Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Αυτό που λέει η @kate82 , συμφωνώ απόλυτα. Να μην σκέφτεσαι ούτε τον "κουβά" ούτε το τζάμπα κόπος. Τίποτα δεν είναι προδιαγεγραμμένο. Κι επειδή άλλες κοπέλες δεν πήραν θετικό αποτέλεσμα δεν σημαίνει πως έτσι θα πάει και για εσένα. Μέχρι την τελευταία στιγμή θα ελπίζεις για το καλύτερο, όλες μας αυτό ελπίζουμε. 

Μην λες συνέχεια δεν είναι το ίδιο για δεύτερο παιδί. Εγώ που δεν έχω ούτε πρώτο θα διαφωνήσω μαζί σου. Η υπογονιμότητα είναι ένα τεράστιο αγκάθι είτε είναι πρώτο είτε δεύτερο είτε 10ο παιδί. Δεν έχει να κάνει με το πόσα παιδιά έχεις, τραβάς τα ίδια ζόρια, τα ίδια άγχη με κάθε άλλη κοπέλα. Και το μετά που λες ξέρεις δεν είναι εύκολο, πάλι μια ολόκληρη εγκυμοσύνη θα την περάσεις μέσα στο άγχος γιατί όταν έχεις ζήσει την υπογονιμότητα πάντα είσαι με ένα "αν". Το άγχος σου για την χοριακή σου το μοιραζόμαστε όλες, είτε έχουμε παιδάκια είτε όχι. Και την ελπίδα για ένα θετικό αποτέλεσμα αύριο! ❤️ 

Ειλικρινά έκλαψα, μπράβο Δήμητρα τ είπες όπως ακριβώς είναι με όμορφο λόγο.... δεν το βάζουμε κάτω όμως κορίτσι μου έχει και για μας ο Θεούλης 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Ελπίζω κι εγώ κάτι να άλλαξε... Γιατί όταν επέλεξα τον συγκεκριμένο γιατρό, πέρα από τις γνώμες πολλων φίλων μου, έπαιξε θετικό ρόλο και το γεγονός ότι ήταν στο Αρεταίειο.. Άσχετα, αν πλέον θα ακολουθήσω όπου και αν πάει...

bunbunard20101223_-6_My+child+is.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για το νόμο έμαθα πριν ένα μήνα από τη μικροβιολόγο μου που είναι και αυτή πανεπιστημιακή στο Αρεταίειο. Πανικόβλητη τότε είχα ρωτήσει την γραμματέα του αν αυτό ισχύει και μου είχε πει ότι ισχύει ο νόμος αλλά ο κ. Χασιάκος, δεν είχε αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει. Χθες, που άρχισαν να λένε και οι υπόλοιπες κοπέλες ότι θα σταματήσει από το Αρεταίειο, πήρα τηλ και μου είπαν ότι σταματάει από το Αρεταίειο και ότι θα μου εξηγήσει ο ίδιος στο επόμενο ραντεβού μας.... Το οποίο δυστύχώς αργει... Τέλη Νοέμβρη...

Αυτος ο νόμος έχει βγεί χρόνια απο ότι ενημερώθηκα αλλά δεν καταλαβαίνω γιατι θορηβηθηκαν τώρα....

Επίσης δεν θα έπρεπε ρε κορίτσια να ενημερωθούμε απο την γραμματεία του??? Δηλαδή έχουν όλες οι κοπέλες την οικονομική δυνατότητα να γεννάνε στο Λητω?

Επίσης έσενα γιατι σου είπε ό γιατρός έτσι ενω εμενα οι κοπέλες μου είπαν δεν ισχύει???

Τι συμβαίνει ρε γαμώτο???

Τον πήρα στο κινητό μόλις τώρα και δεν το σηκώνει.....

Το κινητό του είναι το 6932.....434???

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

http://www.i-live.gr/news-olohmera-nosokomeia-esy/

http://www.healthview.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF/%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%83%CF%85

Ο νόμος αυτός ψηφίστηκε το καλοκαίρι. Υπήρχε κάτι ανάλογο παλιότερα, αλλά δεν είχε εφαρμοστεί...

