Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α ενταξει τοτε,σου ευχομαι με το καλο και να μην ανχωνεσαι καθολου.εσυ γιατι ενδιαφερεσαι για ολικη ναρκωση η για επισκλιριδιο?

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΙΑ ΛΕΩ ΤΟ ΕΝΑ Κ ΜΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ..ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ

Ολικη, δεν μπορω για επισκληρίδιο, εχω κοιλη μέσης :-( εσύ ολγακι28?

εμενα ειναι πολυ περιεργη κατασταση,στο πρωτο παιδι μου ειχα κανει επισκλιριδιο,αλλα δεν με ειχε πιασει καλα και τα αισθανομουνα ολα και ποναγα και μου κανανε μεθη για να συνεχισουνε,τωρα θελω να κανω ολικη αλλα φοβαμαι ρε γαμωτο.γιατι ναι μεν ντρεπομαι που το λεω αλλα δεν εκοψα το τσιγαρο και δεν ξερω εαν επηρεασει σε κατι αυτο η ναρκωσει.κοντευω να τρελαθω μ αυτο το θεμα

Ολικη, δεν μπορω για επισκληρίδιο, εχω κοιλη μέσης :-( εσύ ολγακι28?

α και ξεχασα να σου πω οτι εγω εχω 2 κυλες στην μεση,και μου την ειχανε κανει πιο πανω την επισκλιριδιο και γι αυτο δεν ειχε πιασει καλα

α και ξεχασα να σου πω οτι εγω εχω 2 κυλες στην μεση,και μου την ειχανε κανει πιο πανω την επισκλιριδιο και γι αυτο δεν ειχε πιασει καλα

Εγω να δεις πως φοβαμαι, αλλά δεν εχω επιλογες, οποτε ειναι πιο ευκολη η αποφαση ετσι, βεβαια ειναι αναλογα και με τον αναισθησιολογο καθε φορα, δηλαδη μπορει να μην ειχες καλο αναισθησιολογο, αλλα πάλι μπορει να φταινε και οι κοίλες σου.

Μηπως ξέρεις στα σιγουρα σε πια βδομαδα μπαινουμε στον 9ο μηνα κυησης?

Διαφημίσεις

εμενα ειναι πολυ περιεργη κατασταση,στο πρωτο παιδι μου ειχα κανει επισκλιριδιο,αλλα δεν με ειχε πιασει καλα και τα αισθανομουνα ολα και ποναγα και μου κανανε μεθη για να συνεχισουνε,τωρα θελω να κανω ολικη αλλα φοβαμαι ρε γαμωτο.γιατι ναι μεν ντρεπομαι που το λεω αλλα δεν εκοψα το τσιγαρο και δεν ξερω εαν επηρεασει σε κατι αυτο η ναρκωσει.κοντευω να τρελαθω μ αυτο το θεμα

Καλα με εστειλες με αυτο για το τσιγαρο, αλλα δεν εισαι η μονη που καπνιζε, ξερω και αλλες κοπελες, ενημέρωσε τον γιατρο και μην ξεχνας ποσοι μπαινουν για εγχειρηση καρδιας με ολικη αναισθησια επειδη καπνιζανε σαν φουγαρα και παθανε καρδιακο επισοδιο, αρα δεν πρεπει να παιζει τοσο ρολο το τσιγαρο στην αναισθησια ωστόσο οφείλης να ενημερώσεις γιατρό και αναισθησιολόγο!

Εγω να δεις πως φοβαμαι, αλλά δεν εχω επιλογες, οποτε ειναι πιο ευκολη η αποφαση ετσι, βεβαια ειναι αναλογα και με τον αναισθησιολογο καθε φορα, δηλαδη μπορει να μην ειχες καλο αναισθησιολογο, αλλα πάλι μπορει να φταινε και οι κοίλες σου.

Μηπως ξέρεις στα σιγουρα σε πια βδομαδα μπαινουμε στον 9ο μηνα κυησης?

νομιζω στην 36 εβδομαδα μπαινεις στο μηνα σου.εσυ σε ποια εβδομαδα εισαι?

Καλα με εστειλες με αυτο για το τσιγαρο, αλλα δεν εισαι η μονη που καπνιζε, ξερω και αλλες κοπελες, ενημέρωσε τον γιατρο και μην ξεχνας ποσοι μπαινουν για εγχειρηση καρδιας με ολικη αναισθησια επειδη καπνιζανε σαν φουγαρα και παθανε καρδιακο επισοδιο, αρα δεν πρεπει να παιζει τοσο ρολο το τσιγαρο στην αναισθησια ωστόσο οφείλης να ενημερώσεις γιατρό και αναισθησιολόγο!

