Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Καλημερα κορητσια!Εχει κανει καμι σας περειδεση τραχυλου με τον Χασιακος?Την πεμτη θα κανω την αυκενικη και αν ολα ειναι καλα(εχω διδιμα και ανεπαρκια τραχυλου) ,θα κατερβω μου ειπανε να μου κανουν καλιεργια κολπικου υγρου και μετριση τραχυλου.Παραξενο μου φενεται διοτι ξερω οτι πεμτη δεν εχει γιατρειο!Ξερετε αν την κανει ο ιδιος(θελω να την κανω στο Αρεταιειο) και ποσο στοιχιζει?

Καλημέρα! Παρακολουθώ πολύ καιρό το forum αλλά πρώτη φορά συμμετέχω "ενεργά". Λοιπόν,Ionelita, σε ό,τι αφορά στην περίδεση, κανονικά θα στην κάνει ο ίδιος στο Αρεταίειο, αν η καλλιέργεια είναι καθαρή. Αν όχι, θα πρέπει να πάρεις μερικές μέρες αντιβίωση και θα στην κάνει μετά. Αν είσαι σε τετράκλινο, δεν πληρώνεις τίποτα. Ούτε το γιατρό. Αυτά από προσωπική εμπειρία.

Όσο για τον Χασιάκο, ο τύπος είναι super!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

greek.mother Τον γιατρό τον εχω δει για 10-15 λεπτα μια φορα μονο, αποκομησα καλές εντυπώσεις αλλά ετσι και αλλιώς εγω πρωσοπικα δεν ειχα την πολυτελεια του χρονου να κρίνω αν μπορεί να ικανοποιήσει τις δικές μου προσδοκίες! Διοτι ζητησα να με αναλαβει στον 6ο μηνα και δεν απαντηθηκε το αιτημα μου (χωρις αυτο να σημαινει οτι γνωριζε κατι ο γιατρος, προφανος απο λάθος των βοηθων του, ουτε πάλι οτι ειχα τη δυνατοτητα να ειμαι επιλεκτικη σε προχωρημενη εγκυμοσυνη) και ξαναζητησα στον 8ο μηνα και απαντηθηκε το αιτημα μου θετικα. Το θεμα ειναι οτι οταν δεν εχεις γιατρο και μένεις εγκυος και διαβάζεις για τον εναν και τον αλλον, καταλήγεις να δοκιμαζεις, οχι οτι αυτο ειναι οτι καλυτερο!

Ομως ελα λιγο σε αυτη τη θεση. Δεν εχεις γιατρό, εχεις δοκιμάσει ήδη κάποιους απαράδεκτους "γιατρους" και διαβαζεις για εναν σωστο επαγγελματια. Τι θα κάνεις οταν εχεις ήδη προχωρημενη εγκυμοσυνη? Ζυγίζεις τη συμπεριφορά του γιατρού (που ισως να ειναι κουρασμένος και να ειναι αδιαφορος απ οτι διαβαζω) με το οτι ειναι καλός στη δουλειά του!

Επίσης κάτι που δεν εχει αναφερει καμια κοπέλα ειναι οτι σε όλα τα ιατρεια υπαρχει αναμονη τουλάχιστον μιας ώρας, και ότι με τόσο φορτο εργασιας καμια φορα μοιαζουν ανοργανωτοι, ενταξει εγω το πλήρωσα ακριβα, δεν με πηραν ποτε τηλ. που τους ζητησα να με αναλλάβει στον 6ο και ταλεπωρήθηκα να βρω αλλο γιατρο για αλλη μια φορα με αγχος και χαλια ψυχολογια. Οταν ομως με ανελαβε και ηρθε η φαση να ρυθμησουμε το ραντεβου με καταπληξανε. Τέλεια συμπεριφορά, τρομερό ενδιαφέρον! Χάρηκα πολύ.