Το κινητό του ακόμη και αν δεν το σηκώνει, βλέπει την κλίση και παίρνει όταν μπορέσει...

bunbunard20101223_-6_My+child+is.png

Το θέμα είναι ότι μόνο από τον ίδιο μπορούμε να έχουμε την πιο υπεύθυνη ενημέρωση....και ίσως γι' αυτό να θέλει να το ανακοινώσει ο ίδιος...

Ναι αλλά εμένα το επόμενο ραντεβού μου μαζί του είναι μέσα Δεκέμβρη:roll::roll::roll:

τι θα κάνω μέχρι τότε???

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.... ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΕΘΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ Η ΕΠΒΙΑΡΥΝΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 300,00 € ΓΙΑ ΤΟ ΛΗΤΩ .... ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΣΤΟΣ.

300 ευρω διαφορα οσον αφορα το δωματιο του λητω να υποθεσω? ...θα ηθελα να ρωτησω το εξης: αυτο ισχυει μονο για τις κοπέλες που προκειται να γεννησουν τους επομενους μηνες η ισχυει γενικα για ολες εμας που μας παρακολουθει αλλα ακομα δεν εχει προκυψει εγκυμοσυνη...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.... ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΕΘΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ Η ΕΠΒΙΑΡΥΝΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 300,00 ? ΓΙΑ ΤΟ ΛΗΤΩ .... ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΣΤΟΣ.

επειδη με ενδιαφερει το θεμα δεν καταλαβα ακριβωσ τι εννοεις με 300 ευρω επιπλεων???επιπλεον σε συγκριση με τι??μπερδευτικα τωρα...

Δυστυχως εμενα δεν με παιρνει για ιδιωτικο ..ουτε να το σκεφτομαι.(Και αν χρειαστει να νοσηλευτω κατα τη διαρκεια μιας εγκτυμοσυνης τι γινεται.).;

Ηδη ψαχνω για αλλο γιατρο σε Ελενα ή Αλεξανδρας

Θα μου λειψουν τα χρυσα χερακια του που μετα τη ν καισαρικη "πεταγα"

Το Δεκεμβρη παω για παπ τελευταιο ραντεβου..κλαψ

xtZRp3.png

Δυστυχως εμενα δεν με παιρνει για ιδιωτικο ..ουτε να το σκεφτομαι.(Και αν χρειαστει να νοσηλευτω κατα τη διαρκεια μιας εγκτυμοσυνης τι γινεται.).;

Ηδη ψαχνω για αλλο γιατρο σε Ελενα ή Αλεξανδρας

Θα μου λειψουν τα χρυσα χερακια του που μετα τη ν καισαρικη "πεταγα"

Το Δεκεμβρη παω για παπ τελευταιο ραντεβου..κλαψ

μελινακη ασ μην βιαζομαστε.κατσε να δουμε τι υσχυει τελικα κ τι οχι...τι να πω κ εγω που σε 1 μηνα γενναω?????εχω που εχω τοσα στο μυαλο μου,τωρα εχω κ αυτο...:confused::confused::confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

μελινακη ασ μην βιαζομαστε.κατσε να δουμε τι υσχυει τελικα κ τι οχι...τι να πω κ εγω που σε 1 μηνα γενναω?????εχω που εχω τοσα στο μυαλο μου,τωρα εχω κ αυτο...:confused::confused::confused::confused::confused:

Λαμπη μην ανυσηχεις Για οσες γεννατε τωρα σιγουρα θα γινει ειδικη ρυθμιση

Πώς τα πας;

xtZRp3.png

Κοριτσάκια προχθές γέννησε η ξαδέρφη μου και ενώ θα πήγαινε Αρεταιειο, τελευταία στιγμή την πήγε Λητώ γιατί της είπε ότι είχε κλείσει η κάτω πτέρυγα.Πράγματι η κοπέλα δοκίμασε να κάνει εισαγωγή στο Αρεταίειο αλλά της είπαν ότι δεν υπήρχε κρεβάτι. Της είπε ότι έχει κανονίσει ειδικές τιμές και της πήρε 1700 ευρώ για καισαρική σε τρίκλινο.Το ποσό αυτό αφορά μόνο το ΛΗΤΩ και όχι την αμοιβή του.Ελπίζω να βοήθησα.Φιλάκια πολλά σε όλες.

