Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ ούτε πορτοκαλάδα μπορεί να πιει έχει αλεργια στο πορτοκάλι και στα περισσότερα φρούτα !! Δεν μας θέλει !!! Θα του πω να αράξει καναπέ και ο θεός βοηθός …

Εντάξει δεν πειράζει οι βιταμίνες που περνει. Κανένα ζεστό να πίνει Κ να ξεκουράζετε  

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

bp-IOLH μου, δεν ειπα κατι κακο για τον γιατρο, οντως είπα οτι ειναι ανοργανωτοι σε αυτο τον τομεα στο ιατρειο οι κοπελες και μαλιστα ειχα πει οτι καταλαβαινω οτι υπαρχει φορτος εργασιας. Όμως δεν με πηραν ποτέ τηλ. Εχουν περασει 2 μηνες εκτοτε. Αυτο δεν σημαίνει οτι ενημερωθηκε ο κ. Χασιακος, ουτε οτι φταιει ο ανθρωπος! Εξακολουθω να θελω να με αναλλαβει, απλά δεν είναι οτι καλυτερο για μια απεγνωσμένη εγκυο και για την ψυχολογια της να περημενει και τελικα τιποτα να μην γίνετε! Τώρα ισως καταλαβαινεις γιατι αντεδρασα ετσι, ήμουνα ξεκρεμαστη και απελπισμενη και δεν μου δινανε σημασία.

Θα κανω μια προσπάθεια να μιλήσω σημερα με την κ. Αναστασία, μπορει να ειχα πέσει τοτε στην περιπτωση ας πουμε και με ξεχασανε. Σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες μαζι μου, καλη λευτερια και σε σενα.

Καλή μου, το ξέρω ότι είχες πάρει τηλέφωνο και περίμενες αλλά δε σου τηλεφώνησαν. Και θυμάμαι που είχες πει ότι δεν θα κάτσεις να τους παρακαλάς. Αυτό ακριβώς προσπάθησα να σου εξηγήσω, ότι δηλ. δεν είναι θέμα ανοργανωσιάς, απλώς έχει πολύ κόσμο, γι' αυτό καλό θα είναι να επιμένουμε και να μην αισθανόμαστε ότι τους παρακαλάμε.

Ήσουν κι άτυχη, έπεσες στην περίπτωση που κάπου χάθηκε το τηλεφώνημά σου.

Γι' αυτό, είτε θα πάρεις στο κινητό του (ακόμη κι αν δεν απαντήσει, θα σε καλέσει πίσω ο ίδιος, μόλις μπορέσει) ή θα πάρεις το απόγευμα να μιλήσεις με την Αναστασία. Τώρα μάλιστα που το ξανασκέφτομαι, καλύτερα να πάρεις την Αναστασία μετά τις 09.00 το βράδυ που θα είναι πιο χαλαρή, ώστε να μπορέσεις να της εξηγήσεις.

Και, παίρνω τα λόγια σου "καλή λευτεριά και σε σένα" ως προφητικά, γιατί δεν είμαι έγκυος κι ελπίζω να μου φέρουν γούρι και να μείνω:D:D:D

Υ.Σ. Πάντως, εγώ του έστειλα κάποτε μια φίλη μου και την ξεγέννησε, παρότι του ζήτησε να την αναλάβει ενώ ήταν 6 μηνών.

Μη φοβάσαι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια τα φωτα σας θελω για αλλη μια φορα..την τριτη-τεταρτη δεν θυμαμαι εχω γιατρο κ θα κοντευω 35 εβδομαδων..θα μου κανει απλη εξεταση η θα με δει κ κολπικα..μια φιλη μου που εχουμε 10 μερες διαφορα πηγε σημρα στο γιατρο της την κοιταξε απο κατω κ της ειπε οτι μεχρι της 10 νοεμβρη γενναει..σχεδον 20 μερες ποιο νωρις απο την πιτ..αγχωθηκα τωρα..τι χαρτια πρεπει να εχω μαζι μου στο αρεταιοιο κ τι πρεπει να κανω για να κανω στην μικρη βιβλιαριο υγειας του ικα??τι ενεργειες πρεπει να γινουν??ο γιατρος ποτε θα μου πει σχετικα μεπου θελω να γεννησω κ ολα τα σχετικα??μη νε βριζετε...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

