Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

αυτο ακριβως..επειδη θεωρειται ταμπου το να θηλαζεις δημοσια (αλλα δεν θεωρειται το αβυσσαλεο ντεκολτε...:evil:) κανονιζουν κοριτσια, κ ισως παω κ εγω (λεω ισως γιατι το να κατεβω συνταγμα με αυτα τα εργα του ηλεκτρικου ειναι λιγο μανικι με 2 μηνων μωρο,3 τρενα πρεπει να αλλαξω) να θηλασουν δημοσια,να δειξουμε οτι δεν ειμαστε ειδος υπο εξαφανιση!!!!!στην Αθηνα γινεται στο Συνταγμα,αλλα κανονιζεται κ για αλλες πολεις της Ελλαδος..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια δεν ειμαι κ πολυ καλα τωρα..μολις γυρισα απο τον γιατρο κ μου ειπε οτι η μικρη εχει χαμηλο βαρος κ πρεπει σε 2 εβδομαδες να ξανα κανω ντοπλερ..ειμαι 34 εβδομαδων κ ειναι γυρω στο 2060 γρ..μου ειπε να μην περπατω,να μην κουραζομαι κ να τροω σωστα..κοντευω να σκασω απο την στενοχωρια μου..γιατι να συμβαινει αυτο αραγε??ο νους μου παει στα χειροτερα...στις 15 θα κανω το ντοπλερ κ μετα καθε εβδομαδα θα με βλεπει ο γιατρος γιατι αν δει οτι ζοριζεται το μωρο θα πρεπει να το παρουμε με καισαρικη..τι να πω ποια δεν ξερω τι να σκεφτω.:(:(:(:(κ αφου απο το προηγουμενο ντοπλερ μου ειπε οτι ειχε χαμηλο βαρος γιατι δεν μου το ειπε τοτε να προσεχω κ να μην κουραζομαι??μου ειχε πει οτι ολα ειναι καλα..τελος παντων...φιλια[/quote

Λάμπη μου, δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι! Απλά σκέψου ότι εγώ γέννησα στις 38 και 5 το 2ο αγοράκι μου 2030 και με φυσιολογικό τοκετό που διάρκησε 15 ώρες! Τις τελευταλιες 5 εβδομάδες της κύησης έκανα καθημερινά NST, για να ελέγχουμε ότι είναι καλά το μωρό και ότι δεν ζορίζεται! Δεν νομίζω ότι είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, ούτε πρέπει να βασανίζεσαι με άσχημες σκέψεις , γιατί ταράζεται και το μωρό! Αν δεν κάνω λάθος και συγχώρεσε με αν δεν θυμάμαι καλά, αλλά κάπνιζες στην αρχή της εγκυμοσύνης σου. Μια φιλική συμβουλή :roll:σου δίνω και αυτή αφορά την διακοπή του τσιγάρου ή την θεαματική ελάττωσή του! Συγνώμη και πάλι αν κάνω λάθος για το θέμα του τσιγάρου και θυμίσου ότι το χαμηλό βάρος του μωρού δεν είναι σημαντικός λόγος καισαρικής!

καλησπερα κοριτσια δεν ειμαι κ πολυ καλα τωρα..μολις γυρισα απο τον γιατρο κ μου ειπε οτι η μικρη εχει χαμηλο βαρος κ πρεπει σε 2 εβδομαδες να ξανα κανω ντοπλερ..ειμαι 34 εβδομαδων κ ειναι γυρω στο 2060 γρ..μου ειπε να μην περπατω,να μην κουραζομαι κ να τροω σωστα..κοντευω να σκασω απο την στενοχωρια μου..γιατι να συμβαινει αυτο αραγε??ο νους μου παει στα χειροτερα...στις 15 θα κανω το ντοπλερ κ μετα καθε εβδομαδα θα με βλεπει ο γιατρος γιατι αν δει οτι ζοριζεται το μωρο θα πρεπει να το παρουμε με καισαρικη..τι να πω ποια δεν ξερω τι να σκεφτω.:(:(:(:(κ αφου απο το προηγουμενο ντοπλερ μου ειπε οτι ειχε χαμηλο βαρος γιατι δεν μου το ειπε τοτε να προσεχω κ να μην κουραζομαι??μου ειχε πει οτι ολα ειναι καλα..τελος παντων...φιλια[/quote