Κοριτσια γεια σας,Ειχα καιρο να γραψω γιατι απο χρονο ξεμεινα, αλλα διαβαζα τα μηνυματα σας.Πολλα τα νεα βρε κουκλες και πανικοβληθηκα. Εχω ραντεβου με το γιατρο μας στο Αρεταιειο 13 ή 14/11 για να με δει και μαλιστα μου ειπε εντονα οτι το ραντεβου θα ισχυσει αν με παρει τηλ. Να πω την αληθεια δεν το θεωρησα σημαντικο τον τονο γιατι πιστεψα οτι θα δει το προγραμμα του πως θα εξελιχθει, κατι που γινεται συνεχεια, αλλα τωρα αγχωθηκα με τα νεα για παραιτηση του απο το Αρεταιειο και ολα οσα λετε. Ας ενημερωνουμε η μια την αλλη με οτι νεοτερο ετσι ωστε να βγαλουμε ακρη.Λαμπη μου μην αγχωνεσαι. Εμενα με ειδε την προηγουμενη εβδομαδα και απαιτησε να μεινω στο κρεβατι, κατι που δεν ειχε ζητησει σε ολη την εγκυμοσυνη, γιατι δεν εχω κλεισει ακομα το 8ο, και εχω πολλες συσπασεις και επιασε τον πλακουντα με το χερι του. Ειπε συγκεκριμενα οτι το μωρακι ειναι βιωσιμο χωρις προβλημα, με βαρος 2360γρ αλλα αν γεννηθει τωρα θα βασανιστει για να βγει και ειναι κριμα. Μην αγχωνεσαι λοιπον. Τον γιατρο μας τον ξερω απο 20 ετων που πηγα πρωτη φορα. Οταν χρειαζεται θα πει τα πραγματα με το ονομα τους γιατι πρεπει να ξερουμε ολη την αληθεια και εγω προσωπικα το εκτιμω πολυ αυτο. Εγω θελω ακομα 4 μερες να μπω στο μηνα μου. Σε πληροφορω απο τη στιγμη που μου ειπε κρεβατι , κανω το βουδα. Εφτασα μεχρι εδω για να τα χαλασω ολα για 10 μερες?? Ουτε γι'αστειο. Οσο αφορα το βαρος της μπουμπουκας μην αγχωνεσαι τοσο πολυ. Συμβουλευω συμπληρωματικα σε οτι σου ειπαν οι αλλες κοπελες, κοψε αλατι, γλυκα, φαε 5 γευματα μικρα και σωστα καθε μερα με πολλα φρουτα, γαλακτωκομικα και ολα θα πανε τελεια. Μια φιλη μου που γεννησε κοριτσακι 3500γρ, στο πρωτο doopler της ειπαν ακριβως το ιδιο πραγμα που ειπαν σε σενα. Μαλιστα η φιλη μου ειχε θεμα οτι απο τους 3 σωληνες του ομφαλιου λωρου οι δυο ηταν σχεδον φραγμενοι και υπολειτουργουσαν. Τελικα το κοριτσι γεννησε κοριτσαρο και φυσιολογικα και γρηγορα. Ολα θα πανε καλα. Μπορει να γεννησουμε μαζι. Εγω πητ εχω 10-12, αν θυμαμαι καλα εσυ εχεις 9-12? Μην βαζεις κακο με το μυαλο σου. Δεν θυμαμαι ποιες κοπελες ρωτουσαν για τον Μουστακαρια. Εγω συνεργαστηκα μαζι του για την εξωσωματικη που εκανα. Κοριτσια, ειναι το αλλο μισο του Χασιακου ο ανθρωπος και νομιζω ο καταληλλοτερος για το ευαισθητο θεμα της εξωσωματικης. Πηγα με τον αντρα μου στο πρωτο ραντεβου και εγω φοβομουν οτι ο συζηγος θα πανικοβληθει και δεν θα ρωτησει τιποτα και οτι γενικα θα ειχα προβλημα. Σας πληροφορω οτι ηταν τοσο αναλυτικος σε οτι μας ειπε, απευθυνοταν σχεδον μονο στον αντρα μου (ισως γιατι εμεις οι γυναικες καταλαβαινουμε πιο πολλα σε αυτα τα θεματα) και στο τελος τον ρωτησε αν εχει αποριες κλπ. Σας πληροφορω οτι μεχρι το τελος των επαφων μας, μεχρι και τη μερα της εμβρυομεταφορας, ο αντρας μου ενοιωθε πολυ ανετα με το γιατρο και τον ρωτουσε πολλα περισσοτερα πραγματα απ'οτι εγω. Θα τον προτεινα με κλειστα ματια οπως κανω και με το Χασιακο.Σχετικα με την εξεταση θρομβοφυλιας που προτεινε σε καποια κοπελα την εκανα και εγω σε ενα φοβερο γιατρο που μου συστησαν κοντα στην Πανορμου. Μου εξηγησε γιατι επρεπε να την κανω και μαλιστα μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα, τα οποια ευτυχως ηταν αρνητικα, εκανα αντιπηκτικες ενεσεις καθε μερα. Μην αγχωνεσαι γιατι οπως μου ειπε ο Μουστακαριας και ο αιματολογος, φαντασου να εμεινα αμεσως εγκυος με την εξωσωματικη και να το χασω απο θρομβοφιλια!!! Η φρικη.Αυτα τσουπες, τιποτα αλλο. Ελπιζω να ξαναμπω συντομα και να μαθω νεα σας.Φιλια σε ολες σας.

