Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Κοριτσια εμαθα απλα οτι αλλαζουν πλακακια αυτος και μονο ειναι ο λογος που εκλεισε η κατω πτερυγα και εχει ηδη ανοιξει, δεν ειμαστε για τετοια τωρα!! φιλακια σε ολες και ευχες για τελειομεινη και ησυχη εγκυμοσυνη.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μόλις κάλεσα στο ιατρείο και με ενημερωσαν ότι το νοσοκομείο "ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ";), σε ερώτησή μου βέβαια τι γίνεται μελλοντικά...δεν μπορουσε να μου απαντησει θετικά ή αρνητικά. Ισως και να εχει μια λογικη αυτο βεβαια.

κοριτσια εγω την δευτερα θα παω για το δευτερο ντοπλερ αφου υπαρχει θεμα με το βαρος της μικρης κ ισως μαθω κατι αν δω τον ιδιο τον γιατρο..ειμαι παααααρα πολυ αγχωμενη με αυτο που μου προεκυψε τωρα...τι να φταιει αραγε που η μικρη δεν παιρνει σωστο βαρος??αφου στο ντοπλερ που ειχα κανει πριν ενα μηνα ολα ηταν καλα...αν κ σε αυτο το ντοπλερ δεν βρουν κατι αναρωτιεμαι οτι αυτο θα ειναι καλο η κακο???:?::?::?::?::?:κοντευω να σκασω....

κοριτσια εγω την δευτερα θα παω για το δευτερο ντοπλερ αφου υπαρχει θεμα με το βαρος της μικρης κ ισως μαθω κατι αν δω τον ιδιο τον γιατρο..ειμαι παααααρα πολυ αγχωμενη με αυτο που μου προεκυψε τωρα...τι να φταιει αραγε που η μικρη δεν παιρνει σωστο βαρος??αφου στο ντοπλερ που ειχα κανει πριν ενα μηνα ολα ηταν καλα...αν κ σε αυτο το ντοπλερ δεν βρουν κατι αναρωτιεμαι οτι αυτο θα ειναι καλο η κακο???:?::?::?::?::?:κοντευω να σκασω....

ΛΑΜΠΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ειδα οτι εχεις αχωθει και γιαυτο σου απανταω δεν με ξερεις αλλα εγω θα σου πω μην φοβασε μα θα μου πεις το παιδι σιγουρα δεν λεω οχι αλλα υπαρχει λυση και ο γιατρος μας θα σου πει τα θα κανεις .. το ιδιο θεμα ειχε και η συνιφαδα μου στον ιδιο μηνα ακριβος με εσενα αυτο που της συστησε ο γιατρος μας ειναι καποιες ενεσης που θα κανεις και ολα θα πανε τελεια να σκεφτης οτι ο μικρος της γεννηθηκε 3300 και κουκλος ... αυτα ξερω το ανχος σου εχω γινει μαμα δυο φορες με τον γιατρο μας αλλα αυτος ο ανθρωπος εχει το μαγικο κλειδι και πανε ολα καλα ... αυτα καλη μου να εχεις μια καλη τελειωμηνη εγκυμοσηνη ....

Γεια σας κοριτσάκια!

Λαμπη μου μην αγχώνεσαι, δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στο μωράκι σου. Ξεκουράσου όπως είπε ο γιατρούλης μας και όλα θα πάνε μια χαρά!!

Ιόλη μου καλά είσαι κουκλίτσα μου; Διαβαζω τα νέα σου και το ενδιαφέρον σου να απαντάς στις ερωτήσεις των κοριτσιών.

Εγώ μπαίνω λιγες φορές στο φόρουμ σας διαβάζω συνήθως.

Η Ηλιαχτίδα που είναι; Πού είσαι κοριτσάκι;

Ο Κωνσταντίνος μου ΄πέταξε' την πρώτη μυτούλα δοντιού η οποία έγινα 3 κιόλας! Μεγαλώνει!

