Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Λαμπη μου στο νοσοκομειο απ'οτι ξερω δεν χρειαζονται οι εξετασεις. Θα εχει ολο το αρχειο σου ο γιατρος. Ξερω οτι θα χρειαστει ληξ.πραξη γαμου, πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης και αντιγραφα απο τις ταυτοτητες τη δικη σου και του αντρα σου και το βιβλιαριο ασθενειας σου. Σχετικα με λαστεξ μετα τη γεννα απο οτι εχω ακουσει γενικα δεν πρεπει να φορεσουμε γιατι ιδιαιτερα με το θηλασμο η μητρα επανερχεται σιγα-σιγα (ειναι προσφατη πληροφορια αυτη απο πρωϊναδικα που αυτες τις μερες η εγκυμοσυνη, η γεννα και ο θηλασμος εχουν την τιμητικη τους). Φυσικα θα ρωτησω και το γιατρο, αλλα φιλες μου που γεννησαν προσφατα και μαλιστα μια εχει τον ιδιο γιατρο με εμας, καμια δεν φορεσε λαστεξ

A2enp3.png?jZYdKeP4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασχετο...κοριτσια τωρα που σας πετυχα εχω ξανθες ερωτησεις να σας κανω....ας πουμε οτι κανονιζω με τον γιατρο οτι θα γεννησω αρεταιειο κ ενα βραδυ πολυ αργα με πιανουν οι πονοι,τι κανω???περνω τηλ το γιατρο σε ακαταλληλη ωρα??παω στο αρεταιειο??εν το μεταξυ το κινητο του γιατρου δεν το εχω:(:(:(:(:(κατι αλλο,μου λετε να εχω μαζι οτι εξετασεις εχω κανει..δλδ ολους τους μεγαλους υπερηχους??οτι μου εδεινε ο γιατρος σε καθε εξεταση η μονο οτι αιματολογικες εχω κανει απο την αρχη της κυησης??λάστεξ φορεσε καμια μετα τον τοκετο η δεν χρειαζεται??ο γιατρος μας το επιτρεπει???σορυ αν σας ζαλισα:oops::oops::oops::oops::oops:

Λάμπη μου εγώ θα σου έλεγα να τις έχεις μαζί σου. Εμένα έσπασαν τα νερά στις 23.30 και έφτασα στο Αρεταίειο καλές 01.00. Εκείνη την ώρα μπορεί να μην είναι ο κ.Χασίακος στο νοσοκομείο και να σε υποδεχτούν οι ειδικευόμενοι που εφημερεύουν. Κυρίως οι αιματολογικές τους ενδιαφέρουν. Επίσης σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά βράδυ ο άντρας σου θα πάει στο Λητώ το αίμα σου για να κάνουν μια εξέταση που χρειάζονται για την επισκληρίδιο.

Μην ανησυχείς για το μπεμπάκι σου. Ξεκούραση χρειάζεται και καλό φαγητό. Αν ανησυχούσε κάθε δύο μέρες θα σε φώναζε για να δει πως πάτε.

Πολλά φιλιά γλυκιά μου

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Λάμπη μου εγώ θα σου έλεγα να τις έχεις μαζί σου. Εμένα έσπασαν τα νερά στις 23.30 και έφτασα στο Αρεταίειο καλές 01.00. Εκείνη την ώρα μπορεί να μην είναι ο κ.Χασίακος στο νοσοκομείο και να σε υποδεχτούν οι ειδικευόμενοι που εφημερεύουν. Κυρίως οι αιματολογικές τους ενδιαφέρουν. Επίσης σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά βράδυ ο άντρας σου θα πάει στο Λητώ το αίμα σου για να κάνουν μια εξέταση που χρειάζονται για την επισκληρίδιο.

Μην ανησυχείς για το μπεμπάκι σου. Ξεκούραση χρειάζεται και καλό φαγητό. Αν ανησυχούσε κάθε δύο μέρες θα σε φώναζε για να δει πως πάτε.

Πολλά φιλιά γλυκιά μου

αν τα νερα σπασουν μερα η αν γεννησω με καισαρικη αυτη η εξεταση δεν χρειαζεται για να παει ο αντρας μου στο λητω??

αν τα νερα σπασουν μερα η αν γεννησω με καισαρικη αυτη η εξεταση δεν χρειαζεται για να παει ο αντρας μου στο λητω??