κοριτσια τα φωτα σας θελω για αλλη μια φορα..την τριτη-τεταρτη δεν θυμαμαι εχω γιατρο κ θα κοντευω 35 εβδομαδων..θα μου κανει απλη εξεταση η θα με δει κ κολπικα..μια φιλη μου που εχουμε 10 μερες διαφορα πηγε σημρα στο γιατρο της την κοιταξε απο κατω κ της ειπε οτι μεχρι της 10 νοεμβρη γενναει..σχεδον 20 μερες ποιο νωρις απο την πιτ..αγχωθηκα τωρα..τι χαρτια πρεπει να εχω μαζι μου στο αρεταιοιο κ τι πρεπει να κανω για να κανω στην μικρη βιβλιαριο υγειας του ικα??τι ενεργειες πρεπει να γινουν??ο γιατρος ποτε θα μου πει σχετικα μεπου θελω να γεννησω κ ολα τα σχετικα??μη νε βριζετε...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Bρε, μην αγχώνεσαι έτσι!

Τη φίλη σου μπορεί να την είδε κολπικά, ίσως γιατί μπορεί να έχει ανάλογο ιστορικό και έκρινε ότι πρέπει να την εξετάσει!

Δεν συμβαίνει με όλες τις γυναίκες, πάντα υπάρχουν κάποοι λόγοι που ο κ. Χασιάκος συμπεριφέρεται διαφορετικά!

Σχετικά, με τα χαρτιά μπορεί να σε ενημερώσει και ο ίδιος, αν και σε πρώτη φάση χρειάζεσαι τη ληξιαρχική πράξη γάμου και την ταυτότητά σου. Για τα υπόλοιπα θα μάθεις και απο το μαιευτήριο!

Όσον αφορά την ασφάλιση του μωρού σου, αυτό θα γίνει όταν πας να πάρεις το επίδομα τοκετού. Να θυμάσαι ότι αν δουλεύεις και πάρεις εσύ το επίδομα του τοκετού, καλό είναι να το γράψεις σε σένα και αυτό γιατί τα λεφτά είναι περισσότερα, αφού θα έχεις προστατευόμενο μέλος στο βιβλιάριο σου.

Ελπίζω να σε βοήθησα, αλλά σε παρακαλώ μην αγχώνεσαι έτσι, γιατί πανικοβάλεσαι χωρίς λόγο!!!!!

Stellinula μπορεί να το έχεις γράψει ήδη αλλά δε θυμάμαι: Υπάρχει κάποιος λόγος που επιθυμείς να γεννήσεις με καισαρική; Όλων μας το άγχος στον τοκετό είνα να πάνε όλα καλά και να μη χρειαστεί το χειρουργείο...Επιπλέον θεωρώ απαρέαδεκτη την τακτική πολλών γιατρών (σχεδόν των περισσοτέρων) να ξεμπερδεύουν με μια καισαρική με αποτέλεσμα να είμαστε πρώτη στην Ευρώπη σ' αυτόν τον τομέα...Μόνο οι Ελληνίδες έχουν πρόβλημα πια; Αν δεν υπάρχει ιατρικός λόγος θα σε συμβούλευα να το ξανασκεφτείς... Με την επισκληρίδιο δεν πονάς απ' ό,τι γνωρίζω (εγώ δεν έκανα και πάλι υποφερτά ήταν τα πράγματα)...

Κορίτσια καλησπέρα!! Γέννησα κι εγώ επιτέλους... Ενα θα σας πώ!! Αν έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την αναισθησιολόγο στο Αρεταίειο τότε επιλέξτε δαγκωτό την κ. Κ Α Ρ Α Ν Ι Κ Ο Λ Α!!! Οτι και να πώ είναι λίγο... Να πώ ότι απο την αρχή της καισαρικής μέχρι το τέλος (η οποία αν και δεν πονάει καθόλου εγώ φοβόμουν) της κράταγα και της έσφιγγα το χέρι, της έκανα και μελανιά και εκείνη μου έδινε κουράγιο και μου εξηγούσε με λεπτομέρειες τι ακριβώς γίνεται κάθε στιγμή του χειρουργείου και με έκανε και ένιωθα ασφάλεια και σιγουριά και με έκανε να νιώθω ότι γενικά είχα μαζί μου ένα δικό μου άνθρωπο ειλικρινά!! Ενα μεγάλο Μ Π Ρ Α Β Ο στο κ. Χασιάκο που έχει τέτοιους συνεργάτες και ένα ακόμα μεγαλύτερο Μ Π Ρ Α Β Ο που υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άνθρωποι....

Διαφημίσεις

Bρε, μην αγχώνεσαι έτσι!

Τη φίλη σου μπορεί να την είδε κολπικά, ίσως γιατί μπορεί να έχει ανάλογο ιστορικό και έκρινε ότι πρέπει να την εξετάσει!