A2enp3.png?jZYdKeP4

Κοριτσια γεια σας,Ειχα καιρο να γραψω γιατι απο χρονο ξεμεινα, αλλα διαβαζα τα μηνυματα σας.Πολλα τα νεα βρε κουκλες και πανικοβληθηκα. Εχω ραντεβου με το γιατρο μας στο Αρεταιειο 13 ή 14/11 για να με δει και μαλιστα μου ειπε εντονα οτι το ραντεβου θα ισχυσει αν με παρει τηλ. Να πω την αληθεια δεν το θεωρησα σημαντικο τον τονο γιατι πιστεψα οτι θα δει το προγραμμα του πως θα εξελιχθει, κατι που γινεται συνεχεια, αλλα τωρα αγχωθηκα με τα νεα για παραιτηση του απο το Αρεταιειο και ολα οσα λετε. Ας ενημερωνουμε η μια την αλλη με οτι νεοτερο ετσι ωστε να βγαλουμε ακρη.Λαμπη μου μην αγχωνεσαι. Εμενα με ειδε την προηγουμενη εβδομαδα και απαιτησε να μεινω στο κρεβατι, κατι που δεν ειχε ζητησει σε ολη την εγκυμοσυνη, γιατι δεν εχω κλεισει ακομα το 8ο, και εχω πολλες συσπασεις και επιασε τον πλακουντα με το χερι του. Ειπε συγκεκριμενα οτι το μωρακι ειναι βιωσιμο χωρις προβλημα, με βαρος 2360γρ αλλα αν γεννηθει τωρα θα βασανιστει για να βγει και ειναι κριμα. Μην αγχωνεσαι λοιπον. Τον γιατρο μας τον ξερω απο 20 ετων που πηγα πρωτη φορα. Οταν χρειαζεται θα πει τα πραγματα με το ονομα τους γιατι πρεπει να ξερουμε ολη την αληθεια και εγω προσωπικα το εκτιμω πολυ αυτο. Εγω θελω ακομα 4 μερες να μπω στο μηνα μου. Σε πληροφορω απο τη στιγμη που μου ειπε κρεβατι , κανω το βουδα. Εφτασα μεχρι εδω για να τα χαλασω ολα για 10 μερες?? Ουτε γι'αστειο. Οσο αφορα το βαρος της μπουμπουκας μην αγχωνεσαι τοσο πολυ. Συμβουλευω συμπληρωματικα σε οτι σου ειπαν οι αλλες κοπελες, κοψε αλατι, γλυκα, φαε 5 γευματα μικρα και σωστα καθε μερα με πολλα φρουτα, γαλακτωκομικα και ολα θα πανε τελεια. Μια φιλη μου που γεννησε κοριτσακι 3500γρ, στο πρωτο doopler της ειπαν ακριβως το ιδιο πραγμα που ειπαν σε σενα. Μαλιστα η φιλη μου ειχε θεμα οτι απο τους 3 σωληνες του ομφαλιου λωρου οι δυο ηταν σχεδον φραγμενοι και υπολειτουργουσαν. Τελικα το κοριτσι γεννησε κοριτσαρο και φυσιολογικα και γρηγορα. Ολα θα πανε καλα. Μπορει να γεννησουμε μαζι. Εγω πητ εχω 10-12, αν θυμαμαι καλα εσυ εχεις 9-12? Μην βαζεις κακο με το μυαλο σου. Δεν θυμαμαι ποιες κοπελες ρωτουσαν για τον