Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Αν έχεις αμφιβολίες για το αποτέλεσμα μπορείς να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη . Μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού στην Αθήνα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να δείξεις τις εξετάσεις σου Κ ρωτήσεις ότι απορία έχεις. 

Ο φόβος είναι φυσιολογικό κομμάτι πριν από κάποιο χειρουργείο. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που σκέφτεσε δεν έχουν καμία υπόσταση. Πουθενά δεν θα επιρεασει η αφαίρεση της σάλπιγγας ... Μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο αν νιώθεις ότι έχεις υπερβολικό ανχος. 

Προσπαθώ να διαχειριστώ απίστευτα το άγχος μου...Έχω μεγαλώσει 34 γαρ,έχω φάει πολλά χαστούκια κ προσπαθώ να βλέπω ορθολογιστικά τα πράγματα.. Τουτέστιν κ που έχεις μια σάλπιγγα εδώ και 10 χρονιά δεν υπήρξε καμία εγκυμοσύνη....Αλλά κάτι με πιάνει...Κάτι φευγαλέες σκέψεις που με τρελαίνουν...

Θεωρώ ότι θα δείξω τη σαλπιγγογραφια νσε ακόμη ένα γιατρό όπως είπες κ έπειτα θα πάω να κάνω το χειρουργείο...που εκεί σκέφτομαι να τους πω ,πως αν δεν είναι υδροσαλπιγγα μη την αφαιρείτε..Αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα το κάνουν...

Όσο για ψυχολόγο ,έχω περάσει τόσα πολλά που δεν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήθω πια... Προσπαθώ να με συνέφερω εγώ ...Είναι αυτό που λένε καλύτερος γιατρός είναι ο ίδιος σου ο εαυτός....Χωρίς να θέλω να αδικήσω το κλάδο ,εγω έτσι νιώθω πια

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Ευχαριστούμε κούκλα μου:tongue:!! Τελικά θα πάρω και εγω αύριο τηλ για να παω στον γιατρό μας γιατί χθες ήμουν κουρασμένη... Τι ωρα να πάρω??

1-2 μου είπαν. Μακάρι νσ τα πούμε:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koutsoulina μην απογοητευθείς με το θέμα του δωματίου γιατί ο γιατρός μας πραγματικά δεν ασχολείται. Ίσως να μπορέσουν να σε βοηθήσουν τα κορίτσια από το ιατρείο.

Καλά κάνεις και ρωτάς για τιμές καισαρικής γιατί καισαρική θα κάνεις:D

Χρόνια πολλά στις Κατερίνες μας:P

Καλα που με ενημέρωσες kikar, thanks, θα το πω στα κοριτσια και καλη μου επιτυχια ;)

βρε κοριτσια ειμαι στην 36 εβδομαδα και πανω απο τον αφαλο με ποναει πολυ η κοιλια μου σε ενα σημειο,σαν να παθαινει κραμπα.μηπως εχει τυχει σε καμια αυτο και να ξερει τι ειναι?

Καλα που με ενημέρωσες kikar, thanks, θα το πω στα κοριτσια και καλη μου επιτυχια ;)

αυτο σκεφτομαι να κανω κ εγω αλλα απο την αλλη σκεφτομαι μηπως παρεξηγηθω αν δεν ισχυει κατι τετοιο..το σαβ/κυριακο θα δω τον γιατρο μας κ μακαρι να βγαλω ακρη γιατι ειναι θεμα ημερων το ποτε θα γεννησω κ δεν εχω κανονισει ακομη τα αυτονοητα..

Διαφημίσεις

Σήμερα πήγαμε με την αδερφή μου να τη δει ο Χασιάκος,είναι στην 23η εβδομάδα κύησης.

Δεν μας έκανε ιδιαίτερα καλή εντύπωση,μας φάνηκε σαν να μην μας έδινε καμία σημασία.Και όχι γιατί περιμέναμε να μας πει φαμφάρες,αλλά φαινόταν σαν να βιάζεται πολύ.Εντάξει,δεν λέω,ο άνθρωπος είναι κουρασμένος,περίμενε κάμποσος κόσμος απ'έξω.

Βασίζομαι στα σχόλια και τις εμπειρίες σας και γι'αυτό το λόγο δεν τον παρεξηγώ.Και σημασία για μας έχει να είναι άρτιος επιστήμονας.Λεφτά δεν πήρε,μας είπε ότι τώρα δεν δίνετε κάτι(ήταν η 1η επίσκεψη).

