Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

• Μου αρέσει 1

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας.βοηθηστε με αν μπορειτε παρακαλω

εχω καπως εξαφανισει τις φωτο απο 2 αλμπουμ που εχω φτιαξει, επισης δεν μπορω να απαντω κ να γραφω παρα μονο απο την γρηγορη απαντηση κ οχι απο quot???

κ τελος εχω εξαφανισει την εικονα μου στ αριστερα της οθονης μαζι με τις δικες σας! θαυματα κανω... τουλαχιστον η ιολη ξερω καλα πως ειχε την πεταλουδα αν οχι κ οι υπολοιπες.

αν καποια μπορει να με βοηθησει παρακαλω πολυ..........................

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια, εχω διαβασει τα καλυτερα για τον γιατρο σας, ειμαι στην 32η εβδομαδα και πλήρως απογοητευμενη απο τη γιατρο μου, θα ηθελα να μου πειτε, υπαρχει περιπτωση να με αναλάβει ή ειμαι πολυ προχωρημερνη εγκυμοσυνη πια? :?:

Καλημερα κοριτσια, εχω διαβασει τα καλυτερα για τον γιατρο σας, ειμαι στην 32η εβδομαδα και πλήρως απογοητευμενη απο τη γιατρο μου, θα ηθελα να μου πειτε, υπαρχει περιπτωση να με αναλάβει ή ειμαι πολυ προχωρημερνη εγκυμοσυνη πια? :?:

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!! δεν εχει κανενα προβλημα την μεγαλη μου αδερφη στο πρωτο της εκει ακριβως την ανελαβε και γεννησε με κεσαρικη λογο οτι το παιδι δεν γυρησε καθολου την 38 εβδομαδα μακια και καλη λευθερια με εναν πονο .........

Κορίτσια μου πήγα εχθές στον γιατρό μας...Του ευχηθηκα κιόλας!!!!

Κάναμε υπέρυχο και ο μπέμπης είναι 957γρ............Πολύ καλός μου είπε...

Το θέμα πιο είναι...εν τέλη του έθιξα το θέμα της καισαρικής και ούτε ναι ούτε όχι μου είπε....

Μου απάντησε επακριβώς, κάτσε να δούμε το doppler και μετά βλέπουμε....Με άφησε με ένα κόμπο στον λαιμό και μια ανυσηχία!!! (Κορίτσια δεν θέλω με τίποτα να γεννήσω με ΦΤ, τι θα κάνω??)

και στο τέλος μου λέει ότι πρέπει να κάνω και μια εξέταση θρομβοφιλίας για την πηκτικότητα του αίματος....Στην οποία στο κέντρο που μου είπε να την κάνω κοστίζει 250 ευρώ.. Εϊναι καλά τα χρήματα ή πολλά???

Γιατί μου ζήτησε να την κάνω τώρα και όχι απο την αρχή???

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Ευχαριστω πολυ JENIA μου :D

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!! δεν εχει κανενα προβλημα την μεγαλη μου αδερφη στο πρωτο της εκει ακριβως την ανελαβε και γεννησε με κεσαρικη λογο οτι το παιδι δεν γυρησε καθολου την 38 εβδομαδα μακια και καλη λευθερια με εναν πονο .........

Διαφημίσεις

Το θέμα πιο είναι...εν τέλη του έθιξα το θέμα της καισαρικής και ούτε ναι ούτε όχι μου είπε....

Μου απάντησε επακριβώς, κάτσε να δούμε το doppler και μετά βλέπουμε....Με άφησε με ένα κόμπο στον λαιμό και μια ανυσηχία!!! (Κορίτσια δεν θέλω με τίποτα να γεννήσω με ΦΤ, τι θα κάνω??)

και στο τέλος μου λέει ότι πρέπει να κάνω και μια εξέταση θρομβοφιλίας για την πηκτικότητα του αίματος....Στην οποία στο κέντρο που μου είπε να την κάνω κοστίζει 250 ευρώ.. Εϊναι καλά τα χρήματα ή πολλά???

γεια σου μωρο μου χερομαι που το μπεμπε σου παει τελεια ... οσο για την εξεταση δεν ξερω δεν την εχω κανει να σου πω αν ειναι καλα .... αλλα για τον γιατρουλι μην σε ανχωνει αμα θες εσυ τοσο πολυ δεν θα σου πει οχι ειναι και επιλογη μας νομιζω απο ενα σημειο και μετα ενταξη ο γιατρος ειναι πολυ υπερ του φυσιολογηκου αλλα εσυ εισαι τοσο κατα δεν θα σου πει κατι ειναι και λιγο το στιλ του που καμια φορα λες τωρα μου ναι η οχι ....μακια στελλα μου χερομαι τρελλα μαζι σου ....:P

Stellinula καλησπέρα! Κατ'αρχήν μην αγχώνεσαι για πράγματα που δε μπορείς να ελέγξεις. Όταν γέννησα εγώ ανεβήκαμε 4 κοπέλες πάνω στην αίθουσα και τελικά ήμουν η μόνη που γέννησα με ΦΤ. Όλες οι άλλες (και ακόμα μία κοπέλα που ανέβηκε μετά από εμένα) γέννησαν με καισαρική όχι γιατί το ήθελαν αλλά επειδή δεν έκανε με ΤΙΠΟΤΑ διαστολή ο τράχηλός τους. Γενικά να ξέρεις ότι θα το παλέψει αλλά δεν είναι και σίγουρο ότι θα τα καταφέρει. Αλήθεια έχεις καταλήξει που θα γεννήσεις?