Οπότε εξήγησε μου τι σε πείραξε ακριβώς, που πήγα να αποτρεψω 2 κοπέλες απο το να αλλάξουν γιατρό τελευταια στιγμη της εγκυμοσύνης τους, χρησιμοποιωντας το μονο επιχειρημα που με επεισε και μενα να αποτανθω σε αυτόν, το οτι ειναι καλος στη δουλεια του, το αντλησα απο το forum που δημιουργησες εσυ (αν δεν κανω λαθος) και προφανως δεν το δημιουργησες για λόγους διαφημιστικους αλλά για να βοηθήσεις κα άλλες κοπέλες να ζήσουν μια ήρεμη και όμορφη εγκυμοσυνη έχοντας στο πλευρό τους έναν εμπειρο και σωστό γιατρό που ειναι πανω απ όλα άνθρωπος. Δεν θέλω να πιστεψεις οτι σου επιτιθομαι, αλλά απλά να μου εξηγήσεις που ενοχλήσαι με βάση τα δεδομένα και την κατασταση που σου περιέγραψα, διοτι δεν πιστευω οτι εβλαψα κανέναν λέγοντας ως τωρα τη γνωμη μου και τις εμπειρειες μου, χρησιμοποιωντας παντα την αλήθεια.

Οσον αφορα τα αγχη και τις ορμονες, τα θυμασαι φανταζομαι, το πιο συμαντικο ειναι να εχει μια γυναικα γαλήνη και η συμπεριφορά όλων (συζυγος, γονεις, γιατρου) παιζει τρομερό ρόλο.

Τι εννοεις "ενεργή επαγγελματική μου σταδιοδρομία" ... αν θες μου λες τι δουλειά κανεις? Μοιαζει να εισαι στον τομεα της υγείας.

Καλή μου koutsoulina, δεν ενοχλήθηκα ποτέ και από κανέναν!

Όπως πολύ σωστά αναφέρεις, σκοπός αυτής της ενότητας δεν είναι η διαφήμιση του συγκεκριμένου γιατρού, αλλά οι εμπειρίες που έχει αποκομίσει η καθεμιά μας - θετικές ή αρνητικές - απο την επιλογή μας!

Μ' αυτόν τον τρόπο υπάρχει μια σφαιρική άποψη, για το ποιός είναι και αν μπορεί μια γυναίκα να τον εμπιστεύεται για τήν πιο σημαντική στιγμή της ζωής της : η γέννηση ενός υγιέστατου με τις λιγότερες παράπλευρες απώλειες!

Όσον αφορά για τη γαλήνη μιας εγκυμονούσας και βέβαια παίζει σημαντικό ρόλο η ενεργή συμμετοχή των οικείων προσώπων και ιδίως του συντρόφου μας και του γυναικολόγου!

Δική μου άποψη είναι όμως, ότι ο καθένας τους έχει το ρόλο του σε αυτή τη συγκεκριμένη φάση. Προτιμώ, να έχω έναν γιατρό που ξέρει και γνωρίζει καλά τη δουλειά του και την ψυχολογική στήριξη την αποζητάω απο τον σύντροφό μου! Δε θα ήθελα έναν γιατρό που μαζί με τα αυτιά, να μου χαΐδεύει το χέρι και σε κάποια ατυχία και δυσκολία του τοκετού, να πιάνει τα μαλλιά του, μη γνωρίζοντας πώς να αντιδράσει!

Ο κ. Χασιάκος ξέρει ακριβώς πότε θα κρατήσει το χέρι μιας ασθενούς, πότε θα της χαρίσει ένα χαμόγελο και πότε θα την αγκαλιάσει σαν πατέρας - σαν ένας πολύ στενός συγγενής!

Όλ'αυτά όμως, δεν τα λέω για να κερδίσω εντυπώσεις, ούτε και να διχάσω τη γνώμη κανενός. Ίσα - ίσα που χαίρομαι για το όλο κλίμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ όλων των μελών, που κατά βάση στηρίζεται στην αυθόρμητη και ειλικρινή αντίληψη που έχουμε όλοι μας!

ΔΕΝ ΕΠΙΤΊΘΕΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ!

Εκφράζω όπως όλοι μας, την προσωπική και μόνο γνώμη!

Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά και να έχεις καλό υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου και καλή γέννα!

ωχ..αυτο δεν μου αρεσει καθολου..δλδ το μωρακι ετσι οπως θα ειναι βρωμικο κ ταλαιπωρημενο θα το δουν ολοι??κ τι δουλεια εχουν το σοι εκει που πλενουν τα μωρα??τελοςπαντων...:wink:;-)

Χα χα χα Λάμπη δεν παίζεσαι!!! Νοιάστηκες μέχρι και για το αν θα δουν άπλυτο το μωρό σου οι συγγενείς;:lol: Για να ξεκαθαρίσω γιατί δεν ήμουν σαφής στο προηγούμενο μήνυμα: Πρώτα το καθαρίζουν μέσαστην αίθουσα τοκετού για να φύγουν τα πολλά πολλά αλλά ακολούθως όταν το βγάζουν έξω και το βλέπει ο μπαμπάς το πάνε στην αίθουσα που πλένουν όλα τα μωρά (δηλαδή και αυτά που έχουν γεννηθεί τις προηγούμενες ημέρες). Μη φανταστείς ότι μπαίνει όλο το σόι μέσα, στην πόρτα κάθονται ή στο διάδρομο αλλά βλέπεουν μέσα. Το ξέρω γιατί έχω φωτογραφίες που έβγαλε ο άντρας μου.

SOS Είδα "καφέ" στο εσωρουχο...... Πέιτε μου επειδή δεν βρίσκω τον γιατρό μας, είναι ανυσηχητικό???

Είδα την Παρασκευή το βράδυ και σήμερα πριν λίγο....Όχι πολύ ποσότητα...Σαν μεγαλες σταγονίτσες....

Είμαι 32 εβδομάδων σχεδόν.....Αχ πείτε μου είναι κάτι κακό?

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

αχ ποιο βραδυ,απο το πρωι της τεταρτης μου ειπε να ειμαι στο αρεταιειο,7 ωρα να ειμαι εκει...

Ααααα τώρα το είδα, τότε λογικά θα σου κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις και μπορεί να γίνει η καισαρική ανα πάσα στιγμή. Στο λέω γιατί γνωστή μου που μπήκε το πρωί για προγραμματισμένη καισαρική αποφάσισαν να μην περιμένουν και την έκαναν αργά τη νύχτα και όχι την άλλη μέρα όπως είχαν προγραμματίσει. Ίσως βρήκε ο γιατρός κάποιο κενό. Πάντως και η γνωστή μου το ήθελε.

Πάρε κανα βιβλίο μαζί σου γιατί ίσως σου φανούν ατελείωτες οι ώρες της αναμονής.

Διαφημίσεις

Καλή μου koutsoulina, δεν ενοχλήθηκα ποτέ και από κανέναν!

Όπως πολύ σωστά αναφέρεις, σκοπός αυτής της ενότητας δεν είναι η διαφήμιση του συγκεκριμένου γιατρού, αλλά οι εμπειρίες που έχει αποκομίσει η καθεμιά μας - θετικές ή αρνητικές - απο την επιλογή μας!

Μ' αυτόν τον τρόπο υπάρχει μια σφαιρική άποψη, για το ποιός είναι και αν μπορεί μια γυναίκα να τον εμπιστεύεται για τήν πιο σημαντική στιγμή της ζωής της : τη γέννηση ενός υγιέστατου μωρού με την εξασφάλιση της ελαχιστοποίησης των πιθανών κινδύνων και τις λιγότερες παράπλευρες απώλειες!

Όσον αφορά για τη γαλήνη μιας εγκυμονούσας και βέβαια παίζει σημαντικό ρόλο η ενεργή συμμετοχή των οικείων προσώπων και ιδίως του συντρόφου μας και του γυναικολόγου!

