Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Σε παλιοτερο post (με βαση αυτα που αφηγούνται οι κοπέλες εδω) τον συγκρινα χαριτολογώντας με τον dr. house σε κάποιες πτυχες του ... οχι όλες, δουλεύει με διπλό καρμπιρατέρ, απ ότι εχω καταλάβει πρέπει να είναι πολύ έξυπνος και ισως να του φαινόμαστε βαρετες και απλές υποθέσεις (παντα χαριτολογώντας), καλο αυτό βέβαια, απο την αλλη ειναι επαγγελματιας και δεν μπορει να αγχωνετε με το παραμικρό που αγχωνει εμας, εμας μας τυχαινει πρωτη φορα κατι το οποιο του χει τυχει αυτουνου πολλές φορές, χώρια τις γνώσεις του.

Έτσι, όπως τα λές είναι! Γι'αυτό και η δική του ανταμοιβή δεν είναι τα χρήματα, αλλά η χαρά που μπορεί να δώσει σε ένα ζευγάρι, με το να γίνουν γονείς! Όλα τα άγχη και όλες τις αγωνίες, τις ισοπεδώνει όταν χαμογελάει που πάνε όλα καλά και όταν στεναχωριέται όταν αποτυχαίνει η προσπάθεια κάποιας γυναίκας, να γίνει μαμά!

Είμαι σίγουρη, ότι θα το νιώσεις αυτό το συναίσθημα μαζί του, με όποιον τρόπο και αν γεννήσεις!

Και όταν οι άλλοι γιατροί κάνουν πασαρέλα στα δωμάτια, για τις άλλες λεχώνες, μη νομίζεις πως σε ξέχασε.........απλά πήγαν όλα καλά και δεν έχει να σου πεί τίποτα!

Αυτό, δεν σημαίνει ότι αν εσύ θέλεις να λύσεις τις όποιες απορίες σου, δεν μπορείς να τον ρωτήσεις! Είναι πάντα εκεί και πάντα διαθέσιμος για εμάς!!!!!!!

Απλά, για να μην περιμένεις πολύ, καλύτερα να τον ψάξεις να τον βρείς, έστω και σε όλο το Αρεταίειο, γιατί θα γεράσεις μέχρι να έρθει εκείνος σε σένα!:lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σημερα που θα πάω ΑΝ ΟΛΑ πρωτα ο Θεος είναι καλά με το νινάκι μου να του θίξω και το θέμα των βουβονοκοιλών και το θέμα του τοκετού ή όχι???

Επίσης κάτι άλλο που θέλω την γνώμη σας

ΈΚανα την εξέταση θρομβοφιλίας και ένας παράγων είναι ΟΡΙΑΚΑ ετερόζυγος προς το φυσιολογικό (όπως μου είπε η βοηθός του Κου Χασιάκου η Κα Μπεκάνου)....και πρέπει να κάνω ενέσεις υπαρίνης.....Ο Κος Χασιάκος λεει δεν έχει δει την εξέταση αλλά αμα την δεί θα μου πεί να κάνω ένεση υπαρίνης....

Καλό λοιπόν μου λεει είναι να μιλήσω με αιματολόγο για να μου πεί ακριβώς πόσα ml και πόσες ενέσεις να κάνω....

Πήρα τον Κο Νοδάρο που έκανα την εξέταση θρομβοφιλίας και που συνεργάζετε με τον Κο Χασιάκο και μου είπε ότι είμαι φυσιολογική και δεν χρειάζομαι ενέσεις υπαρίνης....

Τι στο καλό πρέπει να κάνω όταν ο ένας μου λεει έτσι και ο άλλος μου λεει αλλιώς???

