Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας,Ειχα καιρο να γραψω γιατι απο χρονο ξεμεινα, αλλα διαβαζα τα μηνυματα σας.Πολλα τα νεα βρε κουκλες και πανικοβληθηκα. Εχω ραντεβου με το γιατρο μας στο Αρεταιειο 13 ή 14/11 για να με δει και μαλιστα μου ειπε εντονα οτι το ραντεβου θα ισχυσει αν με παρει τηλ. Να πω την αληθεια δεν το θεωρησα σημαντικο τον τονο γιατι πιστεψα οτι θα δει το προγραμμα του πως θα εξελιχθει, κατι που γινεται συνεχεια, αλλα τωρα αγχωθηκα με τα νεα για παραιτηση του απο το Αρεταιειο και ολα οσα λετε. Ας ενημερωνουμε η μια την αλλη με οτι νεοτερο ετσι ωστε να βγαλουμε ακρη.Λαμπη μου μην αγχωνεσαι. Εμενα με ειδε την προηγουμενη εβδομαδα και απαιτησε να μεινω στο κρεβατι, κατι που δεν ειχε ζητησει σε ολη την εγκυμοσυνη, γιατι δεν εχω κλεισει ακομα το 8ο, και εχω πολλες συσπασεις και επιασε τον πλακουντα με το χερι του. Ειπε συγκεκριμενα οτι το μωρακι ειναι βιωσιμο χωρις προβλημα, με βαρος 2360γρ αλλα αν γεννηθει τωρα θα βασανιστει για να βγει και ειναι κριμα. Μην αγχωνεσαι λοιπον. Τον γιατρο μας τον ξερω απο 20 ετων που πηγα πρωτη φορα. Οταν χρειαζεται θα πει τα πραγματα με το ονομα τους γιατι πρεπει να ξερουμε ολη την αληθεια και εγω προσωπικα το εκτιμω πολυ αυτο. Εγω θελω ακομα 4 μερες να μπω στο μηνα μου. Σε πληροφορω απο τη στιγμη που μου ειπε κρεβατι , κανω το βουδα. Εφτασα μεχρι εδω για να τα χαλασω ολα για 10 μερες?? Ουτε γι'αστειο. Οσο αφορα το βαρος της μπουμπουκας μην αγχωνεσαι τοσο πολυ. Συμβουλευω συμπληρωματικα σε οτι σου ειπαν οι αλλες κοπελες, κοψε αλατι, γλυκα, φαε 5 γευματα μικρα και σωστα καθε μερα με πολλα φρουτα, γαλακτωκομικα και ολα θα πανε τελεια. Μια φιλη μου που γεννησε κοριτσακι 3500γρ, στο πρωτο doopler της ειπαν ακριβως το ιδιο πραγμα που ειπαν σε σενα. Μαλιστα η φιλη μου ειχε θεμα οτι απο τους 3 σωληνες του ομφαλιου λωρου οι δυο ηταν σχεδον φραγμενοι και υπολειτουργουσαν. Τελικα το κοριτσι γεννησε κοριτσαρο και φυσιολογικα και γρηγορα. Ολα θα πανε καλα. Μπορει να γεννησουμε μαζι. Εγω πητ εχω 10-12, αν θυμαμαι καλα εσυ εχεις 9-12? Μην βαζεις κακο με το μυαλο σου. Δεν θυμαμαι ποιες κοπελες ρωτουσαν για τον Μουστακαρια. Εγω συνεργαστηκα μαζι του για την εξωσωματικη που εκανα. Κοριτσια, ειναι το αλλο μισο του Χασιακου ο ανθρωπος και νομιζω ο καταληλλοτερος για το ευαισθητο θεμα της εξωσωματικης. Πηγα με τον αντρα μου στο πρωτο ραντεβου και εγω φοβομουν οτι ο συζηγος θα πανικοβληθει και δεν θα ρωτησει τιποτα και οτι γενικα θα ειχα προβλημα. Σας πληροφορω οτι ηταν τοσο αναλυτικος σε οτι μας ειπε, απευθυνοταν σχεδον μονο στον αντρα μου (ισως γιατι εμεις οι γυναικες καταλαβαινουμε πιο πολλα σε αυτα τα θεματα) και στο τελος τον ρωτησε αν εχει αποριες κλπ. Σας πληροφορω οτι μεχρι το τελος των επαφων μας, μεχρι και τη μερα της εμβρυομεταφορας, ο αντρας μου ενοιωθε πολυ ανετα με το γιατρο και τον ρωτουσε πολλα περισσοτερα πραγματα απ'οτι εγω. Θα τον προτεινα με κλειστα ματια οπως κανω και με το Χασιακο.Σχετικα με την εξεταση θρομβοφυλιας που προτεινε σε καποια κοπελα την εκανα και εγω σε ενα φοβερο γιατρο που μου συστησαν κοντα στην Πανορμου. Μου εξηγησε γιατι επρεπε να την κανω και μαλιστα μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα, τα οποια ευτυχως ηταν αρνητικα, εκανα αντιπηκτικες ενεσεις καθε μερα. Μην αγχωνεσαι γιατι οπως μου ειπε ο Μουστακαριας και ο αιματολογος, φαντασου να εμεινα αμεσως εγκυος με την εξωσωματικη και να το χασω απο θρομβοφιλια!!! Η φρικη.Αυτα τσουπες, τιποτα αλλο. Ελπιζω να ξαναμπω συντομα και να μαθω νεα σας.Φιλια σε ολες σας.