Δεν συμβαίνει με όλες τις γυναίκες, πάντα υπάρχουν κάποοι λόγοι που ο κ. Χασιάκος συμπεριφέρεται διαφορετικά!

Σχετικά, με τα χαρτιά μπορεί να σε ενημερώσει και ο ίδιος, αν και σε πρώτη φάση χρειάζεσαι τη ληξιαρχική πράξη γάμου και την ταυτότητά σου. Για τα υπόλοιπα θα μάθεις και απο το μαιευτήριο!

Όσον αφορά την ασφάλιση του μωρού σου, αυτό θα γίνει όταν πας να πάρεις το επίδομα τοκετού. Να θυμάσαι ότι αν δουλεύεις και πάρεις εσύ το επίδομα του τοκετού, καλό είναι να το γράψεις σε σένα και αυτό γιατί τα λεφτά είναι περισσότερα, αφού θα έχεις προστατευόμενο μέλος στο βιβλιάριο σου.

Ελπίζω να σε βοήθησα, αλλά σε παρακαλώ μην αγχώνεσαι έτσι, γιατί πανικοβάλεσαι χωρίς λόγο!!!!!

ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΟΓΑ,ΑΛΛΑ ΣΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΙΚΑ..ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΓΑ ΜΟΝΟ..ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΧΑΡΤΙΑ Κ ΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΗΣ..

Κορίτσια καλησπέρα!! Γέννησα κι εγώ επιτέλους... Ενα θα σας πώ!! Αν έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την αναισθησιολόγο στο Αρεταίειο τότε επιλέξτε δαγκωτό την κ. Κ Α Ρ Α Ν Ι Κ Ο Λ Α!!! Οτι και να πώ είναι λίγο... Να πώ ότι απο την αρχή της καισαρικής μέχρι το τέλος (η οποία αν και δεν πονάει καθόλου εγώ φοβόμουν) της κράταγα και της έσφιγγα το χέρι, της έκανα και μελανιά και εκείνη μου έδινε κουράγιο και μου εξηγούσε με λεπτομέρειες τι ακριβώς γίνεται κάθε στιγμή του χειρουργείου και με έκανε και ένιωθα ασφάλεια και σιγουριά και με έκανε να νιώθω ότι γενικά είχα μαζί μου ένα δικό μου άνθρωπο ειλικρινά!! Ενα μεγάλο Μ Π Ρ Α Β Ο στο κ. Χασιάκο που έχει τέτοιους συνεργάτες και ένα ακόμα μεγαλύτερο Μ Π Ρ Α Β Ο που υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άνθρωποι....

Αντε ζουζού καλώς ήρθες

Μας έλειψες:P

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Λυπάμαι που θα το πω αλλά δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να έχει τόσες γραμματείς και να μην παίρνει καμία τηλέφωνο τα ραντεβού του να τα ακυρώσει όταν ο γιατρός έχει τοκετούς?

Περίμενα πως και πως αυτό το ραντεβού έχοντας ακουσει τα καλύτερα από όλους, ξεκίνησα από την άλλη άκρη της Αθήνας μίαμιση ώρα νωρίτερα πήγα με αυτοκίνητο μέχρι ένα σημείο πήρα λεωφορείο και μετρό για να μπω στο γραφείο και να μου πει μία κοπέλα "να σας πω ο γιατρός δεν θα έρθει σήμερα καθόλου είναι όλη μέρα σε τοκετούς" και όταν ευγενέστατα της είπα μα γιατί τουλάχιστον δεν με ειδοποιήσατε δεν μου απάντησε καν αλλά συνέχισε να μιλάει στο τηλέφωνο με κάποια ασθενή. Περίμενα δεν μου έδινε καμία σημασία μέχρι που ήρθε κάποια άλλη γραμματέας της εξήγησα ποιο είναι το θέμα αλλά ούτε και αυτή μου είπε τίποτα...δεν καταλαβαίνω ειλικρινά

Λόγω προβλήματος με το ενδομήτριο μου ο γιατρός πρέπει να με δει συγκεκριμένη ημέρα του κύκλου και μου είπαν να τους πάρω όταν αδιαθετήσω για να κλείσουμε το ραντεβού, όταν λοιπόν την ρώτησα αν θα με ενημερώσουν σε περίπτωση που και την επόμενη φορά ο γιατρός λείπει σε τοκετούς αρκέστηκε στο να χαμογελάσει

Δεν έχω κάτι άλλο να πω

dOBAp3.png

ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΟΓΑ,ΑΛΛΑ ΣΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΙΚΑ..ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΓΑ ΜΟΝΟ..ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΧΑΡΤΙΑ Κ ΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΗΣ..