Φιλακια πολλά!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Διαφημίσεις

ΛΑΜΠΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ειδα οτι εχεις αχωθει και γιαυτο σου απανταω δεν με ξερεις αλλα εγω θα σου πω μην φοβασε μα θα μου πεις το παιδι σιγουρα δεν λεω οχι αλλα υπαρχει λυση και ο γιατρος μας θα σου πει τα θα κανεις .. το ιδιο θεμα ειχε και η συνιφαδα μου στον ιδιο μηνα ακριβος με εσενα αυτο που της συστησε ο γιατρος μας ειναι καποιες ενεσης που θα κανεις και ολα θα πανε τελεια να σκεφτης οτι ο μικρος της γεννηθηκε 3300 και κουκλος ... αυτα ξερω το ανχος σου εχω γινει μαμα δυο φορες με τον γιατρο μας αλλα αυτος ο ανθρωπος εχει το μαγικο κλειδι και πανε ολα καλα ... αυτα καλη μου να εχεις μια καλη τελειωμηνη εγκυμοσηνη ....

σε ευχαριστω πολυ που μου απαντησες κ για τις ευχες σου..να χαιρεσαι τα παιδια σου κ την οικογενεια σου..φιλακια..

Λαμπη, μην αγχωνεσαι και ξεκουρασου. Ελπιζω αυτες τις μερες να εκανες αυτο που ειπε ο γιατρος και να ξεκουραστηκες γιατι σιγουρα θα ειδες διαφορα. Η μικρουλα θα ειναι μια χαρα αν εισαι και εσυ καλα και ηρεμη. Το βλεπω απο μενα που ο δικος μου τωρα που ειμαι συνεχεια ξαπλα και δεν κουραζομαι, κουνιεται πιο ωραια, δεν κανει δηλαδη εντονες ή νευρικες κινησεις και το βασικοτερο εχει μαλακωσει η κοιλια μου απο τις συσπασεις παρα πολυ και καταλαβαινω πλεον οτι το μωρακι μου ανταποκρινεται με κινησεις οταν φαω. Ειναι φοβερο. Δεν τα ειχα προσεξει αυτα γιατι ημουν σε ενταση συνεχεια και ειχα μονιμα συσπασεις. Γι'αυτο σου λεω, χαλαρωσε, ηρεμησε και ακου μονο τη μπουμπουκα σου και το γιατρο. Τιποτα αλλο....και να τρως σωστα και να δεις που η μικρουλα θα εχει παρει γραμ/ρια πολλα και θα γεννηθει κοριτσαρος.

A2enp3.png?jZYdKeP4

Λάμπη μου και εμένα φαινόταν ότι η μικρή είναι λιποβαρής και μάλιστα μου είχε πεί ο κ. Χασιάκος να σκεφτώ το ενδεχόμενο της αμνιοπαρακέντησης για να δούμε αν είναι ατροφικός ο πλακούντας!! Δεν το έκανα γιατί μέσα σε 20 ημέρες πήρε 1 ολόκληρο κιλό!! Και ο γιατρός δεν το πίστευε!! Φαντάσου ότι 5 μέρες πρίν γεννήσω μου είπαν ότι θα βγεί 2600 και τελικά βγήκε 3100!! Ολα θα πάνε καλά!! Φιλάκια!!;););)

Λάμπη μου και εμένα φαινόταν ότι η μικρή είναι λιποβαρής και μάλιστα μου είχε πεί ο κ. Χασιάκος να σκεφτώ το ενδεχόμενο της αμνιοπαρακέντησης για να δούμε αν είναι ατροφικός ο πλακούντας!! Δεν το έκανα γιατί μέσα σε 20 ημέρες πήρε 1 ολόκληρο κιλό!! Και ο γιατρός δεν το πίστευε!! Φαντάσου ότι 5 μέρες πρίν γεννήσω μου είπαν ότι θα βγεί 2600 και τελικά βγήκε 3100!! Ολα θα πάνε καλά!! Φιλάκια!!;););)

αμνιοπαρακεντηση στο σταδειο που ειμαι τωρα??2-3 εβδομαδες πριν γεννησω????δεν νομιζω οτι γινεται...ντοπλερ μου προτεινε για να δουμε τον πλακουντα..κοριτσια ξεκουραζομαι κ την μικρη την νοιοθω..η αληθεια ειναι οτι τον μηνα που μας περασε ολο ετρεχα με ψωνια κ ερευνα αγορας..ελπιζω τωρα να δω διαφορα την δευτερα που ξεκουραζομαι στα γρ. της μπουμπους...

