Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δοξα τον θεο,εχει παει 2200 και θα με ξανα δει σε 2 εβδομαδες:D:D χαρηκα που σε βρηκα εκει...

Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ολγάκι μου. Άντε κοντεύει ο καιρός που θα κρατάς το μπεμπάκι σου στην αγκαλίτσα σου.

Η πριγκιπέσσα μου μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα. Πραγματικά δε χορταίνω να την κακομαθαίνω:P

katrinsamos μου είμαστε πολύ καλά. Λίγο γκρινίτσα έχουμε τα απογεύματα αλλά έτσι καταλαβαίνουμε ότι έχουμε και ένα μωράκι στο σπίτι. Εγώ αύριο σαραντίζω. Πες μου αν θες να πάμε παρέα στο γιατρούλη μας. Πολλά φιλιά σε όλες τις κοπέλες

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Κοριτσια ..για την ιστορια..ποια ειχε τη ιδεα για το fun club Ποια το ιδρυσε;;;

Λαμπη ενημερωσε μας!!!!!!Θα περιμενουμε νεα! Ολα θα πανε καλα!!

Malinaki μου η greekmother το ίδρυσε. Δε θυμάμαι ακριβώς πότε. Πρέπει να είναι δύο ή τρια χρόνια πριν

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Κοριτσια θέλω να σας ρωτησω κάτι, με ειδε ο κ. Χασιάκος για πρώτη πρώτη φορά στις 11 του μηνα, όλα καλά κτλ, εγω μπαίνω στον μηνα μου στις 25 του μηνα, μου ζητησε να ξαναπάω στις 2 Δεκεμβρίου, δηλαδή δεν θα με δει την πρωτη εβδομαδα του 9ου ... το συνηθιζει αυτο? Λέτε να μπερδεύτηκε? ξέρω οτι οταν μπαινεις στο μηνα σου σε παρακολουθουν ανα βδομάδα. Να παρω τα κορίτσια στο γραφείο και να ατα ρωτήσω λέτε? Αν και οι εξετασεις μου δειχνουν καλές και ισως για αυτο δεν το θεώρησε απαραίτητο.

sorry an se agxosa! den to ithela.

ithela apla na se proeidopoiiso mias kai ego den mporousa na to fantasto kai exasa xrono.

καλε πλακα κανωωωωωωω..αυτο ελειπε να εχω κ παραπονο κιολας..;););) αχ κοριτσια στις 3 το μεσημερι εχω ραντεβου για το ντοπλερ..ελπιζω ολα να ειναι καλα....θα σας ενημερωσω το βραδυ με τα νεα μου..φιλακια:shock::shock:

δοξα τον θεο,εχει παει 2200 και θα με ξανα δει σε 2 εβδομαδες:D:D χαρηκα που σε βρηκα εκει...

Kai egw xarika polu pou se brika ekei! Kai emena 2200 mou eipe enw thn trith mou eixe pei 2330! Ekei frikara alla mou eipe oti h metrish pote den mporei na einai akribis diladi paizei metaksh 2200-2400. Ti na pw, mou exoun meinei mono 11 hmeres! Elpizw na exoume pesei eksw ligaki kai na gennisw ligo pio meta mipws kai parei kanena grammario! Mou eipe oti kalopernaei sthn koilia mou kai oti einai arketa zwhro, bgale akri! Ean htan kanenas allos giatros tha eixa tis amfivolies mou alla ton Xasiako ton empisteuomai tufla!!!!