Μουστακαρια. Εγω συνεργαστηκα μαζι του για την εξωσωματικη που εκανα. Κοριτσια, ειναι το αλλο μισο του Χασιακου ο ανθρωπος και νομιζω ο καταληλλοτερος για το ευαισθητο θεμα της εξωσωματικης. Πηγα με τον αντρα μου στο πρωτο ραντεβου και εγω φοβομουν οτι ο συζηγος θα πανικοβληθει και δεν θα ρωτησει τιποτα και οτι γενικα θα ειχα προβλημα. Σας πληροφορω οτι ηταν τοσο αναλυτικος σε οτι μας ειπε, απευθυνοταν σχεδον μονο στον αντρα μου (ισως γιατι εμεις οι γυναικες καταλαβαινουμε πιο πολλα σε αυτα τα θεματα) και στο τελος τον ρωτησε αν εχει αποριες κλπ. Σας πληροφορω οτι μεχρι το τελος των επαφων μας, μεχρι και τη μερα της εμβρυομεταφορας, ο αντρας μου ενοιωθε πολυ ανετα με το γιατρο και τον ρωτουσε πολλα περισσοτερα πραγματα απ'οτι εγω. Θα τον προτεινα με κλειστα ματια οπως κανω και με το Χασιακο.Σχετικα με την εξεταση θρομβοφυλιας που προτεινε σε καποια κοπελα την εκανα και εγω σε ενα φοβερο γιατρο που μου συστησαν κοντα στην Πανορμου. Μου εξηγησε γιατι επρεπε να την κανω και μαλιστα μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα, τα οποια ευτυχως ηταν αρνητικα, εκανα αντιπηκτικες ενεσεις καθε μερα. Μην αγχωνεσαι γιατι οπως μου ειπε ο Μουστακαριας και ο αιματολογος, φαντασου να εμεινα αμεσως εγκυος με την εξωσωματικη και να το χασω απο θρομβοφιλια!!! Η φρικη.Αυτα τσουπες, τιποτα αλλο. Ελπιζω να ξαναμπω συντομα και να μαθω νεα σας.Φιλια σε ολες σας.

ωπα βλεπω να γεναμε μαζι...:P:p:p εγω μπαινω προγραμματισμενα γιατι ειμαι με καισαρικη 10/12...λες να ημαστε μαζι?????

Λαμπη μην ανυσηχεις Για οσες γεννατε τωρα σιγουρα θα γινει ειδικη ρυθμιση

Πώς τα πας;

πως να τα παω μελινα..εδω κλεισουρα ολη μερα κ το μονο που κανω ειναι ενα φαγητο..βουνο μου φαινοντε οι μερες..στο μυαλο μου γυριζει συνεχεια για ποιο λογο η μπεμπα δεν παιρνει βαρος αφου στο ντοπλερ που ειχα κανει μου ειχε πει ο ελευθεριαδης οτι ολα ηταν πολυ καλα...εχω αγχωθει τρομερα..σκεφτομαι τα χειροτερα που κ αυτα δεν ξερω τι θα μπορουσαν να ειναι...την αλλη δευτερα θα κανω παλι ντοπλερ κ ελπιζω να εχω τουλαχιστον μια απαντηση...:?:-?:?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...