Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

ασχετο...κοριτσια τωρα που σας πετυχα εχω ξανθες ερωτησεις να σας κανω....ας πουμε οτι κανονιζω με τον γιατρο οτι θα γεννησω αρεταιειο κ ενα βραδυ πολυ αργα με πιανουν οι πονοι,τι κανω???περνω τηλ το γιατρο σε ακαταλληλη ωρα??παω στο αρεταιειο??εν το μεταξυ το κινητο του γιατρου δεν το εχω:(:(:(:(:(κατι αλλο,μου λετε να εχω μαζι οτι εξετασεις εχω κανει..δλδ ολους τους μεγαλους υπερηχους??οτι μου εδεινε ο γιατρος σε καθε εξεταση η μονο οτι αιματολογικες εχω κανει απο την αρχη της κυησης??λάστεξ φορεσε καμια μετα τον τοκετο η δεν χρειαζεται??ο γιατρος μας το επιτρεπει???σορυ αν σας ζαλισα:oops::oops::oops::oops::oops:
Καλημερα κοριτσια,Για την εξεταση αιματος και εγω δεν εχω ακουσει κατι. Λογικα δεν την κανουν αμεσως μεσα στο νοσοκομειο αν οντως χρειαζεται?? Παντως προσωπικα δεν το εχω ξανακουσει. Ας ενημερωσετε οι μανουλες που εχετε ζησει την εμπειρια και να ξεστραβωσετε και εμας τα στραβαδια

Λαμπη μου βλέπω πως εξακολουθείς να ανησυχείς και να αγχώνεσαι. Ηρεμία χρειάζεσαι!

Εγώ κάλεσα τον γιατρό στις 2 παρά το βράδυ, ξημέρωμα Δευτέρας του Πάσχα, αφού διαπιστώσαμε πως οι πόνοι είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα (ήταν ήδη στο τέταρτο, και όταν ξεκινήσαμε για Αρεταίειο είχαν πέσει στο 7λεπτο!). Εκανα κ εγώ την σχετική εξέταση για την πηκτικότητα αίματος, η οποία δείχνει και αν απαιτείται να λάβεις αντιπηκτικές ενέσεις μετά τον τοκετό. Μια φίλη μου αφού γέννησε έκανε κάθε μέρα αντιπηκτικές ενέσεις και της έδωσαν να φοράει νύχτα - μέρα καλσόν για την αντιμετώπιση των θρόμβων. Η εξέταση είναι όπως καταλαβαίνεις πολύ σημαντική.

Οσο για τον κορσέ μετά την γέννα, εγώ με το που γύρισα σπίτι τον φόρεσα αμέσως. Τον φορούσα για 40μέρες μέρα - νύχτα (τον εβγάζα ανα 2 μέρες τον έπλενα τον στέγνωνα και τον ξαναφορούσα). Δεν ξέρω εάν βοήθησε και ο κορσές αλλά μοιάζει σαν να μην έχω γεννήσει!:-D

Ελπίζω να βοήθησα!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λάμπη προσπαθησε να ηρεμήσεις....!!! Δεν έχω ξαναδεί τόσο άγχος σε εγκυμονούσα...Μην ασχολήσε ούτε με το παρκινγκ του συζύγου...(στην τελική όταν σπάνε τα νερά ή όταν ξεκινήσουν οι πόνοι, μπορεί να σε αφήσει στην είσοδο, να μπεις περπατώντας και να πάει να παρκάρει.΄Αυτά που βλέπουμε στις ταινίες ότι δηλαδή σφαδάζεις στους πόνους, παραλύεις κλπ κλπ δεν ισχύουν!!!!Απλά την ώρα που έρχεται η σύσπαση, σταματάς, ηρεμείς και περιμένεις να περάσει...Μετά όλα είναι κανονικότατα), ούτε αν απαντά ο γιατρός ( εγώ δεν τον ειδοποίησα καθόλου, πήγα στο Αρεταίειο και τον ειδοποίσαν από κει). Από χαρτιά χρειάζονται ληξιαρχική πράξη γάμου, φωτοτυπίες ταυτοτήτων και το βιβλιάριό σου. Μη νοιάζεσαι όμως δε στα ζητάνε κατά την εισαγωγή παρά μόνο την επομένη της γέννησης του μωρού άρα μπορεί να τα φέρει και κάποιος δικός σου. Χαλάρωσε γιατί όσο πιο αγχωμένη είσαι τόσο πιο νευρικό γίνεται το μωρό (σύμφωνα με έρευνες πάντα, μακάρι να μην ισχύει στην περίπτωσή σου). Πολλά φιλιά

