Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

καλημερα κοριτσιαααααααααα...καλε που χαθηκατε ολες σας??μπαινω καθε μερα κ επικρατει απολυτη ησυχια..μηπως σας ζαλισα εγω???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:αρκει να ειστε καλα...φιλακιααααα:-D:grin::-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσιαααααααααα...καλε που χαθηκατε ολες σας??μπαινω καθε μερα κ επικρατει απολυτη ησυχια..μηπως σας ζαλισα εγω???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:αρκει να ειστε καλα...φιλακιααααα:-D:grin::-D

Και βέβαια δεν μας ζάλισες! :-D

Πως πάνε οι μέρες; Πότε με το καλό υπολογίζεις;

vrowp3.png

cwGLp3.png

Κοριτσάκια μου έχω ένα θέμα και θα θελα την γνώμη σας για τον γιατρό μας...

όπως είχα πει στο παρελθόν Επειδή έχω βουβονοκοιλες και απο τις 2 πλεύρες...Όσες δεν ξέρουν είναι πάνω ακριβώς απο το τριχωτό μας και χαμηλά κάτω στην κοιλιά....

Εγώ δεν κάνει να σφιχτώ με τίποτα διότι αν θα πεταχτούν οι κοιλες μπαίνω εγκαιρως για χειρουργείο των κοιλών και μετά δεν με αφήνουν να σηκώσω ούτε 1 κιλό.....Φανταστείτε ούτε το μπεμπάκι μου!!!

ενω λοιπόν τον έχω ενημερώσει δεν μου απαντάει ξεκάθαρα τι θα κάνουμε τότε και με έχει αφήσει αφενός ΑΝΗΞΕΡΗ αφετέρου σε αναμμένα κάρβουνα!!!

Είναι σωστό αυτό??? να μην μου λεει ξεκάθαρα τι θα κάνουμε στον ΤΟΚΕΤΟ???

Να μην μου λεει ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ περί καισαρικής??? Είναι ψυχοφθόρο και αγχωτικό...Τι να κάνω???

Η απάντηση του ήταν "ΚΑΜΙΑ" ξέρετε αυτο που κάνει σαν να μην άκουσε αυτο που του είπα????

Τι θα κάνω ρε κοπέλες???? Βοηθήστε με???

έχει γίνει φοβος μου και τρόμος μου

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Κοριτσάκια μου έχω ένα θέμα και θα θελα την γνώμη σας για τον γιατρό μας...

όπως είχα πει στο παρελθόν Επειδή έχω βουβονοκοιλες και απο τις 2 πλεύρες...Όσες δεν ξέρουν είναι πάνω ακριβώς απο το τριχωτό μας και χαμηλά κάτω στην κοιλιά....

Εγώ δεν κάνει να σφιχτώ με τίποτα διότι αν θα πεταχτούν οι κοιλες μπαίνω εγκαιρως για χειρουργείο των κοιλών και μετά δεν με αφήνουν να σηκώσω ούτε 1 κιλό.....Φανταστείτε ούτε το μπεμπάκι μου!!!

ενω λοιπόν τον έχω ενημερώσει δεν μου απαντάει ξεκάθαρα τι θα κάνουμε τότε και με έχει αφήσει αφενός ΑΝΗΞΕΡΗ αφετέρου σε αναμμένα κάρβουνα!!!

Είναι σωστό αυτό??? να μην μου λεει ξεκάθαρα τι θα κάνουμε στον ΤΟΚΕΤΟ???

Να μην μου λεει ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ περί καισαρικής??? Είναι ψυχοφθόρο και αγχωτικό...Τι να κάνω???

Η απάντηση του ήταν "ΚΑΜΙΑ" ξέρετε αυτο που κάνει σαν να μην άκουσε αυτο που του είπα????

Τι θα κάνω ρε κοπέλες???? Βοηθήστε με???

έχει γίνει φοβος μου και τρόμος μου

Kαλημέρα stellinoula!

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι υπομονή μέχρι το επόμενο ραντεβού!

Στην επόμενη επίσκεψη ρώτησέ τον πάλι, εξηγώντας του ότι είναι πολύ σημαντικό για σένα να γνωρίζεις!

Επιπροσθέτως, μέχρι τότε φρόντισε να πάς να σε δεί και κάποιος χειρούργος, γιατί μόνο αυτός είναι ο πλέον ειδικός για να σε κατευθύνει. Καλό είναι να σου δώσει μια ξεκάθαρη εξήγηση για τις βουβονοκοίλες και τους παράγοντες που πρέπει να αποφεύγεις, για να μη δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Ζήτησε του, να σου εξηγήσει επίσης, με ακρίβεια και όχι με περίπου και ίσως!ουβονοκοίλης

Kαλημέρα stellinoula!