H eξεταση αυτη στο Λητω κοστιζει γυρω στα 150 ευρω Να τα εχει ο αντρας σου.Ο δικος μου δεν τα ειχε και το κανονισδε ο γιατρος και του τα δωσαμε μετα

Αν συμβει οτιδηποτε αυτοκινητο και γραμμη στο νοσοκομειο Στο δρομο παιρνεις και τον γιατρο στο κιμητο Θα ενημ,ερωσει το νοσοκομειο και θα σε περιμενουν! Στην πυλη (απο πισω για να μπει το αυτοκινητο) θα πατησει το κουμπι ο αντρας σου και θα πει οτι εχει ετοιμογενη Το κινητο:6932223434

Τη βαλιτσα σου να την εχεις ετοιμη Σ ενα χαρτακι γραψε οτι τελευταιο χρειαζεσαι (κινητο νεσεσερ ) Μην ανυσηχεις Τωρα που ξεκουραζεσαι ολα θα ειναι καλα!!

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

H eξεταση αυτη στο Λητω κοστιζει γυρω στα 150 ευρω Να τα εχει ο αντρας σου.Ο δικος μου δεν τα ειχε και το κανονισδε ο γιατρος και του τα δωσαμε μετα

Καλημέρα κοριτσια!!!!

Για αυτην την εξέταση πρώτη φορά ακούω....ΟΛΕΣ όσες πήγατε για επισκληρίδιο σας είπε να την κάνετε???

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Καλημέρα κοριτσια!!!!

Για αυτην την εξέταση πρώτη φορά ακούω....ΟΛΕΣ όσες πήγατε για επισκληρίδιο σας είπε να την κάνετε???

Εγω θα εμπαινα για καισαρικη αλλα με πιασαν οι πονοι και μπηκα εσπευσμενα μια μερα πριν Ηταν Σαββατο βραδυ και Κυριακη πρωι θα εμπαινα χειρουργειο Θεωρησα οτι οφειλεται στην μερα που πηγα στο επειγον της περιπτωσης μου σε συνδυασμο με την ελλειψη προσωπικου

Λογικα πρεπει ο γιατρος ομως να ειναι ετοιμος για ολα Ασχετα αν πας για φυσιολογικο χωρις επισκληριδιο δεν μπορεις να ξερεις τι θα προκυψει..

xtZRp3.png

Καλημερα κοριτσια,Για την εξεταση αιματος και εγω δεν εχω ακουσει κατι. Λογικα δεν την κανουν αμεσως μεσα στο νοσοκομειο αν οντως χρειαζεται?? Παντως προσωπικα δεν το εχω ξανακουσει. Ας ενημερωσετε οι μανουλες που εχετε ζησει την εμπειρια και να ξεστραβωσετε και εμας τα στραβαδια

A2enp3.png?jZYdKeP4

Εγω θα εμπαινα για καισαρικη αλλα με πιασαν οι πονοι και μπηκα εσπευσμενα μια μερα πριν Ηταν Σαββατο βραδυ και Κυριακη πρωι θα εμπαινα χειρουργειο Θεωρησα οτι οφειλεται στην μερα που πηγα στο επειγον της περιπτωσης μου σε συνδυασμο με την ελλειψη προσωπικου

Λογικα πρεπει ο γιατρος ομως να ειναι ετοιμος για ολα Ασχετα αν πας για φυσιολογικο χωρις επισκληριδιο δεν μπορεις να ξερεις τι θα προκυψει..

Ναι το θεωρώ κάπως να στέλνει το αίμα σου στο ΛΗΤΩ για εξέταση επισκληριδιου και να την πληρώνεις και 150 ευρώ...Δεν μπορεί θα είχε ξανασυζητηθεί, θα είχε γίνει μια νήξη κάπου....Δεν έχω ακούσει απολύτως τίποτα

Μήπως εσύ είχες πέσει στην περίπτωση τότε??? Λογω μέρας, Λόγω καποιου γιατρού ίσως???

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

koritsia i exetasi auti einai gia tin pixi tou aimatos kai ginetai mono proines ergasimes ores sto Aretaieio. diaforetika ginetai ontos sto Lito me auto to kostos kai tin pigainei kapoios dikos sas.

ego gennisa vrady k exaitias autis tis kathisterisis k tou oxy toketou pou eixa ekana episkliridio elaxista lepta prin genniso.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

koritsia i exetasi auti einai gia tin pixi tou aimatos kai ginetai mono proines ergasimes ores sto Aretaieio. diaforetika ginetai ontos sto Lito me auto to kostos kai tin pigainei kapoios dikos sas.

ego gennisa vrady k exaitias autis tis kathisterisis k tou oxy toketou pou eixa ekana episkliridio elaxista lepta prin genniso.

