Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Πού το άκουσες αυτό,Μαλινάκι??αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παραιτηθεί κι από καθηγητής??

Λάμπη μου,δεν είναι όλα τα μωράκια ίδια,άλλα είναι πιο μικρόσωμα και άλλα πιο μεγαλόσωμα.Σου είπαν αν οι άλλες μετρήσεις είναι φυσιολογικές??πχ το μηριαίο οστό??Σε είδε και ο Ελευθεριάδης???

ευακι μου πριν ενα μηνα που ειχα κανει το ντοπλερ στον ελευθεριαδη μου ειχε πει οτι ολα ειναι πολυ πολυ καλα κ δωσαμε ραντεβου οταν με το καλο ξανα μεινω εγκυος..ο γιατρος μας χθες μου λεει οτι κ στο ντοπλερ ηταν μικρη η μπεμπε..1330γρ..τι να πω δεν ξερω..σε 2 εβδομαδες θα κανω παλι ντοπλερ κ πιστευω οολα να ειναι καλα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειναι στανταρ αυτο?¨πως μπορουμε να μαθουμε 100% βρε κοριτσια?

εγω ειχα ακουσει απο γιατρο συναδελφο του οτι θα παει στο νεο μαιευτηριο το ρεα μαζι με ολο το επιτελειο του .αρχικα ηταν να παει στο γεα αλλα τελευταια στιγμη καπου δεν τα βρηκαν..ηδη ο μουστακαριας ειναι στελεχος του ρεα κ ειναι θεμα χρονου να ανοιξει κλενε οτι θα εχει πολυ καλες τιμες κ θα εχει ανταγωνισμο με τα ιδιωτικα...

κ εγω ακομη δεν του εχω κανει θεμα για το που θα γεννησω...

Λαμπη μετρα την πιεση σου καθημερινα(για καθε ενδεχομενο)

τρωγε καλα οχι αλατια και γλυκα και ξεκουρασου πολυ

Η μπεμπαρα σου μια χαρα θα ειναι

μελινακη μου απο αυριο εχει πολυ ξαπλα κ ξεκουραση,σημερα πηγα για κατι τελευταια πραγματα ψωνια κ τωρα θα ηρεμησω...φοβαμαι παρα πολυ κ ομολογω οτι ο γιατρος χθες ηταν αλλος ανθρωπος,ειχε νευρα,αποτομος,βιαστικος κ.τ.λ.μακαρι η μπεμπα μου να ειναι καλα..εσυ ποτε την γεννησες κ ποσο ηταν??

Λαμπη το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά προσπάθησε να χαλαρώσεις όσο μπορείς...Μην αγχώνεσαι για το κάθε τι: ληξιαρχικες πράξεις γάμου, δωμάτιο κλπ κλπ. Αυτά θα τα μάθεις όταν έρθει η ώρα.

Ως προς το μωρό έχω να σου πω ότι και εγώ ήμουν στις περιπτώσεις ανησυχίας του γιατρού για προωρο τοκετό γιατί το μωρό ήταν από νωρίς χαμηλά και επιπλέον ήταν και μικρό και τελικά γέννησα μετά τις 40 εβδομάδες. Ολα καλά δηλαδή! Αφού ο γιατρός ήθελε να μου κάνει εισαγωγή για να γεννήσω και εγώ το καθυστερούσα για να γίνουν όλα φυσιολογικά. Έχε πάντα στο μυαλό σου ότι οι τελευταίες μετρήσεις δεν είναι τις περισσότερες φορές ακριβείς. Μου το επιβεβαίωσε και ο γιατρός αυτό. Απλά βρες ευκαιρία να ξεκουραστείς λίγο. Καλή τύχη!

Καλημέρα,

διεύθυνση ακριβώς δε θυμάμαι. Το ιατρείο είναι επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας πάρα πολύ κοντά στο σταθμό του μετρό Αμπελόκηποι προς τη μεριά της Κηφισίας:P. Το τηλ είναι 2106440686.

Πήρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι υπαρχει ραντεβου τον...Μάρτιο !

Διαφημίσεις

Πήρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι υπαρχει ραντεβου τον...Μάρτιο !

Μάλλον, θα θέλεις ραντεβού για τεστ -Παπ. Αν συντρέχει κάποιος λόγος σημαντικός , που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης θα πρέπει να το πείς στην γραμματέα και εκείνη θα κανονίσει ένα πιο σύντομο ραντεβού!

Σου εύχομαι καλή τύχη!

Νατασα 133, σου έστειλα πμ. Ελπίζω να το έλαβες!

κορίτσια θα σας πω εγώ τι γίνεται με αρεταίειο. διώχνουν τους πανεπιστημιακούς γιατρούς από τα δημόσια νοσοκομεία επειδή έχουν και ιατρεία. οπότε αναγκαστικά θα πάνε σε ιδιωτικα.