ναι εγω εχω πιτ 9/12 αλλα δεν το βλεπω για φυσιολογικα..η μπεμπα δεν λεει να κατεβει με τιποτα ειναι εντελως ορθια αν κ ο γιατρος λεει οτι εχει ακομη περιθωριο..αυτο που με αγχωκει ειναι οτι το πρωτο ντοπλερ που ειχα κανει ηταν ολα πολυ καλα κ τωρα ο γιατρος με αγχωσε πολυ κ με προβληματισε με την σταση του..σιγουρα ειχε νευρα κ κουραση...μακαρι να γανναμε μαζι κ να γνωριστουμε κιολας..οτι νεοτερο εχουμε να ενημερωνει η μια την αλλη..φιλακια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι εγω εχω πιτ 9/12 αλλα δεν το βλεπω για φυσιολογικα..η μπεμπα δεν λεει να κατεβει με τιποτα ειναι εντελως ορθια αν κ ο γιατρος λεει οτι εχει ακομη περιθωριο..αυτο που με αγχωκει ειναι οτι το πρωτο ντοπλερ που ειχα κανει ηταν ολα πολυ καλα κ τωρα ο γιατρος με αγχωσε πολυ κ με προβληματισε με την σταση του..σιγουρα ειχε νευρα κ κουραση...μακαρι να γανναμε μαζι κ να γνωριστουμε κιολας..οτι νεοτερο εχουμε να ενημερωνει η μια την αλλη..φιλακια

Εμενα εχει παρει θεση γιατι απο την 2η εβδομαδα του 8ου μηνα ξεκινησα παλι παραδοσιακους χορους που ημουν σε ομαδα και εκανα τα απλα βηματα και οχι χοροπηδητα, μετα πλακωθηκα στις δουλειες για να τελειωσω το σπιτι με τα βαψιματα και τα επιπλα και τωρα πρεπει να ειμαι ταβλα . Οποτε ρωτα τον αν μπορεις να περπατας σιγα-σιγα και να καθεσαι οκλαδων μηπως και κατεβει η μπουμπουκα. Ολα καλα θα πανε. Μην αγχωνεσαι. Σε λιγο μπαινουμε στο μηνα μας και ολα θα πανε τελεια.