Όσο για το οικονομικό του τοκετού δεν το θίξαμε...Δεν ξέρω αν κάναμε καλά...

Αν σας είναι εύκολο,πείτε μου σε ποια επίπεδα κυμαίνεται.

Στο Αρεταίειο πληρώνουμε;;

Συγγνώμη για τις απανωτές ερωτήσεις αλλά έχω άγχος.

MHK7mlG.jpgMHK7p2.png

καλησπερα κοριτσια..ασε κ εγω τα εχω παρει πολυ ασχημα με τον γιατρο μας..ειμαι σχεδον 10 μερες πριν την πιτ.. κ ακομη δεν εχω κανονισει τιποτα μαζι του..ειναι αυριο η μεθαυριο να με δει κ δεν μου ειχαν τηλ...τους τηλ εγω για να ξερω κ εγω να κανονισω τις δουλειες μου κ κανεις δεν γνωριζε τιποτα απο τα κοριτσια..δεν με ειχαν σημιωσει...αφου μιλησα με 3 κοπελες διαδοχικα κ να με ρωταν κ οι 3 ποτε ειχα τελευταια φορα περιοδο κ εγω να πρεπει σε καθε μια να εξηγω..καταληξανε στο οτι δεν το ειχαν σημειωσει κ οτι θα πρεπει να περιμενω ως αργα το βραδυ να με ενημερωσουν για αυριο η μεθαυριο...αυτο εμενα προσωπικα με κανει κουρελια:-(:-(ειναι που ειναι η ψυχολογια μου λογω ημερων κ ορμονων χαλια αισθανομαι εντελως μονη μου...κ πολυ πιθανον κ σε αυτο το ραντεβου να εχει τα δικα του ο γιατρος οπως την αλλη φορα να με ξεπεταξει στα γρηγορα κ να μην αφηνει κανενα περιθωριο να ρωτησω κατι..ειμαι πολυ χαλια κ αισθανομαι οτι βρισκομαι στο κενο...:?::?:

καλησπερα κοριτσια..ασε κ εγω τα εχω παρει πολυ ασχημα με τον γιατρο μας..ειμαι σχεδον 10 μερες πριν την πιτ.. κ ακομη δεν εχω κανονισει τιποτα μαζι του..ειναι αυριο η μεθαυριο να με δει κ δεν μου ειχαν τηλ...τους τηλ εγω για να ξερω κ εγω να κανονισω τις δουλειες μου κ κανεις δεν γνωριζε τιποτα απο τα κοριτσια..δεν με ειχαν σημιωσει...αφου μιλησα με 3 κοπελες διαδοχικα κ να με ρωταν κ οι 3 ποτε ειχα τελευταια φορα περιοδο κ εγω να πρεπει σε καθε μια να εξηγω..καταληξανε στο οτι δεν το ειχαν σημειωσει κ οτι θα πρεπει να περιμενω ως αργα το βραδυ να με ενημερωσουν για αυριο η μεθαυριο...αυτο εμενα προσωπικα με κανει κουρελια:-(:-(ειναι που ειναι η ψυχολογια μου λογω ημερων κ ορμονων χαλια αισθανομαι εντελως μονη μου...κ πολυ πιθανον κ σε αυτο το ραντεβου να εχει τα δικα του ο γιατρος οπως την αλλη φορα να με ξεπεταξει στα γρηγορα κ να μην αφηνει κανενα περιθωριο να ρωτησω κατι..ειμαι πολυ χαλια κ αισθανομαι οτι βρισκομαι στο κενο...:?::?:

λΆΜΠΗ μου πόσο σε νιώθω και εγώ....Τα διάβασες πιο κάτω οπότε καταλαβαίνεις πώς είμαι και εγώ!!!!

:(:(:(

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

λΆΜΠΗ μου πόσο σε νιώθω και εγώ....Τα διάβασες πιο κάτω οπότε καταλαβαίνεις πώς είμαι και εγώ!!!!

:(:(:(

δεν βγαζω ακρη.. τωρα τους τηλ παλι κ μου ειπαν να ειμαι εν αναμονη ολο το σαβ/κυριακο κ καποια στιγμη θα με ειδοποιησουν να παω...θα τρελαθωωωωωωωωωωωωω..............:shock::shock::shock::shock:κ ουτε θα μου τηλ αν δεν τους επαιρνα εγω...