WeDjp2.png

0hUop3.png

κορίτσια θα σας πω εγώ τι γίνεται με αρεταίειο. διώχνουν τους πανεπιστημιακούς γιατρούς από τα δημόσια νοσοκομεία επειδή έχουν και ιατρεία. οπότε αναγκαστικά θα πάνε σε ιδιωτικα.

Zounitsa έχεις απόλυτο δίκιο!

Πλάκα κάνετε;

Εμένα με ξεγέννησε ο γιατρούλης μας με καισαρική στις 19/10. Είναι το δεύτερο παιδί μου. Το πρώτο ήταν επίσης καισαρική αλλά με άλλο γιατρό. Ποια είναι η διαφορά; Ε, ο Χασιάκος δεν χειρουργεί,,, ΚΕΝΤΑΕΙ!!! Καμμία σχέση με τους πόνους της 1ης καισαρικής.

Αν είναι αλήθεια ότι σταματά από Αρεταίειο λυπάμαι για τις κοπέλες που δεν θα έχουν την δυνατότητα να τον έχουν γιατρό αλλά από την άλλη χαίρομαι σκεπτόμενη πως ίσωςεπιτέλους αρχίσει να ξεκουράζεται από τον τεράστιο όγκο δουλειάς...

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. ΄

Ολγάκι τελικά ισχύει σίγουρα. Αυτό που έμαθα πάντως είναι ότι για να μην επιβαρύνει πολύ το κόστος του τοκετού ο γιατρός μας μείωσε την αμοιβή που ζητούσε για το Λητώ.

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Zounitsa έχεις απόλυτο δίκιο!

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. ΄

Ολγάκι τελικά ισχύει σίγουρα. Αυτό που έμαθα πάντως είναι ότι για να μην επιβαρύνει πολύ το κόστος του τοκετού ο γιατρός μας μείωσε την αμοιβή που ζητούσε για το Λητώ.

κικαρ μου,εσυ απο που το ακουσες?και ξερεις απο ποτε θα ισχυει αυτο?

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Αν και σας παρακολουθώ πολύ καιρό, αφού ο κ. Χασιάκος είναι και ο δικός μου γιατρός, δεν έχω συμμετάσχει ξανά στο forum...

Το πρόβλημα που έχει προκύψει ξεκινά από το καλοκαίρι, με νόμο που ψηφίστηκε και απαγορεύει στους πανεπιστημιακούς να έχουν εξωτερικά ιατρεία, ώστε να εργάζονται και απόγευμα στα νοσοκομεία...

Ο νόμος θα ισχύσει από 1/1/11 και οι γιατροί θα πρέπει να επιλέξουν ή τη θέση τους στο πανεπιστήμιο ή το ιδιωτικό τους ιατρείο....

Και εμένα η ενημέρωση μου είναι ότι ο κ. Χασιάκος με κάθε τρόπο θα προσπαθήσει να μην επιβαρύνει πολύ οικονομικά τις εγκυούλες που παρακολουθεί με την αλλαγή αυτή.

Αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμη, είναι αν θα αναγκαστεί να παραιτηθεί από την πανεπιστημιακή του ιδιότητα...

Αν συμβεί αυτό, τότε δυστυχώς, η πανεπιστημιακή εκπαίδευση, θα φτωχύνει και αυτή...

bunbunard20101223_-6_My+child+is.png

ΔΛΔ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΛΗΤΩ???:(:(:(:(Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ...

κικαρ μου,εσυ απο που το ακουσες?και ξερεις απο ποτε θα ισχυει αυτο?

Πήρα τηλέφωνο στο ιατρείο και μου το είπαν τα κορίτσια. Αν κατάλαβα καλά ισχύει από χτες

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Πήρα τηλέφωνο στο ιατρείο και μου το είπαν τα κορίτσια. Αν κατάλαβα καλά ισχύει από χτες

πηρα κι εγω στο ιατρειο και δεν μου ειπανε,ειπανε αμα θελω να ρωτησω τον ιδιο,και δεν θελω να τον παρω τηλεφωνο γι αυτο το πραγμα,αλλα πρεπει να ξερουμε να ισχυει γιατι θα ειναι προβλημα αυτο

Δηλαδή εγώ που γεννάω Γενάρη θα αναγκαστώ να γεννήσω Λητώ????

Μα αν ο Χασιακος είναι ο γιατρός μου αλλά δεν έχω ΤΟΣΑ χρήματα για το ΛΗΤΩ θα αναγκαστώ να αλαξω γιατρό τελευταία στιγμή???

Πείτε μου ρε κορίτσια αν ξέρετε??? Τρομοκρατήθηκα τώρα!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...