Κοριτσακια γεια σας.Τι νεα χθες απο το γιατρο? Πηγα και εγω εχθες το μεσημερι 12:30 και δεν περιμενα καθολου. Μιλησα μαζι του για το νοσοκομειο γιατι ειχε χρονο. Λοιπον οτι εχει να κανει με το Αρεταιειο λειτουργει κανονικα αλλα στην ουσια υπολειτουργει γιατι σαν παραδειγμα εχθες μου ειπε οτι εχουμε αυτη τη στιγμη στις επικυνδινες (ξερετε τις κοπελες που δεν ειναι στο μηνα τους και τις κρατανε μεσα μην τυχει και γεννησουν προωρα), 10 κλινες και τις προσεχει μια μαια. "Πες μου λοιπον εσυ, μου ειπε, αν χρειαστει που θα πρωτοτρεξει αυτη η κοπελα". Σε γενικες γραμμες μου ειπε οτι στο Αρεταιειο προσπαθουν πολυ για το καλυτερο αλλα εχουν πολυ κοσμο και λιγο προσωπικο. Συγκεκριμενα οταν εξεταζε εμενα διπλα ηταν μια κοπελα που της εσπασαν εκεινη τη στιγμη τα νερα, ετρεχαν στο πατωμα, ο γιατρος που την κουραρε δεν καταλαβε τιποτα και γυρισε ο Χασιακος και του λεει. "Οι σωληνες του κλιματιστικου εσπασαν??" ( Ειρωνικα φυσικα αλλα και με νευρα) Ο αλλος ουτε που πηρε γραμμη τι εγινε, μετα απο λιγο πηρε την κοπελα να της κανει εισαγωγη και δεν μαζεψε τιποτα. Γυρισε λοιπον ο Χασιακος και μου ειπε δειχνωντας το χωρο. "Αν εσενα που θα γεννησεις δεν σε απασχολει αυτη η εικονα η οποια μπορει να ειναι και στην αιθουσα τοκετου, λογω φορτου εργασιας, εμενα δεν μου πεφτει λογος. Ειδες καμια να ερθει να καθαρισει???. Δικη σου η αποφαση." Παιδια σας το λεω ειλικρινα, δεν ειμαι συχασιαρα σαν ανθρωπος αλλα εχω κολλημα με την καθαριοτητα. Καταλαβα οτι δεν ειναι οτι δεν θελουν να κανουν δουλεια αλλα δεν προλαβαινουν. Η αληθεια ειναι οτι οικονομικα το Αρεταιειο σαν νοσοκομειο βγαινει 1000€ λιγοτερο απο το Λητω στην ερευνα αγορας που εκανα αλλα δεν νομιζω οτι θα παω στο Αρεταιειο τελικα. Οπως και οι περισσοτερες οικονομικα οχι απλα δεν περισευουν αλλα νομιζω οτι θα χρεωθω 1000€ για να γεννησω με ησυχια και ηρεμια και το βασικοτερο, σε καθαρο χωρο. Ο δε αντρας μου μολις ακουσε τι ειπε ο γιατρος ειναι ανενδοτος να παμε στο Αρεταιειο.Επισης ειπε ο γιατρος οτι απο υλικα σε γενικες γραμμες δεν εχουν προβλημα γιατι ειναι Πανεπιστημιακο. Καλο αυτο.Οσο αφορα τον μπεμπη μου, ειναι 2619γρ μοσχαρι, πολυ καλος και το πιθανοτερο οτι θα φαω το μηνα. Θα με ξαναδει 25-11.Ελπιζω να βοηθησα με τις πληροφοριες για το νοσοκομειο.Φιλια

A2enp3.png?jZYdKeP4

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα.κ εγω καλα νεα εχω απο το ντοπλερ..η μπεμπε σημερα ζυγιζε 2600 κ ολα καλα.δεν εχει γυρισει καθολου ομως κ μαλλον θα γεννησω με καισαρικη..το αλλο σαβ/κυριακο θα με δει ο γιατρος μας μαλλον στο αρεταιειο κ αν δεν εχει γυρισει κ μεχρι τοτε θα κανονισω για την επεμβαση..αυτα τα νεα μου...εγω σκεφτομαι για το αρεταιειο να γεννησω..ελπιζω να μην το μετανοιωσω...φιλακια πολλα πολλα πολλα

Κοριτσια θέλω να σας ρωτησω κάτι, με ειδε ο κ. Χασιάκος για πρώτη πρώτη φορά στις 11 του μηνα, όλα καλά κτλ, εγω μπαίνω στον μηνα μου στις 25 του μηνα, μου ζητησε να ξαναπάω στις 2 Δεκεμβρίου, δηλαδή δεν θα με δει την πρωτη εβδομαδα του 9ου ... το συνηθιζει αυτο? Λέτε να μπερδεύτηκε? ξέρω οτι οταν μπαινεις στο μηνα σου σε παρακολουθουν ανα βδομάδα. Να παρω τα κορίτσια στο γραφείο και να ατα ρωτήσω λέτε? Αν και οι εξετασεις μου δειχνουν καλές και ισως για αυτο δεν το θεώρησε απαραίτητο.

Καλησπέρα, πέρα για πέρα!