Λάμπη μου καλημέρα ( καλημέρα και σε όλα τα κορίτσια του φόρουμ ) για να ασφαλιστεί το παιδί θα χρειαστεί μία ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού, και ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Πιθανόν να χρειαστεί να έχει και το βιβλιάριό σου ( άσχετα αν είσαι στον ογα ασφαλισμένη) .

Εγώ ασφάλισα πρόσφατα το μπέμπη (είμαστε και οι δύο στο ικα) . Αν δεν πας μαζί του ( για να ασφαλίσει τη μπέμπα) καλό είναι να έχεις κάνει μια εξουσιοδότηση θεωρημένη όπου να λες ότι δέχεσαι να ασφαλίσει ο σύζυγός σου το παιδί και ότι δεν το έχεις ασφαλίσει εσύ. Αν πάει στο Χαλάνδρι θα πάει στην οδός Παράσχου και στο τμήμα μητρώου εκεί ασφαλίζουν τα παιδιά. Για το νοσοκομείο θα έχεις μαζί σου το βιβλιάριο σου και ληξιαρχική πράξη γάμου και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Καλή μου, το ξέρω ότι είχες πάρει τηλέφωνο και περίμενες αλλά δε σου τηλεφώνησαν. Και θυμάμαι που είχες πει ότι δεν θα κάτσεις να τους παρακαλάς. Αυτό ακριβώς προσπάθησα να σου εξηγήσω, ότι δηλ. δεν είναι θέμα ανοργανωσιάς, απλώς έχει πολύ κόσμο, γι' αυτό καλό θα είναι να επιμένουμε και να μην αισθανόμαστε ότι τους παρακαλάμε.

Ήσουν κι άτυχη, έπεσες στην περίπτωση που κάπου χάθηκε το τηλεφώνημά σου.

Γι' αυτό, είτε θα πάρεις στο κινητό του (ακόμη κι αν δεν απαντήσει, θα σε καλέσει πίσω ο ίδιος, μόλις μπορέσει) ή θα πάρεις το απόγευμα να μιλήσεις με την Αναστασία. Τώρα μάλιστα που το ξανασκέφτομαι, καλύτερα να πάρεις την Αναστασία μετά τις 09.00 το βράδυ που θα είναι πιο χαλαρή, ώστε να μπορέσεις να της εξηγήσεις.

Και, παίρνω τα λόγια σου "καλή λευτεριά και σε σένα" ως προφητικά, γιατί δεν είμαι έγκυος κι ελπίζω να μου φέρουν γούρι και να μείνω:D:D:D

Υ.Σ. Πάντως, εγώ του έστειλα κάποτε μια φίλη μου και την ξεγέννησε, παρότι του ζήτησε να την αναλάβει ενώ ήταν 6 μηνών.

Μη φοβάσαι.

bp-IOLH Μεσα απο την καρδια μου ελπιζω οσο πιο συντομα να μεινεις εγκυος με ενα ή παραπανω γερα παιδια. Σημερα ειδα τις αναρτησεις σου, εχθες πηρα και μιλησα με την κ. Αναστασια, μου ειπε οτι θα με καλεσει να μου απαντησει την Παρασκευη. Μακαρι να εχω θετικα αποτελεσματα αυτη τη φορα.

Jenia Δεν εχω το κινητο του γιατρου και δεν θελω να τον ενοχλησω τον ανθρωπο. Σας ευχαριστω πολυ που ασχολειστε μαζι μου. ;)

Διαφημίσεις

bp-IOLH Μεσα απο την καρδια μου ελπιζω οσο πιο συντομα να μεινεις εγκυος με ενα ή παραπανω γερα παιδια. Σημερα ειδα τις αναρτησεις σου, εχθες πηρα και μιλησα με την κ. Αναστασια, μου ειπε οτι θα με καλεσει να μου απαντησει την Παρασκευη. Μακαρι να εχω θετικα αποτελεσματα αυτη τη φορα.

Jenia Δεν εχω το κινητο του γιατρου και δεν θελω να τον ενοχλησω τον ανθρωπο. Σας ευχαριστω πολυ που ασχολειστε μαζι μου. ;)

Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου.

Πιστεύω ότι θα σε αναλάβει.