Θα ακουσεις τον ΝΟδαρο που ειναι αιματολογος ΚΙ εγω ακριβως την ιδια ιστορια Αν βεβαια θελεις πηγαινε και σε καποιον 3ο Εγω ειχα παει στον Χατζη κοντα στο Μητερα και ειπε οτι ειμαι φυσιολογφικη Οταν εμεινα εγκυος ο Νοδαρος μου εκανε μια αιμοληψια για να αποκλεισουμε καθε ενδεχομενο Γενικα να εμπιστευτεις μονο αιματολογο και οχι αλλη ειδικοτητα

xtZRp3.png

αχ βρε κοριτσια κοντευω να σκασω σημερα απο την στεναχωρια μου,πηγα στον γιατρο μας σημερα,και ο μπεμπης μου μεσα σε 2 εβδομαδες πηρε μονο 150 γραμμαρια:(:( ητανε να γεννησω την αλλη παρασκευη 10 του μηνος και μου ειπε ο γιατρος οτι θελει να με δει αυτην την πεμπτη και μπορει να γεννησω νωριτερα..αυριο μπαινω στην 37 εβδομαδα και το μικρο μου ειναι 2350 και μου ειπε ο γιατρουλης μας οτι θα τον γεννησω μαλλον γυρω στα 2500 κιλακια..... και μου ειπε βεβαια οτι δεν πειραζει αλλα θα σκασω απο την στεναχωρια μου

Κοριτσακι μην στεναχωριεσαι Μια χαρα ειναι 2,5 κιλα !!Θα μεγαλωσει τοσο γρηγορα που δεν θα το καταλαβεις!!! Μη μου στεναχωριεσαι για αυτο..

xtZRp3.png

Κοριτσακι μην στεναχωριεσαι Μια χαρα ειναι 2,5 κιλα !!Θα μεγαλωσει τοσο γρηγορα που δεν θα το καταλαβεις!!! Μη μου στεναχωριεσαι για αυτο..

μακαρι malina μου,αυτο που θελω ειναι να ειναι υγιεστατο και ας ειναι μικρουλικο

αχ βρε κοριτσια κοντευω να σκασω σημερα απο την στεναχωρια μου,πηγα στον γιατρο μας σημερα,και ο μπεμπης μου μεσα σε 2 εβδομαδες πηρε μονο 150 γραμμαρια:(:( ητανε να γεννησω την αλλη παρασκευη 10 του μηνος και μου ειπε ο γιατρος οτι θελει να με δει αυτην την πεμπτη και μπορει να γεννησω νωριτερα..αυριο μπαινω στην 37 εβδομαδα και το μικρο μου ειναι 2350 και μου ειπε ο γιατρουλης μας οτι θα τον γεννησω μαλλον γυρω στα 2500 κιλακια..... και μου ειπε βεβαια οτι δεν πειραζει αλλα θα σκασω απο την στεναχωρια μου

Ολγακι μην αγχονεσαι καθολου, εγω οταν πηγα στην 36η βδομαδα ο μπεμπησ ηταν 2200 και μου ειπε οτι θα γεννηθει μικρουλης λιγοτερο απο 3 κιλα , δεν με πειραξε καθολου αρκει που ηταν καλα, προχτες ομως που πηγα (τωρα μπηκα 38η βδομαδα) ο μικρουλησ ειναι 2900. ποτε δεν ξερεισ ακριβψς τι θα γινει . μεσα σε 1 1/2 βδομαδα πηρε 700γραμμαρια, οποτε μην εχεις καθολου αγχος!! ο λογοσ που θα γεννησεις νωριτερα ποιοσ ειναι?

Διαφημίσεις

Ολγακι μην αγχονεσαι καθολου, εγω οταν πηγα στην 36η βδομαδα ο μπεμπησ ηταν 2200 και μου ειπε οτι θα γεννηθει μικρουλης λιγοτερο απο 3 κιλα , δεν με πειραξε καθολου αρκει που ηταν καλα, προχτες ομως που πηγα (τωρα μπηκα 38η βδομαδα) ο μικρουλησ ειναι 2900. ποτε δεν ξερεισ ακριβψς τι θα γινει . μεσα σε 1 1/2 βδομαδα πηρε 700γραμμαρια, οποτε μην εχεις καθολου αγχος!! ο λογοσ που θα γεννησεις νωριτερα ποιοσ ειναι?

βασικα πητ ειχα 20 δεκεμβρη,αλλα επειδη ειμαι με καισαρικη ειπαμε να το κανονισουμε 10 δεκεμβρη,αλλα ειπε οτι θα με δει την πεμπτη και μαλλον εαν συνεχισει να μην τρεφετε σωστα θα πρεπει να το βγαλουμε. α και κατι αλλο η κινησεις του μπεμπη ειναι πιο λιγες απο αλες φορες,τον αισθανομαι αλλα οχι τοσο πολυ εντονα.

