Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

greek.mother η επιτυχια του cafe οφειλεται οχι μονο στον γιαρουλη μας που ειναι υπεροχος ανθρωπος και γιατρος φυσικα αλλα και σε εσενα που το ιδρυσες και μας δινεις τοσο σημαντικες πληροφοριες αυτο για τα επιθεματα δεν το ειχα ξανακουσει ποτε!!!! θα ηθελα την γνωμη σου και για το λαστεξ μετα τον τοκετο

τελικα χρειαζεται? ευχαριστω εκ τον προτερων.

Mrgioula, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά η περισσότερη δουλειά είναι συλλογική και έχει μεγάλη σημασία αυτό!

Σχχδετικά, με το κορσέ θα συμφωνήσω με τα κορίτσια που έχουν αναφέρει σε προηγούμενα ποστ, ότι τα αποτελέσματα κατά την χρήση του είναι της στιγμής.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσ'υνης οι κοιλιακοί μύες διατείνονται - τεντώνονται - με αποτέλεσμα μετά το τοκετό η κοιλιά να χαλαρώνει και να την αισθανόμαστε βαριά.

Ο κορσές το μόνο επιτυγχάνει, είναι να ανασηκώνει το βάρος και να δείχνει πιο καλαίσθητη την περιοχή. Στην ουσία όμως αφήνει τους μύες να τεμπελιάζουν και να διαιωνίζεται το πρόβλημα της χαλάρωσης, που θα είναι μόνιμη, εαν δεν ακολουθήσουμε ένα καθημερινό πρόγραμμα άκησης ,μικρής έντασης και διάρκειας.

Υπάρχουν ειδικές ασκησούλες λοχείας, όπως ονομάζονται, οι οποίες έχουν στόχο την αποκατάσταση του οργανισμού μετά την εγκυμοσύνη.

Ο χρόνος έναρξης αυτών των ασκήσεων εξαρτάται απο το είδους του τοκετού και την ετοιμότητα της μαμάς. Σε φυσιιολογικό τοκετό μπορούν να ξεκινήσουν 4-5 ημέρες μετά τη γέννα, ενώ στην καισαρική αφού επουλωθεί το τραύμα και έχουν καταλαγιάσει οι πόνοι απο το χειρουργείο.

Και στις 2 παραπάνω περιπτώσεις, σημαντικό ρόλο για το χρόνο που θα ξεκινήσουν οι ασκήσεις, είναι πέρα απο τη σωματική και η ψυχολογική ετοιμότητα κάθε λεχώνας.

Σκοπός των παραπάνω ασκήσεων είναι η ενδυνάμωση των μυών και η επαναφορά τους, στην προ εγκυμοσύνη, κατάσταση!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πωπω ψεματα που λεγονται απο τα καταστηματα με ειδη εγκυμοσυνης!!παρουσιαζεται ως επιτακτικη αναγκη το να φορεσεις κορσε μετα τον τοκετο, την επομενη φορα που θα βρεθω σε καποιο απο αυτα και μου προτεινουνε κορσε θα τους εξηγησω και τον λογο που δεν μου χρειαζεται!!! να εισαι καλα μας ανοιγεις τα ματια, greek.mother ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση!!!

Σημερα εχω ραντεβου με τον γιατρουλη μας στις 7:00 μμ στο ιατρειο του τελικα ενω ειχα στο Αρεταιειο οτι μαθω για το Αρεταιειο θα σας ενημερωσω!!

φιλακια σε ολες.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Η αδερφή μου είναι έγκυος και επιλέξαμε τον Χασιάκο.Επειδή όλα έχουν γίνει τόσο γρήγορα και η εγκυμοσύνη ήταν κάτι μη αναμενόμενο,θα ήθελα να με ενημερώσετε για τα χρήματα που παίρνει στην επίσκεψη,γενικά τι "απαιτεί"ως γιατρός και αν ζητάει κάποιο ποσό κατά τη γέννα.

Δεν έχω χρόνο να ψάξω γιατί είναι ήδη 4 μηνών,μόλις χθές το μάθαμε και δεν έχει γίνει καμία απαραίτητη εξέταση.Με τον γιατρό έχουμε ραντεβού την άλλη Πέμπτη,δυστυχώς δεν υπήρχε διαθέσιμο ραντεβού πιο γρήγορα.