δεν βγαζω ακρη.. τωρα τους τηλ παλι κ μου ειπαν να ειμαι εν αναμονη ολο το σαβ/κυριακο κ καποια στιγμη θα με ειδοποιησουν να παω...θα τρελαθωωωωωωωωωωωωω..............:shock::shock::shock::shock:κ ουτε θα μου τηλ αν δεν τους επαιρνα εγω...

νομιζω οτι ο γιατρος πρεπει πλεον να αναλαμβανει λιγοτερες γυναικες, καλος, χρυσος αλλα.......

Διαφημίσεις

κοριτσια εχετε δίκαιο αλλα δεν πρεπει να ανησυχείται.

Δεν δίνει εξηγήσεις οπότε πρεπει να τον εμπιστευεστε.

Σίγουρα αν είναι να γεννήσετε πάτε στο μαιευτήριο και ερχεται αφου τον ειδοποιούν οι μαίες.

Δεν είναι ο κλασικός γυναικολόγος- μαιευτηρας, θα τον πρότεινα όμως μόνο για δύσκολες περιπτώσεις. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Σ ΑΥΤΕΣ

EssPp2.png

R9Y0p2.png

βρε κοριτσια ειμαι στην 36 εβδομαδα και πανω απο τον αφαλο με ποναει πολυ η κοιλια μου σε ενα σημειο,σαν να παθαινει κραμπα.μηπως εχει τυχει σε καμια αυτο και να ξερει τι ειναι?

Εγώ είχα ένα πόνο πολύ κοντά στον αφαλό από την αρχή της εγκυμοσύνης(όχι πάντα αλλά αρκετές φορές). Δεν ρώτησα γιατί προακλείται άλλά μου είπαν ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό.Πάντως επειδή μπάινεις στο μήνα σου καλύτερα να το κοιτάξεις...

Εγώ είχα ένα πόνο πολύ κοντά στον αφαλό από την αρχή της εγκυμοσύνης(όχι πάντα αλλά αρκετές φορές). Δεν ρώτησα γιατί προακλείται άλλά μου είπαν ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό.Πάντως επειδή μπάινεις στο μήνα σου καλύτερα να το κοιτάξεις...

τελικα παρατηρησα οτι γινετε αυτο οταν κουραζομαι πολυ,τωρα εχει να με ενοχλεισει απο προχτες.θα ρωτησω ομως και τον γιατρο μας που θα τον δω αυριο.

τελικα παρατηρησα οτι γινετε αυτο οταν κουραζομαι πολυ,τωρα εχει να με ενοχλεισει απο προχτες.θα ρωτησω ομως και τον γιατρο μας που θα τον δω αυριο.

ολγακι εσυ που θα τον δεις αυριο απο ποτε το εχεις κονονισει το ραντεβου???εγω ακομη στο περιμενε ειμαι δεν εχει τηλ κανεις κ ουτε το βλεπω να γινεται:-(:sad::-(κ αν δεν μου τηλ τοτε τι γινεται??ετσι μου ερχεται να αλλαξω γιατρο τελευταια εβδομαδα..με τον αντρα μου δε ουτε μιλιομαστε απο χθες,τα εχει παρει κ αυτος με τον γιατρο κ του φταινε ολα κ ακομη ποιο πολυ εγω που τον διαλεξα...:!::!::!:

ολγακι εσυ που θα τον δεις αυριο απο ποτε το εχεις κονονισει το ραντεβου???εγω ακομη στο περιμενε ειμαι δεν εχει τηλ κανεις κ ουτε το βλεπω να γινεται:-(:sad::-(κ αν δεν μου τηλ τοτε τι γινεται??ετσι μου ερχεται να αλλαξω γιατρο τελευταια εβδομαδα..με τον αντρα μου δε ουτε μιλιομαστε απο χθες,τα εχει παρει κ αυτος με τον γιατρο κ του φταινε ολα κ ακομη ποιο πολυ εγω που τον διαλεξα...:!::!::!:

κοιτα το ειχαμε πει πριν απο δυο εβδομαδες που με ειχε ξανα δει,αλλα μου ειχε τυχει κι εμενα οπως σε σενα τωρα.ημουνα στο περιμενε μεχρι κυριακη απογευμα και τελικα πηρα μονη μου τον γιατρο και μου ειπε να παω.απλα δεν σε ενημερωνουν αμεσα γιατι μπορει να εχουνε εκτακτα.κι εγω αυριο θα τον παρω τηλ για να τον ρωτησω τι ωρα μπορει να με δει.κανε λοιπον κι εσυ το ιδιο.εαν δεν σε εχουνε παρει μεχρι αυριο το μεσημερι,παρτον εσυ...μην κολας...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...