αστα πολυ χαλια αιστανομαι γι αυτο,και ειναι η πρωτη φορα που δεν μπορεσα να το κοψω.ο γιατρος μας το ξερει του το εχω πει,απλα θα το πω και στον αναισθησιολογο

αστα πολυ χαλια αιστανομαι γι αυτο,και ειναι η πρωτη φορα που δεν μπορεσα να το κοψω.ο γιατρος μας το ξερει του το εχω πει,απλα θα το πω και στον αναισθησιολογο

Ναι στον αναισθησιολογο, εγω το κοψα (για 5η φορα) 2 μηνες πριν μεινω εγκυος. Βασικά στην 36η βδομαδα ειμαι ... απλά διάφορα site γραφουν οτι μπαινεις στον 9ο στην 37η και δεν μου εβγαιναν οι υπολογισμοί. Παρόλα αυτα εγω μπαινω για καισαρικη πρωτα ο Θεός στις 15. Εσύ?

Ναι στον αναισθησιολογο, εγω το κοψα (για 5η φορα) 2 μηνες πριν μεινω εγκυος. Βασικά στην 36η βδομαδα ειμαι ... απλά διάφορα site γραφουν οτι μπαινεις στον 9ο στην 37η και δεν μου εβγαιναν οι υπολογισμοί. Παρόλα αυτα εγω μπαινω για καισαρικη πρωτα ο Θεός στις 15. Εσύ?

εγω ειχα πητ στης 20 δεκεμβρη,αλλα το κανονισαμε για της 10 γιατι εχω και γεννεθλια εκεινη την μερα και επετειο γαμου:D:D:D κσι την προηγουμενη μερα γιορταζει η κορη μου:P:p:p:p

Διαφημίσεις

βεβαια λεω απο αυριο να μην το ξανα βαλω στο στομα μου και ελπιζω να τα καταφερω....γιατι θελω να θηλασω μετα κανονικα....

εγω ειχα πητ στης 20 δεκεμβρη,αλλα το κανονισαμε για της 10 γιατι εχω και γεννεθλια εκεινη την μερα και επετειο γαμου:D:D:D κσι την προηγουμενη μερα γιορταζει η κορη μου:P:p:p:p

Α, ολα μαζί ... καλα να σται ολοι και να γιορταζετε με υγεία. Οποια αποφαση και αν παρεις σου ευχομαι ενα γερο μωρό και σε σενα γερη και δυνατη.

Α, ολα μαζί ... καλα να σται ολοι και να γιορταζετε με υγεία. Οποια αποφαση και αν παρεις σου ευχομαι ενα γερο μωρό και σε σενα γερη και δυνατη.

επισης κοριτσακι μου,σου ευχομαι οτι καλυτερο και σε σενα,και να χαιρεσαι οτι αγαπας:D

ολγακι28 ξέρεις αν συνεργάζεται με συκεκριμένο αναισθησιολόγο? θέλω να πω, εχει καποιον της εμπιστοσύνης του?
κοριτσια γνωριζεται τι ωραριο εχει το επισκεπτηριο στο αρεταιειο κ αν τηρειται??κ κατι ακομη:lol::lol::lol:τωρα που γνωριζω εκτος απροοπτου την ημερα της εισαγωγης μου μπορω απο πριν να κανονισω για δωματιο να με εχουν στα υποψιν???η μονο την ημερα της εισαγωγης μου??
βεβαια λεω απο αυριο να μην το ξανα βαλω στο στομα μου και ελπιζω να τα καταφερω....γιατι θελω να θηλασω μετα κανονικα....

Koutsoulina δεν έχει κάποιον συγκεκριμενο που να συνεργάζεται. Απλά όλοι οι αναισθησιολόγοι στο Αρεταίειο είναι ΑΨΟΓΟΙ και ειδικά η διευθύντρια της κλινικής. Πρέπει να είναι από τις καλύτερες αναισθησιολογικές κλινικές στην Ελλάδα. Οπότε Ολγάκι μου θα σου έλεγα να το κουβεντιάσεις για την πιθανότητα να κάνεις επισκληρίδιο, να τους πεις τι σου συνέβη την προηγούμενη φορά καθώς και για το τσίγαρο και θα σε συμβουλέψουν και αυτοί. Σε προηγούμενο post η katrinsamos είχε γράψει το όνομα της αναισθησιόλογου που ήταν μαζί της. Αυτή η πολύ καλή κυρία μου έκανε και εμένα την επισκληρίδιο και πραγματικά ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένη. Αν δεν το βρεις πες μου να το ψάξω. Ολγάκι μου ψάξε αν θες στο parents για το θηλασμό και το τσιγάρο και μην αγχώνεσαι καθόλου:D

Λάμπη μου το επισκεπτήριο στο Αρεταίειο είναι 11-1 το πρωί και 5-9 το απόγευμα. Τηρείται πάρα πολύ αυστηρά. Πες στον άντρα σου να εξοπλιστεί με πολλά χαμόγελα στην περίπτωση που θέλει να το παραβιάσει έστω και λίγο. Ειδικά το πρωινό της καθημερινές επειδή περνάνε οι καθηγητές είναι πάρα πολύ αυστηρό. Τους βγάζουν ΟΛΟΥΣ από τα δωμάτια.

Καλή επιτυχία σε όλες τις κοπέλες που πλησιάζουν. Πολλά πολλά φιλιά σε όλες

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...