Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Koutsoulina δεν έχει κάποιον συγκεκριμενο που να συνεργάζεται. Απλά όλοι οι αναισθησιολόγοι στο Αρεταίειο είναι ΑΨΟΓΟΙ και ειδικά η διευθύντρια της κλινικής. Πρέπει να είναι από τις καλύτερες αναισθησιολογικές κλινικές στην Ελλάδα. Οπότε Ολγάκι μου θα σου έλεγα να το κουβεντιάσεις για την πιθανότητα να κάνεις επισκληρίδιο, να τους πεις τι σου συνέβη την προηγούμενη φορά καθώς και για το τσίγαρο και θα σε συμβουλέψουν και αυτοί. Σε προηγούμενο post η katrinsamos είχε γράψει το όνομα της αναισθησιόλογου που ήταν μαζί της. Αυτή η πολύ καλή κυρία μου έκανε και εμένα την επισκληρίδιο και πραγματικά ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένη. Αν δεν το βρεις πες μου να το ψάξω. Ολγάκι μου ψάξε αν θες στο parents για το θηλασμό και το τσιγάρο και μην αγχώνεσαι καθόλου:D

Λάμπη μου το επισκεπτήριο στο Αρεταίειο είναι 11-1 το πρωί και 5-9 το απόγευμα. Τηρείται πάρα πολύ αυστηρά. Πες στον άντρα σου να εξοπλιστεί με πολλά χαμόγελα στην περίπτωση που θέλει να το παραβιάσει έστω και λίγο. Ειδικά το πρωινό της καθημερινές επειδή περνάνε οι καθηγητές είναι πάρα πολύ αυστηρό. Τους βγάζουν ΟΛΟΥΣ από τα δωμάτια.

Καλή επιτυχία σε όλες τις κοπέλες που πλησιάζουν. Πολλά πολλά φιλιά σε όλες

Κικαρ μου έχεις δίκιο!!! Καρανικόλα λέγεται η αναισθησιολόγος Κουτσουλίνα μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κορητσια!Εχει κανει καμι σας περειδεση τραχυλου με τον Χασιακος?Την πεμτη θα κανω την αυκενικη και αν ολα ειναι καλα(εχω διδιμα και ανεπαρκια τραχυλου) ,θα κατερβω μου ειπανε να μου κανουν καλιεργια κολπικου υγρου και μετριση τραχυλου.Παραξενο μου φενεται διοτι ξερω οτι πεμτη δεν εχει γιατρειο!Ξερετε αν την κανει ο ιδιος(θελω να την κανω στο Αρεταιειο) και ποσο στοιχιζει?

κοριτσια καλησπεραααα.ηθελα μια χαρη απο καποια που εχει γεννησει στο αρεταιειο κ με καισαρικη..τι διαδικασια ακολουθειτε??οι δικοι μας ανθρωποι που μας περιμενουν??το μωρο ποτε το βλεπουν οι δικοι μας που περιμενουν??κ οτι αλλο γινεται πειτε μου να το ξερω...εγω θα μπω μεσα τεταρτη πρωι κ την πεμπτη εχω προγραμματισμενη καισαρικη,τι ωρα δεν ξερω..:?::?:

Διαφημίσεις

Αχ βρε Λάμπη με τα άγχη σου!!!! :) Η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια με το φυσικό τοκετό. Οι δικοί σου θα περιμένουν σε ένα χώρο επίσης στον πρώτο όροφο (εκεί δηλαδή που είναι η αίθουσα τοκετού). Το μωρό θα το δουν μόλις το βγάλουν για να το πλύνουν οι μαίες. Περνάνε πρώτα από αυτή την αίθουσα και φωνάζουν το όνομα του πατέρα...και ακολουθεί όλο το σόι στο χώρο που πλένουν τα μωράκια, βγάζουν φωτογραφίες κλπ κλπ Λογικά θα κάνεις καισαρική νωρίς το πρωί αφού θα έχεις κάνει ήδη εισαγωγή από το βράδυ...

