Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

κοιτα το ειχαμε πει πριν απο δυο εβδομαδες που με ειχε ξανα δει,αλλα μου ειχε τυχει κι εμενα οπως σε σενα τωρα.ημουνα στο περιμενε μεχρι κυριακη απογευμα και τελικα πηρα μονη μου τον γιατρο και μου ειπε να παω.απλα δεν σε ενημερωνουν αμεσα γιατι μπορει να εχουνε εκτακτα.κι εγω αυριο θα τον παρω τηλ για να τον ρωτησω τι ωρα μπορει να με δει.κανε λοιπον κι εσυ το ιδιο.εαν δεν σε εχουνε παρει μεχρι αυριο το μεσημερι,παρτον εσυ...μην κολας...

και κατι αλλο,κι εγω ειχα νευριασει με ολο αυτο το σκηνικο,αλλα νομιζω πως δεν ειναι λογος για να αλαξω εναν τοσο καλο γιατρο,και δεν μετανιωνω καθολου που τον εχω διαλεξει και ειδικα τωρα που ειμαι στης μερες μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ολγακι εσυ που θα τον δεις αυριο απο ποτε το εχεις κονονισει το ραντεβου???εγω ακομη στο περιμενε ειμαι δεν εχει τηλ κανεις κ ουτε το βλεπω να γινεται:-(:sad::-(κ αν δεν μου τηλ τοτε τι γινεται??ετσι μου ερχεται να αλλαξω γιατρο τελευταια εβδομαδα..με τον αντρα μου δε ουτε μιλιομαστε απο χθες,τα εχει παρει κ αυτος με τον γιατρο κ του φταινε ολα κ ακομη ποιο πολυ εγω που τον διαλεξα...:!::!::!:

Λαμπη μου, τον γιατρό τον είδα μια φορά και αυτή για πολυ λιγο, πρόσφατα, στον 8ο...οποτε καταλαβαινεις εχω παει σε τοσους γιατρους και εχω απογοητευτεί...άλλη γιατρός με ειρωνευόταν, άλλη δεν μου εκανε υπέρηχο (στο νοσοκομειο Ελενα, και με το ζορι μου το εγραφε), άλλη ηταν πανάκριβη! Και για μένα το ιατρειο του στην αρχη ηταν ανοργάνωτο αλλά σε πληροφορώ με διαψεύσανε, σε μια φαση που όχι μονο οργανωμενοι ειπα οτι ειναι αλλα το καλύτερο ιατρείο ever. Απλά βασίζομαι στο γεγονός οτι ξέρει τι κανει και οτι ειναι απο τα καλύτερα νυστέρια της Αθήνας. Απ οτι θυμαμαι πας και συ για καισαρικη, οπως και γω...για αυτο σου λέω να μην το διακυνδυνεψεις τωρα τελευταια στιγμη, και στο λέω εγω που εχω αλλάξει 3 γιατρους! Όσον αφορά τη συμπεριφορά που περιγράφουν κάποιες κοπέλες μου θυμίζει τον doctor House σε κάποιες πτυχές του πχ ιδιοφυια και ισως να βαριεται τις απλές περιπτωσεις σαν και μας ή επειδή απλά δουλευει πολλες ωρες σε κάποιες φάσεις ειναι αδιάφορος ή βιαστικός ή κουρασμένος όπως έχουν πει κάποια κορίτσια πρόσφατα. Σου ευχομαι να λάβεις την καλύτερη απόφαση για σένα.

Λαμπη μου, τον γιατρό τον είδα μια φορά και αυτή για πολυ λιγο, πρόσφατα, στον 8ο...οποτε καταλαβαινεις εχω παει σε τοσους γιατρους και εχω απογοητευτεί...άλλη γιατρός με ειρωνευόταν, άλλη δεν μου εκανε υπέρηχο (στο νοσοκομειο Ελενα, και με το ζορι μου το εγραφε), άλλη ηταν πανάκριβη! Και για μένα το ιατρειο του στην αρχη ηταν ανοργάνωτο αλλά σε πληροφορώ με διαψεύσανε, σε μια φαση που όχι μονο οργανωμενοι ειπα οτι ειναι αλλα το καλύτερο ιατρείο ever. Απλά βασίζομαι στο γεγονός οτι ξέρει τι κανει και οτι ειναι απο τα καλύτερα νυστέρια της Αθήνας. Απ οτι θυμαμαι πας και συ για καισαρικη, οπως και γω...για αυτο σου λέω να μην το διακυνδυνεψεις τωρα τελευταια στιγμη, και στο λέω εγω που εχω αλλάξει 3 γιατρους! Όσον αφορά τη συμπεριφορά που περιγράφουν κάποιες κοπέλες μου θυμίζει τον doctor House σε κάποιες πτυχές του πχ ιδιοφυια και ισως να βαριεται τις απλές περιπτωσεις σαν και μας ή επειδή απλά δουλευει πολλες ωρες σε κάποιες φάσεις ειναι αδιάφορος ή βιαστικός ή κουρασμένος όπως έχουν πει κάποια κορίτσια πρόσφατα. Σου ευχομαι να λάβεις την καλύτερη απόφαση για σένα.