Σε ότι αφορά τον έλεγχο, εγώ επειδή είχα ιστορικό έκανα τον έλεγχο από νωρίς και στον επανέλεγχο ξεκίνησα θεραπεία με ηπαρίνη. Το ποσό που αναφέρεις είναι πολύ καλό γιατί στον αρχικό έλεγχο πληρώσαμε 400 ευρώ. Αν πάλι δε θέλεις να τα δώσεις μπορείς να κανεις τον έλεγχο σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο πχ Ευαγγελισμός.

Από ότι μου έλεγε εμένα ο αιματολόγος όταν έκανα τον έλεγχο πλέον θεωρούν ότι όλες οι κοπέλες πρέπει να ελέγχονται κοντά στο τρίτο τρίμηνο για να αποφεύγουν τα χειρότερα. Οπότε μάλλον γι'αυτό σου το είπε τώρα.

Ελπίζω να σε βοήθησα:P

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Εμένα με ανέλαβε 2 ημέρες πριν γεννήσω αφού ο γάϊδαρος που ειχα για γιατρο με παράτησε.. ευτυχώς που βρέθηκε ο γιατρός μας

Θα προσπαθησω να κλεισω ραντεβου μαζι του ... πριν ενα μηνα που προσπαθησα, δεν με πηραν τηλεφωνο καν. Αναγκαστηκα να παω στο Ελενα στη Γεωργιαδου, η οποια ειναι φιλικη, αλλα δεν κανει υπερηχους!!! Ε, δεν μπορω να νιωθω οτι δεν παρακολουθειτε το παιδι! Θα μιλησω με την "Αναστασια" στο ιατρειο του γιατρου, που μου ειχε προτεινει απο δω μεσα μια καλη ψυχη, ελπιζω να με δεχτει αυτη τη φορα, διοτι ειλικρηνα δεν ξερω που αλλου να παω! Ειμαι απογοητευμενη και λιγο τρομοκρατημενη...θα σας κρατησω ενημερες κοριτσαρες μου.

koutsoulinaμου, πριν από αρκετό καιρό μας έγραφες ότι είχες τηλεφωνήσει για ραντεβού κι, επειδή καθυστέρησαν να σου απαντήσουν, βρήκες άλλο γιατρό και μάλιστα τόνιζες ότι είχες εντυπωσιαστεί από την ανοργανωσιά του ιατρείου του κ. Χασιάκου.

Με όλο το θάρρος, τώρα, πώς άλλαξες γνώμη?

Διαφημίσεις

koutsoulina, sorry, άκυρη η προηγούμενη ερώτησή μου, μέχρι να γράψω εγώ, απάντησες εσύ.

Λοιπόν, πάρε μετά τις 5.00 στο ιατρείο, ζήτησε την Αναστασία, εξήγησέ της την κατάσταση και πιστεύω ότι θα σε κατευθύνει.

Επίσης, μη θεωρείς ότι τους παρακαλάς, αν πάρεις τηλέφωνο να τους υπενθυμίσεις ότι περιμένεις μια απάντηση. Γίνεται πραγματικά χαμός από τηλεφωνήματα, όλες οι γυναίκες επείγονται και δεν μπορούν να περιμένουν και τα κορίτσια στο γραφείο προσπαθούν να φιλτράρουν τα τηλεφωνήματα, ώστε να του προωθούν τα πιο σημαντικά με σειρά προτεραιότητας. Πάνω στον πανικό ίσως καθυστερούν να σε πάρουν, οπότε με ένα ευγενικό τηλεφώνημα, μπορείς να τους το υπενθυμίσεις.

Εύχομαι να σε αναλάβει και να έχεις καλή λευτεριά.

γεια σου μωρο μου χερομαι που το μπεμπε σου παει τελεια ... οσο για την εξεταση δεν ξερω δεν την εχω κανει να σου πω αν ειναι καλα .... αλλα για τον γιατρουλι μην σε ανχωνει αμα θες εσυ τοσο πολυ δεν θα σου πει οχι ειναι και επιλογη μας νομιζω απο ενα σημειο και μετα ενταξη ο γιατρος ειναι πολυ υπερ του φυσιολογηκου αλλα εσυ εισαι τοσο κατα δεν θα σου πει κατι ειναι και λιγο το στιλ του που καμια φορα λες τωρα μου ναι η οχι ....μακια στελλα μου χερομαι τρελλα μαζι σου ....:P

Σε ευχαριστώ πολύ Ξενάκι!!!