Δική μου άποψη είναι όμως, ότι ο καθένας τους έχει το ρόλο του σε αυτή τη συγκεκριμένη φάση. Προτιμώ, να έχω έναν γιατρό που ξέρει και γνωρίζει καλά τη δουλειά του και την ψυχολογική στήριξη την αποζητάω απο τον σύντροφό μου! Δε θα ήθελα έναν γιατρό που μαζί με τα αυτιά, να μου χαΐδεύει το χέρι και σε κάποια ατυχία και δυσκολία του τοκετού, να πιάνει τα μαλλιά του, μη γνωρίζοντας πώς να αντιδράσει!

Ο κ. Χασιάκος ξέρει ακριβώς πότε θα κρατήσει το χέρι μιας ασθενούς, πότε θα της χαρίσει ένα χαμόγελο και πότε θα την αγκαλιάσει σαν πατέρας - σαν ένας πολύ στενός συγγενής!

Όλ'αυτά όμως, δεν τα λέω για να κερδίσω εντυπώσεις, ούτε και να διχάσω τη γνώμη κανενός. Ίσα - ίσα που χαίρομαι για το όλο κλίμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ όλων των μελών, που κατά βάση στηρίζεται στην αυθόρμητη και ειλικρινή αντίληψη που έχουμε όλοι μας!

ΔΕΝ ΕΠΙΤΊΘΕΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ!Εκφράζω όπως όλοι μας, την προσωπική και μόνο γνώμη!

Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά και να έχεις καλό υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου και καλή γέννα!:P

SOS Είδα "καφέ" στο εσωρουχο...... Πέιτε μου επειδή δεν βρίσκω τον γιατρό μας, είναι ανυσηχητικό???

Είδα την Παρασκευή το βράδυ και σήμερα πριν λίγο....Όχι πολύ ποσότητα...Σαν μεγαλες σταγονίτσες....

Είμαι 32 εβδομάδων σχεδόν.....Αχ πείτε μου είναι κάτι κακό?

Στείλε μνμ. στο κινητό του με το ονοματεπώνυμο σου και την ηλικία κύησης!

Μήπως ήσουν λίγο ατακτούλα τις προηγούμενες μέρες?:lol:

Αν και πάλι δεν τον βρίσκεις ή δεν σου απαντήσει, πάρε τηλ. στο Αρεταίειο και αν είναι εκεί ξεκίνα για εκεί! Μην πανικοβάλλεσαι, μην κάνεις άσκοπες κινήσεις και μην ταράζεσαι : το πιθανότερο είναι να μην είναι κάτι σοβαρό!

Στείλε μνμ. στο κινητό του με το ονοματεπώνυμο σου και την ηλικία κύησης!

Μήπως ήσουν λίγο ατακτούλα τις προηγούμενες μέρες?:lol:

Αν και πάλι δεν τον βρίσκεις ή δεν σου απαντήσει, πάρε τηλ. στο Αρεταίειο και αν είναι εκεί ξεκίνα για εκεί! Μην πανικοβάλλεσαι, μην κάνεις άσκοπες κινήσεις και μην ταράζεσαι : το πιθανότερο είναι να μην είναι κάτι σοβαρό!

Βρήκα τις κοπέλες στο ιατρείο και μου είπαν ότι δεν είναι τίποτα αλλά αν αγχωνομαι να πάω σήμερα χωρίς ραντεβού να δούμε το μωρακι για να ηρεμήσω!!!

uop51syge.png

Βρήκα τις κοπέλες στο ιατρείο και μου είπαν ότι δεν είναι τίποτα αλλά αν αγχωνομαι να πάω σήμερα χωρίς ραντεβού να δούμε το μωρακι για να ηρεμήσω!!!

Μόλις φτάσεις, πές το όνομά σου και εξήγησε τους, για να μην έχεις αναμονή! Όλα καλά να είναι και μην ξεχάσεις να μας γράψεις τα νέα σου!

