Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

κοριτσια για να κανω εισαγωγη την τεταρτη σε ποιο γραφειο παω??εχει ξεχωριστο τμημα η μαιευτικη??εκεινη την ωρα 7 τοπρωι θα ειναι καποια προεσταμενη να δουμε για δωματιο??σας επριξα εεε???υπομονηηηηηηηηηηηη...........:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια για να κανω εισαγωγη την τεταρτη σε ποιο γραφειο παω??εχει ξεχωριστο τμημα η μαιευτικη??εκεινη την ωρα 7 τοπρωι θα ειναι καποια προεσταμενη να δουμε για δωματιο??σας επριξα εεε???υπομονηηηηηηηηηηηη...........:tongue::tongue::tongue:

κοριτσάκι μου έχεις ξαναπάει αρεταίειο?

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

ναι, στο αρεταιειο

ναι ειχα κανει την προηγουμενη εβδομαδα γιατι ειχα κατι πονακια,αλλα ητανε μια χαρα.:D:D εσενα πως παει το μωρακι σου?ποτε με το καλο γεννας?

κοριτσάκι μου έχεις ξαναπάει αρεταίειο?

ναι μια φορα για κατι εξετασεις αιματος που μου ειχε πει ο γιατρος κ εφερνα βολτα γυρω γυρω σαν λαβυρινθος μου φαινοταν...:shock::shock:

ναι μια φορα για κατι εξετασεις αιματος που μου ειχε πει ο γιατρος κ εφερνα βολτα γυρω γυρω σαν λαβυρινθος μου φαινοταν...:shock::shock:

ok. Θα προσπάθησω να σου εξηγήσω. Αν πας με το σύζυγο και το αυτοκίνητο θα μπείτε από την είσοδο της Β. Σοφίας που είναι για τα αυτοκίνητα (ακριβώς δίπλα σε ένα περίπτερο). Θα χτυπήσει ο άντρας σου το κουδούνι και θα πει ότι έχει ετοιμόγεννη για να του ανοίξουν. Λογικά θα του πουν να σε αφήσει και να φύγει αλλά αν καταφέρει να βρει κάπου που δεν ενοχλεί να αφήσει το αυτοκίνητο ας μη δώσει σημασία. Θα προχωρήσετε με το αυτοκίνητο όλο ευθεία και θα δεις το πίσω κτήριο που είναι η μαιευτική. Δε θα μπεις στην πρώτη πόρτα που θα συναντήσεις θα μπεις στη δεύτερη όπου μετά θα ψάξεις αριστερά και θα δεις ένα μικρό διάδρομο. Έτσι όπως κοιτάς ευθεία υπάρχει ένα δωμάτιο. Λογικά εκείνη την ώρα θα υπάρχει προισταμένη. Για να καταλάβεις ότι είσαι σωστά αν κοιτάξεις δεξία σου στο διάδρομο θα δεις μια τουαλέτα μέσα και άλλή μια πόρτα όπου εκεί εξετάζει ο κ. Χασιάκος και όχι μόνο. Μην αγχώνεσαι καθόλου γιατί εκείνη την ώρα τό νοσοκομείο είναι σε καλή φάση και θα βρεθεί σίγουρα κάποιος να σε βοήθησει.

Αν θες πες μου να σου στείλω το τηλ μου για να ΄με πάρεις εκείνη την ώρα.

Πολλά φιλιά

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Καλημέρα Κορίτσια. Επέστρεψα πάλι. Καλά εβδομάδα. Όλα καλά μέχρι τώρα. Λάμπη με το καλό. Κikar να σε ρωτήσω κάτι; Ο γιατρός μας μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και μπορείς να μείνεις έγκυος αμέσως..Στην τελευταία επίσκεψη έβαλε τα γέλια και μου είπε ότι περίμενε να πάω εγκυμονούσα και όχι για τυπική επίσκεψη. Σου έχει ξανατύχει;

Καλώς την κούκλα. Βρε το χίουμορ του γιατρού μας δεν το έχεις συνηθίσει ακόμα? Τα ίδια μου έλεγε και μένα όταν πήγαινα για τον τυπικό έλεγχο και δεν είχα παντρευτει ακόμα. Με αυτόν τον τρόπο του θέλει να σου δείξει ότι δεν έχεις κανένα απολύτως θέμα. Απλά εμπιστεύσου τον:D