Αλήθεια είμαι σε αναμένα κάρβουνα....Θα το απαιτήσω προς το τέλος και πραγματικά δεν νομίζω να αρνηθεί...

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!! ;)

Stellinula καλησπέρα! Κατ'αρχήν μην αγχώνεσαι για πράγματα που δε μπορείς να ελέγξεις. Όταν γέννησα εγώ ανεβήκαμε 4 κοπέλες πάνω στην αίθουσα και τελικά ήμουν η μόνη που γέννησα με ΦΤ. Όλες οι άλλες (και ακόμα μία κοπέλα που ανέβηκε μετά από εμένα) γέννησαν με καισαρική όχι γιατί το ήθελαν αλλά επειδή δεν έκανε με ΤΙΠΟΤΑ διαστολή ο τράχηλός τους. Γενικά να ξέρεις ότι θα το παλέψει αλλά δεν είναι και σίγουρο ότι θα τα καταφέρει. Αλήθεια έχεις καταλήξει που θα γεννήσεις?

Σε ότι αφορά τον έλεγχο, εγώ επειδή είχα ιστορικό έκανα τον έλεγχο από νωρίς και στον επανέλεγχο ξεκίνησα θεραπεία με ηπαρίνη. Το ποσό που αναφέρεις είναι πολύ καλό γιατί στον αρχικό έλεγχο πληρώσαμε 400 ευρώ. Αν πάλι δε θέλεις να τα δώσεις μπορείς να κανεις τον έλεγχο σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο πχ Ευαγγελισμός.

Από ότι μου έλεγε εμένα ο αιματολόγος όταν έκανα τον έλεγχο πλέον θεωρούν ότι όλες οι κοπέλες πρέπει να ελέγχονται κοντά στο τρίτο τρίμηνο για να αποφεύγουν τα χειρότερα. Οπότε μάλλον γι'αυτό σου το είπε τώρα.

Ελπίζω να σε βοήθησα:P

Θα γεννήσω Αρεταίειο (αυτο επέλεξα διότι ήθελα δημόσιο και επίσης ώς πανεπιστημιακό νοσοκομείο νιώθω μια κάποια καλυτερη σιγουριά!!!

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!:D

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

bp-IOLH μου, δεν ειπα κατι κακο για τον γιατρο, οντως είπα οτι ειναι ανοργανωτοι σε αυτο τον τομεα στο ιατρειο οι κοπελες και μαλιστα ειχα πει οτι καταλαβαινω οτι υπαρχει φορτος εργασιας. Όμως δεν με πηραν ποτέ τηλ. Εχουν περασει 2 μηνες εκτοτε. Αυτο δεν σημαίνει οτι ενημερωθηκε ο κ. Χασιακος, ουτε οτι φταιει ο ανθρωπος! Εξακολουθω να θελω να με αναλλαβει, απλά δεν είναι οτι καλυτερο για μια απεγνωσμένη εγκυο και για την ψυχολογια της να περημενει και τελικα τιποτα να μην γίνετε! Τώρα ισως καταλαβαινεις γιατι αντεδρασα ετσι, ήμουνα ξεκρεμαστη και απελπισμενη και δεν μου δινανε σημασία.

Θα κανω μια προσπάθεια να μιλήσω σημερα με την κ. Αναστασία, μπορει να ειχα πέσει τοτε στην περιπτωση ας πουμε και με ξεχασανε. Σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες μαζι μου, καλη λευτερια και σε σενα.

bp-IOLH μου, δεν ειπα κατι κακο για τον γιατρο, οντως είπα οτι ειναι ανοργανωτοι σε αυτο τον τομεα στο ιατρειο οι κοπελες και μαλιστα ειχα πει οτι καταλαβαινω οτι υπαρχει φορτος εργασιας. Όμως δεν με πηραν ποτέ τηλ. Εχουν περασει 2 μηνες εκτοτε. Αυτο δεν σημαίνει οτι ενημερωθηκε ο κ. Χασιακος, ουτε οτι φταιει ο ανθρωπος! Εξακολουθω να θελω να με αναλλαβει, απλά δεν είναι οτι καλυτερο για μια απεγνωσμένη εγκυο και για την ψυχολογια της να περημενει και τελικα τιποτα να μην γίνετε! Τώρα ισως καταλαβαινεις γιατι αντεδρασα ετσι, ήμουνα ξεκρεμαστη και απελπισμενη και δεν μου δινανε σημασία.

Θα κανω μια προσπάθεια να μιλήσω σημερα με την κ. Αναστασία, μπορει να ειχα πέσει τοτε στην περιπτωση ας πουμε και με ξεχασανε. Σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες μαζι μου, καλη λευτερια και σε σενα.

καλη μου καλητερα να παρεις το κινητο του και να μηλησεις η ιδια στον ιδιο να πεις να σου μηλησει ασε καλητερα το ραντεβου να στο πει ο ιδιος δεν νομιζω να πρεπει να περιμενεις ... ειναι καλος ανθρωπος και θα σου μηλησει αν το ζητησεις και του πεις σε ποια φασει εισαι αυτα μακια !!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...