Αν δεν σε έχει πάρει τηλ. η Αναστασία μέχρι τις 8.00 το βράδυ της Παρασκευής, τότε πάρε εσύ τηλέφωνο.

Σήμερα είναι αργία.

Αύριο το ιατρείο ανοίγει στις 2.00 το μεσημέρι και η Αναστασία πηγαίνει γύρω στις 5.00.

Αν παρ' όλα αυτά δεν έχεις απάντηση μέχρι και Παρασκευή βράδυ, τότε κάνε την εξής κίνηση:

Το Σάββατο το μεσημέρι, γύρω στις 3.00, φρόντισε να είσαι στο Αρεταίειο μαζί με όλες τις εξετάσεις που έχεις κάνει.

Μόλις μπεις μέσα στο Αρεταίειο, ρώτα στην είσοδο το θυρωρό να σου πει που είναι το μαιευτήριο. Πήγαινε στο μαιευτήριο, στο ισόγειο, όπου θα δεις κι άλλες έγκυες. Αν δεν δεις έγκυες, ρώτα που εξετάζει ο κ. Χασιάκος και θα σου δείξουν.

Πήγαινε εκεί και περίμενε. Μόλις έρθει μια γιατρός που κρατάει τα ονόματα των γυναικών, πήγαινε και δώσε και το δικό σου, εξηγώντας της ότι θέλεις να σε δει για πρώτη φορά, ώστε να του ζητήσεις να σε αναλάβει.

Πιστεύω ότι έτσι θα τα καταφέρεις.

Συγχαρητήρια, κοριτσάρα μου, να σου ζήσει το μωράκι σου, να είναι γερό, τυχερό κι ευτυχισμένο!

Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου.

Πιστεύω ότι θα σε αναλάβει.

Αν δεν σε έχει πάρει τηλ. η Αναστασία μέχρι τις 8.00 το βράδυ της Παρασκευής, τότε πάρε εσύ τηλέφωνο.

Σήμερα είναι αργία.

Αύριο το ιατρείο ανοίγει στις 2.00 το μεσημέρι και η Αναστασία πηγαίνει γύρω στις 5.00.

Αν παρ' όλα αυτά δεν έχεις απάντηση μέχρι και Παρασκευή βράδυ, τότε κάνε την εξής κίνηση:

Το Σάββατο το μεσημέρι, γύρω στις 3.00, φρόντισε να είσαι στο Αρεταίειο μαζί με όλες τις εξετάσεις που έχεις κάνει.

Μόλις μπεις μέσα στο Αρεταίειο, ρώτα στην είσοδο το θυρωρό να σου πει που είναι το μαιευτήριο. Πήγαινε στο μαιευτήριο, στο ισόγειο, όπου θα δεις κι άλλες έγκυες. Αν δεν δεις έγκυες, ρώτα που εξετάζει ο κ. Χασιάκος και θα σου δείξουν.

Πήγαινε εκεί και περίμενε. Μόλις έρθει μια γιατρός που κρατάει τα ονόματα των γυναικών, πήγαινε και δώσε και το δικό σου, εξηγώντας της ότι θέλεις να σε δει για πρώτη φορά, ώστε να του ζητήσεις να σε αναλάβει.

Πιστεύω ότι έτσι θα τα καταφέρεις.

Και εγω ειχα σκεφτει να παρω τηλ στις 8 με 9 σημερα αν δεν παρει, αυτο θα κανω αλλιώς θα παω αυριο στο Αρεταίειο (δεν το ηξερα αυτο, ευχαριστω). Δεν ξερω πως να σε ευχαριστησω bp-IOLH, ειλικρινα σου ευχομαι οτι καλυτερο, εισαι φοβερη, αν δεν καταφερω να με αναλάβει τουλάχιστον θα εχουμε κανει μια πολυ καλη προσπάθεια. Θα σας ενημερώσω περι των εξελιξεων. ;)

kalhmera koritsia..kati exv kanei h asxeth k den mporw na grapsw ellhnika:oops::oops::oops:na rwthsw,to aretaioio exei mesa grafeio gia thn lhksiarxikh praksi gennishs h prepei na pame sto dhmo poy ypagetai???:?::?::?::?:

Λάμπη μου δεν έχει ληξιαρχείο το Αρεταίειο, θα πρέπει ή να ζητήσετε μέσω ΚΕΠ ή μετά από 10 εργάσιμες αφού γυρίσετε στο σπίτι να πάει ο σύζυγος να πάρει την ληξιαρχική πράξη γέννησης από το ληξιαρχείο που βρίσκετε στην οδός Μητροπόλεως στην Αθήνα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...