Ααααα τώρα το είδα, τότε λογικά θα σου κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις και μπορεί να γίνει η καισαρική ανα πάσα στιγμή. Στο λέω γιατί γνωστή μου που μπήκε το πρωί για προγραμματισμένη καισαρική αποφάσισαν να μην περιμένουν και την έκαναν αργά τη νύχτα και όχι την άλλη μέρα όπως είχαν προγραμματίσει. Ίσως βρήκε ο γιατρός κάποιο κενό. Πάντως και η γνωστή μου το ήθελε.

Πάρε κανα βιβλίο μαζί σου γιατί ίσως σου φανούν ατελείωτες οι ώρες της αναμονής.

τι??????:confused::confused::confused::confused::confused:αποκλειεται...αν δεν ερθει η μανουλα μου απο το χωριο καισαρικη εγω δεν κανω...ελπιζω να μου πει για πεμπτη πρωι...:?:???::?:???:

τι??????:confused::confused::confused::confused::confused:αποκλειεται...αν δεν ερθει η μανουλα μου απο το χωριο καισαρικη εγω δεν κανω...ελπιζω να μου πει για πεμπτη πρωι...:?:???::?:???:

Ααααααα, αντί να σε ηρεμώ σε αγχώνω περισσότερο....:roll:. Μην ανησυχείς, είμαι βέβαιη ότι θα ακούσει την επιθυμία σου!!!:-) Άλλωστε η περίπτωση που σου γράφω είναι μία σε τόσες άλλες που έκαναν καισαρική κανονικά την επόμενη της εισαγωγής.

βασικα πητ ειχα 20 δεκεμβρη,αλλα επειδη ειμαι με καισαρικη ειπαμε να το κανονισουμε 10 δεκεμβρη,αλλα ειπε οτι θα με δει την πεμπτη και μαλλον εαν συνεχισει να μην τρεφετε σωστα θα πρεπει να το βγαλουμε. α και κατι αλλο η κινησεις του μπεμπη ειναι πιο λιγες απο αλες φορες,τον αισθανομαι αλλα οχι τοσο πολυ εντονα.

κοριτσι μου ποσο καιρο δεν το νιωθεις τον μπεμπει να κλωτσαει τοσο εντονα?

κοριτσι μου ποσο καιρο δεν το νιωθεις τον μπεμπει να κλωτσαει τοσο εντονα?

εχτες και σημερα τον νιωθω πιο εντονα απλα εχουν περιοριστει η κινησεις του,εσυ πως τα πας?

Διαφημίσεις

εχτες και σημερα τον νιωθω πιο εντονα απλα εχουν περιοριστει η κινησεις του,εσυ πως τα πας?

ολγάκι μου μη στεναχωριέσαι για το βάρος. Έχε υπόψη σου ότι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη υπάρχει απόκλιση στις μετρήσεις. Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι η κουμπάρα μου που έκανε την πέμπτη doppler και της είπαν ότι ο μικρός είναι 3100 και η κοπέλα γέννησε την παρασκευή και μπέμπης βγήκε 3540:D:D

Είναι λογικό να ζορίζεται ο πιτσιρίκος γιατί δεν έχει πλέον χώρο να κινηθεί. Άλλο ένα σημάδι ότι μεγαλώνει

Σε φιλώ κουκλίτσα μου

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

ολγάκι μου μη στεναχωριέσαι για το βάρος. Έχε υπόψη σου ότι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη υπάρχει απόκλιση στις μετρήσεις. Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι η κουμπάρα μου που έκανε την πέμπτη doppler και της είπαν ότι ο μικρός είναι 3100 και η κοπέλα γέννησε την παρασκευή και μπέμπης βγήκε 3540:D:D

Είναι λογικό να ζορίζεται ο πιτσιρίκος γιατί δεν έχει πλέον χώρο να κινηθεί. Άλλο ένα σημάδι ότι μεγαλώνει

Σε φιλώ κουκλίτσα μου

σε ευχαριστω κοριτσακι μου,ελπιζω να εισαι καλα κι εσυ και το μωρουλινακι σου:P:p:pμακια πολλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...