Ξέχασα....λαστέξ κλπ δε φόρεσα, αν θηλάζεις χάνεις αμέσως τα κιλά και επιπλέον επανέρχεται πολύ γρήγορα η μήτρα στη θέση της. Εμένα δε μου έχει μείναι καθόλου κοιλία...ϊσως να έχει να κάνει και με το σώμα...Τι να σου πω...Ρώτα και το γιατρό αλλά νομίζω ότι δεν θεωρεί ότι είναι απαράιτητος.

Λαμπη μου βλέπω πως εξακολουθείς να ανησυχείς και να αγχώνεσαι. Ηρεμία χρειάζεσαι!

Εγώ κάλεσα τον γιατρό στις 2 παρά το βράδυ, ξημέρωμα Δευτέρας του Πάσχα, αφού διαπιστώσαμε πως οι πόνοι είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα (ήταν ήδη στο τέταρτο, και όταν ξεκινήσαμε για Αρεταίειο είχαν πέσει στο 7λεπτο!). Εκανα κ εγώ την σχετική εξέταση για την πηκτικότητα αίματος, η οποία δείχνει και αν απαιτείται να λάβεις αντιπηκτικές ενέσεις μετά τον τοκετό. Μια φίλη μου αφού γέννησε έκανε κάθε μέρα αντιπηκτικές ενέσεις και της έδωσαν να φοράει νύχτα - μέρα καλσόν για την αντιμετώπιση των θρόμβων. Η εξέταση είναι όπως καταλαβαίνεις πολύ σημαντική.

Οσο για τον κορσέ μετά την γέννα, εγώ με το που γύρισα σπίτι τον φόρεσα αμέσως. Τον φορούσα για 40μέρες μέρα - νύχτα (τον εβγάζα ανα 2 μέρες τον έπλενα τον στέγνωνα και τον ξαναφορούσα). Δεν ξέρω εάν βοήθησε και ο κορσές αλλά μοιάζει σαν να μην έχω γεννήσει!:-D

Ελπίζω να βοήθησα!

παιζει ρολο το αν θα γεννησω με καισαρικη η οχι σχετικα με το αν μπορω να φορεσω κορσε η οχι??ειναι καποιος συγκεκριμενος κορσες για την περιπτωση η οτι κ αν παρουμε σε ενα μαγαζι με εσωρουχα???

βρε κοριτσια μην με μαλωνετεεεεεεεεε............:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:ειμαι πολυ τελειωμανης ατομο κ γιαυτο μαλλον τα σκεφτομαι ολα...:wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:εχω κ εναν αντρα 3 πουλακια καθοντε:twisted::twisted::twisted::twisted: κ γιαυτο κ εγω ειμαι ετσι.....φιλακια κ σας ευχαριστω για τις ερωτησεις....