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Κορίτσια καλυσπέρα, σήμερα το πρωϊ παρατήρησα οτι εχω πόνους χαμηλά στην κοιλιά καθε 30 λεπτά. Υστερα απο 2 ώρες πηρα τον γιατρό και του το ειπα. Μου ειπε να παω στο νοσοκομειο, πηγα, μου κανανε NST ... και βγήκε καλο, ολα τα κοριτσια εκει μου φέρθηκαν αψογα. Το θεμα ειναι οτι όσο ήμουνα εκεί εγω συνέχισα να εχω πόνους κάθε 30 λεπτά, οπότε φωνάζουν μια γκεστάπο να με ψηλαφήσει, εχωσε όλο το χερι της μεσα και οσο και αν της έλεγα οτι δεν μπορω ... ΠΟΝΑΩ κτλ, δεν σταματαγε, μου ηρθε να την φυτεψω στο πατωμα! Παει να φυγει ... :?: και τι ρωταω τι δειχνει η ψηλάφιση και μου λεει "τιποτα". Με το ζόρι μου μιλαγε! Περνα απο μπροστα μου οσο περημενα να ενημερωσει τον γιατρο και με το κινητο στο αυτι χωρις να με κοιταξει (νομιζα οτι μιλαγε στο κινητο της) μου λεει: Να σου κανω ενεση voltaren ή θα μείνεις? Δεν δινω σημασία, μου λεει μια άλλη νοσοκομα "Σε σας μιλαει!" και παω απο πισω της και της λέω: δεν θελω ενεσεις, μου λεει Εισαγωγη, εκεινη την ωρα παιρνει ο γιατρος που της λεει κανε εξετασεις ουρων, αιματος. Αν τη ρώταγα κατι, ήταν ολο τουπέ και υφος, ασε που τα ελεγε καθ οδον, δεν σταματουσε ... οσο προχωρουσε μου μιλαγε, και επρεπε να τρεχω απο πισω της σαν το σκυλάκι! Μου λεει θα κανεις ενεση, της λεω σου ειπα οτι δεν θελω, και μου λεει το κανεις για να σταματησουν οι συστολες. Καλα λεω. Τρωω την ενεση.

Νωρίτερα που πηγε να μου παρει αιμα, και καθοταν μακρια μου να μην λερωθει λες και ειχα χολέρα, μου εμπηξε μια τεραστια βελόνα και μου ειπε οτι δεν βρήκε μικρότερη! Μια αλλη κοπέλα που μου εκανε τη voltaren μια χαρα μικρη ενεση βρηκε και μου εκανε.

Απλά θελω να μαθω αν σε καποια απο σας εχουν κανει ψηλάφηση και αν ποναγατε, εγω κοντεψα να φτασω στο ταβανι! Θα το αναφερω στον γιατρό το περιστατικο! Δεν ξερω αν συνεργαζεται με τη συγκεκριμενη ή ημουνα ατυχη!

Κορίτσια καλυσπέρα, σήμερα το πρωϊ παρατήρησα οτι εχω πόνους χαμηλά στην κοιλιά καθε 30 λεπτά. Υστερα απο 2 ώρες πηρα τον γιατρό και του το ειπα. Μου ειπε να παω στο νοσοκομειο, πηγα, μου κανανε NST ... και βγήκε καλο, ολα τα κοριτσια εκει μου φέρθηκαν αψογα. Το θεμα ειναι οτι όσο ήμουνα εκεί εγω συνέχισα να εχω πόνους κάθε 30 λεπτά, οπότε φωνάζουν μια γκεστάπο να με ψηλαφήσει, εχωσε όλο το χερι της μεσα και οσο και αν της έλεγα οτι δεν μπορω ... ΠΟΝΑΩ κτλ, δεν σταματαγε, μου ηρθε να την φυτεψω στο πατωμα! Παει να φυγει ... :?: και τι ρωταω τι δειχνει η ψηλάφιση και μου λεει "τιποτα". Με το ζόρι μου μιλαγε! Περνα απο μπροστα μου οσο περημενα να ενημερωσει τον γιατρο και με το κινητο στο αυτι χωρις να με κοιταξει (νομιζα οτι μιλαγε στο κινητο της) μου λεει: Να σου κανω ενεση voltaren ή θα μείνεις? Δεν δινω σημασία, μου λεει μια άλλη νοσοκομα "Σε σας μιλαει!" και παω απο πισω της και της λέω: δεν θελω ενεσεις, μου λεει Εισαγωγη, εκεινη την ωρα παιρνει ο γιατρος που της λεει κανε εξετασεις ουρων, αιματος. Αν τη ρώταγα κατι, ήταν ολο τουπέ και υφος, ασε που τα ελεγε καθ οδον, δεν σταματουσε ... οσο προχωρουσε μου μιλαγε, και επρεπε να τρεχω απο πισω της σαν το σκυλάκι! Μου λεει θα κανεις ενεση, της λεω σου ειπα οτι δεν θελω, και μου λεει το κανεις για να σταματησουν οι συστολες. Καλα λεω. Τρωω την ενεση.