MHK7mlG.jpgMHK7p2.png

Να απαντησω κοριτσακια,Λοιπον, στο Λητω μου εστειλαν mail με το τιμολογιο. Μπορειτε να τους παρετε τηλ. και το στελνουν αμεσως. Εχει λοιπον το πακετο με 4 μερες 1850? για τρικλινο οπου μεσα περιλαμβανονται αναισθησιολογος για καισαρικη ή επισκληριδιο, εξοδα τοκετου, νοσηλεια , και οι εξετασεις που γινονται για τη μητερα πριν τον τοκετο και η επισκληριδιος.Στο Αρεταιειο επειδη ζητησα απο το λογιστηριο και μου εγραψαν τις τιμες παιρνω υπ'οψη την τιμη για μονοκλινο για να συγκρινω το πιο ακριβο. Ειναι 127,66 την ημερα το δωματιο δηλαδη για 4 μερεις 510,64 + 14,67 ενα εφ'απαξ ποσο (κατι σαν εισητηριο φανταστειτε) +200 ο αναισθησιολογος + 150 η εξεταση αιματος στο Λητω αν γεννησεις βραδυ που δεν λειτουργει το αιματολογικο του Αρεταιειου, εξαιρειται ο εβρυολογος και το φαρμακο μωρου αν χρησιμοποιηθουν. Συνολο ολα αυτα 875,31?. Βαζω τις χειροτερες των περιπτωσεων γιατι το κακο στο Αρεταιειο ειναι οτι αν δεν εχουν δωματιο σε βαζουν σε οποια θεση εχουν διαθεσιμη οι ανθρωποι, αλλα τα λεφτα πρεπει να τα υπολογησουμε. Επισης το ΙΚΑ δεν καλυπτει το Αρεταιειο τον τοκετο ως νοσηλεια. Πληρωνεις το νοσοκομειο και σου δινουν μετα το επιδομα. Αυτο σημαινει οτι πρεπει να τα εχεις τα λεφτα. Ολα αυτα ειναι για φυσιολογικο τοκετο. Με καισαρικη ειναι πολυ πιο οικονομικο το Αρεταιειο, χωρις αμφιβολια. Για να δειτε τη διαφορα στην καισαρικη το μονοκλινο εχει 55? την ημερα και δεν χρεωνεσε το 14,67 σε καμια θεση.Το πιο φθηνο δωματιο στο Αρεταιειο ειναι το τετρακλινο με 73,37 την ημερα, αλλα δεν ξερεις που θα εχει ελευθερη θεση οταν φτασει η ωρα. Αντε να μην υπολογησεις και τα 150? για την εξεταση αιματος αλλα ποια απο εμας το εχει σιγουρο οτι δεν θα τρεχει νυχτιατικα?? Δεν θα πρεπει να το υπολογισουμε??Επισης ο γιατρος μου ειπε οτι "εγω στο Λητω πρεπει να σου κοψω αποδειξη ενω στο Αρεταιειο δεν σου κοβω γιατι ειναι πανεπιστημιακο." Οι αποδειξεις αυτες περνανε στην εφορια και εχουν φοροαπαλαγη. Να ξερετε οτι το ΙΚΑ δινει περιπου 600? επιδομα, ο γιατρος μου ειπε οτι το εχουν κανει 1000? αλλα δεν το εχω επιβεβαιωσει, που τα παιρνεις αφου καταθεσεις τα δικαιολογητικα και εχεις απαντηση σε 40 μερες περιπου.Ελπιζω να σας ψιλοκαλυψα και αν υπαρχουν αλλες πληροφοριες ας τις διασταυρωσουμε. Τις τιμες απο το Αρεταιειο μου τις εγραψαν απο το λογιστηριο σε δικο τους εντυπο και μαλιστα τα σημειωσε και ο Χασιακος γιατι δεν τα εχει. Εχω και για φυσιολογικο και για καισαρικηΦιλια

:roll:Μα καλά σου δώσανε τιμές στο Αρεταίειο για καισαρική:confused::confused:??? Μήπως δεν έχεις ΙΚΑ??? Η μήπως ρώτησες για πρώτη θέση?? Πρίν 1 μήνα γέννησα εκεί με καισαρική και δεν πλήρωσα φράγκο(ούτε αυτό το εφάπαξ που λες) και μάλιστα οταν ρώτησε ο αντρας μου γιατί δεν πληρώσαμε(γιατί εμείς είχαμε ακούσει 75euro την ημέρα) του λένε ότι αυτή η τιμή είναι για φυσιολογικό τοκέτο ... η καισαρική είναι δωρεάν! Επίσης το ΙΚΑ μου εδωσε 1000euro! Α! και τα πήρα την ίδια ημέρα!!!! Οσο για την φοροαπαλλαγή πέρισι είχα 3000euro σε νοσήλεια απο νοσοκομείο και να μη σου πω τι φοροαπαλλαγή πήρα!! Και όταν ρώτησα την λογίστρια μου, μου είπε ότι τα νοσοκομειακά δεν τα υπολογίζει και πολύ η εφορία:?!!!