A2enp3.png?jZYdKeP4

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.... ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΕΘΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ Η ΕΠΒΙΑΡΥΝΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 300,00 ? ΓΙΑ ΤΟ ΛΗΤΩ .... ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΣΤΟΣ.
Κοριτσάκια προχθές γέννησε η ξαδέρφη μου και ενώ θα πήγαινε Αρεταιειο, τελευταία στιγμή την πήγε Λητώ γιατί της είπε ότι είχε κλείσει η κάτω πτέρυγα.Πράγματι η κοπέλα δοκίμασε να κάνει εισαγωγή στο Αρεταίειο αλλά της είπαν ότι δεν υπήρχε κρεβάτι. Της είπε ότι έχει κανονίσει ειδικές τιμές και της πήρε 1700 ευρώ για καισαρική σε τρίκλινο.Το ποσό αυτό αφορά μόνο το ΛΗΤΩ και όχι την αμοιβή του.Ελπίζω να βοήθησα.Φιλάκια πολλά σε όλες.

Διαβάζοντας και τις 2 λαμβάνω 2 διαφορετικά αποτελέσματα.....

Το πρώτο μήνυμα είναι 1000 (η αμοιβή του γιατρού μας που την ξέραμε ήδη), 200 ευρώ ο αναισθησιολόγος (που και αυτο το ξέραμε) δηλαδη ο γιατρός 1200 και 300 το Λητω ξεχωριστά (διαμονη κλπ)...

το δεύτερο μήνυμα είναι 1000 (η αμοιβή του γιατρού μας που την ξέραμε ήδη), 200 ευρώ ο αναισθησιολόγος (που και αυτο το ξέραμε) δηλαδη ο γιατρός 1200 και 1700 το Λητω ξεχωριστά (διαμονη κλπ)..

τι στο καλό ισχύει εν τέλη???

Αν ισχύει το δευτερο θα ακολουθήσω την malina και εγώ....Θα ψάξω άλλον γιατρό δυστηχώς!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Εμενα εχει παρει θεση γιατι απο την 2η εβδομαδα του 8ου μηνα ξεκινησα παλι παραδοσιακους χορους που ημουν σε ομαδα και εκανα τα απλα βηματα και οχι χοροπηδητα, μετα πλακωθηκα στις δουλειες για να τελειωσω το σπιτι με τα βαψιματα και τα επιπλα και τωρα πρεπει να ειμαι ταβλα . Οποτε ρωτα τον αν μπορεις να περπατας σιγα-σιγα και να καθεσαι οκλαδων μηπως και κατεβει η μπουμπουκα. Ολα καλα θα πανε. Μην αγχωνεσαι. Σε λιγο μπαινουμε στο μηνα μας και ολα θα πανε τελεια.

ηταν κατηγορηματικος δεν πρεπει να περπατω κ να κουραζομαι κ κακως που ως τωρα περπατουσα...(λες κ το ξερα οτι δεν κανει κ μου φωναξε κιολας γιατι δεν τον ρωτησα)

Λαμπη μου δεν ειναι τιποτα να ξαπλωσεις λιγακι να κλειστεις για λιγες εβδομαδες σπιτι Σκεψου οτι εγω ολη την εγκυμοσυνη την εβγαλα ξαπλα(προληπτικα)

Το μωρο σου ηδη ειναι βιωσιμο αλλα το θεμα ειναι να μην ταλαιπωρηθει με παραμονη στο νοσοκομειο Δεν εχεις να φοβηθεις κατι παραπανω Ξαπλωσε και φωναξε μανα ή πεθερα να βοηθησουν

Stellinoula μου εγω γεννησα τον Ιουνιο και ετσι δεν ειμαι στη δυσκολη θεση που εισαι εσυ και οι αλλες εγκυες που θα γεννουσαν στο Αρεταιειο για οικονομικους λογους.