Διαφημίσεις

o korses den endeikneite giati xalaronoun oi mues. opo eipe k i athina me ton thylasmo feugoun AMMESA ta kila!

sto mono pou diafono me tin athina einai gia to parkarisma tou autokinitou mias k exartate apo tin periptosi. ego eftasa me ponous sto 2lepto kai an den mas afinan na perasoume tha diskolevomoun na perpatiso.

kathe genna einai diaforetiki vevaia alla den perimena pote poso grigora tha exelisontan ta pragmata!

uDLqp1.png

αν τα νερα σπασουν μερα η αν γεννησω με καισαρικη αυτη η εξεταση δεν χρειαζεται για να παει ο αντρας μου στο λητω??[/QUOμελινακη πολυ χρησιμα τα οσα μου γραφεις....για τα αυτοκινητα η εισοδος στο αρεταιειο δεν ειναι απο τον κεντρικο δρομο μου κατεβαινουμε κ απο το μετρο???κ αν δεν απαντα ο γιατρος???:evil::evil::evil::evil::evil:γρρρρρρρρρρρ

Δεν σε απασχολει αν ειναι ο γιατρος εκει Μεχρι να πας θα εχει ερθει ή θα ειναι στο δρομο! Η εισοδο ειναι απο πισω Αν συμβει κατι παιρνεις τηλεφωνο το γιατρο Αυτος θα ειδοποιησει το νοσοκομειο και θα σε περιμενουν Κι εγω ετσι πηγα εσπευσμενα στις 12 το βραδυ Πηγαμε απο πισω Βγηκε ο αντρας μου στην πυλη πατησε ενα κουμπι, τον ρωτησαν ειπε εχει ετοιμογεννη και του ανοιξαν την πορταΤην ανοιξε μονος του(ειναι συρομενη σιδεροπορτα) Ετσι μπηκαμε με το αυτοκινητο Υποθετω μπορεις να ζητησεις φορειο αν δεν μπορεις να περπατησεις. Μολις μπηκα μεσα μου ειπαν κυρια ταδε σας περιμεναμε!!!

Πηγα στο δωματιο(υπηρχε μια μικρη καθυστερηση) αφου πριν εξετασαν τραχηλο αν ειχα διαστολη Μετα ηρθε ο γιατρος Μου πηραν αιμα με ξυρισαν (τελειως ανωδυνο) και εστειλαν τον αντρα μου στο Λητω για την εξεταση επειδη απο στιγμη σε στιγμη μπορει να εμπαινα χειρουργειο Το πρωι ηδη ειχα συσπασεις νανα 10 λεπτο και με πηραν εσπευσμενα Μεςτα την εξεταση για τον τραχηλο ειχα λιγο αιμα (στο λεω γιατι εγω τρομαξα λιγακι)

Γι α την καισαρικη Η ομαδα ειναι αψογη!!!!!!

Ευγενικοι ολοι τους!!!!

Τη βαλιτσα σου να εχεις ετοιμη με πολλα ρουχαλακια του μωρου και σεντονακια και πανακια αγκαλιας Παρε μια μαξιλαροθηκη για σενα και κανα σεντονακι (ασπρο κατα προτιμηση )

Για τον κορσε προσωπικα δεν εβαλα Στην πρωτη καισαρικη επειδη πηγαινα στο νοσοκομειο να δω τη μικρη μου ειχα φορεσει κατι σαν λαστεξ μονο για τις διαδρομες Η καισαρικη μου ομως με τον Χασιακο ηταν ΑΨΟΓΗ Αν κανεις καισαρικη μετα απο μερικες ωρες που θα αρχισει να πονας ζητα επισκληριδιο ( θα στο πει και ο αναισθησιολογος μετα την επεμβαση)

Για το θηλασμο να ζητησεις βοηθεια αμεσως Ολα θα πανε τελεια!! Σε ποια εβδομαδα εισαι τωρα;;

Να εχεις το βιβλιαριο υγειας μαζι σου

xtZRp3.png

αν τα νερα σπασουν μερα η αν γεννησω με καισαρικη αυτη η εξεταση δεν χρειαζεται για να παει ο αντρας μου στο λητω??[/QUOμελινακη πολυ χρησιμα τα οσα μου γραφεις....για τα αυτοκινητα η εισοδος στο αρεταιειο δεν ειναι απο τον κεντρικο δρομο μου κατεβαινουμε κ απο το μετρο???κ αν δεν απαντα ο γιατρος???:evil::evil::evil::evil::evil:γρρρρρρρρρρρ