Οσο για αυτά που διάβασα πιο κάτω pampers και ήδη για όταν αλλάζεις το μωρό έχει άφθονα!

Τώρα τι να πω βρε κορίτσια εκτός αν ολα αυτά άλλαξαν μέσα σε 1 μήνα!!! Ποτέ δεν ξέρεις στο κράτος που ζούμε:o... Φιλάκιαααααα;);)!

Πωπω ψεματα που λεγονται απο τα καταστηματα με ειδη εγκυμοσυνης!!παρουσιαζεται ως επιτακτικη αναγκη το να φορεσεις κορσε μετα τον τοκετο, την επομενη φορα που θα βρεθω σε καποιο απο αυτα και μου προτεινουνε κορσε θα τους εξηγησω και τον λογο που δεν μου χρειαζεται!!! να εισαι καλα μας ανοιγεις τα ματια, greek.mother ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση!!!

Σημερα εχω ραντεβου με τον γιατρουλη μας στις 7:00 μμ στο ιατρειο του τελικα ενω ειχα στο Αρεταιειο οτι μαθω για το Αρεταιειο θα σας ενημερωσω!!

φιλακια σε ολες.

Αν σου αλλαξε το ραντεβου τοτε σιγουρα κατι συμβαινει στο αρεταιειο. περιμενουμε νεα με ανυπομονησια !!!

Διαφημίσεις

Η αδερφή μου είναι έγκυος και επιλέξαμε τον Χασιάκο.Επειδή όλα έχουν γίνει τόσο γρήγορα και η εγκυμοσύνη ήταν κάτι μη αναμενόμενο,θα ήθελα να με ενημερώσετε για τα χρήματα που παίρνει στην επίσκεψη,γενικά τι "απαιτεί"ως γιατρός και αν ζητάει κάποιο ποσό κατά τη γέννα.

Δεν έχω χρόνο να ψάξω γιατί είναι ήδη 4 μηνών,μόλις χθές το μάθαμε και δεν έχει γίνει καμία απαραίτητη εξέταση.Με τον γιατρό έχουμε ραντεβού την άλλη Πέμπτη,δυστυχώς δεν υπήρχε διαθέσιμο ραντεβού πιο γρήγορα.

Καλως ηρθεσ στο club των εγκυων....Ευχομαι ολα να πανε καλα. Λοιπον ο χασιακος ειναι πανω απολα γιατροσ και οχι φιλοχρηματος και ειναι και ο κριοτεροσ λογοσ που τον επελξα και εγω. στις επισκεψεισ μια σου περνει χρηματα και μια οχι οταν περνει η αμοιβη ειναι 40?. Οσο για την γεννα δεν υπαρχει καποιο σταθερο ποσο , πρεπει να τον ρωτησεις και θα σου πει αυτος. Πσντος δεν ειναι υπερογκο το ποσο σαν αυτα που ζητανε αλλοι γιατροι. Εμενα με παρακαολουθουσε στο αρεταιειο και δεν πληρωσα ουτε μια επισκεψη. Μην αγχονεσαι για τιποτα ....

kalimera, apo to iatreio tou mou sustisan μια παιδίατρο sta Anv Ilisia.

Μήπως έχει πάει καμιά σας?

Για την συνάντηση μετα τις 40 μέρες μου είπαν να τους τηλ 4 μέρες πριν.

Πάτε μόνη σας? Με το σύζυγο και το παιδι?!?