Ευχαριστω πολυ Κikar που απάντησες, αλλα αγχωθηκα πολυ με το θεμα του πατερα. Θελω να ειναι μαζι μου ολη μερα ο σύζυγός μου, λες να εχω προβλημα?

Koutsoulina, για να μην απογοητευτείς προετοιμάσου από τώρα ότι δε θα μπορεί ο σύζυγός σου να είναι μαζί σου όλη τη μέρα. Ίσως τα καταφέρεις αν βρεις μονόκλινο. Πάντως είναι λογικό να μην επιτρέπεται στα άλλα δωμάτια, οι γυναίκες θέλουν να θηλάσουν, είναι ταλαιπωρημένες, χειρουργημένες, δεν είναι κομψό να υπάρχουν άντρες μέσα στα δωμάτια όλη τη μέρα.

Koutsoulina, για να μην απογοητευτείς προετοιμάσου από τώρα ότι δε θα μπορεί ο σύζυγός σου να είναι μαζί σου όλη τη μέρα. Ίσως τα καταφέρεις αν βρεις μονόκλινο. Πάντως είναι λογικό να μην επιτρέπεται στα άλλα δωμάτια, οι γυναίκες θέλουν να θηλάσουν, είναι ταλαιπωρημένες, χειρουργημένες, δεν είναι κομψό να υπάρχουν άντρες μέσα στα δωμάτια όλη τη μέρα.

Ναι το καταλαβαίνω οτι οι γυναίκες θέλουν να θηλάσουν, καλα τα λες δεν το συζηταω, και γω χειρουργημενη θα μαι. Αχ μακαρι να βρω μονοκλινο! Αν και δυσκολο μου φαινεται. Ευχαριστώ που απάντησες.

Αχ βρε Λάμπη με τα άγχη σου!!!! :) Η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια με το φυσικό τοκετό. Οι δικοί σου θα περιμένουν σε ένα χώρο επίσης στον πρώτο όροφο (εκεί δηλαδή που είναι η αίθουσα τοκετού). Το μωρό θα το δουν μόλις το βγάλουν για να το πλύνουν οι μαίες. Περνάνε πρώτα από αυτή την αίθουσα και φωνάζουν το όνομα του πατέρα...και ακολουθεί όλο το σόι στο χώρο που πλένουν τα μωράκια, βγάζουν φωτογραφίες κλπ κλπ Λογικά θα κάνεις καισαρική νωρίς το πρωί αφού θα έχεις κάνει ήδη εισαγωγή από το βράδυ...

ωχ..αυτο δεν μου αρεσει καθολου..δλδ το μωρακι ετσι οπως θα ειναι βρωμικο κ ταλαιπωρημενο θα το δουν ολοι??κ τι δουλεια εχουν το σοι εκει που πλενουν τα μωρα??τελοςπαντων...:wink:;-)

αχ ποιο βραδυ,απο το πρωι της τεταρτης μου ειπε να ειμαι στο αρεταιειο,7 ωρα να ειμαι εκει...

Διαφημίσεις

ωχ..αυτο δεν μου αρεσει καθολου..δλδ το μωρακι ετσι οπως θα ειναι βρωμικο κ ταλαιπωρημενο θα το δουν ολοι??κ τι δουλεια εχουν το σοι εκει που πλενουν τα μωρα??τελοςπαντων...:wink:;-)