Δεν σε απασχολει αν ειναι ο γιατρος εκει Μεχρι να πας θα εχει ερθει ή θα ειναι στο δρομο! Η εισοδο ειναι απο πισω Αν συμβει κατι παιρνεις τηλεφωνο το γιατρο Αυτος θα ειδοποιησει το νοσοκομειο και θα σε περιμενουν Κι εγω ετσι πηγα εσπευσμενα στις 12 το βραδυ Πηγαμε απο πισω Βγηκε ο αντρας μου στην πυλη πατησε ενα κουμπι, τον ρωτησαν ειπε εχει ετοιμογεννη και του ανοιξαν την πορτα Ετσι μπηκαμε με το αυτοκινητο Υποθετω μπορεις να ζητησεις φορειο αν δεν μπορεις να περπατησεις. Μολις μπηκα μεσα μου ειπαν κυρια ταδε σας περιμεναμε!!!

Πηγα στο δωματιο αφου πριν εξετασαν τραχηλο αν ειχα διαστολη Μετα ηρθε ο γιατρος Μου πηραν αιμα με ξυρισαν (τελειως ανωδυνο) και εστειλαν τον αντρα μου στο Λητω για την εξεταση επειδη απο στιγμη σε στιγμη μπορει να εμπαινα χειρουργειο Το πρωι ηδη ειχα συσπασεις νανα 10 λεπτο και με πηραν εσπευσμενα Μεςτα την εξεταση για τον τραχηλο ειχα λιγο αιμα (στο λεω γιατι εγω τρομαξα λιγακι) Η ομαδα ειναι αψογη!!!!!!

Ευγενικοι ολοι τους!!!! Τη βαλιτσα σου να εχεις ετοιμη με πολλα ρουχαλακια του μωρου και σεντονακια και πανακια αγκαλιας Παρε μια μαξιλαροθηκη για σενα και κανα σεντονακι (ασπρο κατα προτιμηση )

Για τον κορσε προσωπικα δεν εβαλα Στην πρωτη καισαρικη επειδη πηγαινα στο νοσοκομειο να δω τη μικρη μου ειχα φορεσει κατι σαν λαστεξ μονο για τις διαδρομες Η καισαρικη μου ομως με τον Χασιακο ηταν ΑΨΟΓΗ Αν κανεις καισαρικη μετα απο μερικες ωρες που θα αρχισει να πονας ζητα επισκληριδιο ( θα στο πει και ο αναισθησιολογος μετα την επεμβαση)

Για το θηλασμο να ζητησεις βοηθεια αμεσως Ολα θα πανε τελεια!! Σε ποια εβδομαδα εισαι τωρα;;

xtZRp3.png

O giatrowΔΕν παιζει να μην απαντησει στο κινητο του. Αν δεν απαντησει ξαναπαρε στο καπακι Παντα δινει το τηλ. σε συνεργατιδα του Μη φοβασαι ουτε για το μωρο ουτε για αυτα

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

o korses den endeikneite giati xalaronoun oi mues. opo eipe k i athina me ton thylasmo feugoun AMMESA ta kila!

sto mono pou diafono me tin athina einai gia to parkarisma tou autokinitou mias k exartate apo tin periptosi. ego eftasa me ponous sto 2lepto kai an den mas afinan na perasoume tha diskolevomoun na perpatiso.

kathe genna einai diaforetiki vevaia alla den perimena pote poso grigora tha exelisontan ta pragmata!