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι υπομονή μέχρι το επόμενο ραντεβού!

Στην επόμενη επίσκεψη ρώτησέ τον πάλι, εξηγώντας του ότι είναι πολύ σημαντικό για σένα να γνωρίζεις!

Επιπροσθέτως, μέχρι τότε φρόντισε να πάς να σε δεί και κάποιος χειρούργος, γιατί μόνο αυτός είναι ο πλέον ειδικός για να σε κατευθύνει. Καλό είναι να σου δώσει μια ξεκάθαρη εξήγηση για τις βουβονοκοίλες και τους παράγοντες που πρέπει να αποφεύγεις, για να μη δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Ζήτησε του, να σου εξηγήσει επίσης, με ακρίβεια και όχι με περίπου και ίσως!ουβονοκοίλης

έχω πάει σε χειρούργο αφου ήδη την μια την έχω εγχειρισμένη αλλά χωρις πλέγμα και έχει ξαναεμφανιστεί διστακτικά με καψιματα και τραβήγματα.....Φαντάσου που έχω και την κοιλιά τώρα πως νιώθω....

Το επόμενο ραντεβού μου greek mother μου είναι μέσα Δεκέμβρη....

Απο την πείρα σου θα δεχτεί αυτο που θα του πώ ή θα μου το παιξει πάλι κινέζος??? Δεν μπορώ αλλο να είμαι με την αμφιβολία του τι θα γίνει???

Θα τον νευριασω αν του το ζητήσω να μου δώσει ξεκαθαρη απάντηση??? Και τέλος παντων για την ψυχική μου υγεια και την σωματική μου υγεια να μπορώ να κρατάω αγκαλιά το μωρό μου, να το θηλαζω κλπ κλπ θέλω καισαρική, το δέχετε αυτο???

uop51syge.png

Διαφημίσεις

έχω πάει σε χειρούργο αφου ήδη την μια την έχω εγχειρισμένη αλλά χωρις πλέγμα και έχει ξαναεμφανιστεί διστακτικά με καψιματα και τραβήγματα.....Φαντάσου που έχω και την κοιλιά τώρα πως νιώθω....

Το επόμενο ραντεβού μου greek mother μου είναι μέσα Δεκέμβρη....

Απο την πείρα σου θα δεχτεί αυτο που θα του πώ ή θα μου το παιξει πάλι κινέζος??? Δεν μπορώ αλλο να είμαι με την αμφιβολία του τι θα γίνει???

Θα τον νευριασω αν του το ζητήσω να μου δώσει ξεκαθαρη απάντηση??? Και τέλος παντων για την ψυχική μου υγεια και την σωματική μου υγεια να μπορώ να κρατάω αγκαλιά το μωρό μου, να το θηλαζω κλπ κλπ θέλω καισαρική, το δέχετε αυτο???

Κοριτσάρα μου μην ανησυχείς,

δε θα σου φέρει αντίρρηση ακριβώς επειδή υπάρχει ιατρικός λόγος. Η αλήθεια είναι ότι προτιμά το φυσιολογικό τοκετό για ιατρικούς λόγους αλλά δεν ταλαιπωρεί τις μανούλες άσκοπα:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Κοριτσάρα μου μην ανησυχείς,

δε θα σου φέρει αντίρρηση ακριβώς επειδή υπάρχει ιατρικός λόγος. Η αλήθεια είναι ότι προτιμά το φυσιολογικό τοκετό για ιατρικούς λόγους αλλά δεν ταλαιπωρεί τις μανούλες άσκοπα:D

και γιατι δεν μου απαντάει ξεκαθαρα να ξέρω????

Παρα μου λεει "κατσε να δούμε το doppler και να δούμε και την εξέταση θρομβοφιλίας και να δούμε και να δούμε...."

Τι να δούμε??? υπάρχει δηλαδή περίπτωση να με βάλει σονυ και καλά ΦΤ???

αυτο με έχει παρει απο κάτω και εχω στεναχωρηθεί!!!

uop51syge.png

stellinula η γνωμη μου ειναι οτι ο συγκεκριμενος γιατρος αν του εκφρασεις την ανησυχια σου δεν υπαρχει περιπτωση να σε αφησει ετσι χωρις να σου απαντησει και προς Θεου μην αγχωνεσαι!! κανει και καισαρικη οταν υπαρχει λογος οπως στην δικη σου περιπτωση!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

και γιατι δεν μου απαντάει ξεκαθαρα να ξέρω????