Παντως προσανατολιζομαι στο Ελενα ή στο Αλεξανδρα γιατι εχουν εντατικη νεογνων που θεωρω πολυ σημαντικο

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

Εγω παντως να σας πω κοριτσια οτι μιλησα στο τηλ εχτες με την βοηθο του χασιακου και μου ειπε οτι εχει κλεισει μια πτερυγα του μαιευτικου για λιγο και δεν ξερει ποτε θα ανοιξει,και οσο αναφορα για τους πανεπιστιμιακους γιατρους που θα φυγουν απο τα δημοσια θα ισχυει απο τον καινουργιο χρονο.

Εγω παντως να σας πω κοριτσια οτι μιλησα στο τηλ εχτες με την βοηθο του χασιακου και μου ειπε οτι εχει κλεισει μια πτερυγα του μαιευτικου για λιγο και δεν ξερει ποτε θα ανοιξει,και οσο αναφορα για τους πανεπιστιμιακους γιατρους που θα φυγουν απο τα δημοσια θα ισχυει απο τον καινουργιο χρονο.

και μείς τι θα κάνουμε που γεννάμε μέσα του Γενάρη??? Τελευταία στιγμή θα μας αφήσει στα κρυα του λουτρού χωρίς να έχουμε πάρει μια ξεκαθαρη απαντηση???

uop51syge.png

και μείς τι θα κάνουμε που γεννάμε μέσα του Γενάρη??? Τελευταία στιγμή θα μας αφήσει στα κρυα του λουτρού χωρίς να έχουμε πάρει μια ξεκαθαρη απαντηση???

το ξερω και κανονικα επρεπε να εχουν παρει ολες της κοπελες κ να ενημερωσουν,αλλα να σουπω κατι?εγω θα περιμενω μεχρι της 13 η 14 του μηνος που θα δω τον ιδιο να τον ρωτησω γιατι ακουγονται διαφορα κ δεν ξερω τι να πιστεψω πια

το ξερω και κανονικα επρεπε να εχουν παρει ολες της κοπελες κ να ενημερωσουν,αλλα να σουπω κατι?εγω θα περιμενω μεχρι της 13 η 14 του μηνος που θα δω τον ιδιο να τον ρωτησω γιατι ακουγονται διαφορα κ δεν ξερω τι να πιστεψω πια

Ολγάκι μου κάνε μου την χάρη και ζήτα του σε παρακαλώ να σου διευκρινησει ακριβώς αν τελικά είναι μόνο με το ΛΗΤΩ ποια θα είναι η επιβάρυνση μας???

- Δηλαδή θα είναι τα δικα του χρηματα που τα ξέρουμε και ΠΟΣΑ χρήματα θα πάρει το ΛΗΤΩ για αυτές τις μέρες διαμονής μας εκεί???

- θα είναι για όλες τις κοπέλες που θα γεννουσαν Αρεταιειο ή θα υπάρξει ένα είδος "πλαφόν"??? Αν με καταλαβαίνεις???

Θα περιμένω εναγωνιως την απάντηση σου και σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

uop51syge.png

Ολγάκι μου κάνε μου την χάρη και ζήτα του σε παρακαλώ να σου διευκρινησει ακριβώς αν τελικά είναι μόνο με το ΛΗΤΩ ποια θα είναι η επιβάρυνση μας???

- Δηλαδή θα είναι τα δικα του χρηματα που τα ξέρουμε και ΠΟΣΑ χρήματα θα πάρει το ΛΗΤΩ για αυτές τις μέρες διαμονής μας εκεί???

- θα είναι για όλες τις κοπέλες που θα γεννουσαν Αρεταιειο ή θα υπάρξει ένα είδος "πλαφόν"??? Αν με καταλαβαίνεις???

Θα περιμένω εναγωνιως την απάντηση σου και σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

ενταξει κοριτσακι μου θα τον ρωτησω αναλυτικα να μου πει και θα σας πω.