Λάμπη μου, δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι! Απλά σκέψου ότι εγώ γέννησα στις 38 και 5 το 2ο αγοράκι μου 2030 και με φυσιολογικό τοκετό που διάρκησε 15 ώρες! Τις τελευταλιες 5 εβδομάδες της κύησης έκανα καθημερινά NST, για να ελέγχουμε ότι είναι καλά το μωρό και ότι δεν ζορίζεται! Δεν νομίζω ότι είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, ούτε πρέπει να βασανίζεσαι με άσχημες σκέψεις , γιατί ταράζεται και το μωρό! Αν δεν κάνω λάθος και συγχώρεσε με αν δεν θυμάμαι καλά, αλλά κάπνιζες στην αρχή της εγκυμοσύνης σου. Μια φιλική συμβουλή :roll:σου δίνω και αυτή αφορά την διακοπή του τσιγάρου ή την θεαματική ελάττωσή του! Συγνώμη και πάλι αν κάνω λάθος για το θέμα του τσιγάρου και θυμίσου ότι το χαμηλό βάρος του μωρού δεν είναι σημαντικός λόγος καισαρικής!

καλησπερα βρε φιλεναδα..ευχαριστω που απαντησες γιατι ψαχνω απο ενα καλο λογο να πιαστω..οχι δεν καπνιζα ποτε στην ζωη μου κ το θεμα καισαρικης το σκεφτομαι μονο για την περιπτωση οτι το μωρο ζοριζεται κ πρεπει να μου το παρει..παντως μου λεει οτι για τις επομενες 2 εβδομαδες δεν θα εχει καποιο προβλημα...το νστ που εκανες καθε μερα τι ειναι αυτο???απλα φοβαμαι μηπως αυτο σχετιζεται με προβλημα υγειας αλλα κ παλι ολες οι μετρησεις καλες εβγαιναν..ολα γυριζουν μεσα στο μυαλο μου....:(:(:(:(

καλησπερα βρε φιλεναδα..ευχαριστω που απαντησες γιατι ψαχνω απο ενα καλο λογο να πιαστω..οχι δεν καπνιζα ποτε στην ζωη μου κ το θεμα καισαρικης το σκεφτομαι μονο για την περιπτωση οτι το μωρο ζοριζεται κ πρεπει να μου το παρει..παντως μου λεει οτι για τις επομενες 2 εβδομαδες δεν θα εχει καποιο προβλημα...το νστ που εκανες καθε μερα τι ειναι αυτο???απλα φοβαμαι μηπως αυτο σχετιζεται με προβλημα υγειας αλλα κ παλι ολες οι μετρησεις καλες εβγαιναν..ολα γυριζουν μεσα στο μυαλο μου....:(:(:(:(

Το ΝΣΤ είναι το απλό καρδιοτοκογράφημα που ελέγχει τους παλμούς του μωρού σε σχέση με την δραστηριότητα της μήτρας! Η έκφραση του κ. Χασιάκου : " θα πρέπει να το πάρουμε νωρίτερα", δεν έχει καμία σχέση με την αναγκαιότητα της καισαρικής! Μπορεί να γεννήσεις και νωρίτερα με ένα φυσιολοφικότατο τοκετό, όταν ο τ΄ραχηλος είναι έτοιμος και όταν δεν έχει λόγο να μένει μέσα στη μήτρα αφού δεν τρέφεται σωστά και δεν μεγαλώνει! Άλλωστε το χαμηλό βάρος του μωρού δεν συνεπάγεται ότι είναι άρρωστο ή ότι φταίς εσύ σε κάτι! Μπορεί να οφείλεται σε καθαρά κληρονομικκούς λόγους ( χαμηλό βάρος γέννησης δικό σου ή του συζύγου, μέτριο 'η κοντό ανάστημα γονιών). Μην μου άγχεσαι, γιατί είσαι στα χέρια του ειδικού! Και δεν το λέω από συνήθεια, αλλά με κάθε ειλικρίνεια σου λέω, ότι το μοναδικό πράγμα που δεν φοβήθηκα με τον κ. Χασιάκο ήταν μην μου πάθει κάτι το μωρό κατά τον τοκετό!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Δώστε μου σας παρακαλώ τη διεύθυνση του ιατρείου του κ.Χασιακου και ένα τηλ επικοινωνίας

Καλημέρα,

διεύθυνση ακριβώς δε θυμάμαι. Το ιατρείο είναι επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας πάρα πολύ κοντά στο σταθμό του μετρό Αμπελόκηποι προς τη μεριά της Κηφισίας:P. Το τηλ είναι 2106440686.

