Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Εαν σου πώ ότι και μένα αυτή η απορία μου δημιουργήθηκε θα με πιστέψεις????

Παρασκευή περιμένουμε απαντησούλα!!!:D

βρε κοριτσια αυτο σκεφτομαι κ εγω απο χθες το βραδυ..αν οντως ειναι τοσο κ εγω θα γενησω λητω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελεια!!!!!!!! Κι εμενα τον τελευταιο μηνα 2600 ως 2700 την μετρουσε και γεννηθηκε 3100!!!! Οι υπερηχοι σε αυτη τη φαση εχουν καποια αποκλιση

Ο ιδιος πριν μπω για καισαρικη ειχε πιασει την κοιλια μου και μου ειπε ειναι γυρω στα3100(τρομερη μαντεψια)!! Πριν γεννησω η γιατρος που με εξετασε στον τραχηλο μου ελεγε οτι το μωρο μου θα ειναι μικρο..ο γιατρος ομως κατι ηξερε!!

Τελοσπαντων Ολα τα μωρακια πανω απο 2200 θεωρουνται μια χαρα στο βαρος τους και αν δεν συντρεχει λογος προωροτητας ή ικτερου δεν νοσηλευονται!

Ευχομαι να γυρισει το σκατουλι και να γεννησεις φυσιολογικα Βεβαι εχω να σου πω οτι ο γιατρος μας ειναι χρυσο μαχαιρι και στην καισαρικη δεν θα ταλαιπωρηθεις οποως συνηθως Το λεω γιατι εχω εμπειρια και απο την πρωτη μου καισαρικη που δεινοπαθησα στην κυριολεξια!!

μελινακη μου δεν σκεφτομαι καθολου αν θα γεννησω με καισαρικη η οχι...αυτο που με ανησυχει ειναι οτι ο γιατρος την πρωτη φορα μου ειχε πει οτι μετα το χθεσινο ντοπλερ θα με βλεπει καθε εβδομαδα κ χθες η βοηθος του που του εδειξε το ντοπλερ μου λεει σε δυο εβδομαδες παλι..τι κ αν της εξηγουσα εγω τι μου ειχε πει ο γιατρος αυτη τιποτα...κ τοτε που θα με δει παλι ο γιατρος θα ειμαι ηδη στις μερες πουθα πρεπει να κανω καισαρικη κ ακομη δεν εχω μιλησει με τον γιατρο ουτε που θα γεννησω ουτυε τιμες,τιποτα...ολα ειναι στο φλου...ποιες μερες κανε καισαρικη ο γιατρος??εχει στανταρ μερες??

Τελεια!!!!!!!! Κι εμενα τον τελευταιο μηνα 2600 ως 2700 την μετρουσε και γεννηθηκε 3100!!!! Οι υπερηχοι σε αυτη τη φαση εχουν καποια αποκλιση

Ο ιδιος πριν μπω για καισαρικη ειχε πιασει την κοιλια μου και μου ειπε ειναι γυρω στα3100(τρομερη μαντεψια)!! Πριν γεννησω η γιατρος που με εξετασε στον τραχηλο μου ελεγε οτι το μωρο μου θα ειναι μικρο..ο γιατρος ομως κατι ηξερε!!

Τελοσπαντων Ολα τα μωρακια πανω απο 2200 θεωρουνται μια χαρα στο βαρος τους και αν δεν συντρεχει λογος προωροτητας ή ικτερου δεν νοσηλευονται!

Ευχομαι να γυρισει το σκατουλι και να γεννησεις φυσιολογικα Βεβαι εχω να σου πω οτι ο γιατρος μας ειναι χρυσο μαχαιρι και στην καισαρικη δεν θα ταλαιπωρηθεις οποως συνηθως Το λεω γιατι εχω εμπειρια και απο την πρωτη μου καισαρικη που δεινοπαθησα στην κυριολεξια!!

:rolleyes:Και εμένα ακριβώς το ίδιο! Μέχρι και 1 μέρα πρίν γεννήσω 2600 με 2700 την βγάζανε και την άλλη μέρα γεννήθηκε 3100;)!!