Επειδή, είδα ότι δεν απαντήθηκε η ερώτηση σου, κατά τ'άλλα μια χαρά τα καταφέρνετε,είπα να επέμβω!

Λοιπόν, koutsoulina μου δεν έκανε λάθος στην ημερομηνία, ούτε είναι στάνταρ το κάθε πότε μας βλέπει ο γιατρός! Δηλ. από την 36η εβδομάδα μέχρι την 40η οι επισκέψεις είναι ανά δεκα μέρες περίπου, εκτός αν συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να γίνει πιο σύντομα! Ελπίζω να σε βοήθησα και σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!

Θα ήθελα να αναφέρω σε όλα τα κορίτσια, που δεν έχουν γεννήσει ακόμα και είναι η πρώτη φορά με γιατρό τον κ. Χασιάκο, ότι μπορεί στα ραντεβού να είναι λίγο εκκεντρικός αλλά στον τοκετό είναι απίστευτος! Τι εννοώ : Στις επισκέψεις τις περισσότερες φορές είναι λιγομίλητος, κουρασμένος, βιαστικός και μάλιστα σε πολλούς υπέρυχους να χασμουριέται κιόλας!!!!!!

Εκτός του ότι είναι γατόνι και μπορεί με μισό δευτερόλεπτο υπέρηχο να δει πράγματα που άλλοι χρειάζονται μισή ώρα, στον τοκετό καμία σας δεν πρέπει να φοβάται ότι ίσως κάτι πάει στραβά!

Εγώ προσωπθκά τον ξέρω πολλά χρόνια και τον ξεχώρισα αμέσως από δεκάδες άλλους γιατρούς που έτυχε να δώ στην αίθουσα τοκετών!!!!!!!!!

Καταρχάς, μπορεί στιγμές νωρίτερα να σας κατσιαδάσει - λέμε τώρα - σπάνια το κάνει- μόνο σε μένα το έκανες πολλές φορές - και όταν γεννήσετε να σας φιλήσει στοργικά και να λάμπει από ευχαρίστηση και ευτυχία σα να είστε η κόρη του και το μωρό εγγόνι του!!!!!!!!

Ίσως τα βλέπω πολύ ρομαντικά, αλλά είμαι σίγουρη ότι πολλές απο τις υπόλοιπες μανούλες, αν όχι όλες, θα συμφωνήσουν μαζί μου!!!!!!!!!!!!!

Αυτά για σήμερα και χαίρομαι πού άνοιξα αυτό το πρωτότυπο fun club, παρόλο που τότε δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση!

Σας φιλώ και σας χαιρετώ όλες σας!

Κοριτσακια γεια σας.Τι νεα χθες απο το γιατρο? Πηγα και εγω εχθες το μεσημερι 12:30 και δεν περιμενα καθολου. Μιλησα μαζι του για το νοσοκομειο γιατι ειχε χρονο. Λοιπον οτι εχει να κανει με το Αρεταιειο λειτουργει κανονικα αλλα στην ουσια υπολειτουργει γιατι σαν παραδειγμα εχθες μου ειπε οτι εχουμε αυτη τη στιγμη στις επικυνδινες (ξερετε τις κοπελες που δεν ειναι στο μηνα τους και τις κρατανε μεσα μην τυχει και γεννησουν προωρα), 10 κλινες και τις προσεχει μια μαια. "Πες μου λοιπον εσυ, μου ειπε, αν χρειαστει που θα πρωτοτρεξει αυτη η κοπελα". Σε γενικες γραμμες μου ειπε οτι στο Αρεταιειο προσπαθουν πολυ για το καλυτερο αλλα εχουν πολυ κοσμο και λιγο προσωπικο. Συγκεκριμενα οταν εξεταζε εμενα διπλα ηταν μια κοπελα που της εσπασαν εκεινη τη στιγμη τα νερα, ετρεχαν στο πατωμα, ο γιατρος που την κουραρε δεν καταλαβε τιποτα και γυρισε ο Χασιακος και του λεει. "Οι σωληνες του κλιματιστικου εσπασαν??" ( Ειρωνικα φυσικα αλλα και με νευρα) Ο αλλος ουτε που πηρε γραμμη τι εγινε, μετα απο λιγο πηρε την κοπελα να της κανει εισαγωγη και δεν μαζεψε τιποτα. Γυρισε λοιπον ο Χασιακος και μου ειπε δειχνωντας το χωρο. "Αν εσενα που θα γεννησεις δεν σε απασχολει αυτη η εικονα η οποια μπορει να ειναι και στην αιθουσα τοκετου, λογω φορτου εργασιας, εμενα δεν μου πεφτει λογος. Ειδες καμια να ερθει να καθαρισει???. Δικη σου η αποφαση." Παιδια σας το λεω ειλικρινα, δεν ειμαι συχασιαρα σαν ανθρωπος αλλα εχω κολλημα με την καθαριοτητα. Καταλαβα οτι δεν ειναι οτι δεν θελουν να κανουν δουλεια αλλα δεν προλαβαινουν. Η αληθεια ειναι οτι οικονομικα το Αρεταιειο σαν νοσοκομειο βγαινει 1000€ λιγοτερο απο το Λητω στην ερευνα αγορας που εκανα αλλα δεν νομιζω οτι θα παω στο Αρεταιειο τελικα. Οπως και οι περισσοτερες οικονομικα οχι απλα δεν περισευουν αλλα νομιζω οτι θα χρεωθω 1000€ για να γεννησω με ησυχια και ηρεμια και το βασικοτερο, σε καθαρο χωρο. Ο δε αντρας μου μολις ακουσε τι ειπε ο γιατρος ειναι ανενδοτος να παμε στο Αρεταιειο.Επισης ειπε ο γιατρος οτι απο υλικα σε γενικες γραμμες δεν εχουν προβλημα γιατι ειναι Πανεπιστημιακο. Καλο αυτο.Οσο αφορα τον μπεμπη μου, ειναι 2619γρ μοσχαρι, πολυ καλος και το πιθανοτερο οτι θα φαω το μηνα. Θα με ξαναδει 25-11.Ελπιζω να βοηθησα με τις πληροφοριες για το νοσοκομειο.Φιλια