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

καλησπερα κοριτσια δεν ειμαι κ πολυ καλα τωρα..μολις γυρισα απο τον γιατρο κ μου ειπε οτι η μικρη εχει χαμηλο βαρος κ πρεπει σε 2 εβδομαδες να ξανα κανω ντοπλερ..ειμαι 34 εβδομαδων κ ειναι γυρω στο 2060 γρ..μου ειπε να μην περπατω,να μην κουραζομαι κ να τροω σωστα..κοντευω να σκασω απο την στενοχωρια μου..γιατι να συμβαινει αυτο αραγε??ο νους μου παει στα χειροτερα...στις 15 θα κανω το ντοπλερ κ μετα καθε εβδομαδα θα με βλεπει ο γιατρος γιατι αν δει οτι ζοριζεται το μωρο θα πρεπει να το παρουμε με καισαρικη..τι να πω ποια δεν ξερω τι να σκεφτω.:(:(:(:(κ αφου απο το προηγουμενο ντοπλερ μου ειπε οτι ειχε χαμηλο βαρος γιατι δεν μου το ειπε τοτε να προσεχω κ να μην κουραζομαι??μου ειχε πει οτι ολα ειναι καλα..τελος παντων...φιλια

Μην ανυσηχεις περασες την κρισιμη περιοδο Τωρα το μωρο σου μπορει να ερθει οποτε υπαρχει αναγκη χωρις να κινδυνεψει καθολου! Μετα απο 2 εβδομαδες θα εισαι στο μηνα σου! Ξεκουρασου και μην σε παιρνει απο κατω Αυτα συμβαινουν Να εχεις εμπιστοσυνη στο γιατρο και να τον ενοχλεις οτι και αν σε απασχολει Ετοιμασε και τη βαλιτσουλα σου να εισαι υσηχη με τα διαδικαστικα Μη φοβασαι Ολα θα πανε τελεια!!!!

xtZRp3.png

Πού το άκουσες αυτό,Μαλινάκι??αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παραιτηθεί κι από καθηγητής??

Λάμπη μου,δεν είναι όλα τα μωράκια ίδια,άλλα είναι πιο μικρόσωμα και άλλα πιο μεγαλόσωμα.Σου είπαν αν οι άλλες μετρήσεις είναι φυσιολογικές??πχ το μηριαίο οστό??Σε είδε και ο Ελευθεριάδης???

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου,τι κανετε?τι ειναι αυτο που λετε για τον γιατρο μας?υπαρχει τετοια περιπτωση?

Εδσα το τηλεφωνο σε μια κοπελα για να κλεισει ραντεβου και της ειπαν οτι θα συνεργαζεται μονο με το Λητω

xtZRp3.png

Πού το άκουσες αυτό,Μαλινάκι??αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παραιτηθεί κι από καθηγητής??

Λάμπη μου,δεν είναι όλα τα μωράκια ίδια,άλλα είναι πιο μικρόσωμα και άλλα πιο μεγαλόσωμα.Σου είπαν αν οι άλλες μετρήσεις είναι φυσιολογικές??πχ το μηριαίο οστό??Σε είδε και ο Ελευθεριάδης???

Αυτο σκεφτηκα κι εγω αλλα ισως δεν μπορει το νοσοκομειο να αντεξει το πληθος των περιστατικων του..τι να πω

Λαμπη μετρα την πιεση σου καθημερινα(για καθε ενδεχομενο)

τρωγε καλα οχι αλατια και γλυκα και ξεκουρασου πολυ

Η μπεμπαρα σου μια χαρα θα ειναι

xtZRp3.png

Ωχ...και μια φίλη μου που τον είδε προχτές μου είπε ότι δεν τον έχει ξαναδεί τόσο στεναχωρημένο...δε μιλιόταν!!!Η αλήθεια είναι ότι είχε πιάσει όλο το Αρεταίειο...πόλεμος...πόλεμος...πού να αντέξει ο άνθρωπος...

Εδσα το τηλεφωνο σε μια κοπελα για να κλεισει ραντεβου και της ειπαν οτι θα συνεργαζεται μονο με το Λητω

ειναι στανταρ αυτο?¨πως μπορουμε να μαθουμε 100% βρε κοριτσια?

Πλάκα κάνετε;

Εμένα με ξεγέννησε ο γιατρούλης μας με καισαρική στις 19/10. Είναι το δεύτερο παιδί μου. Το πρώτο ήταν επίσης καισαρική αλλά με άλλο γιατρό. Ποια είναι η διαφορά; Ε, ο Χασιάκος δεν χειρουργεί,,, ΚΕΝΤΑΕΙ!!! Καμμία σχέση με τους πόνους της 1ης καισαρικής.

Αν είναι αλήθεια ότι σταματά από Αρεταίειο λυπάμαι για τις κοπέλες που δεν θα έχουν την δυνατότητα να τον έχουν γιατρό αλλά από την άλλη χαίρομαι σκεπτόμενη πως ίσωςεπιτέλους αρχίσει να ξεκουράζεται από τον τεράστιο όγκο δουλειάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...