Λαμπη μου...πρωτα το καθαριζουν και σου το δειχνουν (εφοσον δεν κανεις ολικη) μετα το βγαζουν εξω με το πυρεξ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ και το βλεπουν οι δικοι σου Μην ανυσηχεις βρε.. μια κουκλα θα ειναι!!!! Ασε που με καισαρικη τα μωρακια βγαινουν του κουτιού που λενε..αβασανιστα αβιαστα με επιδεμιδα τζαμι:-P:-P Ολα θα πανε ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!! Ξεκουρασου τωρα να μην σε πιασουν οι πονοι πριν το ραντεβου (και να σε πιασουν οπως κι εμενα ολα μια χαρα)

xtZRp3.png

αχ βρε κοριτσια κοντευω να σκασω σημερα απο την στεναχωρια μου,πηγα στον γιατρο μας σημερα,και ο μπεμπης μου μεσα σε 2 εβδομαδες πηρε μονο 150 γραμμαρια:(:( ητανε να γεννησω την αλλη παρασκευη 10 του μηνος και μου ειπε ο γιατρος οτι θελει να με δει αυτην την πεμπτη και μπορει να γεννησω νωριτερα..αυριο μπαινω στην 37 εβδομαδα και το μικρο μου ειναι 2350 και μου ειπε ο γιατρουλης μας οτι θα τον γεννησω μαλλον γυρω στα 2500 κιλακια..... και μου ειπε βεβαια οτι δεν πειραζει αλλα θα σκασω απο την στεναχωρια μου

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!

Μέρες τώρα παρακολουθώ όλα τα θέματα που έχουν προκύψει με τη συμπεριφορά του κ. Χασιάκου λαι την ψυχολογία τη δική σας, ιδίως για όσες έχετε φτάσει στο τέλος της εγκυμοσύνης!

Όλο έλεγα να επέμβω, αλλά δεν ήξερα τι να γράψω και τι σχολιάσω, αφού όλες σας μαζί εκφράζεται τις αγωνίες και τα άγχη που είχα και' γω και κάθε άλλη κοπέλα στην κατάστασή σας!

Πρώτα, θα αναφερθώ στην "ιδιοτροπία" του κ. Χασιάκου να μην τον ενδιαφέρουν οι δημόσιες σχέσεις με τις πελάτισσές του! Αυτό το θίγω ως απάντηση στην Βικούλα, που επειδή δεν έδωσε "μεγάλη" σημασία σε εκείνη και στην αδερφή της. Και θέλω να ρωτήσω κάτι : πώς συμπεριφερόμαστε σε έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρουμε, δεν τον έχουμε ξαναδεί και δεν ξέρουμε αν θα τον ξαναδούμε? Νομίζω, είμαστε τυπικοί, αναφερόμαστε μόνο σε αυτά που πρέπει και αποκομίζουμε πληροφορίες για την περίπτωση που τον ξαναδούμε!

Κάπως έτσι λειτουργεί και ο γιατρός μας. Δεν μπορεί να είναι πάντα δοτικός, ιδίως όταν πρέπει να συλλέξει κάποιες πληροφορίες ζωτικής σημασίας και όταν δεν ξέρει τίποτα για το ιστορικό κάποιας ασθενούς, που ήδη διανύει τον 4ο μήνα κύησης και του έρχεται ουρανοκατέβατη!

Όσον αφορά για το είδος του τοκετού και το χρόνο που θα διενεργηθεί, είναι λεπτομέρειες για τον ίδιο, γιατί τον ενδιαφέρει η υγεία της μαμάς και του μωρού! Θεωρεί πολύ σημαντικό την καλή και σωστή ανάπτυξη του εμβρύου από την σύλληψη μέχρι και την γέννηση του.

Και βέβαια, για εμάς είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε πότε και πώς θα γεννήσουμε, αλλά έχοντας ως δεδομένο ότι το μωρό είναι καλά! Έτσι, πολλές φορές μας νοιάζουν τα τετελεσμένα και άθελα μας αφήνουμε στην άκρη το πιο σημαντικό: να είναι γερό το μωρό μας και ας γεννηθεί όποτε και όπως θέλει!