Οσο για το Αρεταίειο σε σχέση με το Λητώ καμία σχέση!! Πήρα τηλ και ρώτησα στο Λητώ και μου είχαν πει ακριβά... δεν θυμάμαι τώρα πόσο αλλά μπορείται να πάρετε τηλ και εσείς να ρωτήσετε(πρωινές ώρες) Α! Να υπολογίσετε και αν χρειαστείτε θερμοκοιτίδα η να μείνετε περισσότερες μέρες(λόγω ίκτερου του παιδιού ή λόγου εσάς(οπως εγώ που ανέβασα πυρετό) και δεν σε αφήνουν να φύγεις!! Οπότε αυτά δεν μπορείς να τα υπολογίσεις και να πείς οτι είναι στάνταρ τόσα παραπάνω! Τώρα για καισαρική δεν ξέρω πάντος στο Αρεταίειο που έκανα καισαρική δεν πλήρωσα τίποτα! Η καισαρική εκεί είναι δωρεάν! Φιλάκια!;););)

μελινακη μου δεν σκεφτομαι καθολου αν θα γεννησω με καισαρικη η οχι...αυτο που με ανησυχει ειναι οτι ο γιατρος την πρωτη φορα μου ειχε πει οτι μετα το χθεσινο ντοπλερ θα με βλεπει καθε εβδομαδα κ χθες η βοηθος του που του εδειξε το ντοπλερ μου λεει σε δυο εβδομαδες παλι..τι κ αν της εξηγουσα εγω τι μου ειχε πει ο γιατρος αυτη τιποτα...κ τοτε που θα με δει παλι ο γιατρος θα ειμαι ηδη στις μερες πουθα πρεπει να κανω καισαρικη κ ακομη δεν εχω μιλησει με τον γιατρο ουτε που θα γεννησω ουτυε τιμες,τιποτα...ολα ειναι στο φλου...ποιες μερες κανε καισαρικη ο γιατρος??εχει στανταρ μερες??

Ξερω οτι κανει Πεμπτη Σαββατο και Κυριακη Τις αποριες για τις τιμες δεν θα στις λυσει ο γιατρος Παρε το νοσοκομειο να σου πουν Ο ΟΓΑ λογικα σου καλυπτει 4κλινο (Εγω ακομα ειμαι στο ΤΕΒΕ και δεν γνωριζω για τη δικη σου ασφαλιση) Καθε 2 εβδομαδες με εβλεπε κι εμενα και σκεψου οτι ειχα ιστορικο σουπερ αιφνιδιου τοκετου

Οτιδηποτε αισθανθεις περιεργο θα παρεις τηλ στο κινητο Μην το κανεις οπως εγω που δεν ηθελα να χασω τοον αγωνα(μουντιαλ) και μ επιασαν οι πονοι Θα προσεχεις τους πονους σαν περιοδου που επαναλαμβανονται σαν να πετρωνει η κοιλια Μην κουραζεσαι καθολου Τη βαλιτσα ετοιμη και ο αντρας σου να ειναι σε ετοιμοτητα Το αυτοκινητο να εχει βενζινη

Εμενα να φανταστεις για προγραμματισμενη καισαρικη με εβαλε στις 39+5 2 ημερες πριν την ΠΗΤ..

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

Ξερει καποι να μου πει ο Μουστακαριας με ποιο νοσοκομειο συνεργαζεται;

Ο Μουστακαρίας δεν συνεργάζεται με δημόσιο νοσοκομείο. Απ' ότι ξέρω, σίγουρα συνεργάζεται με το ΛΗΤΩ. Ίσως να είναι και σε κάποιο άλλο ιδιωτικό.

Το προσωπικό του ιατρείο εδώ και 20 μέρες, στεγάζεται πλέον στην πολυκατοικία που στεγάζεται και το ιατρείο του Χασιάκου (είναι στον από πάνω όροφο, δεν θυμάμαι σε ποιον όροφο ακριβώς).

Γεια σας , ειμαι καινουρια στο forum. Σε δυο μερες μπαινω στον 9 και αναμενω τον μπεμπουλη μας. Ο γιατρος μου ειναι ο χασιακος και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Θα ηθελα να ρωτησω 1. τον ρωτηατε ποσα χρηματα θέλει η σας ειπε μονοσ του?και πότε τα δωσατε 2. αν καποια εχει γεννησει στο αρεταιειο προσφατα ας μας πει τι πρεπει να εχουμε στην βαλιτσα γιατι εχω πελαγωσει. περιμενω μηνυματακιασ σας...