Διαφημίσεις

Κορίτσια γειά σας κι από μένα,

είμαι καινούργια στο forum και είναι το πρώτο μου μνμ, στο fun club αλλά παρακολουθώ τις συζητήσεις σας αρκετό καιρό.

Σας παραθέτω και τη δική πληροφόρηση κι ελπίζω να βοηθήσω.

Εγώ κορίτσια μου είμαι στο μήνα μου.

Πριν 2-3 μέρες που είδα το γιατρό τον ρώτησα αν το Αρεταίειο θα είναι κλειστό και τι θα κάνουμε σε αυτή την περίπτωση και μου απάντησε να μην ανησυχώ κι ότι έχει εναλλακτική λύση αν χρειαστεί. Δεν μου διευκρίνισε όμως τί εννοούσε.

Από ότι κατάλαβα δεν διευκρίνισε γιατί δεν έχει ακόμη μια σαφή εναλλακτική και θα μας πει όταν θα είναι απόλυτα βέβαιος, άλλωστε το κλείσιμο της πτέρυγας ήταν πολύ πρόσφατη απόφαση. Από την άλλη πλευρά το Αρεταίειο δεν έκλεισε, απλά έκλεισε μια πτέρυγα και κατά συνέπεια έχει λιγότερα κρεβάτια. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πανικοβαλλόμαστε και να αγχωνόμαστε.

Ο γιατρός όπως έχω καταλάβει έχει απόλυτα επαγγελματική συνείδηση και δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τις ήδη κυοφορούσες γυναίκες στο έλεος του θεού.

Αν έχω κάτι νεότερο θα ενημερώσω πάλι.

Και αν κάποια άλλη κοπέλα μάθει ή γνωρίζει κάτι ας το γράψει.

Ευχαριστώ.

Κοριτσια καλησπερα. Εγω ειχα ραντεβου την Πεμπτη στο Αρεταιειο. Πηγα και δεν βρηκα τον γιατρο. Πηρα τηλ στο γραφειο και μου ειπαν να παω απο εκει για το ραντεβου. Η κατω πτερυγα του Αρεταιειου ανοιγει την Δευτερα. Μου το ειπε το προσωπικο.

Λοιπον,τσουπρες!Πριν απο λιγο γυρεισα απο τον γιατρουλι μας!Αφου ακουσαμε δυο δυνατες καρδουλες(σημερα εκλεισα δυο μηνες κυηση)τον ρωτεισα για ποτε θα κανω περειδεση τραχυλου και που την κανει.Η απαντηση:Στν 13 ευδομαδα(σε ενα μηνα απο τωρα δηλαδη) και την κανει οπου θελω εγω:στο Αρεταειο η στο Λιτο!Τα συμπερασματα δοικα σας!Ελπειζω να βοιθεισα.:D

Καλη μερα κοριτσακια και καλη εβδομαδα σε ολες.Χαιρομαι που ολες βαζουμε και απο μια πληροφορια σχετικα με το νοσοκομειο ετσι ωστε να λυθει αυτο το προβλημα. Εγω εχω ραντεβου στο Αρεταιειο 13 ή 14 μου ειπε, οποτε τοτε θα εχω και τις δικες μου πληροφοριες να συμπληρωσουμε.Φιλια.

A2enp3.png?jZYdKeP4

Κοριτσακι καλημερα!! απο αυτα που διαβαζω καταλαβαινω οτι κατι εχει γινει με το Αρεταιειο δεν θα το αντεξω!! εμας δεν μας παιρνει με τιποτα για ιδιωτικο!! ελπιζω η maxi που λεει οτι η κατω πτερυγα του Αρεταιειου ανοιγει την Δευτερα να εχει δικιο αλλιως πηγα στρον Χασιακο στον 7 στον 9 σχεδον θα ψαχνω παλι για γιατρο ημαρτον δεν αντεχω αλλο! εγω εχω ραντεβου μαζι του 18/11 ως τοτε ομως θα σκασω!! περιμενουμε νεοτερα.....

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...