Προφανώς ήσουν από τις τυχερές και είχες το λεγόμενο "οξύ τοκετό"...Σε γενικές γραμμές όμως, ιδίως στο πρώτο παιδί, τα πράγματα δεν εξελίσσονται πολύ γρήγορα...Ας δώσουμε λίγο θάρρος στη Λάμπη για να μην αγχώνεται!!!;);)

καλημέρα! είμαι απο άλλο φόρουμ αλλά θα ήθελα τη βοήθειά σας για κάτι! ειμαι έγκυος, όπως θα δειτε από το τικεράκι μου και επειδή δεν ήμουν ευχαριστημένη με το δυναικολογο μου , θα συνεχίσω με τον κο ΧΑΣΙΑΚΟ! Το ραντεβού όμως είναι σε ένα μήνα και θα ήθελα να μάθω το εξής αν μπορείτε να με βοηθήσετε! επειδή θα ήθελα επιτέλους να βάψω τα μαλλια μου, γνωρίζετε αν επιτρέπει τις φυτικές βαφές;;; ή μονο τις ανταύγιες;;; ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι να κάνω φυτική βαφή και όχι ανταύγιες! σας ευχαριστώ

kmMQp2.png

c4yvp2.png

:-P :razz: :-P Κοριτσακια μου γεια σας, πηγα χθες στον γιατρό για πρώτη φορά (ειμαι στον 8ο πλέον), εξαίρετος επαγγελματίας και χαμηλών τόνων, ήρεμος και φιλικός.

Βέβαια τον ρώτησα τι γίνεται με το Αρεταιειο και μου ειπε οτι οντως υπήρξε πρόβλημα με μια πτέρυγα αλλά τωρα όλα είναι καλά. Του είπα ότι έγινε χαμός εδώ στο fun club και γελώντας είπε οτι ειχε ενημερωθεί ... Δεν με χρέωσε επίσκεψη, το κοριτσακι μου δειχνει για αλλη μια φορά να ειναι καλά. Μάλλον πάω για καισαρική με ολικη αναισθησία. ολγακι28 και εγώ έχω την ίδια απορία με σενα...

Με ρώτησε στην αρχή ποιος με έστειλε σε αυτόν, και του είπα το fun club και χαμογέλασε.

Όσο για τα κορίτσια στο ιατρείο πολύ φιλικά και εξυπηρετικά προχτές με κάλεσε στο τηλέφωνο απο το ιατρείο να μου υπενθυμήσει το (χθεσινό) ραντεβού η Μαρία, οταν της ειπα οτι σε 2 βδομαδες μπαινω στο μηνα μου, αμέσως ενημέρωσε (η Μαρία) τον γιατρό και της ειπε οτι θα με δει ο ίδιος αντι για τον συνεργάτη του που ήταν αρχικά! Με ξανακαλεί η Μαρία απο το ιατρείο κατα τις 10 το βραδυ όπως μου ειχε πει, και μου ειπε τι ωρα να είμαι στο ιατρείο την επομένη. Μόνο ανοργάνωτοι δεν είναι! Πολλοί προσεχτικοί στους χειρισμούς τους. Δεν καταλαβαίνω γιατί ήμουνα τόσο άτυχη προ 2 μηνών που είχα ξαναζητήσει να με αναλλάβει, προφανώς χάθηκε το τηλέφωνημά μου. Πολύ χάρηκα που όλα πάνε καλά, σε όλες σας εύχομαι γερά παιδιά. Πάντως σαν πρώτη εμπειρεία σου αφήνουν πολύ καλή εντύπωση όσον αφορά τη συμπεριφορά τους και όχι μόνο! ;)

καλημέρα! είμαι απο άλλο φόρουμ αλλά θα ήθελα τη βοήθειά σας για κάτι! ειμαι έγκυος, όπως θα δειτε από το τικεράκι μου και επειδή δεν ήμουν ευχαριστημένη με το δυναικολογο μου , θα συνεχίσω με τον κο ΧΑΣΙΑΚΟ! Το ραντεβού όμως είναι σε ένα μήνα και θα ήθελα να μάθω το εξής αν μπορείτε να με βοηθήσετε! επειδή θα ήθελα επιτέλους να βάψω τα μαλλια μου, γνωρίζετε αν επιτρέπει τις φυτικές βαφές;;; ή μονο τις ανταύγιες;;; ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι να κάνω φυτική βαφή και όχι ανταύγιες! σας ευχαριστώ

http://www.femme.gr/bafes.htm Αυτο μπωρει να σε βοιθεισει!?!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...