Καλησπέρα, πέρα για πέρα!

Επειδή, είδα ότι δεν απαντήθηκε η ερώτηση σου, κατά τ'άλλα μια χαρά τα καταφέρνετε,είπα να επέμβω!

Λοιπόν, koutsoulina μου δεν έκανε λάθος στην ημερομηνία, ούτε είναι στάνταρ το κάθε πότε μας βλέπει ο γιατρός! Δηλ. από την 36η εβδομάδα μέχρι την 40η οι επισκέψεις είναι ανά δεκα μέρες περίπου, εκτός αν συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να γίνει πιο σύντομα! Ελπίζω να σε βοήθησα και σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!

Θα ήθελα να αναφέρω σε όλα τα κορίτσια, που δεν έχουν γεννήσει ακόμα και είναι η πρώτη φορά με γιατρό τον κ. Χασιάκο, ότι μπορεί στα ραντεβού να είναι λίγο εκκεντρικός αλλά στον τοκετό είναι απίστευτος! Τι εννοώ : Στις επισκέψεις τις περισσότερες φορές είναι λιγομίλητος, κουρασμένος, βιαστικός και μάλιστα σε πολλούς υπέρυχους να χασμουριέται κιόλας!!!!!!

Εκτός του ότι είναι γατόνι και μπορεί με μισό δευτερόλεπτο υπέρηχο να δει πράγματα που άλλοι χρειάζονται μισή ώρα, στον τοκετό καμία σας δεν πρέπει να φοβάται ότι ίσως κάτι πάει στραβά!

Εγώ προσωπθκά τον ξέρω πολλά χρόνια και τον ξεχώρισα αμέσως από δεκάδες άλλους γιατρούς που έτυχε να δώ στην αίθουσα τοκετών!!!!!!!!!

Καταρχάς, μπορεί στιγμές νωρίτερα να σας κατσιαδάσει - λέμε τώρα - σπάνια το κάνει- μόνο σε μένα το έκανες πολλές φορές - και όταν γεννήσετε να σας φιλήσει στοργικά και να λάμπει από ευχαρίστηση και ευτυχία σα να είστε η κόρη του και το μωρό εγγόνι του!!!!!!!!

Ίσως τα βλέπω πολύ ρομαντικά, αλλά είμαι σίγουρη ότι πολλές απο τις υπόλοιπες μανούλες, αν όχι όλες, θα συμφωνήσουν μαζί μου!!!!!!!!!!!!!

Αυτά για σήμερα και χαίρομαι πού άνοιξα αυτό το πρωτότυπο fun club, παρόλο που τότε δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση!

Σας φιλώ και σας χαιρετώ όλες σας!

greek.mother Χιλια ευχαριστω που απάντησες, μένω ήσυχη λοιπόν, εχω ησυχη εγκυμοσυνη, πιστευω οτι γι αυτο ο ανθρωπος ειπε να παω στη 2η βδομαδα του 9ου, πάντως εμένα σαν 1ο ραντεβου μου αφησε πολύ καλή εντύπωση, δεν περημενω απο εναν γιατρο να κανει χαβαλέ! Μ αρεσει που ειναι μετρημενος και σοβαρός. Ειναι επαγγελματίας. Μπράβω σου που άνοιξες αυτό το fun club, ταλαιπωρουμε απο την αρχη της εγκυμοσυνης να βρω εναν γιατρο της προκοπής. Εμένα το Fun club με οδήγησε στον κ. Χασιάκο. :D

Διαφημίσεις

Εμένα το Fun club με οδήγησε στον κ. Χασιάκο. :D

και μένα!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Αν και αυτος ο άνθρωπος δεν χρειάζετε διαφημηση....Εϊναι απο μόνος του αυθεντία και διαφημηζετε ως διαμαγειας!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Γεια σας , ειμαι καινουρια στο forum. Σε δυο μερες μπαινω στον 9 και αναμενω τον μπεμπουλη μας. Ο γιατρος μου ειναι ο χασιακος και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Θα ηθελα να ρωτησω 1. τον ρωτηατε ποσα χρηματα θέλει η σας ειπε μονοσ του?και πότε τα δωσατε 2. αν καποια εχει γεννησει στο αρεταιειο προσφατα ας μας πει τι πρεπει να εχουμε στην βαλιτσα γιατι εχω πελαγωσει. περιμενω μηνυματακιασ σας...