Παρα μου λεει "κατσε να δούμε το doppler και να δούμε και την εξέταση θρομβοφιλίας και να δούμε και να δούμε...."

Τι να δούμε??? υπάρχει δηλαδή περίπτωση να με βάλει σονυ και καλά ΦΤ???

αυτο με έχει παρει απο κάτω και εχω στεναχωρηθεί!!!

Stellinula μου εμένα μόλις είδε οτι δεν άνοιγε ο τράχηλος αι επειδή γενικά είχα ταλαιπωρηθεί πολύ οταν ήρθε η ωρα μου λέει πάμε για καισαρική οκ?? Οπότε μην ανησυχείς;)!

Διαφημίσεις

Margioula μπαινω στον μηνα μου αυριο, παω για καισαικη στο Αρεταιειο στις 15 Δεκεμβρίου πρώτα ο Θεός ... :) Αν λειτουργει βέβαια, κοντευει να με τρελανει η σκεψη να χρειαστει να παω στο Λητω!

stellinula Εγώ τον συνάντησα πρωτη φορα στον 8ο μηνα κύησης και του εξήγησα ότι εχω κοίλη δίσκου (στην πλάτη) και εναν ήπιο διαβήτη κύησης. Αμέσως του είπα οτι προτημω καισαρική αλλά θα ηθελα να μου πει και τη γνωμη του. Αμέσως μου ειπε καισαρικη. Το χάρηκα πολύ αυτό διότι και εγώ εκατσα πριν 3 χρόνια 2 μηνες στο κρεββάτι, ε δεν το διακυνδυνεύω.

ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ με ΙΚΑ στο Αρεταίειο.

Τετράκλινο χωρίς χρέωση - Τρίκλινο 15 ευρώ - Δικλυνο 33 ευρώ - Μονόκλυνο 55 ευρώ...Αυτά μου είπαν απο το λογιστήριο του νοσοκομείου. Βέβαια το θεμα ειναι τι θα ειναι διαθεσιμο εκεινη τη μερα, μου ειπαν να συνενοηθώ με τον γιατρό μου για να μεσολαβήσει για το δωματιο που επιθυμώ. Ρώτησα αν θα κλεισει καποια πτέρυγα στο άμμεσο μέλλον...δεν ήξεραν να μου απαντησουν, δεν έχουν σχετικη ενημέρωση.

ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ με ΙΚΑ στο Αρεταίειο.

Τετράκλινο χωρίς χρέωση - Τρίκλινο 15 ευρώ - Δικλυνο 33 ευρώ - Μονόκλυνο 55 ευρώ...Αυτά μου είπαν απο το λογιστήριο του νοσοκομείου. Βέβαια το θεμα ειναι τι θα ειναι διαθεσιμο εκεινη τη μερα, μου ειπαν να συνενοηθώ με τον γιατρό μου για να μεσολαβήσει για το δωματιο που επιθυμώ. Ρώτησα αν θα κλεισει καποια πτέρυγα στο άμμεσο μέλλον...δεν ήξεραν να μου απαντησουν, δεν έχουν σχετικη ενημέρωση.

Koutsoulina μην απογοητευθείς με το θέμα του δωματίου γιατί ο γιατρός μας πραγματικά δεν ασχολείται. Ίσως να μπορέσουν να σε βοηθήσουν τα κορίτσια από το ιατρείο.

Καλά κάνεις και ρωτάς για τιμές καισαρικής γιατί καισαρική θα κάνεις:D

Χρόνια πολλά στις Κατερίνες μας:P

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Koutsoulina μην απογοητευθείς με το θέμα του δωματίου γιατί ο γιατρός μας πραγματικά δεν ασχολείται. Ίσως να μπορέσουν να σε βοηθήσουν τα κορίτσια από το ιατρείο.

Καλά κάνεις και ρωτάς για τιμές καισαρικής γιατί καισαρική θα κάνεις:D

Χρόνια πολλά στις Κατερίνες μας:P

Ευχαριστούμε κούκλα μου:tongue:!! Τελικά θα πάρω και εγω αύριο τηλ για να παω στον γιατρό μας γιατί χθες ήμουν κουρασμένη... Τι ωρα να πάρω??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...