Γεια σου Paraskevi, με το καλό σου εύχομαι.

Θα ηθελα πολύ να μάθω πως έβγαλες διαφορά μόνο 1000€ μεταξύ Αρεταίειου και Λητώ.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Γεια σου Paraskevi, με το καλό σου εύχομαι.

Θα ηθελα πολύ να μάθω πως έβγαλες διαφορά μόνο 1000? μεταξύ Αρεταίειου και Λητώ.

Εαν σου πώ ότι και μένα αυτή η απορία μου δημιουργήθηκε θα με πιστέψεις????

Παρασκευή περιμένουμε απαντησούλα!!!:D

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

κοριτσια καλησπερα.κ εγω καλα νεα εχω απο το ντοπλερ..η μπεμπε σημερα ζυγιζε 2600 κ ολα καλα.δεν εχει γυρισει καθολου ομως κ μαλλον θα γεννησω με καισαρικη..το αλλο σαβ/κυριακο θα με δει ο γιατρος μας μαλλον στο αρεταιειο κ αν δεν εχει γυρισει κ μεχρι τοτε θα κανονισω για την επεμβαση..αυτα τα νεα μου...εγω σκεφτομαι για το αρεταιειο να γεννησω..ελπιζω να μην το μετανοιωσω...φιλακια πολλα πολλα πολλα

Τελεια!!!!!!!! Κι εμενα τον τελευταιο μηνα 2600 ως 2700 την μετρουσε και γεννηθηκε 3100!!!! Οι υπερηχοι σε αυτη τη φαση εχουν καποια αποκλιση

Ο ιδιος πριν μπω για καισαρικη ειχε πιασει την κοιλια μου και μου ειπε ειναι γυρω στα3100(τρομερη μαντεψια)!! Πριν γεννησω η γιατρος που με εξετασε στον τραχηλο μου ελεγε οτι το μωρο μου θα ειναι μικρο..ο γιατρος ομως κατι ηξερε!!

Τελοσπαντων Ολα τα μωρακια πανω απο 2200 θεωρουνται μια χαρα στο βαρος τους και αν δεν συντρεχει λογος προωροτητας ή ικτερου δεν νοσηλευονται!

Ευχομαι να γυρισει το σκατουλι και να γεννησεις φυσιολογικα Βεβαι εχω να σου πω οτι ο γιατρος μας ειναι χρυσο μαχαιρι και στην καισαρικη δεν θα ταλαιπωρηθεις οποως συνηθως Το λεω γιατι εχω εμπειρια και απο την πρωτη μου καισαρικη που δεινοπαθησα στην κυριολεξια!!

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...