Σχετικά με τη φήμη του και ταυτόχρονα για το αν είναι καλός γιατρός, εμένα προσωπικά δεν με ένοιαξε ποτέ! Ο λόγος που τον επέλεξα, δεν ήταν γιατί είχα ακούσει τα καλύτερα για εκείνον. Δεν ήξερα καν το όνομά του, όταν αποφάσισα ότι θα ήταν εκείνος που θα με παρακολουθούσε στις μελλοντικές μου εγκυμοσύνες και που θα με ξεγεννούσε!

Με άγγιξε ο τρόπος του και αυτό το κάτι που εκφράζει η προσωπικότητά του!

Σε όλη την ενεργή επαγγελματική μου σταδιοδρομία, είδα, συνεργάστηκα και άκουσα πολλά για γυναικολόγους πού έχουν μεγάλη φημη για τις δεξιότητες τους ως γιατροί και ως επιστήμονες!

Λίγοι απο αυτούς ανταποκρίνονται σε αυτά που ακούγονται, ενώ οι περισσότεροι κολακεύουν με την ωραία εμφάνιση και τα πολλά και πλούσια λόγια, που ξέρουν πολύ καλά να δουλεύουν!

Τελειώνοντας, θα ήθελα να δώσω τη δική μου φιλική συμβουλή: δεν επιλέγουμε ένα γιατρό για τη φήμη του, αλλά γιατί μπορεί να ικανοποιήσει τις δικές μας προσδοκίες! Δεν έχει σημασία, αν λένε ότι ο κ. Χασιάκος είναι το καλύτερο νυστέρι στην Αθήνα, αν δεν μας κάνει ως γιατρός και αν δεν αποπνέει εμπιστοσύνη σε μας και τους συντρόφους μας!

Για μένα, αναμφισβήτητα είναι κάτι παραπάνω απο γιατρός και έχω τους δικούς μου λόγους,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει κάνει λάθη ή ότι δεν έχω διαφωνήσει μαζί του κάποιες φορές!

Αυτό όμως που έχω διαπιστώσει είναι ότι ακούει τα θέλω και τις επιθυμίες - με αντιρρήσεις πάντα - και όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν δεν χαλάει ποτέ χατήρια!

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!

Μέρες τώρα παρακολουθώ όλα τα θέματα που έχουν προκύψει με τη συμπεριφορά του κ. Χασιάκου λαι την ψυχολογία τη δική σας, ιδίως για όσες έχετε φτάσει στο τέλος της εγκυμοσύνης!

Όλο έλεγα να επέμβω, αλλά δεν ήξερα τι να γράψω και τι σχολιάσω, αφού όλες σας μαζί εκφράζεται τις αγωνίες και τα άγχη που είχα και' γω και κάθε άλλη κοπέλα στην κατάστασή σας!

Πρώτα, θα αναφερθώ στην "ιδιοτροπία" του κ. Χασιάκου να μην τον ενδιαφέρουν οι δημόσιες σχέσεις με τις πελάτισσές του! Αυτό το θίγω ως απάντηση στην Βικούλα, που επειδή δεν έδωσε "μεγάλη" σημασία σε εκείνη και στην αδερφή της. Και θέλω να ρωτήσω κάτι : πώς συμπεριφερόμαστε σε έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρουμε, δεν τον έχουμε ξαναδεί και δεν ξέρουμε αν θα τον ξαναδούμε? Νομίζω, είμαστε τυπικοί, αναφερόμαστε μόνο σε αυτά που πρέπει και αποκομίζουμε πληροφορίες για την περίπτωση που τον ξαναδούμε!

Κάπως έτσι λειτουργεί και ο γιατρός μας. Δεν μπορεί να είναι πάντα δοτικός, ιδίως όταν πρέπει να συλλέξει κάποιες πληροφορίες ζωτικής σημασίας και όταν δεν ξέρει τίποτα για το ιστορικό κάποιας ασθενούς, που ήδη διανύει τον 4ο μήνα κύησης και του έρχεται ουρανοκατέβατη!