Δεν απάντησες, όμως, ήσουν ατακτούλα?:roll:

Μόλις φτάσεις, πές το όνομά σου και εξήγησε τους, για να μην έχεις αναμονή! Όλα καλά να είναι και μην ξεχάσεις να μας γράψεις τα νέα σου!

Δεν απάντησες, όμως, ήσουν ατακτούλα?:roll:

είναι πονεμένο θέμα...έχουμε να κάνουμε με τον άνδρα μου ενα διμηνο???? Φοβαται......

Οπότε όχι σεξ δεν έχω κάνει:(

uop51syge.png

Διαφημίσεις

Σημερα που θα πάω ΑΝ ΟΛΑ πρωτα ο Θεος είναι καλά με το νινάκι μου να του θίξω και το θέμα των βουβονοκοιλών και το θέμα του τοκετού ή όχι???

Επίσης κάτι άλλο που θέλω την γνώμη σας

ΈΚανα την εξέταση θρομβοφιλίας και ένας παράγων είναι ΟΡΙΑΚΑ ετερόζυγος προς το φυσιολογικό (όπως μου είπε η βοηθός του Κου Χασιάκου η Κα Μπεκάνου)....και πρέπει να κάνω ενέσεις υπαρίνης.....Ο Κος Χασιάκος λεει δεν έχει δει την εξέταση αλλά αμα την δεί θα μου πεί να κάνω ένεση υπαρίνης....

Καλό λοιπόν μου λεει είναι να μιλήσω με αιματολόγο για να μου πεί ακριβώς πόσα ml και πόσες ενέσεις να κάνω....

Πήρα τον Κο Νοδάρο που έκανα την εξέταση θρομβοφιλίας και που συνεργάζετε με τον Κο Χασιάκο και μου είπε ότι είμαι φυσιολογική και δεν χρειάζομαι ενέσεις υπαρίνης....

Τι στο καλό πρέπει να κάνω όταν ο ένας μου λεει έτσι και ο άλλος μου λεει αλλιώς???

uop51syge.png

είναι πονεμένο θέμα...έχουμε να κάνουμε με τον άνδρα μου ενα διμηνο???? Φοβαται......

Οπότε όχι σεξ δεν έχω κάνει:(

Καλή επιτυχία κοριτσάρα:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

greek.mother Συμφωνω απολυτα μαζί σου για το ρόλο του γιατρού και των συγγενών, αν διαβασεις τα post μου θα δεις οτι εγω προσωπικα τον γιατρό τον προτιμω σοβαρό! Απλά εγώ δικαιολογώ μια έγκυο λόγω άγχους και ορμονών. Αυτό προσπαθούσα να πω και στα προηγουμενα μηνυματα μου, προτιμοτερο ειναι να εχεις σωστό γιατρο παρα φίλο γιατρό και κανεις υπομονη σε ενα ιατρειο που εχει πολύ κοσμο και ισως ταλαιπωρηθεις διοτι αξίζει ο γιατρός. Εδώ ταλαιπωρείται κανεις σε άλλα ιατρεια που ειναι χάλια οι γιατροι.

Τα λέω αυτά διότι εχω παει σε 3-4 απαράδεκτους "γιατρους", και δεν φαντάζεσαι ποση ανακουφηση ενιωσα οταν διαβασα στο φορουμ τα καλύτερα για αυτόν τον ανθρωπο. Το φορουμ που εφτιαξες βοηθησε (τουλάχιστον) εμένα (σιγουρα και αλλες) να βρω γιατρο και να νιωσω σιγουρια για την καισαρικη του. Και γω σου ευχομαι να σαι καλα.

stellinula καλή επιτυχία

greek.mother Συμφωνω απολυτα μαζί σου για το ρόλο του γιατρού και των συγγενών, αν διαβασεις τα post μου θα δεις οτι εγω προσωπικα τον γιατρό τον προτιμω σοβαρό! Απλά εγώ δικαιολογώ μια έγκυο λόγω άγχους και ορμονών. Αυτό προσπαθούσα να πω και στα προηγουμενα μηνυματα μου, προτιμοτερο ειναι να εχεις σωστό γιατρο παρα φίλο γιατρό και κανεις υπομονη σε ενα ιατρειο που εχει πολύ κοσμο και ισως ταλαιπωρηθεις διοτι αξίζει ο γιατρός. Εδώ ταλαιπωρείται κανεις σε άλλα ιατρεια που ειναι χάλια οι γιατροι.