συμφωνω απολυτα μαζι σου,και επειδη παω κι εγω με καισαρικη και εχω ακουσει οτι ειναι το καλυτερο νυστερι δεν παιζει με τπτ να τον αλαξω...:D:D:D:D

Εμενα παντως με εβαλε 2 μερες πριν απο την πητ μου (με προγραμματισμενη καισαρικη) Λαμπη μου ηρεμησε και πες στον αντρα σου οτι με αυτον τον γιατρο τα καταφερατε Αυτο με την καισαρικη ισχυει Ειναι αστερι Δεν φανταζεσαι τι τραβηξα στην 1η μου καισαρικη

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

ολγακι εσυ που θα τον δεις αυριο απο ποτε το εχεις κονονισει το ραντεβου???εγω ακομη στο περιμενε ειμαι δεν εχει τηλ κανεις κ ουτε το βλεπω να γινεται:-(:sad::-(κ αν δεν μου τηλ τοτε τι γινεται??ετσι μου ερχεται να αλλαξω γιατρο τελευταια εβδομαδα..με τον αντρα μου δε ουτε μιλιομαστε απο χθες,τα εχει παρει κ αυτος με τον γιατρο κ του φταινε ολα κ ακομη ποιο πολυ εγω που τον διαλεξα...:!::!::!:

και μένα ο άνδρας μου τα έχει πάρει κρανίο με αυτο το θέμα....και τι να κάνω τώρα??? να άλαξω στον 8ο μήνα????

Πραγματικά νιώθω πολυ παραμελημένη και ανενημέρωτη απο τον ίδιο μου τον γιατρό.....

εγώ εντωμεταξύ ΠΡΕΠΕΙ να ΞΕΡΩ ΠΩΣ θα γεννήσω για λόγους ιατρικούς και δεν μου το ξεκαθαρίζει:confused::confused::confused::-(:-(:-(

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

κοριτσια μου ολα καλα ευτυχως..πηγα σημερα 6μιση το απογευμα στο ιατρειο να με δει..πανικος απο κοσμο..τελικα θα κανω εισαγωγη την τεταρτη πρωι κ πεμπτη θα κανω προγραμματισμενη καισαρικη..αν προλαβω βεβαια λεει ο γιατρος κ δεν με πιασουν ποιο νωρις οι πονοι...μου εφυγε ενα μεγαλο αγχος...δεν συζηησα καθολου για το θεμα της ναρκωσης...για τιμη ρωτησα κ μου ειπε 1200 μαζι με τον αναισθησιολογο..ειχε κεφια σημερα....:P:p:p

κοριτσια μου ολα καλα ευτυχως..πηγα σημερα 6μιση το απογευμα στο ιατρειο να με δει..πανικος απο κοσμο..τελικα θα κανω εισαγωγη την τεταρτη πρωι κ πεμπτη θα κανω προγραμματισμενη καισαρικη..αν προλαβω βεβαια λεει ο γιατρος κ δεν με πιασουν ποιο νωρις οι πονοι...μου εφυγε ενα μεγαλο αγχος...δεν συζηησα καθολου για το θεμα της ναρκωσης...για τιμη ρωτησα κ μου ειπε 1200 μαζι με τον αναισθησιολογο..ειχε κεφια σημερα....:P:p:p

γιατι σε βαζει πιο νωρις?σε ποια εβδομαδα εισαι?

οσο για το θεμα της ναρκωσεις επειδη τον ρωτησα εγω,μου ειπε οτι θα το συζητησω εγω με τον αναισθησιολογο και εκεινος δεν εχει καμια σχεση με αυτο

stellinula ηρέμησε και στο επόμενο ραντεβού απλά πες του πως νιώθεις, οτι δηλαδη για τις βουβονοκύλες (αν θυμαμαι καλα) θελεις οποσδηποτε να κανεις καισαρικη. Δεν θα σου φέρει αντήρηση! Εμένα αμέσως μου ειπε "καισαρικη" ... αρκει να σε δει σιγουρη για την αποφαση σου. Εκει εξω υπαρχουν πολλά νουμερα που ονομαζονται γυναικολογοι, αφου λενε τα καλυτερα για τον γιατρο μας οσον αφορα το νυστερι, μην το διακυνδυνευεις. Για καισαρικη πας!

Λάμπημου χαιρομαι που ολα πάνε καλά.

;)

Διαφημίσεις

οσο για το θεμα της ναρκωσεις επειδη τον ρωτησα εγω,μου ειπε οτι θα το συζητησω εγω με τον αναισθησιολογο και εκεινος δεν εχει καμια σχεση με αυτο

ολγακι28 ξέρεις αν συνεργάζεται με συκεκριμένο αναισθησιολόγο? θέλω να πω, εχει καποιον της εμπιστοσύνης του?

κοριτσια γνωριζεται τι ωραριο εχει το επισκεπτηριο στο αρεταιειο κ αν τηρειται??κ κατι ακομη:lol::lol::lol:τωρα που γνωριζω εκτος απροοπτου την ημερα της εισαγωγης μου μπορω απο πριν να κανονισω για δωματιο να με εχουν στα υποψιν???η μονο την ημερα της εισαγωγης μου??

ολγακι28 ξέρεις αν συνεργάζεται με συκεκριμένο αναισθησιολόγο? θέλω να πω, εχει καποιον της εμπιστοσύνης του?

οχι δυστυχως δεν ξερω,εσυ γιατι ενδιαφερεσαι?για ολικη η επισκλιριδιο?

γιατι σε βαζει πιο νωρις?σε ποια εβδομαδα εισαι?

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΒΑΖΕΙ,ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΙΤ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΕΧΩ Κ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ Κ ΩΡΙΑΚΑ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ Κ ΩΣ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ..ΟΥΤΕ ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΤΑΝ...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΒΑΖΕΙ,ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΙΤ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΕΧΩ Κ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ Κ ΩΡΙΑΚΑ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ Κ ΩΣ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ..ΟΥΤΕ ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΤΑΝ...

α ενταξει τοτε,σου ευχομαι με το καλο και να μην ανχωνεσαι καθολου.εσυ γιατι ενδιαφερεσαι για ολικη ναρκωση η για επισκλιριδιο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...