Νωρίτερα που πηγε να μου παρει αιμα, και καθοταν μακρια μου να μην λερωθει λες και ειχα χολέρα, μου εμπηξε μια τεραστια βελόνα και μου ειπε οτι δεν βρήκε μικρότερη! Μια αλλη κοπέλα που μου εκανε τη voltaren μια χαρα μικρη ενεση βρηκε και μου εκανε.

Απλά θελω να μαθω αν σε καποια απο σας εχουν κανει ψηλάφηση και αν ποναγατε, εγω κοντεψα να φτασω στο ταβανι! Θα το αναφερω στον γιατρό το περιστατικο! Δεν ξερω αν συνεργαζεται με τη συγκεκριμενη ή ημουνα ατυχη!

Κουτσουλινα.ο συκεκριμενος πονος το ειχα και'γω στην ψηλαφιση,απλος μερεικες ειναι πιο αγαρμπες και αλλες πιο ευεστιτες.Εσυ επεσες σε κοινος ...μην πω!Ποσον ευδομαδον εισαι και τη σου ειπε τελεικα ο γιατρος?

Μιλησε κατευθειαν με την γκεσταπο ο γιατρος, ειμαι 36+5 και της ειπε να παω σπιτι αφου κανω την ενεση. Τωρα με επιασε πριν καμια ωρα η ενεση, την εκανα το μεσημερι! Αστα. Παντως η μικρη με εχει ταραξει στις κλοτσιες! Καλυτερα ειμαι και γω.

Μιλησε κατευθειαν με την γκεσταπο ο γιατρος, ειμαι 36+5 και της ειπε να παω σπιτι αφου κανω την ενεση. Τωρα με επιασε πριν καμια ωρα η ενεση, την εκανα το μεσημερι! Αστα. Παντως η μικρη με εχει ταραξει στις κλοτσιες! Καλυτερα ειμαι και γω.

Χερομαι που εισαι καλυτερα.Μην σε πιανει αγωνια,διοτι ο γιατρουλις μας ξερει τη κανει και πειστευω οτι ξερεις οτι κανει το καλυτερο για την μπεμπουλα σου και για σενα!Σου ευκομαι οταν πας να γεννισεις να μην πεσεις πανω στην ιδια''κυρα''!:D

Διαφημίσεις

Χερομαι που εισαι καλυτερα.Μην σε πιανει αγωνια,διοτι ο γιατρουλις μας ξερει τη κανει και πειστευω οτι ξερεις οτι κανει το καλυτερο για την μπεμπουλα σου και για σενα!Σου ευκομαι οταν πας να γεννισεις να μην πεσεις πανω στην ιδια''κυρα''!:D

Αχ ευχαριστώ ionelita μου, να εισαι καλα. Σου ευχομαι οτι καλυτερο.;)

Καλημερα κοριτσια και καλο μηνα..:D:D:D:D:D σε λιγες μερες πρωτα ο θεος θα εχω στην αγκαλιτσα μου τον μπεμπη!!!!ευχομαι σε ολες τα καλυτερα μεσα απο την καρδια μου...:P:p:p

Ολγακι μου να δεις που ολα θα πανε τελεια!!!!! Το μωρακι σου θα ειναι υγιεστατο!!!! Ποτε εεις ραντεβου;; Απολαυσε τις τελευταιες στιγμες που τον εχεις στην κοιλιτσα σου Αν δεν μπορεις να κοψεις το τσιγαρο καθολου κανε μερικες τζουρες οταν τελειωνεις το θηλασμο και μεινε ακαπνη μεχρι τον επο,μενο Φιλιαααα!!!!

xtZRp3.png

Καλημερα κοριτσια και καλο μηνα..:D:D:D:D:D σε λιγες μερες πρωτα ο θεος θα εχω στην αγκαλιτσα μου τον μπεμπη!!!!ευχομαι σε ολες τα καλυτερα μεσα απο την καρδια μου...:P:p:p

Καλημερα ολγακι28 και καλό μηνα, με το καλό να υποδεχτεις τον μπεμπη σου και να χεις τα καλυτερα Χριστουγεννα ;) ... εγώ κορίτσια σε 15 μερουλες πρωτα ο Θεός θα κραταω την μικρη μου Ελίνα! Ανυπομονω πολύ!

Καλημέρα σε ολεσ μας ,Καλο μήνα να εχουμε και με το καλο να ερθουνε τα μωρακια μας. και εγω το πολυ σε 15 μερεσ περιμενω τον μπεμπουλη και με εχει πιασει αγωνια....ουφ ποτε θα ερθει να τον κανω αγκαλιτσα.. :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...