Διαφημίσεις

αμνιοπαρακεντηση στο σταδειο που ειμαι τωρα??2-3 εβδομαδες πριν γεννησω????δεν νομιζω οτι γινεται...ντοπλερ μου προτεινε για να δουμε τον πλακουντα..κοριτσια ξεκουραζομαι κ την μικρη την νοιοθω..η αληθεια ειναι οτι τον μηνα που μας περασε ολο ετρεχα με ψωνια κ ερευνα αγορας..ελπιζω τωρα να δω διαφορα την δευτερα που ξεκουραζομαι στα γρ. της μπουμπους...

Α sorry δεν ήξερα πόσο μηνών είσαι, που να το ξέρω άραγε:shock::shock::shock:!!! Ναι όντος τώρα δεν γίνεται... Καλό ντόπλερ και καλή ξεκούραση

ασχετο...κοριτσια τωρα που σας πετυχα εχω ξανθες ερωτησεις να σας κανω....ας πουμε οτι κανονιζω με τον γιατρο οτι θα γεννησω αρεταιειο κ ενα βραδυ πολυ αργα με πιανουν οι πονοι,τι κανω???περνω τηλ το γιατρο σε ακαταλληλη ωρα??παω στο αρεταιειο??εν το μεταξυ το κινητο του γιατρου δεν το εχω:(:(:(:(:(κατι αλλο,μου λετε να εχω μαζι οτι εξετασεις εχω κανει..δλδ ολους τους μεγαλους υπερηχους??οτι μου εδεινε ο γιατρος σε καθε εξεταση η μονο οτι αιματολογικες εχω κανει απο την αρχη της κυησης??λάστεξ φορεσε καμια μετα τον τοκετο η δεν χρειαζεται??ο γιατρος μας το επιτρεπει???σορυ αν σας ζαλισα:oops::oops::oops::oops::oops:

ασχετο...κοριτσια τωρα που σας πετυχα εχω ξανθες ερωτησεις να σας κανω....ας πουμε οτι κανονιζω με τον γιατρο οτι θα γεννησω αρεταιειο κ ενα βραδυ πολυ αργα με πιανουν οι πονοι,τι κανω???περνω τηλ το γιατρο σε ακαταλληλη ωρα??παω στο αρεταιειο??εν το μεταξυ το κινητο του γιατρου δεν το εχω:(:(:(:(:(κατι αλλο,μου λετε να εχω μαζι οτι εξετασεις εχω κανει..δλδ ολους τους μεγαλους υπερηχους??οτι μου εδεινε ο γιατρος σε καθε εξεταση η μονο οτι αιματολογικες εχω κανει απο την αρχη της κυησης??λάστεξ φορεσε καμια μετα τον τοκετο η δεν χρειαζεται??ο γιατρος μας το επιτρεπει???σορυ αν σας ζαλισα:oops::oops::oops::oops::oops:

Οταν σε πιάσουν οι πόνοι πέρνεις τηλ στο κινητό του αν είναι μετά τις 11 το βράδυ και αν δεν το σηκώνει πάς Αρεταίειο λές ότι είσαι απο τον Χασιάκο και τον ειδοποιούν απο εκεί!! Εξετάσεις δεν πήρα τπτ μαζί:shock::shock:!! Τα έχει σημειώσει όλα ο γιατρός!! Σου κάνουν και εκείνη την ώρα εξετάσεις!! Για λάτεξ δεν μου είπε τπτ!!;);)

οποια κοπελα μπορει ας μου στειλει το κινητο του χασιακου

Το κινητο του γιατρου ειναι το 6932223434 και της βοηθου του κα Μπακανου 6946843239. Ακομα και να μην απαντησουν αμεσως σε παιρνουν τηλ. οι ιδιοι.Φιλακια και χαλαρα

A2enp3.png?jZYdKeP4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...