Τα λέω αυτά διότι εχω παει σε 3-4 απαράδεκτους "γιατρους", και δεν φαντάζεσαι ποση ανακουφηση ενιωσα οταν διαβασα στο φορουμ τα καλύτερα για αυτόν τον ανθρωπο. Το φορουμ που εφτιαξες βοηθησε (τουλάχιστον) εμένα (σιγουρα και αλλες) να βρω γιατρο και να νιωσω σιγουρια για την καισαρικη του. Και γω σου ευχομαι να σαι καλα.

stellinula καλή επιτυχία

Εμένα να δείς πως ήμουν στη διάρκεια των εγκυμοσύνών μου! Κάθε φορά που έμπαινα στο ιατρείο κατέβαζε το κεφάλι και μουρμούραγε!!!!!!!!

Βέβαια, ποτέ δεν το μετάνιωσα και σε μια μελλοντική εγκυμοσύνη τα ίδια θέλω και τις ίδιες επιθυμίες θα έχω, χωρίς δισταγμό!!!!!!!!

Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ,ότι αν ξαναμείνω έγκυος, πολύ φοβάμαι ότι δεν θα με αναλάβει!:P

Πλάκα κάνω, εννοειται! Το ευχομαι δηλαδή, γατί πολλές φορές είναι απρόοπτος!

Πάντα πρέπει να εκφράζουμε τις ανυσηχίες μας, ακόμα και όταν νομίζουμε ότι δεν μας ακούει. Μπορεί εκείνη τη στιγμή να μη μας απαντήσει, σίγουρα όμως θα το κάνει - με το δικό του πάντα τρόπο - τη κατάλληλη στιγμή!

Εμένα να δείς πως ήμουν στη διάρκεια των εγκυμοσύνών μου! Κάθε φορά που έμπαινα στο ιατρείο κατέβαζε το κεφάλι και μουρμούραγε!!!!!!!!

Βέβαια, ποτέ δεν το μετάνιωσα και σε μια μελλοντική εγκυμοσύνη τα ίδια θέλω και τις ίδιες επιθυμίες θα έχω, χωρίς δισταγμό!!!!!!!!

Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ,ότι αν ξαναμείνω έγκυος, πολύ φοβάμαι ότι δεν θα με αναλάβει!:P

Πλάκα κάνω, εννοειται! Το ευχομαι δηλαδή, γατί πολλές φορές είναι απρόοπτος!

Πάντα πρέπει να εκφράζουμε τις ανυσηχίες μας, ακόμα και όταν νομίζουμε ότι δεν μας ακούει. Μπορεί εκείνη τη στιγμή να μη μας απαντήσει, σίγουρα όμως θα το κάνει - με το δικό του πάντα τρόπο - τη κατάλληλη στιγμή!

Σε παλιοτερο post (με βαση αυτα που αφηγούνται οι κοπέλες εδω) τον συγκρινα χαριτολογώντας με τον dr. house σε κάποιες πτυχες του ... οχι όλες, δουλεύει με διπλό καρμπιρατέρ, απ ότι εχω καταλάβει πρέπει να είναι πολύ έξυπνος και ισως να του φαινόμαστε βαρετες και απλές υποθέσεις (παντα χαριτολογώντας), καλο αυτό βέβαια, απο την αλλη ειναι επαγγελματιας και δεν μπορει να αγχωνετε με το παραμικρό που αγχωνει εμας, εμας μας τυχαινει πρωτη φορα κατι το οποιο του χει τυχει αυτουνου πολλές φορές, χώρια τις γνώσεις του.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...