Με το καλό να γεννήσεις! Σχετικά με την αμοιβή μπορείς να τον ρωτήσεις την επόμενη φορά που θα τον επισκεφτείς! Πάντα, να έχεις κατά νου ότι 200 €, είναι η αμοιβή του αναισθησιολόγου σε περίπτωση επισκληριδίου.

Όσον αφορά το πότε θα τον πληρώσεις, ρώτησε επίσης τον ίδιο, αλλά απότι ξέρω η πληρωμή γίνεται στις 40 μέρες μετά τη γέννα, που θα πάς για να σε δεί!

Για το θέμα της βαλίτσας, δεν μπορώ να σου πώ με ακρίβεια και λεπτομέρειες, αλλά σίγουρα εξαρτάται απο το πού θα γεννήσεις. Αν λοιπόν, γεννήσεις στο Αρεταίειο εκτός απο τα προσωπικά σου πράγματα ( καλλυντικά, εσώρουχα, σερβιέτες, πετσέτες (μπάνιου - προσώπου),σουτιέν θηλασμού κ.α τα οποία ίσως μου διαφεύγουν), θα έχεις αλλαξιές για τον μικρό, ίσως και pumpers, πανούλες για το κουνάκι, μικρά τετράγωνα πανάκια για το τάισμα του μωρού και τέλος, τα ρουχαλάκια που θα του φορέσεις την ημέρα της εξόδου.

Σίγουρα, θα προστέσουν κι άλλα πράγματα τα κορίτσια, γι'αυτό και δεν θα σε ζαλίσω άλλο!

Αν επιλέξεις το Λητώ, θα πάρεις τα δικά σου προσωπικά αντικείμενα, ενώ για το μωρό δεν χρειάζεται παρά μόνο η αλλαξιά της εξόδου!

Και στις 2 περιπτώσεις μπορεί να του έχεις και γαντάκια ή και καλτσούλες για να μην γρατζουνίζεται και να μην κρυώνει. Είναι αβέβαιο,΄΄ομως αν θα τα κρατάει γιατί με τις κινήσεις που θα κάνει πολύ πιθανόν να του βγαίνουν!

Όπως και να έχουν τα πράγματα, όπου και όποτε γεννήσεις, μην ξεχάσεις να εξοπλίσεις την βαλιτσα σου με περίσσια δύναμη, υπομονή, χζαρά ευτυχία και πολλή - πολλή αγάπη και τρυφερότητα!

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μας γράψεις την εμπειρία του τοκετού σου!