Όσον αφορά για το είδος του τοκετού και το χρόνο που θα διενεργηθεί, είναι λεπτομέρειες για τον ίδιο, γιατί τον ενδιαφέρει η υγεία της μαμάς και του μωρού! Θεωρεί πολύ σημαντικό την καλή και σωστή ανάπτυξη του εμβρύου από την σύλληψη μέχρι και την γέννηση του.

Και βέβαια, για εμάς είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε πότε και πώς θα γεννήσουμε, αλλά έχοντας ως δεδομένο ότι το μωρό είναι καλά! Έτσι, πολλές φορές μας νοιάζουν τα τετελεσμένα και άθελα μας αφήνουμε στην άκρη το πιο σημαντικό: να είναι γερό το μωρό μας και ας γεννηθεί όποτε και όπως θέλει!

Σχετικά με τη φήμη του και ταυτόχρονα για το αν είναι καλός γιατρός, εμένα προσωπικά δεν με ένοιαξε ποτέ! Ο λόγος που τον επέλεξα, δεν ήταν γιατί είχα ακούσει τα καλύτερα για εκείνον. Δεν ήξερα καν το όνομά του, όταν αποφάσισα ότι θα ήταν εκείνος που θα με παρακολουθούσε στις μελλοντικές μου εγκυμοσύνες και που θα με ξεγεννούσε!

Με άγγιξε ο τρόπος του και αυτό το κάτι που εκφράζει η προσωπικότητά του!

Σε όλη την ενεργή επαγγελματική μου σταδιοδρομία, είδα, συνεργάστηκα και άκουσα πολλά για γυναικολόγους πού έχουν μεγάλη φημη για τις δεξιότητες τους ως γιατροί και ως επιστήμονες!

Λίγοι απο αυτούς ανταποκρίνονται σε αυτά που ακούγονται, ενώ οι περισσότεροι κολακεύουν με την ωραία εμφάνιση και τα πολλά και πλούσια λόγια, που ξέρουν πολύ καλά να δουλεύουν!

Τελειώνοντας, θα ήθελα να δώσω τη δική μου φιλική συμβουλή: δεν επιλέγουμε ένα γιατρό για τη φήμη του, αλλά γιατί μπορεί να ικανοποιήσει τις δικές μας προσδοκίες! Δεν έχει σημασία, αν λένε ότι ο κ. Χασιάκος είναι το καλύτερο νυστέρι στην Αθήνα, αν δεν μας κάνει ως γιατρός και αν δεν αποπνέει εμπιστοσύνη σε μας και τους συντρόφους μας!

Για μένα, αναμφισβήτητα είναι κάτι παραπάνω απο γιατρός και έχω τους δικούς μου λόγους,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει κάνει λάθη ή ότι δεν έχω διαφωνήσει μαζί του κάποιες φορές!

Αυτό όμως που έχω διαπιστώσει είναι ότι ακούει τα θέλω και τις επιθυμίες - με αντιρρήσεις πάντα - και όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν δεν χαλάει ποτέ χατήρια!

greek.mother Τον γιατρό τον εχω δει για 10-15 λεπτα μια φορα μονο, αποκομησα καλές εντυπώσεις αλλά ετσι και αλλιώς εγω πρωσοπικα δεν ειχα την πολυτελεια του χρονου να κρίνω αν μπορεί να ικανοποιήσει τις δικές μου προσδοκίες! Διοτι ζητησα να με αναλαβει στον 6ο μηνα και δεν απαντηθηκε το αιτημα μου (χωρις αυτο να σημαινει οτι γνωριζε κατι ο γιατρος, προφανος απο λάθος των βοηθων του, ουτε πάλι οτι ειχα τη δυνατοτητα να ειμαι επιλεκτικη σε προχωρημενη εγκυμοσυνη) και ξαναζητησα στον 8ο μηνα και απαντηθηκε το αιτημα μου θετικα. Το θεμα ειναι οτι οταν δεν εχεις γιατρο και μένεις εγκυος και διαβάζεις για τον εναν και τον αλλον, καταλήγεις να δοκιμαζεις, οχι οτι αυτο ειναι οτι καλυτερο!

