Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Δηλαδή εγώ που γεννάω Γενάρη θα αναγκαστώ να γεννήσω Λητώ????

Μα αν ο Χασιακος είναι ο γιατρός μου αλλά δεν έχω ΤΟΣΑ χρήματα για το ΛΗΤΩ θα αναγκαστώ να αλαξω γιατρό τελευταία στιγμή???

Πείτε μου ρε κορίτσια αν ξέρετε??? Τρομοκρατήθηκα τώρα!!!

ασε...κι εγω το ιδιο εχω παθει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εντωμεταξύ είναι μεγάλη οικονομική διαφορά το ΛΗΤΩ με το ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ....Ποπο έχω τρελαθει τώρα

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Να κανω και εγω μια ερωτησουλα? ειναι σιγουρο οτι ο κ Χασιακος θα επιλεξει το ιδιωτικο του ιατρειο απο το αρεταιειο και τον πανεπιστημιακο του τιτλο?το αρεταιειο για αυτον τον γιατρο αποτελει το 2ο σπιτι του για αυτο και εχω αυτην την απορια....

Αυτή την ελπίδα είχα κι εγώ στην αρχή όταν έμαθα πριν ένα μήνα ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα.

Δυστυχώς, όλα δείχνουν ότι θα εγκαταλείψει το Αρεταίειο... αφού όπως αναφέρεται και παραπάνω κλείνονται ραντεβού στο ιατρείο του για τον Μάρτιο και πλέον οι γραμματείς του ενημερώνουν ότι θα είναι στο Λητώ. Φαντάζομαι ότι περισσότερες λεπτομέρειες θα μας πει ο ίδιος στο επόμενο ραντεβού μαζί του...

bunbunard20101223_-6_My+child+is.png

εσείς κορίτσια τι σκέφτεστε να κάνετε αν τελικά συμβεί αυτο??? Εγώ δεν διαθέτω τόσες χιλιάδες ευρώ για το ΛΗΤΩ δυστηχώς...

Αν μου πουν ότι το Γενάρη που γεννάω θα πρέπει να πάω στο Λητω αναγκαστικά με μεγάλη μου λύπη λέω ότι μάλλον θα πρέπει απο τώρα να ψάχνω άλλον γιατρό!!!

uop51syge.png

Διαφημίσεις

Παντως οσον αφορα τον κ. Χασιακο γνωριζω οτι δεν ειναι καθολου μα καθολου φιλοχρηματος!!!!! Αυτος ο ανθρωπος οτι κανει δεν το κανει σιγουρα για τα χρηματα!!!!!!

Το να τον εχεις γιατρο στο Λητω σιγουρα δεν θα αλλαξει κατι στην αμοιβη του... Αυτο που αλλαζει ειναι η αμοιβη του μαιευτηριου που εκει που δεν θα πληρωνες σχεδον τπτ στο αρεταιειο στο Λητω θες τουλ 2500....

Εγω ειχα μια αποβολη πριν καποιους μηνες.... αλλα και με την αλλαγη αυτη δεν νομιζω να φυγω απο τον κο Χασιακο! Το ειπα στον αντρα μου και μου απαντησε θα μεινεις στον κο Χασιακο και οταν ερθει με το καλο εκεινη η ωρα θα παρουμε δανειο...

Και εγώ δεν σκοπεύω να αλλάξω γιατρό, άσχετα αν τα οικονομικά μας σε αυτή τη φάση δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση.... Όταν το συζήτησα με τον άντρα μου, μου είπε ότι θα πάμε όπου πάει και ο γιατρός μας...

και πραγματικά πιστεύω ότι θα προσπαθήσει να πετύχει καλύτερες τιμές στο Λητώ και να μειώσει και τη δική του αμοιβή, ώστε η επιβάρυνση να είναι όσο το δυνατόν λιγότερη....

Επίσης, μέσα στο Νοέμβρη θα αρχίσει να λειτουργεί και το Ρέα, το οποίο από ότι ακούγεται θα έχει αρκετά ανταγωνιστικές τιμές (για ιδιωτικο...). Ο κ. Χασιάκος θα συνεργαστεί μαζί τους, αλλά ακόμη δεν είναι γνωστό πότε θα πάει εκεί, ούτε ποιο ακριβώς θα είναι το τιμολόγιο....