Να απαντησω κοριτσακια,Λοιπον, στο Λητω μου εστειλαν mail με το τιμολογιο. Μπορειτε να τους παρετε τηλ. και το στελνουν αμεσως. Εχει λοιπον το πακετο με 4 μερες 1850€ για τρικλινο οπου μεσα περιλαμβανονται αναισθησιολογος για καισαρικη ή επισκληριδιο, εξοδα τοκετου, νοσηλεια , και οι εξετασεις που γινονται για τη μητερα πριν τον τοκετο και η επισκληριδιος.Στο Αρεταιειο επειδη ζητησα απο το λογιστηριο και μου εγραψαν τις τιμες παιρνω υπ'οψη την τιμη για μονοκλινο για να συγκρινω το πιο ακριβο. Ειναι 127,66 την ημερα το δωματιο δηλαδη για 4 μερεις 510,64 + 14,67 ενα εφ'απαξ ποσο (κατι σαν εισητηριο φανταστειτε) +200 ο αναισθησιολογος + 150 η εξεταση αιματος στο Λητω αν γεννησεις βραδυ που δεν λειτουργει το αιματολογικο του Αρεταιειου, εξαιρειται ο εβρυολογος και το φαρμακο μωρου αν χρησιμοποιηθουν. Συνολο ολα αυτα 875,31€. Βαζω τις χειροτερες των περιπτωσεων γιατι το κακο στο Αρεταιειο ειναι οτι αν δεν εχουν δωματιο σε βαζουν σε οποια θεση εχουν διαθεσιμη οι ανθρωποι, αλλα τα λεφτα πρεπει να τα υπολογησουμε. Επισης το ΙΚΑ δεν καλυπτει το Αρεταιειο τον τοκετο ως νοσηλεια. Πληρωνεις το νοσοκομειο και σου δινουν μετα το επιδομα. Αυτο σημαινει οτι πρεπει να τα εχεις τα λεφτα. Ολα αυτα ειναι για φυσιολογικο τοκετο. Με καισαρικη ειναι πολυ πιο οικονομικο το Αρεταιειο, χωρις αμφιβολια. Για να δειτε τη διαφορα στην καισαρικη το μονοκλινο εχει 55€ την ημερα και δεν χρεωνεσε το 14,67 σε καμια θεση.Το πιο φθηνο δωματιο στο Αρεταιειο ειναι το τετρακλινο με 73,37 την ημερα, αλλα δεν ξερεις που θα εχει ελευθερη θεση οταν φτασει η ωρα. Αντε να μην υπολογησεις και τα 150€ για την εξεταση αιματος αλλα ποια απο εμας το εχει σιγουρο οτι δεν θα τρεχει νυχτιατικα?? Δεν θα πρεπει να το υπολογισουμε??Επισης ο γιατρος μου ειπε οτι "εγω στο Λητω πρεπει να σου κοψω αποδειξη ενω στο Αρεταιειο δεν σου κοβω γιατι ειναι πανεπιστημιακο." Οι αποδειξεις αυτες περνανε στην εφορια και εχουν φοροαπαλαγη. Να ξερετε οτι το ΙΚΑ δινει περιπου 600€ επιδομα, ο γιατρος μου ειπε οτι το εχουν κανει 1000€ αλλα δεν το εχω επιβεβαιωσει, που τα παιρνεις αφου καταθεσεις τα δικαιολογητικα και εχεις απαντηση σε 40 μερες περιπου.Ελπιζω να σας ψιλοκαλυψα και αν υπαρχουν αλλες πληροφοριες ας τις διασταυρωσουμε. Τις τιμες απο το Αρεταιειο μου τις εγραψαν απο το λογιστηριο σε δικο τους εντυπο και μαλιστα τα σημειωσε και ο Χασιακος γιατι δεν τα εχει. Εχω και για φυσιολογικο και για καισαρικηΦιλια

A2enp3.png?jZYdKeP4

... και ξεχασα να συμφωνησω με ολα τα κοριτσια για το ποσο καλος ειναι ο γιατρος μας και να συμπληρωσω σε αυτα που εγραψε η greek.mother στην evagelia 28, οτι εγω εβαλα στην βαλιτσα μου και το βιβλιαριο ασθενειας (στο Αρεταιειο θα χρειαστει) και φωτ/φα των ταυτοτητων δικη μου και του συζηγου, ληξιαρχικη πραξη γαμου και πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης που θα ζητηθουν οπου και να γεννησεις για δηλωσεις το μωρο και να παρεις την ληξιαρχικη πραξη γεννησης . Επισης αν πας Αρεταιειο σεντονακια για το μικρο γιατι εχουν αναφερθει περιστατικα που δεν ειχαν καποιες στιγμες και δεν αλλαζαν στα μωρακια. Εγω προσωπικα που εχω ετοιμη βαλιτσα για Αρεταιειο (ασχετο που μαλλον θα αλλαξω μαιευτηριο) εχω και σεντονακια και πετσετουλα για το μικρο και ολα οσα προσθεσε η greek. mother. Αν θυμηθω κατι αλλο ή μαθω και εγω κατι αλλο θα ενημερωσωΦιλια

A2enp3.png?jZYdKeP4

kalimera, apo to iatreio tou mou sustisan μια παιδίατρο sta Anv Ilisia.

Μήπως έχει πάει καμιά σας?

Για την συνάντηση μετα τις 40 μέρες μου είπαν να τους τηλ 4 μέρες πριν.

Πάτε μόνη σας? Με το σύζυγο και το παιδι?!?

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...