Ομως ελα λιγο σε αυτη τη θεση. Δεν εχεις γιατρό, εχεις δοκιμάσει ήδη κάποιους απαράδεκτους "γιατρους" και διαβαζεις για εναν σωστο επαγγελματια. Τι θα κάνεις οταν εχεις ήδη προχωρημενη εγκυμοσυνη? Ζυγίζεις τη συμπεριφορά του γιατρού (που ισως να ειναι κουρασμένος και να ειναι αδιαφορος απ οτι διαβαζω) με το οτι ειναι καλός στη δουλειά του!

Επίσης κάτι που δεν εχει αναφερει καμια κοπέλα ειναι οτι σε όλα τα ιατρεια υπαρχει αναμονη τουλάχιστον μιας ώρας, και ότι με τόσο φορτο εργασιας καμια φορα μοιαζουν ανοργανωτοι, ενταξει εγω το πλήρωσα ακριβα, δεν με πηραν ποτε τηλ. που τους ζητησα να με αναλλάβει στον 6ο και ταλεπωρήθηκα να βρω αλλο γιατρο για αλλη μια φορα με αγχος και χαλια ψυχολογια. Οταν ομως με ανελαβε και ηρθε η φαση να ρυθμησουμε το ραντεβου με καταπληξανε. Τέλεια συμπεριφορά, τρομερό ενδιαφέρον! Χάρηκα πολύ.

Οπότε εξήγησε μου τι σε πείραξε ακριβώς, που πήγα να αποτρεψω 2 κοπέλες απο το να αλλάξουν γιατρό τελευταια στιγμη της εγκυμοσύνης τους, χρησιμοποιωντας το μονο επιχειρημα που με επεισε και μενα να αποτανθω σε αυτόν, το οτι ειναι καλος στη δουλεια του, το αντλησα απο το forum που δημιουργησες εσυ (αν δεν κανω λαθος) και προφανως δεν το δημιουργησες για λόγους διαφημιστικους αλλά για να βοηθήσεις κα άλλες κοπέλες να ζήσουν μια ήρεμη και όμορφη εγκυμοσυνη έχοντας στο πλευρό τους έναν εμπειρο και σωστό γιατρό που ειναι πανω απ όλα άνθρωπος. Δεν θέλω να πιστεψεις οτι σου επιτιθομαι, αλλά απλά να μου εξηγήσεις που ενοχλήσαι με βάση τα δεδομένα και την κατασταση που σου περιέγραψα, διοτι δεν πιστευω οτι εβλαψα κανέναν λέγοντας ως τωρα τη γνωμη μου και τις εμπειρειες μου, χρησιμοποιωντας παντα την αλήθεια.

Οσον αφορα τα αγχη και τις ορμονες, τα θυμασαι φανταζομαι, το πιο συμαντικο ειναι να εχει μια γυναικα γαλήνη και η συμπεριφορά όλων (συζυγος, γονεις, γιατρου) παιζει τρομερό ρόλο.

Τι εννοεις "ενεργή επαγγελματική μου σταδιοδρομία" ... αν θες μου λες τι δουλειά κανεις? Μοιαζει να εισαι στον τομεα της υγείας.

Καλημέρα Κορίτσια. Επέστρεψα πάλι. Καλά εβδομάδα. Όλα καλά μέχρι τώρα. Λάμπη με το καλό. Κikar να σε ρωτήσω κάτι; Ο γιατρός μας μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και μπορείς να μείνεις έγκυος αμέσως..Στην τελευταία επίσκεψη έβαλε τα γέλια και μου είπε ότι περίμενε να πάω εγκυμονούσα και όχι για τυπική επίσκεψη. Σου έχει ξανατύχει;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...