Πως την λενε την εξεταση και μπορουμε να την κανουμε απο πριν και να την εχουμε μαζι μας? Γιατι να δωσουμε αλλα 150 για μια εξεταση, ελεος!

Λαμπη γεια σου,

Και εμενα την τριτη μου ειπε ο γιατρος οτι το μωρο μου ειναι μικρο, ειμαι 37 εβδ κ 6 ημ. Ηταν η πρωτη φορα που μου ειχε πει κατι τετοιο και επαθα πανικο. Το μωρο ειναι 2330 γρ και θα επρεπε να ειναι τουλαχιστον 2600. Μου εχει πει ο γιατρος να κανω καθε 2η ημερα nst και θα παμε σημερα το απογευμα με τον αντρα μου να την κανουμε για πρωτη φορα. Ελπιζω να βρω καποιον εκει το απογευμα να μου την κανει διοτι η κυρια στο ιατριο του κ. Χασιακου στο αρεταιειο μου ειπε οτι δεν θα υπαρχει καποιος εκει να μου την κανει. Ο γιατρος επεμενε απογευμα ομως για να μην εχει κοσμο και ταλαιπωρηθω. Εσυ Λαμπη τελικα τι σου ειπε ο γιατρος? Εχεις παει παλει να σου το μετρησει?

Πως την λενε την εξεταση και μπορουμε να την κανουμε απο πριν και να την εχουμε μαζι μας? Γιατι να δωσουμε αλλα 150 για μια εξεταση, ελεος!

dustixos i exetasi prepei na ginei tin imera tou toketou giati elegxei tin piktikotita tou aimatos k etsi katalavenoun an mporeis na kaneis episkliridio.

eixa rotisei tin anaisthisiologo gia na prolavenai na tin kanei i aderfi mou pio prin (gennise 42 meres meta apo mena!) kai den perasei tin taleporeia ton odunon. itan katigorimatiki. den ginetai apo prin.

uDLqp1.png

Λαμπη γεια σου,

Και εμενα την τριτη μου ειπε ο γιατρος οτι το μωρο μου ειναι μικρο, ειμαι 37 εβδ κ 6 ημ. Ηταν η πρωτη φορα που μου ειχε πει κατι τετοιο και επαθα πανικο. Το μωρο ειναι 2330 γρ και θα επρεπε να ειναι τουλαχιστον 2600. Μου εχει πει ο γιατρος να κανω καθε 2η ημερα nst και θα παμε σημερα το απογευμα με τον αντρα μου να την κανουμε για πρωτη φορα. Ελπιζω να βρω καποιον εκει το απογευμα να μου την κανει διοτι η κυρια στο ιατριο του κ. Χασιακου στο αρεταιειο μου ειπε οτι δεν θα υπαρχει καποιος εκει να μου την κανει. Ο γιατρος επεμενε απογευμα ομως για να μην εχει κοσμο και ταλαιπωρηθω. Εσυ Λαμπη τελικα τι σου ειπε ο γιατρος? Εχεις παει παλει να σου το μετρησει?

γεια σου..κ εμενα με τρομαξε αρκετα,ειχε κ νευρα ,κουραση κ την πληρωσα εγω...εμενα επειδη ηταν καπου 2 εβδομαδες ποιο νωρις απο εσενα μου ειχε πει οτι για τις επομενες 2 εβδομαδες το μωρο μου δεν θα εχει προβλημα,δλδ ως την δευτερα οπου κ θα οαω παλι στον ελευθεριαδη να κανω ντοπλερ..μετα μου ειπε οτι αναλογα το τι θα δουμε θα με βλεπει συχνα καθε εβδομαδα,τωρα δεν ξερω ακριβως τι προκειτε να μου ζητησει να κανω..σου ειπε για ποιο λογο ισως το μωρο δεν τρεφεται σωστα???μου ειπε επισης να μην περπατω κ να μην κουραζομαι...

αν τα νερα σπασουν μερα η αν γεννησω με καισαρικη αυτη η εξεταση δεν χρειαζεται για να παει ο αντρας μου στο λητω??[/QUOμελινακη πολυ χρησιμα τα οσα μου γραφεις....για τα αυτοκινητα η εισοδος στο αρεταιειο δεν ειναι απο τον κεντρικο δρομο μου κατεβαινουμε κ απο το μετρο???κ αν δεν απαντα ο γιατρος???:evil::evil::evil::evil::evil:γρρρρρρρρρρρ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...