ αλλά τελικά θα είναι ραντεβού για εγκυμοσύνη. Αν και μου είπε ο Μουστακαρίας πως δεν είναι απαραίτητο να πάω στο συγκεκριμένο αλλά να πάω κατευθείαν για αυχενική αρχές ιανουαρίου, αλλά λέω να πάω για να δω τον γιατρό μας γιατί μεχρι τον Φεβρουάριο που θα είναι το ραντεβού μας είναι μακριά!

σου ευχομαι με το καλο, και να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη:D:D:D

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Άντε στο δρόμο που άνοιξε η pik:D:D:D

Τέλεια κορίτσι μου. Σου εύχομαι να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Pik τα συγχαρητηρια μου!!!!! Να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!!! Ειχες γεννησει φυσιολογικα ή με καισαρικη;; Εμεις με την καισαρικη ποσο πρεπει να περιμενουμε αραγε για δευτερο μωρακι;; Πολλα φιλακια σε ολες!!!!!

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

Με φυσιολογικό τοκετό γέννησα, είχα μάλιστα πολύ καλή γέννα. Είχα ρωτήσει τον γιατρό μας όταν είχα πάει για την λοχεία για το πότε μπορώ να μεινω πάλι έγκυος και είπε από τους 6μήνες και μετά μπορώ. Κι εγώ φαίνεται πως το τήρησα επ' ακριβώς :D

Malina μου καλύτερα να τον ρωτήσεις εκείνος ξέρεις καλύτερα. Λογικά λόγω καισαρικής το εξάμηνο πρέπει να είναι λίγο, αλλά ο γιατρός είναι που θα σου δώσει την σωστή απάντηση.

vrowp3.png

cwGLp3.png

sugxaritiria!!!!!!

polu neuxaristo pou einai toso konta! euxes gia mia kali egkumosuni!

uDLqp1.png

κοριτσια

εγω που εχω κανει 3 καισσαρικες με τον χασ μου ειχε πει απο την πρωτη κιολλας οτι μολις γινει 4 μηνων το μωρο σου μπορεις να κανεις κ αλλο. φανταζομαι ομως πως ειναι κ αναλογα την περιπτωση βεβαια.

pik συγχαρητήρια, σου ευχομαι και γω μια τελειομηνη εγκυμοσύνη.

Τα νεα ειναι οτι ο γιατρος ειχε περιστατικα που τον κρατησαν μακρυα απο το ιατρειο εχθες οποτε θα μας δει μεσα στο Σαββατοκύριακο...

Θέλω να θεσω 2 ερωτήσεις :confused:

1ον: Σας εχει τυχει να χρησιμοποιησετε κρεμες αποτρυχωσης και αν ναι ποια προτεινετε? Ειμαι 9 μηνων εγκυος. (Τα κοριτσια στο ιατρειο ειπαν να χρησιμοποιησω)

2ον: Σας εχει τυχει μετα απο ΝΣΤ ή Υπέρυχο να κλοτσάει το μωρό (με χερια, ποδια, γονατα και αγκωνες) και να ταραζετε πολύ για κανα 14ωρο ή αποτελεί εξαίρεση η δικιά μου? (κορίτσια τη λυπήθηκα τη μικρη, κοντεψε να μου σκισει την κοιλια!!!)

Κοριτσακια!!! Γεννησε η Λαμπη μας στις 2-12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ η κουκλιτσα σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο γιατρος αυτος ηταν καιο τυχερος μας..ειδες Λαμπρινουλα!!!!!!!

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...