Μακαρι να γινοτανε κατι τετοιο!!!! Γιατι τα ιδιωτικα ειναι πανακριβα και ουσιαστικα δεν προσφερουν τπτ απολυτως.Το παν οπου και να πας ειναι ο γιατρος... Απλα ειναι πανακριβα τα δωματια στο Λητω και σε αντιθεση με το αρεταιειο που σε περιπτωση καισαρικης δεν πληρωνεις τπτ στα ιδιωτικα χρεωνουν περισσοτερα απο οτι σε ΦΤ.Θα δειξει... ας ερθει εκεινη η ωρα με το καλο .... Και το Ρεα ιδιωτικο ειναι σωστα? οσο και να ειναι ομως η τιμη σιγουρα δεν θα ειναι οπως το αρεταιειο δλδ 15 ευρω η μερα....

ΟΡΕ κορίτσια μόλις πήρα τηλέφωνο και μίλησα με τις κοπέλες του στο ιατρείο!!!!

Ο γιατρός μας θα συνεχίσει Αρεταιειο και δεν ισχύουν μου είπαν όλα αυτα περί διακοπής συνεργασίας....

Απλά το Αρεταιειο αυτην την εβδομάδα θα κλείσει γιατι κάτι έχει γίνει.....και φυσικά θα ξεγεννάει μόνο στο Λητώ....

Τώρα δεν ξέρω αν τις έβαλε να λένε κάτι τέτοιο....Αν μιλήσει καμία ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ με τον γιατρό απο εδώ και στο εξής (μήπως όντως άλαξε και τελικά μείνει στο Αρεταίειο) παρακαλώ ενημερώστε μας!!!

uop51syge.png

Διαφημίσεις

Οι υπάλληλοι στο Αρεταίειο ξεκίνησαν επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας για τις ελλείψεις στο προσωπικό και σε ιατροφαρμακευτικό υλικό...

ϊσως γι' αυτό λένε ότι θα κλείσει, αφού θα απεργεί το προσωπικό.

Μακάρι να μην σταματήσει τη συνεργασία με το Αρεταίειο και να έχει βρεθεί κάποιο παραθυράκι στο νόμο... γιατί βλέπω να αδειάζουν όλα τα πανεπιστημιακά νοσοκομεία...

Οι υπάλληλοι στο Αρεταίειο ξεκίνησαν επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας για τις ελλείψεις στο προσωπικό και σε ιατροφαρμακευτικό υλικό...

ϊσως γι' αυτό λένε ότι θα κλείσει, αφού θα απεργεί το προσωπικό.

Μακάρι να μην σταματήσει τη συνεργασία με το Αρεταίειο και να έχει βρεθεί κάποιο παραθυράκι στο νόμο... γιατί βλέπω να αδειάζουν όλα τα πανεπιστημιακά νοσοκομεία...

Ducky εσενα σου το ειπε ο ιδιος ο γιατρος οτι φευγει απο το αρεταιειο?

Για το νόμο έμαθα πριν ένα μήνα από τη μικροβιολόγο μου που είναι και αυτή πανεπιστημιακή στο Αρεταίειο. Πανικόβλητη τότε είχα ρωτήσει την γραμματέα του αν αυτό ισχύει και μου είχε πει ότι ισχύει ο νόμος αλλά ο κ. Χασιάκος, δεν είχε αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει. Χθες, που άρχισαν να λένε και οι υπόλοιπες κοπέλες ότι θα σταματήσει από το Αρεταίειο, πήρα τηλ και μου είπαν ότι σταματάει από το Αρεταίειο και ότι θα μου εξηγήσει ο ίδιος στο επόμενο ραντεβού μας.... Το οποίο δυστύχώς αργει... Τέλη Νοέμβρη...

Για το νόμο έμαθα πριν ένα μήνα από τη μικροβιολόγο μου που είναι και αυτή πανεπιστημιακή στο Αρεταίειο. Πανικόβλητη τότε είχα ρωτήσει την γραμματέα του αν αυτό ισχύει και μου είχε πει ότι ισχύει ο νόμος αλλά ο κ. Χασιάκος, δεν είχε αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει. Χθες, που άρχισαν να λένε και οι υπόλοιπες κοπέλες ότι θα σταματήσει από το Αρεταίειο, πήρα τηλ και μου είπαν ότι σταματάει από το Αρεταίειο και ότι θα μου εξηγήσει ο ίδιος στο επόμενο ραντεβού μας.... Το οποίο δυστύχώς αργει... Τέλη Νοέμβρη...

Τι να πω τοτε.... Μαλλον αλλαξε κατι σημερα... Γιατι δεν νομιζω να ελεγαν ψεματα στην στελλινουλα... ετσι δεν ειναι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...