Να καλέσεις καλό είναι 2-3 εβδομάδες μετά τον τοκετό και να πεις πως θέλεις να κλείσες ραντεβού για λοχεία. Το παιδί όμως γιατί να το πάρεις μαζί σου;; Νομίζω πως θα ταλαιπωρηθεί χωρίς λόγο. Αλλωστε εσένα εξετάζει, όχι το μωρό :-D

vrowp3.png

cwGLp3.png

Καλως ηρθεσ στο club των εγκυων....Ευχομαι ολα να πανε καλα. Λοιπον ο χασιακος ειναι πανω απολα γιατροσ και οχι φιλοχρηματος και ειναι και ο κριοτεροσ λογοσ που τον επελξα και εγω. στις επισκεψεισ μια σου περνει χρηματα και μια οχι οταν περνει η αμοιβη ειναι 40?. Οσο για την γεννα δεν υπαρχει καποιο σταθερο ποσο , πρεπει να τον ρωτησεις και θα σου πει αυτος. Πσντος δεν ειναι υπερογκο το ποσο σαν αυτα που ζητανε αλλοι γιατροι. Εμενα με παρακαολουθουσε στο αρεταιειο και δεν πληρωσα ουτε μια επισκεψη. Μην αγχονεσαι για τιποτα ....

Ευαγγελία μου σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου και για τις ευχές σου.Ο λόγος που επέλεξα και 'γω τον συγκεκριμένο γιατρό για την αδερφή μου,είναι γιατί όπως είπες και συ αντιμετωπίζει την ιατρική ως λειτούργημα και όχι ως μέσον για να θησαυρίσει...

Άρα δηλαδή μπορεί αντί για το ιατρείο του να της κάνει τους υπέρηχους κτλ στο Αρεταίειο;Λογικά πρωϊνές ώρες για να μην πληρώνει επίσκεψη ή κάνω λάθος;

Τώρα το συγκεκριμένο μαιευτήριο είναι καλό;Δώσε μου σε παρακαλώ μερικές πληροφορίες αν δεν σου κάνει κόπο.Υποστηρίζουν το θηλασμό και το rooming in?

MHK7mlG.jpgMHK7p2.png

geia sou λαμπη... kai ego etoimazo valitsa gia aretaieio. pote gennas? ego tora mphka ston 9o. oti sou eipan ta koritsia isxuei. apoti emua einai kalos o giatrow pou kanei episklhridio h olikh antistoixa kai o xasiakos einai uper thw episklhridiou..mhn agxonesai ola kala tha mas pane. me enan pono kai isos sunantithoume sto maieuthrio.. me to kalo!!![/QUOTφιλεναδα εχω ραντεβου με το γιατρο 27-28 νοεμβρη,θα μου τηλ απο την προηγουμενη μερα κ θα μου πουν..λογικα θα ειναι στο αρεταιειο αφου ειναι σαβ/κυριακο..τοτε θα ειμαι ηδη 38 εβδομαδων κ ανδεν εχει γυρισει η μπεμπε θα κανονισουμε για την καισαρικη..ασε που δεν εχουμε μιλησει για τιποτα ακομη οσο αφορα τιμες κ που θα γεννησω..αν λειτουργει το αρεταιοιο εκει θα παω,μακαρι να γνωριστουμε:P:p:p

geia sou λαμπη... kai ego etoimazo valitsa gia aretaieio. pote gennas? ego tora mphka ston 9o. oti sou eipan ta koritsia isxuei. apoti emua einai kalos o giatrow pou kanei episklhridio h olikh antistoixa kai o xasiakos einai uper thw episklhridiou..mhn agxonesai ola kala tha mas pane. me enan pono kai isos sunantithoume sto maieuthrio.. me to kalo!!![/QUOTφιλεναδα εχω ραντεβου με το γιατρο 27-28 νοεμβρη,θα μου τηλ απο την προηγουμενη μερα κ θα μου πουν..λογικα θα ειναι στο αρεταιειο αφου ειναι σαβ/κυριακο..τοτε θα ειμαι ηδη 38 εβδομαδων κ ανδεν εχει γυρισει η μπεμπε θα κανονισουμε για την καισαρικη..ασε που δεν εχουμε μιλησει για τιποτα ακομη οσο αφορα τιμες κ που θα γεννησω..αν λειτουργει το αρεταιοιο εκει θα παω,μακαρι να γνωριστουμε:P:p:p

eimaste mazi kai ego stis 27 ua kleino thn 28vdomada. ego exo rantevou stis 20-21 kai perimeno thl gia to an tha pao aretaieio h sto iatreio. ante na mathoume ti ginetai me to aretaieio giati arxise na me agxonei auth h katastash. ante mas vlepo mazi na genname.:) kai ego pantos den exo rothsei tipota apo apopsh oikonomikou....

