Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ολγάκι μου εξαρτάται από το πρόγραμμά του. Συνήθως όμως ξεκινά κατά τις 12.00 και όσο του πάει. Τα δικά μου ραντεβού συνήθως ήταν κατά τις 15.00. Εννοείται ότι υπάρχει και εκεί αναμονή αλλά το πρόγραμμα κυλάει πιο γρήγορα:P

τι κανεις κοριτσακι μου εσυ?η μικρη νεραιδουλα σου τι κανει?ειμαι σιγουρη οτι καθε μερα σε τρελαινει κ πιο πολυ :P:p:p ετσι κι εγω ημουνα με την κορη μου....σου εριξε κανενα χαμογελακι?

believe76;680852]kalimera stis xasiakopoules.

kserei kamia stis 40 meres meta tin genna ti exetasi kanei?

Se ksanablepei k meta apo 6 mines?

καλημέρα κορίτσια !!! Η εξέταση που γίνεται είναι κολπικος υπέρηχος και εμένα δεν μου πήρε τίποτα ( φαντάζομαι ότι ισχύει για όλες τις κοπέλες ). Αμέσως εκλεισα ραντεβού και για τεστ παπ μετα απο 6 μήνες .

φιλακια σε όλα τα κορίτσια!!!!

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω elenil.

Έχετε ρωτήσει τις κοπέλες (την Αναστασία) να σας συστήσουν παιδίατρο?

Εσείς πληρώσατε για τον τοκετο στις 40 μέρες που πήγατε στο ιατρείο?

Για παιδίατρο δεν ξέρω αν μπορούν να σε βοηθήσουν τα κορίτσια, καλό είναι να ρωτήσεις καμία γνωστή σου ( εγώ τυχαία βρήκα , στην κόρη πριν 11 χρονια, την παιδίατρο μας η οποία κατά τύχη ήταν και στο ΙΚΑ) . Αν είσαι ασφαλισμένη στο ικα να πας να ρωτήσεις τους εκει παιδιατρους αν κάνουν επισκεψεις στο σπιτι και ποσο παιρνουν και να εχεις και το ατου του ικα ,εγω ετσι εκανα η παιδιατρος μου ήταν στο τμημα μανας και παιδιου πηγαινα για τα εμβολια στο ικα και αν και εφοσον δεν ηταν εφικτη η επισκεψη στο ικα για καποια αρρωστια πηγαιναμε στο ιατρειο της.

Τώρα για το οικονομικο εγω προσωπικα τα εδωσα στην επισκεψη μου στις 40 ημέρες μετα τον τοκετο, απλα καλο θα ήταν να τον ρωτήσεις αν για καποιο λόγο ίσως δεν μπορέσεις τότε. Αν διαβασεις και απο αλλες κοπέλες δεν παιρνει κεφάλια.

φιλακια;)

Καλημερα κοριτσια,να σας ρωτησω κατι?σημερα περιμενα τηλ απο τα κοριτσια στο ιατρειο το πρωι να μου πουν τι ωρα θα με δει σημερα ο γιατρος και ακομα να με παρουν.λετε να μην με δει σημερα? η μπορει να με παρουν και πιο αργα? εχει τυχει σε καποια αυτο?

Καλημερα κοριτσια,να σας ρωτησω κατι?σημερα περιμενα τηλ απο τα κοριτσια στο ιατρειο το πρωι να μου πουν τι ωρα θα με δει σημερα ο γιατρος και ακομα να με παρουν.λετε να μην με δει σημερα? η μπορει να με παρουν και πιο αργα? εχει τυχει σε καποια αυτο?

περίμενα τηλ. το σάββατο βράδυ για να με δει την Κυριακή και τελικά μου τηλ. την Κυριακή το μεσημέρι να πάω

EssPp2.png

R9Y0p2.png

περίμενα τηλ. το σάββατο βράδυ για να με δει την Κυριακή και τελικά μου τηλ. την Κυριακή το μεσημέρι να πάω

σε πηραν τηλ μεσημερι κ τι ωρα σου ειπανε να πας?

σε πηραν τηλ μεσημερι κ τι ωρα σου ειπανε να πας?

ουτε εμενα με εχει παρει ακομα Ολγακι, δεν ξερω τιποτα ακομα, θα ειχε καποιο περιστατικο για να μην παρει καμια απο εμας!

Διαφημίσεις

ουτε εμενα με εχει παρει ακομα Ολγακι, δεν ξερω τιποτα ακομα, θα ειχε καποιο περιστατικο για να μην παρει καμια απο εμας!

τον τον ιδιο τον γιατρο στο κινητο του του το ειπα,μου ρωτησε το ονομα και μου ειπε να παω απο κει οτι ωρα θελω.δεν τον παιρνεις κι εσυ?

τον τον ιδιο τον γιατρο στο κινητο του του το ειπα,μου ρωτησε το ονομα και μου ειπε να παω απο κει οτι ωρα θελω.δεν τον παιρνεις κι εσυ?

Σ'ευχαριστω, μου ειπαν να παω κατα τις 9 παρα, ειχε πολους τοκετους λεει σημερα και δεν εχει προλαβει!

Σ'ευχαριστω, μου ειπαν να παω κατα τις 9 παρα, ειχε πολους τοκετους λεει σημερα και δεν εχει προλαβει!

α κι εγω κατα της 9 και 20 θα ειμαι εκει,οποτε μπορει να βρεθουμε:P:p:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...