Διαφημίσεις

Ευαγγελία μου σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου και για τις ευχές σου.Ο λόγος που επέλεξα και 'γω τον συγκεκριμένο γιατρό για την αδερφή μου,είναι γιατί όπως είπες και συ αντιμετωπίζει την ιατρική ως λειτούργημα και όχι ως μέσον για να θησαυρίσει...

Άρα δηλαδή μπορεί αντί για το ιατρείο του να της κάνει τους υπέρηχους κτλ στο Αρεταίειο;Λογικά πρωϊνές ώρες για να μην πληρώνει επίσκεψη ή κάνω λάθος;

Τώρα το συγκεκριμένο μαιευτήριο είναι καλό;Δώσε μου σε παρακαλώ μερικές πληροφορίες αν δεν σου κάνει κόπο.Υποστηρίζουν το θηλασμό και το rooming in?

ναι εννοειτε πως μπορει να πηγαινει στο αρεταιειο για υπερηχουσ εγω ολουσ εκει τους εχω κανει. σαν μαιευτηριο δεν λεει και πολλα αλλα αφου ειναι ο γιατροσ καλοσ αυτο εχει σημασια σε καποιουσ οροφουσ εχει γινει ανακαινιση προσφατα και ειναι παρα πολυ καλα στουσ αλλουσ ειναι απλα καλα.rooming in μονο στον 1ο οροφο αν ωρεισ δοματιο. τηα σοθ πο και περισσοτερα μολισ γεννησω.οσο για το θηλασμο ακουσα οτι ολεσ οι μαιεσ ειναι πολυ καλεσ και βοηθανε αρκετα εκτοσ απο μια. ελπιζω να σε βοηθησα..:D

ναι εννοειτε πως μπορει να πηγαινει στο αρεταιειο για υπερηχουσ εγω ολουσ εκει τους εχω κανει. σαν μαιευτηριο δεν λεει και πολλα αλλα αφου ειναι ο γιατροσ καλοσ αυτο εχει σημασια σε καποιουσ οροφουσ εχει γινει ανακαινιση προσφατα και ειναι παρα πολυ καλα στουσ αλλουσ ειναι απλα καλα.rooming in μονο στον 1ο οροφο αν ωρεισ δοματιο. τηα σοθ πο και περισσοτερα μολισ γεννησω.οσο για το θηλασμο ακουσα οτι ολεσ οι μαιεσ ειναι πολυ καλεσ και βοηθανε αρκετα εκτοσ απο μια. ελπιζω να σε βοηθησα..:D

Με το καλό Ευαγγελία μου να κρατήσεις το παιδάκι στην αγκαλίτσα σου και να είστε και οι 2 γεροί!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!

MHK7mlG.jpgMHK7p2.png

Μια μικρή διόρθωση. Το rooming in ισχύει παντού και στους δύο ορόφους:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Αν σου αλλαξε το ραντεβου τοτε σιγουρα κατι συμβαινει στο αρεταιειο. περιμενουμε νεα με ανυπομονησια !!!

Κοριτσια με την μπεμπουλα ολα καλα επιασε τα 2100, εχει εμπεδωσει θεση και παμε για φυσιολογικο τοκετο!!

Λοιπον Ευαγγελια μου δεν μου ειπε τιποτα αν και τον ρωτησα μου ειπε οτι δεν ξερει τι θα γινει και να μην αγχωνομαι μεχρι τις 2/12 που ξανα εχουμε ραντεβου υπαρχει περιπτωση να με ξαναδει στο ιατρειο του!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Στο ιατρειο του παιρνει 40 ευρω με αποδειξη που παιρνεις και λεει 40 ευρω! ουτε ευρω λιγοτερο,να σου πω την αληθεια δεν πληρωνουμε παντα δεν ξερω πως γινεται αυτο? απο εκει και περα οτι να σου πουμε για τον χασιακο ειναι λιγο!! οταν η αδερφη σου θα παει θα καταλαβει και αν θελησει να γεννησει στο Αρεταιειο να του το πει, δεν δουλευει για χρηματα αυτος ο ανθρωπος μην το φοβαστε στο οικονομικο ειδικα αν υπαρχει οικονομικο προβλημα και του το φιξετε, το μονο αρνητικο ειναι οτι εχει παρα πολυ κοσμο και μπορει να χρειαστει να περιμενει αρκετα,ευχομαι μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη στην αδερφουλα σου!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...